XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Adversus solem ne loquitor
Ezt már írták páran de nekem nulla hangja van. Megy az egész box és ha nem pörgeti a lemezt akkor egy csendes szobában nem hallod, hogy be van kapcsolva.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ami még uj és a korábbi modelleken nem volt, az a fura fejpozicionálási(?) hang... nemtom mennyire egyedi gond, havernál is hallottam és neki is uj a ps3a.
box meg legalább tényleg halk, a tápkockáját kivéve 😞((
Forza.
Hiperolcsón se ajánlanád? Az egész a demot ismétli ujra meg ujra? Sztori sem marad meg picit se érdekesnek?
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nálam 35 fokos melegben is alig pörgött a venti.
Hát ugye a felhasználók csendes boxért sírtak, a slimmel meg is kapták. Igaz, hogy ~73 fokon járnak gyárilag, 75-nél meg már lekapcsolnak, de legalább halk 😄
Az enyémnek a targettemp-je 60 fokra van állítva, tartja is, de olyan áron, hogy melegebb napokon a porszívó kutyafasza ehhez képest.
(a 2504-es ps3 nekem már nem ropogott, merthogy nem is melegedett túlzottan, a régebbiek igen)
Az viszont biztos,hogy nagyon-nagyon körültekintõen kell használt boxott venni.<#kacsint>#kacsint>
Thrash \'Till Death
Aztán volt alkalmam kipróbálni a teljest. Igénytelenfosszarhugy<#vomit>#vomit>A demoban el lett lõve a játék összes "poénja", csak sûrítve.
Az Indie Game: The Movie egy 2012-ben bemutatott dokumentumfilm, amelyet a kanadai James Swirsky és Lisanne Pajot rendezett. A film a független videojáték-tervezõ Edmund McMillen és Tommy Refenes a Super Meat Boy, illetve Phil Fish a Fez fejlesztése során felmerült küzdelmeit mutatja be, valamint Jonathan Blow is elmélkedik az Xbox Live Arcade-os Braid címû játékának sikerén. "
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
vállalom! 😄D
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
napközben nem tudsz web elé kerülni? ott is elvileg meg tudod venni, nem?
Forza.
CC le akarta huzni 2x is, de végül visszaadták a pénzt és h javithatatlan (1-2 óra után 2-3 ledet dobott)
visszakértem a cuccot, eladogattam darabonként, a veszteséget-árkülönbözetet elosztottuk-elfeleztük.
sajna nem lehet tudni a k. boxnál, h mikor sz*rik be, retek konstrukció 😞 mondjuk ahogy Moby írta is, ez tuti egy taknyolt box volt :/
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én majd olcsón benevezek rá, ha kb 1 év mulva épp lesz rá idõm
Forza.
két napja vettem egy xbox 360-at.a kérdésem a következõ: Véleményetek szerint jobban megéri xbox liveról letölteni a játékokat vagy pedig inkább rendeljem meg a lemezen??elõre is köszi
Egy pár napja már játszogatok az Assassin's Creed Brotherhood-val.Egyenlõre nagyon tetszik, de van 1-2 dolog amit nem értek.
ELõször is.Olyankor mit kell csinálni, amikor emberek között megyek és egyszer csak elszürkülnek az emberek?VAgy ez tulajdonképpen mi?
A másik,Borgia katonák környékén vannak "baráti" társaságok,fejük felett vmi érdekes ikonnal, inkább gondolatjelhez hasonlítanám õket.Õk mi célt szolgálnak?
Egyenlõre a verekedés, kardozás nem nagyon megy, remélem elõbb-utóbb azért belejövök.Bartolomeo pincéjébe lementem verekedni, a 10 mp-st még megnyertem,de amikor ketten jönnek már rám,esélyes sincs.Egyszerûen nem út erõseket Ezio.
Köszi a válaszokat.
A városban repkedés tényleg filmszerû látvány, nagyon jól kapták el a fénybeállításokat és mósön blúrt így nagyon jól néz ki. Nekem az irányítás egy kicsit elnagyolt, de több hibát nagyon nem tudok mondani. A gemaplay meg a szokásos nyitott világ... repetetív mellékfeladatok és fõstory. A gyüüjteni valók viszont jópofák, mert képregények amiket el lehet olvasni szépen. Sok azt hiszem 500 oldal.
Fostartály.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Spec Ops egy középszar lelketlen lövölde. Kár rá idõt pazarolni szvsz.
szerk: uncharted3, nagyszakadék, majd mégis ez 2. legjobban kidolgozott sivatag amit láttam, tehát átlagosnak semmiképp nem mondanám.
ultimate faceplam.................. lesz sok pontom, de nem lesz GOD játékom<#fejvakaras>#fejvakaras> remek üzlet volt.......
nekem az eddigi gameplay videok alapján egy full-átlag, semmi-extra tps-nek tûnik
aki teszteli, jöhet róla a vélemény 😊
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Dö Ömézin Spíderman elsõ cahpter után.
Azt a mindenségit, de jó!!! Képregényes adaptációk nem érdekeltek, de ez ugyan attól a csapattól és van rendes graffal és te jó ég milyen dúrva! Remélem végig ilyem marad, és nem esik a színvonal. Városban repkedni az épületekközt mint ha film pörögne olyan jól megvan csinálva. Irányítás és a fov kicsit fura itt ott, de jók az animációk, átvezetõk igényesek, és jól is néz ki, habár vagy AA nincs rajta vagy a felbontás vissza van véve, mert irtózatosan rece közelrõl, de kanapéról fasza és a grafika igencsak szép, a BOSS az elsõ chapter végén meg brutál volt és a frém is 30 fps stabilan.
Hú de ré vártam egy ilyen szuperhõsös játékra. Oké ott a Batman, de ez Spíderman😊) egyszerûen jobb szuperhõs mint a denevérember.