XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 új pálya, 10 új fegyver.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Waczkor
Milyen új pályák vannak?Hány darab?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tojas1
Én azt olvasom mindenhol,magyar oldalakon hogy összes fegyver,kiegek,jármû perkek.
Az a gáz,hogy még az összes fegyvert sem adta meg.
Angolul meg nem igazán tudok a szövegfordítót meg hagyjuk

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Érdemes, jók az új pályák és játékmódok. Írtam gameren is, hogy a battlelog nem írja, hogy a kiegészítõk is járnának a fegyverekhez, szóval lehet, hogy ezt félreolvastad. Vagy a dashboardon úgy írja? Amúgy meg hamar meg lehet azért szerezni hozzájuk mindent.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

tojas1
Ok,nem vettem meg de gondolkozom rajta.
Bár így hogy nem mûködik a fegyver csomag eléggé elkeserít a Game

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Ha gondolod, akkor vegyél fel, mostanában szinte csak a BF pörög. Premiumot megvetted esetleg?

tojas1
Elképzelhetõ,játszottam vele igen

Amúgy nem Reach-eztünk mi még annó amikor a boxodat vetted? Ismerõs ez a név 😊 Nekem akkor FunnyHeady91 volt a gamertagom.

davidka003
Bayonettát most nyomom. Elején bejött, jó zene meg minden de már kezdem unni bár már csak 4 chapter van hátra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tojas1
Köszi,megpróbálom

Szia!

Nem hallottam ilyenrõl, érdemes írni twitteren a supportnak, õk gyorsan válaszolnak.

DarkSector
Hát ha már így megkérded.

Egyetlen benyomásom van.
Mint már említettem a Bayonetta ügyben engem nem tud lekötni amikor kislányos vagy nagylányos karakterrel kell menni.
Szóval már kapásból a stílus nem érint szóval összességében vééleményem sincs a játékról...
Ráadásul ha jól emlékszem ez egy elvont stílus, kb mint a Dead rising. Vagy az Alice.

Még a véleményig sem jutok vele.

Bayonetta-val akartam próbálkozni, de ott már leírtam miért hagytam fel vele...(mármint azt a míg elmentem leirva nevezhetnénk véleménynek)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Szoknya alá benézõs acsi meglett, de úgy hogy közöm nem volt hozzá, csak álltam benn a liftben és próbáltam megcsekkolni a fejét közelrõl, forgattam a kamerát, erre beadta

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Én!!!<#nevetes1>

100 szor meg kel csókolni a ratyi pasit!candi shopba mindig veszem a ticketet és próbálom azt a shaket nyomni de rendszerint a ratyi poper vagy mifasz jön be azt lövöldözöm a semmire a fejét!<#nevetes1>

Szoknya alá benéztél 10 G-ér!?<#nevetes1>
tojas1
Sziasztok!!

Kérdésem lenne!!
Megvettem a Battlefield 3-hoz a The ultimate shortcut bundle csomagot és nem unloclkol-ta az összes fegyvert,kiegészitõit.
Pl. Recon-nal megkaptam a M98B,vagy a M40A5 sinpert,de a kiegészítõit nem.Ugyanígy nem adta be másik Kasztnál sem.
Ha Valaki közületek megvette ezt a csomagot,találkozott hasonlóval,vagy valami trükk kell az egészhez??

Köszönöm a választ elõre is

Harlekin
5 óra alatt végig mész még akkor is ha igényesen nyirbálod a zombikat és összeszedegetsz mindent!Tényleg nagyon rövid sajnos,de ahogy számolom nekem ez minimum 4 szeri végigjátszás mire mindent megveszek összeszedek!<#nevetes1>
tojas1
Iceakosnak Köszönöm a gyors és megbízható üzletet!!!!

Harlekin
Még 1 szer se haltam meg a játékba így ott 97 szer 98.ra lett meg az acsi!40. halál környékén mutet nyomtam a tv-n,mert már annyira idegesitett az 5 másodpercenkénti.start... titirititirt...ááá... poing juliet...start titititi...ááá...poing...........<#nevetes1>
Seth
4-5 óra tényleg. De ha meg akarsz nyitni mindent akkor minimum duplaannyi. Persze ki a frász kíváncsi egy újabb fürdõruhás kosztümre? 😊

Totti5
Hú de várom már hogy nyomhassam😊) ilyen 4 órával riogatnak egyesek a neten... mennyi a játékidõ?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tojas1
Sziasztok!!

Kérdésem lenne!!
Megvettem a The ultimate shortcut bundle csomagot és nem unloclkol-ta az összes fegyvert,kiegészitõit.
Pl. Recon-nal megkaptam a M98B,vagy a M40A5 sinpert,de a kiegészítõit nem.Ugyanígy nem adta be másik Kasztnál sem.
Ha Valaki közületek megvette ezt a csomagot,találkozott hasonlóval,vagy valami trükk kell az egészhez??

Köszönöm a választ elõre is

Harlekin
Õszintén mondom találkoztam pár agyfasz acsival,de ez viszi a prímet!Pont az miatt,hogy 8 másodperc alatt megoldható és efektíve rém egyszerü,de szinte lehetetlen!<#nevetes1>
Seth
próbálkoztam azzal az acsival, de aztán beláttam, hogy én nem vagyok akkora achievment whore mint egyesek, úgyhogy feladtam 😄

Harlekin
Na Lollipop chainsawról vélemény?<#nevetes1>

Tegnap majdnem kibasztam,de a saját faszságom miatt!Van benne 1 acsi a lényege az hogy bizonyos szakaszon bizonyos módon kell átmenni!Namost 5 tehát 5 másodpercenként haltam meg pontosan 97 szer mire meglett az acsi!Maga az acsi teljesítése 8 másodperc alatt megoldható!Pálya végén a statba 97 szeri halál volt amiért levontak 570000 pontot!Namost úgy 250-300 e pontot szoktam pályánként összehozni!így a 4 es pályám 0 azaz nulla pont lett!
Aki játszott vele annak az utolsó játékgépes acsiról van szó(lövés nélkül)!Nincs logika,de tényleg semmi logika az akadályok mozgásába csak a vak szerencse!<#nevetes1>
TaRka0107
Ezekkel teljesen egyetértek, amiket te mondasz, csak amit írtam MP topikba is, hogy tényleg a játék megjelenése óta szinte csak a szar dolgokat írod a játékról, bár én legtöbbször elnézek mellette, mert meglehet a saját véleményed, csak a többiek nem bírják. Meg persze meg kell érteni, hogy ha már beletették volna azokat amiket írtál (szaltózni tudjon, meg anyámkínja) akkor meg a sok MP fan sírna, hogy ez már nem is Max Payne.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
A személyeskedés az mikor nekem írnak a személyem ellen (ok nélkül).
A majmolás meg akinek nem inge....Érted amilyen az adjon isten.

Valamint nem utálnak...

Hanem azokat utálják aki mert valamit szólni a Max-rõl...nagyon bevédik.
Ez errõl szól, tisztában voltam/vagyok vele, de akkor mivan?
had mérgelõdjenek, engem sem izgat.

Én nem csak a jót szoktam egy játékról leírni, hanem amit gondolok a rosszakkal együtt is.
Mindegy hogy tetszik-e a játék-film vagy nem.
És ezen nem változtatok, ez így marad ezután is. szoktam is írni ettõl az adott játék még másnak más maradhat, ez nem változtat azon hogy más esetleg szerelmetes legyen a játékba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem itteniekre gondoltam hanem a másik topikban.
TG. G. és a haverjai vagy klónjai akik most értek ide mikor balhé van...eddig 1 értelmes kommentet nem írtak.
Az a HH. gyerek meg valamit álmodhatott és arra irt be mert neki még legalább annyi fingja sincs mint a többinek, a többiek legalább 50%-ban értették mit írtam.

Harlekin
Huh!
Még szerencse,hogy nekem nincs tengernyi idõm hisz a 7. oldaltól a 3. oldalig nem is írtam ide(cirka 450 hsz)
Ismétlem nem baszogatás!!!!Nincs mit átugorni,hisz szinte csak a Te hszeid vannak mindig mindenkor minden témába.Tényleg mint valami chat szoba!<#nevetes1>Engem kicsit se zavar Én csak azt próbáltam veled megértetni,ha ez így van akkor ennek ez lesz a következte!<#kacsint>
Vagy szerinted mindenki utál és ezért irják azt amit írnak!Nem is ismernek csak ezt az oldaladat,hogy mindig mindenkor mindenre van valami hajmeresztõ agyatekert hszed.Nyilván ezt fogják gorcsõ alá.Tehát vond le a konzekvenciát mielõtt majmozol valakit,úgy hogy elõtte te írtad,hogy mi -jön a személyeskedés!!
<#nevetes1>
DarkSector
"A vélemény olyan mint a segglyuk.. mindenkinek van,csak nembiztos hogy kiváncsiak vagyunk a másikéra.. "

Bárcsak ezt itt meg máshol néhány baromarcú is betartaná.
De ezt az a gond hogy tudod ez másra nem vonatkozik.

Érted 1-2 nevet kapásból mondanék, akik nekem durrognak és a legnagyobb taplók más helyen csak magukat nem veszik észre. (csak én nem szólok ezért fordított esetben)
És ezért nem hagyom magam hiszen tudom hogy tisztelet a kivételeknek de "Bagoly mondja verébnek!" van itt most. 😊

Amúgy kössz a tippet.
Itt sem kéne nekik egyfolytában foglalkozni a kommentjeimmel, ugorják át ha nem tetszik, de látod a sok majom még így is ráér irogatni holott privátba kértem 1-2 tagot hogy nem is kell foglalkozni vele...
De ugye tengernyi ideje van a gép elõtt nekem irogatni...

DarkSector
Én arra értettem hogy pont ezaz hogy van sok ami jo lenne de a KOCKÁZAT benne van, és én kevés pénzzel fosnék hogy átbasznak, de sok szerencsét neked addig is. 😊

0Diaz0
Az utolsó részhez hozzáfûzném, egy sokszor elhangzott mondatot.. ami baromira igaz..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A vélemény olyan mint a segglyuk.. mindenkinek van,csak nembiztos hogy kiváncsiak vagyunk a másikéra..

Szerintem mindenki érti hogy mire gondolok, de ha nem akkor arra utalok vele hogy aki véleményt mondd ( itt most nemszeretnék személyeskedni,és egy embert "támadni " vele.. :-) ) elõször gondolja át 2x hogy mit akar leírni, számoljon el 10-ig,és utána írja le.. mert lehet hogy éppen hülyeség,amire nemvagyunk kiváncsiak.. <#zavart1>

De amúgy Dark, szerintem vezess egy " Játékokról a véleményem " c. blogot.. aki kiváncsi rá/akit érdekli az elballag oda,és elolvasgatja 😊 ( Csak egy jótanács! Semmi bántószándék! )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Harlekin
Nem a véleménye zavar félre érted!Sõt semmi se zavar.Csak a miértje érdekel,hogy már megjelenés elõtt óta ezzel van elfoglalva,hogy mi szar a MP3 ba.Kezdte úgy,hogy nem is játszott vele.Majd miután semmi pozitívumot nem mondott a játékról KB 3 hétig belekezdett és vélemény folyt. köv.Itt 20 ember elmondta,hogy neki homlok egyenest más a véleménye arról amit állít.Az lett a dologból,hogy Mi elfogultak vagyunk a MP3al(6 napig játszottam vele és azóta 5 másik játékal)!!!!Most ugyan ez megy az MP3 fórumon is!!!És mivel ott szintén nem értenek vele egyet újra belinkeli ide azt a fórumrészt amit itt 1000 x kiveséztünk,hogy nem értünk vele eggyet!!!Csak szimplán ennek a metódusa érdekel!<#kacsint>

Tehát nem a véleményezésel van itt a probléma!
mert Én is írok szar véleményt ha úgy érzem,mint most az inversionró.De ennyi nem fogom 1000 szer ismételgetni meg agitálni a másikat akinek tetszik,hogy faszság,mert neked nem is tetszik csak elfogult vagy!!
0Diaz0
Igen,tudom hogy nem nekem írtad.. 😊

Csak ez a hsz-ed kicsit úgy hangzott volna,mintha az összes használt xbox amit elakarnak adni, egy szar lenne.. És én kifejtettem hogy miért is veszek használtat.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

szega96
Nincs mit

most már látom mekkora hüly3 vagyok.Nagyon köszönöm neked a segítségetnem tudom mikor találtam volna meg magamtól köszönöm
szega96
Guide gomb(nagy kerek a kontroller közepén) és ellapozol teljesen balra és ottlesz.

segítsetek légyszi
vettem egy játékot de csak kódot és nem tudom hogy kell-e hozzá xbox- life hozzáférés vagy csak úgy is be tudom valahova gépelni és letölteni mert a market place meg van csak a redeem code -t nem találom köszi
Muttley
ja, igen Max Payne 3 rivjú 😊
(eleinte nagy fika volt, de mára picit más a szitu)

+ graf szép
+ hangulat: amolyan kellõképpen maxpayne-es nyomasztó, hangover, életunt (akinek ez bejön)
+ story vonal: a game egyik fõ vonzereje. kell hozzá érteni angolul és figyelni a szövegre -> így letehetetlen
+ játékmenet: a MÁÁSIK fõ vonzere. a fejlesztõk nagyon figyeltek rá, h pont mikor megunnál egy helyszínt ill. Max Payne külsõt - akkor váltanak. a bullet-time sztem megunhatatlan és néha ezt tarkítják filmszerû show-off-okkal + kibírja tovább golyózáporral
+ zene: 1-1 helyszínen kurva jó zenék szólnak. respect a készítõknek az összeválogatásért
+ helyszínek: általánosan elmondható, h majd mindegyik hangulatos és nincs repetitív feeling
+ a karakterhangok és arcmozgás animációk is egészen jók lettek. a hajón a latino lover happyboy teli találat 😊)
+ a night club-os dugják a kurvákat jelenet nagyot üt 😊 nem láttam ilyet még játékban
+ 6-7 perces átvezetõk: aki nem játszik vele, az ezt fikázza. a játékba viszont absz. beleillik és észre sem vehetõ a
+ jók a pályarészeket lezáró kivégzõ jelenetek, valamint kritikus lövés-bekapást követõ "találd ki, ki lõtt meg és execute" - ha nem, you are dead 😊
+/- a fegyverhangok nem rosszak, de lehetnének jobbak is. elmegy

- max payne így-úgy, nekem a hangulat depis és sötét
- irányítás (tudom így szerették volna a fejlesztõk) kesze-kusza. lassan mozog a csávó alapban, a fedezékbe helyezkedés még lassabb. az egy helyben guggolás, fekvés meg vagy mûködik vagy nem

SUM: 8.0 pont
egészen jó a játék, csak nagyon spec hangulat kell hozzá
depis gamerek öngyik lesznek tõle

Just do it :)

TaRka0107
Bár ha neked nem jött be, akkor oké, akkor ne játssz vele. Mindenkinek meg van a saját véleménye, csak már kicsit sokszor hangoztatod.

TaRka0107
A Max Payne 3-al semmi gond nincs. Játékmenetileg így a jó. Mondom 2-szer vittem végig és mind a kétszer élveztem. Ez egy TPS, és egy MAX PAYNE játék, ami a legfontosabb, ez így jó ahogy van.

grebber
Senkit nem zavar milyen baromságokat ír.Csak sokunk az idegesít hogy állandóan sír olyan dolgokon amiket bármire rá lehet huzni ,de mégsr tesszük mert némi értelem azért szorult belénk.

Next PC upgrade: 2022

Miért zavar a véleménye? Neki nem tetszik a játék, nekem se. Hát aztán. Sõt, egy egyszer végigjátszható, B alsó kategóriás akciófilm szintjén lévõ játéknak tartom.
grebber
Éppen ez az hogy amiket írsz az nem érvelés hanem szimplán baromság amit rajtad kivül kb a világon senki más nem hoz elõ.
Ilyen blödségeket minden játékra lehet mondani de rajtad kivül kb senki nem teszi.

Next PC upgrade: 2022

Shan
Kérjük a bannerba a "Miért vegyél Hdd-s vinyót?" kérdésre a választ, mert fórumkeresõt sem tudnak használni...Bár lehet ott sem nézik meg.<#csodalk>.

Vagy másik javaslatom, hogy valaki minden 100.-ik hszbe írja bele önszorgalomból...
DarkSector
Nem akarok rátukmálni senkire semmit.

Mutass te olyan hozzászólást ahol rátukmálok valakire valamit.
Az idióta gunyolódásokból van elég.
Tényleg nem bántásképpen de olvastad te az érveléseket?

pl hogy mert a Max 1-2 is ilyen volt?

Ja értem, mint írtam ezzel nem lenne gond, de láthatod te is mennyire nincs nyitottság.
Más játéknál mondjuk cod-nál ezek az emberek az elsõk akik azzal vádaskodnak hogy a cod nem változik sokat évente!!!
És ott meg én meg azok a hülyék akik ugyanezt mondták hogy azért nem változik mert az eddigiek is így voltak jók. Hol itt a logika?
Más topikban más játéknál már hirtelen ez egy baromság?

És full korrekt modon irtam le, EGYELTALÁN nem baromság, max aki MP3 vakságban szenved.

Nem kell egyetérteni, persze de a VÁLASZOLÁSKOR a STÍLUST elvárom hogy legyen olyan amilyen a kérdésem....

És mi jön? Személyeskedés???

Harlekin
Dark most õszintén!!!Te igényled,hogy a te gondolataidat másokra rátukmáld!!!Max payne 3 fórumba szintén Te vagy az 1etlen aki olyan faszságokat hoz fel a játék negatívumainak amik vagy nincsenek is vagy nincs értelmük!De most komolyan mi a jó neked ebbe,hogy a játék saját forumába 50 ember dilettánsnak tart,majd jössz ide és itt is ezt próbálod meg kiharcolni,vagy már össze is jött.Tényleg nem cinizmusból és megbántásból mondom,de gondold már át 1 kicsit ezeket a dolgokat!Mutas 1 olyan hszedet ahol valaki is megegyezõ véleményen volt veled.
Ezzel 1 dolgot érsz vagy értél el,hogy minden megnyilvánulásod hiteltelen és nevetséges kategóriába lesz sorolva vagy is már van!Tényleg nem megbántani akarlak,mert messze áll tõlem!
DarkSector
Ja ezt nem neked irtam hogy ne vedd meg.
Nyugodtan megveheted, természetessen érthetõ ha ennyi lovéd van nincs mese...

Csak azt írtam hogy én ha vásárolnék vagy újonnan vagy ha használtan akkor max ismerõsöktõl.

DarkSector
Mario egy arcade játék, Max Payne meg egy 2012-es 3d "teljes értékû játék".

Tudod nem az a baj hogy ebbõl hiányzik a változatosság, hanem hogy nem veszik észre, de más játéknál egybõl jön hogy unalmas meg monoton meg egyszerû.

Amúgy tudtam éln elõre hogy nagy elvakultság lesz a játékkal szemben de hogy ekkora.

Ennyi erõvel a RE ORC a legjobb játék a világon, mert az kb ilyen egyszerû játékmenetû gém.

teddymac
Off
Sürgõsen Eladó !!!!
Rage A.E.- kod megvan hozzá . 5000ft
Dead Rising 2 -4000Ft
2 játék együtt 7000ft

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TaRka0107
Na ja, én is használtan vettem. Azóta jó is, bár néha kijön magától a meghajtó vagy beragad. Mondjuk én sg-s tagtól vettem.