XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem tudom engem sose hoztak lázba ezek az MGS játékok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Bárcsak jönne! A 4 isten game videok alapján de sajna ps3-am nincs!

Next PC upgrade: 2022

orichalcos
MGS5

Hm, vajon jön majd x-re is?

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
dehogynem ,<#idiota><#idiota>csaló pulya vagy

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
én is csak hülyéskedek, a faszom kockáztatna 150-200 pont miatt. 😄 vagy mennyi...nekem nem kõ a bann. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
sokat , megfékezik a srácot ... meg igazából tök feleleges ha valaki visszaél vele ... sztem hülyeség is , de ha jólesik akkor hajráá

DarkSector
Ki a gecit izgat, ha elõtte gyors vásárolsz és letolod a vásárolt bigyulákat? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
észrevették hogy kifosztanád õket? 😄

Renjike
ja aztán végigbannolnak ennek a kiadásakor minden acsi hackert :'D

Harlekin
Nem lesz ebbõl semmi szerintem!<#nevetes1>
DarkSector
1000 pontonként azt elfelejtheted.
Hallod nem is csinálnék 5-6 accountot nagyon. 😊

Acsihekkerek elõnyben!!!

Ezt már egyszer kiváncsíságból meglestem, és IGEN, ez nem kamu...Forza 2-be nyomtam 1000/1000-et természetessen kamu profillal, amit letöröltem azóta...

Renjike
dlct lehessen már venni mert az a DS2 severed nagyon kéne már :'DD

Renjike
azokat én nagyon díjazom , jó gesztus és free cucc 😊)

DarkSector
jah én így értelmezem...de aztán meg majd kiderül.

Renjike
1000 pontonként 50 lenne az ideális . Az üzletileg sincs nagyon elengedve , és a játékosok sem mondanák hogy fujjbazmeg ... én is 17000 pontal kapnák 850 pontot , de ha még üzletiesebb döntést hoznak akkor megfelezik és 25 😄

DarkSector
Hát már rég eszükbe tjuthatott volna hogy a kitartó embereket megtiszteljék ezzel.
80MP az 260ft kábé...annyit megérdemelnének.

Seth
akkor ez inkább olyasmi lesz mint az UPLAY-es cucc UBI játékoknál

PSN ID.: Beegabor

Renjike
látok benne igazságot 😄 de biztos nem ilyen kicsiny arányban .. nem ennyire szemetek õk sem ha már lesz egy ilyen . És sztem DLCre is lehet majd költeni. teljes játékot lehet megszüntetik msp fizetésben . Én ezt tudnám elképzelni.

DarkSector
Neki már az évei után is járna... 😊

DarkSector
Jobb mint a semmi nem?
én inkább 1000/1000-re 80MP-t tippelnék...
de ahogy halottam ez nem mennyiségre megy hanem úgy értelmeztem a cikket, hogy ADOTT acsikra ad majd, vagyis nem csak 1000/1000

Seth
Szerintem ha ezt be is vezetik, ilyen 1000/1000= 5 MS pont szint lesz, és ezeket a pontokat majd theme-ekre meg totál felesleges dolgokra lehet elkölteni , nem játékokra, keményen fizetõs tartalmakra 😊

Renjike
Harlekin ? mennyi lenne ? 😄D <#idiota><#idiota>

DarkSector
Úgye megérte ezt a hülyeséget felvetbnem ötletként a Beyond God & Evil 2 videónál?! 😛

Sejtettem hogy olvassák az illetékesek a fórumot...😊
Vagy gondolatolvasók. 😛

orichalcos

Macccy
Ámen. <#pias> Pontosan így látom én is ... Van itt még 'kraft' hat és fél év után is, még ha csak morzsák is a tálca szélén, de elvisz pár csodálatosan szép játékot most is és jön néhány kurvanagy blockbuster - ahogyan a mûvelt orosz mondja - a tehetségesektõl, amiket említettél is!

Nekem igazából az a tüske, hogy azt a pár marhajól megcsinált ps exkluzívat ami igazán ér is valamit (legalábbis számomra) azokat nem tolhatom, pl. Uncharted, Beyond, God of War, Last of Us, taaalán még egy Heavy Rain ... Másik gépet hozzá biztos nem veszek amíg a BOX 1-2 hónapokra leköt ... Rrrrrrr

Jah, amúgy ha választható opcióként felajánlaná az esõt/éjszakát a Forza4, akkor néhány futam erejéig azért én biztosan beáldoznám a folyamatos 60 fps-t és bõven kiegyeznék azzal a 40-50 ... durvább részeken 35 fps sebességgel is! Te nem ? <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
OLyan szempontból van hogy egyes fejlesztõk már elérték a gép határait pl a Turn 10. Azért nem tudnak esõt és éjszakát tenni a játéba mert ezen a grafikai szinten ezzel a fix 60 fpsel nem lehet megcsinálni... persze menne az csak nem 60 fps lenne hanem 30-60 közt ugrálna ( mint a GT5 ).

Grafikai minõséggel nekem sincs semmi bajom. Max Payne 3 elképesztõ jól nézett ki, ahogy az Uncharted 3 is vagy a Gears 3 is... Halo 4 is odapakol majd a látványak, meg az új Gears is kifacsar még egy rendeset az Unrel 3.5bõl. No meg a Last of Us, vagy a Beyond.

A gond az hogy ezt a szintet mások meg nem hozzák... persze nextgenen sem fogják, viszont ezek a fejlesztõk nextgenre 2szer szebbet csinálnak alapból majd kezdetekkor is, amit szívesen néznék már most is😊

A lányeg hogy sok jó játék jön még ebben a másfél évben. Látszik hogy ez az utolsó roham. Nagy nevek folytatásai még futnak egy kört ( pl Hitman, Tomb Raider, Far Cry baromi jól néznek ki ) és jövõ év végén jöhet az új gép.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Örm
Hello!
Max PAyne 3-nál az old school normál nehézségnek felel meg azzal a különbséggel, hogy nincs utolsó lehetõség?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Sniper Ghost Warrior 2!Mit nyertem?

Next PC upgrade: 2022

Seth
Az új Halász Samu ? 😄 Sniper karakter hátulról úgy néz ki

Muttley
na, melyik játék lesz ez? 😊

Just do it :)

FlyHigh
Szerintem még mindig elég jól árában van a konzolosdi, annak ellenére is, hogy mondjuk grafikában egyre nagyobb a hézag pc és konzol között, 50e elég szotyi pénz a pc világában.😊 Várom már a következõ generációt, de ez fõleg kíváncsiság, hogy mit raknak bele meg, hogy élesbe mit tud.

Thrash \'Till Death

Nekem kurvára nem kell új generációs cucc, most éppen Batman:AC-t nyomom újra, hát ennél jobb grafika nem kell(nem monitoron játszom és nem fél méterrõl). Amiben talán jó lesz, és valószínûleg fogok venni megjelenéskor az a live, a valós 3D és az esetleges új Forza (de az is bebaszna, ha új kormányt kellene vennem hozzá), de amúgy kurvára nincs rá szükség egy új gépre. Tartalmas, kreatív játékokra van/lenne szükség. Végignézem az elmúlt két évet, szinte mindent végignyomtam, de komolyabban 5-6 játék érte el az a szintet, amire szívesen visszaemlékszem és fizettem is volna érte(utolsó eredeti játékom a CastlevaniaLOS volt).
Harlekin
Nagyon nincs is mit írni,mert tele a net a mikénttel!
Csak tömören... pontosan úgy kell kiírni mint a 2.0-t!Az viszont meg már 1 másik dolog,hogy 1 bizonyos író fajta képes csak normálisan kiírni!Ebbõl a 2 mondatból minden fontos dolog kiderült!<#kacsint>
Macccy
<#vigyor><#vigyor> a szalámis odabaszott !!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

AnarchoiD

MS prezentacio

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

0Diaz0
Srácok?! <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

orichalcos
Ha nem barázda mélységûek a karcok simán olvasnia kell...

davidka003
Kaptam ma egy játékot és olyan a lemez, hogy egy ép rész nincs rajta, milliónyi hatalmas karc de a box mégis 100%-osra a gépre másolta.
Ennyire jó lenne az olvasó? Hogy a fenébe tudja beolvasni mikor full karcos az egész?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Jatekaim.hu fórum durva jó, jókat röhögtem:

"értem, és azért mert valaki nem ír vissza akkor negatívot kell adni?????? mivan ha épp nyaral, vagy mit tudom én,érdekes nekem eddig mindenki vissza írt többnyire, személyesen is cserélnek és postáznak is, volt olyan aki nem válaszolt de attól tovább áltam mivel van sok játék, még egyszer el mondom boxer fiam, a negatív komoly dolog de te másodjára is hülye vagy ezért szemléltetem, annyira komoly: hogy mikor a szobába be lépsz és épp anyád hátán lovagolok meztelenül cowboy kalapban azért sem adhatsz negatívot!!!!!!!! azért adunk mert nem a megfelõ minõségi az áru(megbeszéltek szerint) nem postázta stb stb de meztelen lovaglásért szülõanyád hátán és azért mert NEM ÍR VISSZA AZÉRT NEM ADUNK NNNEEEGGGAAATTTTÍÍÍVVVOOOTTTT"

"én a multkor egy szelet szalámit kaptam. azt hitte a paraszt,hogy átbaszott , de annyira fejlett a ps3-om, hogy vissza tudtam nézni az egész disznóölést.😊)))))))"<#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Én végig nyomtam és nem rossz az se.Csak ott nagyon-nagyon szokni kell az irányítást.A fordulást mivel tekered a felsõ tested,de azért a fejed marad abba az irányba,hogy láss is.A haladásnál meg kiteszed a lábad meg vissza, majd hátra ha hátra akarsz menni.És pluszba nem mind 1 hogy mekkorát lépsz ki mert ezzel határozod meg a sebességet.szal....de amúgy mókás ahogy csépeled a zombikat.<#nevetes1>
Macccy
Aha. Baazzz, csak vennem kell egyet akkor ...
A Rise of Nightmares -t is kipróbáltad? Az is jó volt Kinect -re? Arról olvastam a legtöbb rosszat, de lehet csak a tesztelõ nem jól helyezkedett ... Nálad?

Pixar pakk érdekelne, néhány sport cucc és most ez a Steel Battalion ... Reménykedem benne, hogy lesz még sok ilyen mixelt játék kontroller + Kinect lehetõséggel ... ez lenne az igazi összetétel. Persze ne Kinect-only, hogy azoknak se kelljen nélkülözni a címet, akinek nincs mozgásérzékelõ.

Harlekin
Szerintem az eddigi játékok is mind jól voltak megcsinálva!Amit a kinectes irányítás tud az elégséges az összes többi kinectes cucchoz is.Itt nagy móka abban rejlik,hogy a controllert is használod.Effektíve itt a kinect csak a vezérlést szolgálja a roboton belül meg kicsit a nézelõdést,de lényegében mintha a robotba te nyomkodnád,húzgálnál minden bizbaszt!
Partyra szinte elengedhetetlen kellék a kinect mind a sportok mind a dance gamek miatt!
Macccy
Jólvan, nem is azért mondtam ... elírás volt tudom, tökmindegy ... a lényeg nekem is átjött és szerintem neki is ...

(bár szerintem méricskélés se volt, hisz belátta, hogy a pécé drága és ha bejön neki a konzol - ahogy nekem pl. 2 és fél éve bejött a kézenfekvõ egyszerûsége - akkor hagyja is a számítógépet a vérbe)

Harlekin
Nem... azt valóban "elbasztam",de az se arról szól,hogy mennyi az annyi,hanem ott már arra ment az utalás,hogy itt nincs jobb meg nagyobb azért mert újabb!Az ujabb játék nem azért kell,hogy jobban vagy szarabbul fusson mert 1 adott hardver van benne!Mivel ott már részérõl a pc box méricskélés résznél tartottunk!Tehát akár a 4 gigát is írhattam volna a lényegi részén akkor se változtatna!
Macccy
<#nyes> Miért olyan ismerõs ez nekem ... vajh'? Huh ...

Macccy
<#wow2> Na! Ez így most ahogy leírtad kurvajól hangzik! Akkor ez teljesen jól irányítható a Kinect -tel? (kérdésem komoly) Sajnos nem vagyok felhasználó még, de már többször gondolkodtam beszerzésén party okból, próbálom figyelemmel kísérni mennyire csinálnak rá jó játékokat, fõleg így kombináltan ... Ahogy leírod, ezek szerint ezt jól megcsinálták ... ? <#vigyor0>

orichalcos
Mondjuk most majdnem összetörtem a kontrollert, rohadt Anniversary Library-s acsi. Ne halljak meg Herioic-on. Pf. 😞 Persze hogy a közepén meghalok, a pukkanó szaroktól.

orichalcos
Hey. De én voltam, de csak ketten lennénk, firefight acsikhoz oda így kevesen vagyunk most. 😞

Macccy
orichalcos! Hey mate'! Nem te voltál a HALO ODST guy? Aki co-op -ozni akart? Egy-két órát ráérek most, mi a véleményed?

Macccy
és még mindig OFF

Jaaaa, hogy ezt valami trükkös tripla csavar akart lenni a Murciélago -val, jujj, hogy én ezt nem éreztem, baszki! Én meg már azt hittem, hogy lövésed se volt, vagy elírtad mint a "2005 ös boxba is pontosan 256 mega van" részt, de most már tudom és megkönnyebbültem!

Jogod az van és nekem is és "Józsikának" is! De hármunk (négy?) közül egyedül "Józsika" kérdezett/írt idetartozó dolgot XBOX -al kapcsolatban!

Harmadrészt: lesz*rom a Lamborghini fanboyokat. Ha nem tetszik nekik, hogy Audi a gyártó, sõt Volkswagen, akkor is lesz*rom, de tényleg. Bár most, hogy tudom nem védsz meg, lehet nem merem felvállalni ... <#rolleyes>

Na és akkor mostantól én is ON
Mindenkitõl elnézést kérek a sok OFF -ért, túlzásba vittük a srácokkal ...