XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hallod nem is csinálnék 5-6 accountot nagyon. 😊
Acsihekkerek elõnyben!!!
Ezt már egyszer kiváncsíságból meglestem, és IGEN, ez nem kamu...Forza 2-be nyomtam 1000/1000-et természetessen kamu profillal, amit letöröltem azóta...
80MP az 260ft kábé...annyit megérdemelnének.
én inkább 1000/1000-re 80MP-t tippelnék...
de ahogy halottam ez nem mennyiségre megy hanem úgy értelmeztem a cikket, hogy ADOTT acsikra ad majd, vagyis nem csak 1000/1000
PSN ID.: Beegabor
Sejtettem hogy olvassák az illetékesek a fórumot...😊
Vagy gondolatolvasók. 😛
Nekem igazából az a tüske, hogy azt a pár marhajól megcsinált ps exkluzívat ami igazán ér is valamit (legalábbis számomra) azokat nem tolhatom, pl. Uncharted, Beyond, God of War, Last of Us, taaalán még egy Heavy Rain ... Másik gépet hozzá biztos nem veszek amíg a BOX 1-2 hónapokra leköt ... Rrrrrrr
Jah, amúgy ha választható opcióként felajánlaná az esõt/éjszakát a Forza4, akkor néhány futam erejéig azért én biztosan beáldoznám a folyamatos 60 fps-t és bõven kiegyeznék azzal a 40-50 ... durvább részeken 35 fps sebességgel is! Te nem ? <#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Grafikai minõséggel nekem sincs semmi bajom. Max Payne 3 elképesztõ jól nézett ki, ahogy az Uncharted 3 is vagy a Gears 3 is... Halo 4 is odapakol majd a látványak, meg az új Gears is kifacsar még egy rendeset az Unrel 3.5bõl. No meg a Last of Us, vagy a Beyond.
A gond az hogy ezt a szintet mások meg nem hozzák... persze nextgenen sem fogják, viszont ezek a fejlesztõk nextgenre 2szer szebbet csinálnak alapból majd kezdetekkor is, amit szívesen néznék már most is😊
A lányeg hogy sok jó játék jön még ebben a másfél évben. Látszik hogy ez az utolsó roham. Nagy nevek folytatásai még futnak egy kört ( pl Hitman, Tomb Raider, Far Cry baromi jól néznek ki ) és jövõ év végén jöhet az új gép.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Max PAyne 3-nál az old school normál nehézségnek felel meg azzal a különbséggel, hogy nincs utolsó lehetõség?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Thrash \'Till Death
Csak tömören... pontosan úgy kell kiírni mint a 2.0-t!Az viszont meg már 1 másik dolog,hogy 1 bizonyos író fajta képes csak normálisan kiírni!Ebbõl a 2 mondatból minden fontos dolog kiderült!<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MS prezentacio
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ennyire jó lenne az olvasó? Hogy a fenébe tudja beolvasni mikor full karcos az egész?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"értem, és azért mert valaki nem ír vissza akkor negatívot kell adni?????? mivan ha épp nyaral, vagy mit tudom én,érdekes nekem eddig mindenki vissza írt többnyire, személyesen is cserélnek és postáznak is, volt olyan aki nem válaszolt de attól tovább áltam mivel van sok játék, még egyszer el mondom boxer fiam, a negatív komoly dolog de te másodjára is hülye vagy ezért szemléltetem, annyira komoly: hogy mikor a szobába be lépsz és épp anyád hátán lovagolok meztelenül cowboy kalapban azért sem adhatsz negatívot!!!!!!!! azért adunk mert nem a megfelõ minõségi az áru(megbeszéltek szerint) nem postázta stb stb de meztelen lovaglásért szülõanyád hátán és azért mert NEM ÍR VISSZA AZÉRT NEM ADUNK NNNEEEGGGAAATTTTÍÍÍVVVOOOTTTT"
"én a multkor egy szelet szalámit kaptam. azt hitte a paraszt,hogy átbaszott , de annyira fejlett a ps3-om, hogy vissza tudtam nézni az egész disznóölést.😊)))))))"<#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Rise of Nightmares -t is kipróbáltad? Az is jó volt Kinect -re? Arról olvastam a legtöbb rosszat, de lehet csak a tesztelõ nem jól helyezkedett ... Nálad?
Pixar pakk érdekelne, néhány sport cucc és most ez a Steel Battalion ... Reménykedem benne, hogy lesz még sok ilyen mixelt játék kontroller + Kinect lehetõséggel ... ez lenne az igazi összetétel. Persze ne Kinect-only, hogy azoknak se kelljen nélkülözni a címet, akinek nincs mozgásérzékelõ.
Partyra szinte elengedhetetlen kellék a kinect mind a sportok mind a dance gamek miatt!
(bár szerintem méricskélés se volt, hisz belátta, hogy a pécé drága és ha bejön neki a konzol - ahogy nekem pl. 2 és fél éve bejött a kézenfekvõ egyszerûsége - akkor hagyja is a számítógépet a vérbe)
Jaaaa, hogy ezt valami trükkös tripla csavar akart lenni a Murciélago -val, jujj, hogy én ezt nem éreztem, baszki! Én meg már azt hittem, hogy lövésed se volt, vagy elírtad mint a "2005 ös boxba is pontosan 256 mega van" részt, de most már tudom és megkönnyebbültem!
Jogod az van és nekem is és "Józsikának" is! De hármunk (négy?) közül egyedül "Józsika" kérdezett/írt idetartozó dolgot XBOX -al kapcsolatban!
Harmadrészt: lesz*rom a Lamborghini fanboyokat. Ha nem tetszik nekik, hogy Audi a gyártó, sõt Volkswagen, akkor is lesz*rom, de tényleg. Bár most, hogy tudom nem védsz meg, lehet nem merem felvállalni ... <#rolleyes>#rolleyes>
Na és akkor mostantól én is ON
Mindenkitõl elnézést kérek a sok OFF -ért, túlzásba vittük a srácokkal ...