XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grat...mondjuk tõled ez alap dolog, neked ezt fan ként kell is.
Mint nekem a Resident Evil....:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Dark egy ...kb 4/10.......... Alone 9/10 ....:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Nekem sem válaszolt

davidka003
Én felvettem, illetve vettem volna mivel nem válaszol már napok óta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Most a pár éves Alone in the Darkról beszélünk ami az Otherworld tesztjében 1/10 pontos lett? :D
LINK

Személyes vélemény, hogy én végigvittem de szenvedés volt az irányítás meg a sztori sem nagy szám. Zene viszont nem rossz.

Ellenben az itteni tanácsokra hallgatva 3 új játékom jött:
Ace Combat: Assault Horizon Limited
Fable 2 magyar
Perfect Dark Zero

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

FlyHigh
Azt tudja esetleg valaki, hogy az RDR-be a hud-nak az áttetszõsége állítható-e?

Thrash \'Till Death

orichalcos
Halo Anniversary kimaxolva. Végre...

My streams: https://beam.pro/oriic

Tinman
Nem lehet kérdés... Dark Void egy középszar cucc, AitD azért finomabb darab.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szega96
Pont volt 240 MS pontom, kár hogy a prince of persia nincs fent

Totti5
Alone, mert egyedi, jó a story, szép, kiváló a zene, ötletes a gameplay + fizika.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Dark void vagy Alone in the dark?

Prince23
3 hónapos Xbox Live GOLD tagságot lehet nyerni: ITT

DarkSector
Most mindenki alone-ozni fog live-on. :PPP

DarkSector
Fõleg hogy eddig is ez volt csak éppen a szerzõdésben volt leírva....:D

Tinman
<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Hehehehehehe ... ez Szuperzöld <#taps><#taps><#taps><#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Ennyi pénzért nekem ezzel semmi gondom :-)

DarkSector
Allul, mielõtt CONFIRM DOWNLOAD-ot nyomok.
De már elolvastam.
Ez egy kikötés hogy CSAK is a te gépeddel lehet majd ezt a játékot játszani, hiába viszed máshoz el a vinyót...ha jól értettem és másik account sem lesz jó hozzá....szabvány duma csak most szem elé tették. :)

Tinman
Közepes játékok, ajándék áron, hamarosan jön párom kishúga neki simán megért ennyit.

"Alone-nál mit jelent az a Limits on Use???????????????"

Ezt hol látod?

DarkSector
Cludy Sufs ennyire jó? :)

Tinman
Bizony én mindig olyan kártyát veszek! Az éri meg a legjobban: ~2.5 Ft = 1 MS pont úgy.

Nah... Aitd, Cludy, Dark Void, Surf's Up megvéve kemény 2.400 Ft-ért :-)

DarkSector
Alone-nál mit jelent az a Limits on Use???????????????

Ezt is lehet csak bérelni??? mint az Onlive-nál???

DarkSector
Köszönöm Iceakos-nak a hypergyors bizniszt! <#eljen>

DarkSector
Ha 4200pontos karit veszel akkor lehet 600FT-ra jön ki, de nekem kb 700 de még így is zsir. :)

Tinman
Ez de jóóóó!!!!

240 MS pont = 600 Ft! Simán veszek 4 játékot, még jó, hogy vannak pontjaim :-)

DarkSector
Ez a baj azt hittem jól bevásárolok, aztán meg ugy néz ki csak 1 db Alone lesz....bár nem gáz, azt ugyis akartam egy ideje.

Viszont lehet hogy lesz még késõbb más cím is?

Tinman
Van egy kis nettop PC-m, északi falnál van, SSD van benne és természetesen aktív hûtése van a procinak, de az SSD-nek nem!

Bekapcsoltam tegnap, 26 fokról indult az SSD, pár óra M.D. House nézés után lett belõle 46 fok. Ma még rosszabb lesz.

Régebbi X-en a gagyi forrasztás miatt simán lehet, hogy fagynak, 3 LED-el elszállnak, ha nincs rendes légmozgás.

Tinman
Sajna jó része nincs magyar liveon :-( GB accal viszont mehet, ha valami nagyon kell.

Csak azokat írom amik idehaza vannak:

- Aitd van! Megéri! 750 Ft
- Cloudy with a chance of meatballs 790 Ft, ennyit simán!!!
- Dark Void esetleg, de az egy közepes cucc. 740 Ft
- Rockstar Table Tenis 790 Ft, de szerintem sportszar, nem éri meg.
- Surf's Up 790 Ft, ha van kölyök a családba, akkor persze!

0Diaz0
Itt a szobámba mindig jó idõ van.. :)
Ráadásul ált. megy a ventillátor is mellé.. ( levegõ keringetésképpen )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Renjike
én a gép melett izzadok :'DDD ,

Prince of Persia kapható magyarhonba?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Igen de amit igen azt 3/4 áron. :)

Amúgy még Conan és PoP TFS-ot venném az Alone mellé. :)

Ne viccelj már, nem lesz semmi baja ha bekapcsolod. Nem olajból van.
Tinman
Nekem Jasper lapos X-em van, teljesen újonnan vettem boltból, de ILYEN FORRÓ IDÕBEN eszembe sem jutna bekapcsolni! (Persze ha van légkondid az más.)

Még a PC-t se kapcsolom be otthon, mert csak fûti a lakást.

0Diaz0
igen.. és miután megvettem,szarjon be a 4.nap után? Na ne mondd hogy 23e-ért nem volt kamu.. ( persze énis csak mostanába jöttem rá erre )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tinman
Mekkora gennyedvény, hogy Magyar Live-on ebbõl felét nem lehet megvenni? -.-

Nem hinném, hogy az eladó tehet róla.
0Diaz0
Na srácok.. azthiszem behajtósdit fogok játszani..
Ugye besz.rt a boxom.. tegnap elvittem szervízbe.. és szóltak is még aznap hogy javithatatlan.. szóval nc.. <#zavart2>
Valszeg egyik nap visszük is vissza a sráchoz a boxot.. a pénzt meg.. vagy visszaszerezzük,vagy visszaszerezzük.. <#wilting>

Én is Batman vagyok esténként! <#wave>
Tinman
"Ha azt akarod, hogy valami biztosan el legyen intézve, csináld magad." /Jean-Baptiste Emanuel Zorg/

DarkSector
Ott az uj dizájn óta szart se lehet megtalálni...csak közvetlen boxon.
Alone-t úgy megveszem hogy ihaj.
240pont durván 700FT vagyis 50 ft-al olcsóbb így mint ha készpénzé venném.

Ha megtehetném. de ugye nem tudom beirni a kártyám adatait...:D

Tinman
Weben, hol a fenébe találom meg mik vannak leárazva?

DarkSector
GOD játék leárazás...párszáz forintért lehet vásárolni játékokat!!!!!

PL:

Alone in the Dark 750FT/240MP !!!!!!!!!!!
Bevásárlok egy 1200pontért kb. :P

Nah veszek MP-t iceakostól. :)

Seth
Neeeeee! Ping-pong labda belsõt én akartam...<#rinya>

PSN ID.: Beegabor

Muttley
ÁÁÁllat graf lesz a Metro Last Light alatt is
mint ahogy a Metro 2033 is eyecandy
Sniper Gw2 is a küszöbön van a cry engine 3-mal :)

#120879: bizony ez a SGW2
és nem sokára kijön :)
grebber nyert egy ping-pong labda belsõt :D

Just do it :)

szega96
WII-U :D

FlyHigh
Pofás, kíváncsi lennék, hogy ez boxról fut vagy pc-rõl.

Thrash \'Till Death

szega96
http://www.youtube.com/v/iXxMGHX7aFw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Renjike
valaki felvette már a kapcsolatot a Max Paynet 3000 magyarpénzért áruló sráccal?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

FlyHigh
Utolsó hajrára még visszacsatlakozom egy box-al, bár már nem akartam ebbõl a generációból vásárolni, de annyi minden érdekel ami jön, hogy mégis vettem egy 250gb gépet. Aztán majd az új konzollal már csak az arra megjelenõ játékokkal akarok foglalkozni.

Thrash \'Till Death

Macccy
... Én inkább úgy értelmeztem ezt, hogy az õszi idõszak alatt, mondjuk School Rush ... (Gold után szabadon) egy hónap megfigyelési idõszak alatt bizonyos számú Achievement ... talán még kategorizálhatnak is, hogy X db Kinect related achievement & Y db normál
Ezt tudnám elképzelni, mert a LiveRewards eddig is olyan promóciókat csinált, amelyekben adott idõszakban kellett teljesíteni számokat. Így visszamenõlegesen nem is számítana senki achievement -je, hanem ez egy dömping lenne, újonnan nyert achievementekre.

Hmmm ... persze az számomra még most is rejtély, hogy miért nem kaptam az áprilisi 3Play promó miatt 400 MSP -t ... lehet a kis sunyik kiszúrták, hogy nem néztem 10+ órányi Zune filmet, hanem 10+ órányi ingyenes trailert? <#vigyor>

(persze a csóró egyszeri gyerek megnézett volna 10+ óra filmet, ha elõfizethetne mondjuk a Lovebox-ra vagy a Netflix-re, de hát kelet EU ...)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"