XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az a gáz,hogy még az összes fegyvert sem adta meg.
Angolul meg nem igazán tudok a szövegfordítót meg hagyjuk
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Bár így hogy nem mûködik a fegyver csomag eléggé elkeserít a Game
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem hallottam ilyenrõl, érdemes írni twitteren a supportnak, õk gyorsan válaszolnak.
Egyetlen benyomásom van.
Mint már említettem a Bayonetta ügyben engem nem tud lekötni amikor kislányos vagy nagylányos karakterrel kell menni.
Szóval már kapásból a stílus nem érint szóval összességében vééleményem sincs a játékról...
Ráadásul ha jól emlékszem ez egy elvont stílus, kb mint a Dead rising. Vagy az Alice.
Még a véleményig sem jutok vele.
Bayonetta-val akartam próbálkozni, de ott már leírtam miért hagytam fel vele...(mármint azt a míg elmentem leirva nevezhetnénk véleménynek)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
100 szor meg kel csókolni a ratyi pasit!candi shopba mindig veszem a ticketet és próbálom azt a shaket nyomni de rendszerint a ratyi poper vagy mifasz jön be azt lövöldözöm a semmire a fejét!<#nevetes1>#nevetes1>
Szoknya alá benéztél 10 G-ér!?<#nevetes1>#nevetes1>
Kérdésem lenne!!
Megvettem a Battlefield 3-hoz a The ultimate shortcut bundle csomagot és nem unloclkol-ta az összes fegyvert,kiegészitõit.
Pl. Recon-nal megkaptam a M98B,vagy a M40A5 sinpert,de a kiegészítõit nem.Ugyanígy nem adta be másik Kasztnál sem.
Ha Valaki közületek megvette ezt a csomagot,találkozott hasonlóval,vagy valami trükk kell az egészhez??
Köszönöm a választ elõre is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kérdésem lenne!!
Megvettem a The ultimate shortcut bundle csomagot és nem unloclkol-ta az összes fegyvert,kiegészitõit.
Pl. Recon-nal megkaptam a M98B,vagy a M40A5 sinpert,de a kiegészítõit nem.Ugyanígy nem adta be másik Kasztnál sem.
Ha Valaki közületek megvette ezt a csomagot,találkozott hasonlóval,vagy valami trükk kell az egészhez??
Köszönöm a választ elõre is
Tegnap majdnem kibasztam,de a saját faszságom miatt!Van benne 1 acsi a lényege az hogy bizonyos szakaszon bizonyos módon kell átmenni!Namost 5 tehát 5 másodpercenként haltam meg pontosan 97 szer mire meglett az acsi!Maga az acsi teljesítése 8 másodperc alatt megoldható!Pálya végén a statba 97 szeri halál volt amiért levontak 570000 pontot!Namost úgy 250-300 e pontot szoktam pályánként összehozni!így a 4 es pályám 0 azaz nulla pont lett!
Aki játszott vele annak az utolsó játékgépes acsiról van szó(lövés nélkül)!Nincs logika,de tényleg semmi logika az akadályok mozgásába csak a vak szerencse!<#nevetes1>#nevetes1>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A majmolás meg akinek nem inge....Érted amilyen az adjon isten.
Valamint nem utálnak...
Hanem azokat utálják aki mert valamit szólni a Max-rõl...nagyon bevédik.
Ez errõl szól, tisztában voltam/vagyok vele, de akkor mivan?
had mérgelõdjenek, engem sem izgat.
Én nem csak a jót szoktam egy játékról leírni, hanem amit gondolok a rosszakkal együtt is.
Mindegy hogy tetszik-e a játék-film vagy nem.
És ezen nem változtatok, ez így marad ezután is. szoktam is írni ettõl az adott játék még másnak más maradhat, ez nem változtat azon hogy más esetleg szerelmetes legyen a játékba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TG. G. és a haverjai vagy klónjai akik most értek ide mikor balhé van...eddig 1 értelmes kommentet nem írtak.
Az a HH. gyerek meg valamit álmodhatott és arra irt be mert neki még legalább annyi fingja sincs mint a többinek, a többiek legalább 50%-ban értették mit írtam.
Még szerencse,hogy nekem nincs tengernyi idõm hisz a 7. oldaltól a 3. oldalig nem is írtam ide(cirka 450 hsz)
Ismétlem nem baszogatás!!!!Nincs mit átugorni,hisz szinte csak a Te hszeid vannak mindig mindenkor minden témába.Tényleg mint valami chat szoba!<#nevetes1>#nevetes1>Engem kicsit se zavar Én csak azt próbáltam veled megértetni,ha ez így van akkor ennek ez lesz a következte!<#kacsint>#kacsint>
Vagy szerinted mindenki utál és ezért irják azt amit írnak!Nem is ismernek csak ezt az oldaladat,hogy mindig mindenkor mindenre van valami hajmeresztõ agyatekert hszed.Nyilván ezt fogják gorcsõ alá.Tehát vond le a konzekvenciát mielõtt majmozol valakit,úgy hogy elõtte te írtad,hogy mi -jön a személyeskedés!!
<#nevetes1>#nevetes1>
Bárcsak ezt itt meg máshol néhány baromarcú is betartaná.
De ezt az a gond hogy tudod ez másra nem vonatkozik.
Érted 1-2 nevet kapásból mondanék, akik nekem durrognak és a legnagyobb taplók más helyen csak magukat nem veszik észre. (csak én nem szólok ezért fordított esetben)
És ezért nem hagyom magam hiszen tudom hogy tisztelet a kivételeknek de "Bagoly mondja verébnek!" van itt most. 😊
Amúgy kössz a tippet.
Itt sem kéne nekik egyfolytában foglalkozni a kommentjeimmel, ugorják át ha nem tetszik, de látod a sok majom még így is ráér irogatni holott privátba kértem 1-2 tagot hogy nem is kell foglalkozni vele...
De ugye tengernyi ideje van a gép elõtt nekem irogatni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vélemény olyan mint a segglyuk.. mindenkinek van,csak nembiztos hogy kiváncsiak vagyunk a másikéra..
Szerintem mindenki érti hogy mire gondolok, de ha nem akkor arra utalok vele hogy aki véleményt mondd ( itt most nemszeretnék személyeskedni,és egy embert "támadni " vele.. :-) ) elõször gondolja át 2x hogy mit akar leírni, számoljon el 10-ig,és utána írja le.. mert lehet hogy éppen hülyeség,amire nemvagyunk kiváncsiak.. <#zavart1>#zavart1>
De amúgy Dark, szerintem vezess egy " Játékokról a véleményem " c. blogot.. aki kiváncsi rá/akit érdekli az elballag oda,és elolvasgatja 😊 ( Csak egy jótanács! Semmi bántószándék! )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Tehát nem a véleményezésel van itt a probléma!
mert Én is írok szar véleményt ha úgy érzem,mint most az inversionró.De ennyi nem fogom 1000 szer ismételgetni meg agitálni a másikat akinek tetszik,hogy faszság,mert neked nem is tetszik csak elfogult vagy!!
Csak ez a hsz-ed kicsit úgy hangzott volna,mintha az összes használt xbox amit elakarnak adni, egy szar lenne.. És én kifejtettem hogy miért is veszek használtat.. 😊
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
vettem egy játékot de csak kódot és nem tudom hogy kell-e hozzá xbox- life hozzáférés vagy csak úgy is be tudom valahova gépelni és letölteni mert a market place meg van csak a redeem code -t nem találom köszi
(eleinte nagy fika volt, de mára picit más a szitu)
+ graf szép
+ hangulat: amolyan kellõképpen maxpayne-es nyomasztó, hangover, életunt (akinek ez bejön)
+ story vonal: a game egyik fõ vonzereje. kell hozzá érteni angolul és figyelni a szövegre -> így letehetetlen
+ játékmenet: a MÁÁSIK fõ vonzere. a fejlesztõk nagyon figyeltek rá, h pont mikor megunnál egy helyszínt ill. Max Payne külsõt - akkor váltanak. a bullet-time sztem megunhatatlan és néha ezt tarkítják filmszerû show-off-okkal + kibírja tovább golyózáporral
+ zene: 1-1 helyszínen kurva jó zenék szólnak. respect a készítõknek az összeválogatásért
+ helyszínek: általánosan elmondható, h majd mindegyik hangulatos és nincs repetitív feeling
+ a karakterhangok és arcmozgás animációk is egészen jók lettek. a hajón a latino lover happyboy teli találat 😊)
+ a night club-os dugják a kurvákat jelenet nagyot üt 😊 nem láttam ilyet még játékban
+ 6-7 perces átvezetõk: aki nem játszik vele, az ezt fikázza. a játékba viszont absz. beleillik és észre sem vehetõ a
+ jók a pályarészeket lezáró kivégzõ jelenetek, valamint kritikus lövés-bekapást követõ "találd ki, ki lõtt meg és execute" - ha nem, you are dead 😊
+/- a fegyverhangok nem rosszak, de lehetnének jobbak is. elmegy
- max payne így-úgy, nekem a hangulat depis és sötét
- irányítás (tudom így szerették volna a fejlesztõk) kesze-kusza. lassan mozog a csávó alapban, a fedezékbe helyezkedés még lassabb. az egy helyben guggolás, fekvés meg vagy mûködik vagy nem
SUM: 8.0 pont
egészen jó a játék, csak nagyon spec hangulat kell hozzá
depis gamerek öngyik lesznek tõle
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
Ilyen blödségeket minden játékra lehet mondani de rajtad kivül kb senki nem teszi.
Next PC upgrade: 2022
Vagy másik javaslatom, hogy valaki minden 100.-ik hszbe írja bele önszorgalomból...
Mutass te olyan hozzászólást ahol rátukmálok valakire valamit.
Az idióta gunyolódásokból van elég.
Tényleg nem bántásképpen de olvastad te az érveléseket?
pl hogy mert a Max 1-2 is ilyen volt?
Ja értem, mint írtam ezzel nem lenne gond, de láthatod te is mennyire nincs nyitottság.
Más játéknál mondjuk cod-nál ezek az emberek az elsõk akik azzal vádaskodnak hogy a cod nem változik sokat évente!!!
És ott meg én meg azok a hülyék akik ugyanezt mondták hogy azért nem változik mert az eddigiek is így voltak jók. Hol itt a logika?
Más topikban más játéknál már hirtelen ez egy baromság?
És full korrekt modon irtam le, EGYELTALÁN nem baromság, max aki MP3 vakságban szenved.
Nem kell egyetérteni, persze de a VÁLASZOLÁSKOR a STÍLUST elvárom hogy legyen olyan amilyen a kérdésem....
És mi jön? Személyeskedés???
Ezzel 1 dolgot érsz vagy értél el,hogy minden megnyilvánulásod hiteltelen és nevetséges kategóriába lesz sorolva vagy is már van!Tényleg nem megbántani akarlak,mert messze áll tõlem!
Nyugodtan megveheted, természetessen érthetõ ha ennyi lovéd van nincs mese...
Csak azt írtam hogy én ha vásárolnék vagy újonnan vagy ha használtan akkor max ismerõsöktõl.
Tudod nem az a baj hogy ebbõl hiányzik a változatosság, hanem hogy nem veszik észre, de más játéknál egybõl jön hogy unalmas meg monoton meg egyszerû.
Amúgy tudtam éln elõre hogy nagy elvakultság lesz a játékkal szemben de hogy ekkora.
Ennyi erõvel a RE ORC a legjobb játék a világon, mert az kb ilyen egyszerû játékmenetû gém.
Sürgõsen Eladó !!!!
Rage A.E.- kod megvan hozzá . 5000ft
Dead Rising 2 -4000Ft
2 játék együtt 7000ft
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75