XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az. Jó ötlet.
Édesistenem...

Adversus solem ne loquitor

FlyHigh
Mûködés ügyileg még így is jobban tetszik a box mint a ps, annak ellenére, hogy elég forró egy szerkezet. Külsõ táp egy jó ötlet, nem benn a gépben fût, illetve így könnyebben cserélhetõ és hozzáférhetõ hibakeresésnél.

Thrash \'Till Death

Moby
Az elõzõ slimemnek szintén visított a tápja. Kapott is a box egy 203-as fat tápot. A mostaninak meg semmi hangja.

davidka003
"box meg legalább tényleg halk, a tápkockáját kivéve 😞(("

Ezt már írták páran de nekem nulla hangja van. Megy az egész box és ha nem pörgeti a lemezt akkor egy csendes szobában nem hallod, hogy be van kapcsolva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
A nyüszögésre gondolsz? Mind csinálta, pedig volt már 6 ps3-am. Illetve még a crt korszakban volt egy baszomnagy 50kilós thomson síkképernyõs tévém, na az durrogott úgy mint a ps3, csak nagyságrendekkel hangosabban 😄

Moby
Esetleg ha nagyon nincs más. Chapter6 közepéig láttam, de már az is beszédes, hogy odáig eljutni nem volt másfél óra.

arty
az én 25xx-em szokott még pattanni... pláne jó, ha elalvás elõtt játszok egyet, majd lefekszünk, épp szenderülnék álomba és BAMMM 😄

ami még uj és a korábbi modelleken nem volt, az a fura fejpozicionálási(?) hang... nemtom mennyire egyedi gond, havernál is hallottam és neki is uj a ps3a.

box meg legalább tényleg halk, a tápkockáját kivéve 😞((

Forza.

arty
Hmm. Pedig még örültem is, h jó hosszú a demo, de akkor lehet h ezért - mindent ami jó, bele akartak tenni.

Hiperolcsón se ajánlanád? Az egész a demot ismétli ujra meg ujra? Sztori sem marad meg picit se érdekesnek?

Forza.

davidka003
#121046-re ment volna. Garis boxa van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
> Kit érdekel, hogy izzik?

Engem. Most írtam. Nem volt világos?

davidka003
Kit érdekel, hogy izzik? Az a dolga, a Microsoft majd megjavítja.
Nálam 35 fokos melegben is alig pörgött a venti.

Moby
>már a fõmenütõl izzik
Hát ugye a felhasználók csendes boxért sírtak, a slimmel meg is kapták. Igaz, hogy ~73 fokon járnak gyárilag, 75-nél meg már lekapcsolnak, de legalább halk 😄
Az enyémnek a targettemp-je 60 fokra van állítva, tartja is, de olyan áron, hogy melegebb napokon a porszívó kutyafasza ehhez képest.

(a 2504-es ps3 nekem már nem ropogott, merthogy nem is melegedett túlzottan, a régebbiek igen)

Harlekin
Lehet használt boxot venni Én eddig 3 használt boxot vettem.Soha nem volt velük semmi gond,kivéve amit úgy vettem,hogy rossz(DVD szar volt benne ellenben jó olcsó volt)és ezt itt az sg-n!! Volt itthon Op. meghajtó 1 villám sütött boxból kicseréltük és azóta is tökéletesen muzsikál!
Az viszont biztos,hogy nagyon-nagyon körültekintõen kell használt boxott venni.<#kacsint>
FlyHigh
Nem is nagyon mernék használtat venni, most elvileg a leges legújabb boxom van, már a fõmenütõl izzik, nem tudom, hogy meddig bírja,😄 de legalább nincs az az idegesítõ ropogása mint a ps3 320gb slimnek.

Thrash \'Till Death

Harlekin
Csúnya hasmenéses vírusos járvány van ami 1 nap alatt átfut az emberen.A dolog adott,hogy otthon maradj!<#kacsint><#nevetes1>
Moby
A demo alapján én is ezt mondtam egész tegnap délutánig.
Aztán volt alkalmam kipróbálni a teljest. Igénytelenfosszarhugy<#vomit>A demoban el lett lõve a játék összes "poénja", csak sûrítve.

DarkSector
" Indie Game: The Movie 1080p

Az Indie Game: The Movie egy 2012-ben bemutatott dokumentumfilm, amelyet a kanadai James Swirsky és Lisanne Pajot rendezett. A film a független videojáték-tervezõ Edmund McMillen és Tommy Refenes a Super Meat Boy, illetve Phil Fish a Fez fejlesztése során felmerült küzdelmeit mutatja be, valamint Jonathan Blow is elmélkedik az Xbox Live Arcade-os Braid címû játékának sikerén. "

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
Az a gond hogy mostmár else indul arra az 1-2percre.. reflexbõl dobja a 3ledet.. <#confused>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

arty
akkor kell találni egy megbizható havert, aki ráér és megcsinálja... (belép emailedre, elolvassa iceakos levelét a kóddal, belép xbox accoddal, redeemel, játékokat megveszi - és közben nem nyulja le eme két accod 😄)

vállalom! 😄D

Forza.

Totti5
Term. meg lehet webrõl is, de nincs lehetõségem rá munkaidõ alatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
emlékeim szerint valamikor délután lelövik az akciot hétfõn - én anno szerencsére napközben még meg tudtam venni a forza féláras dlcit, sajna anno én is késõn határoztam el magam 😊

napközben nem tudsz web elé kerülni? ott is elvileg meg tudod venni, nem?

Forza.

arty
az ára gyanus lehetett volna, de anno pl én eladtam a kb 2 éves, Falconos gépem, erre 1 hét után uj tulajnál ramhiba, nemjavítható... ugye NEM tudhatom, hogy hogyan használta, nálam kipróbáltuk oké volt, már nem rémlik mennyi próbagarral adtam a kezébe...

CC le akarta huzni 2x is, de végül visszaadták a pénzt és h javithatatlan (1-2 óra után 2-3 ledet dobott)

visszakértem a cuccot, eladogattam darabonként, a veszteséget-árkülönbözetet elosztottuk-elfeleztük.

sajna nem lehet tudni a k. boxnál, h mikor sz*rik be, retek konstrukció 😞 mondjuk ahogy Moby írta is, ez tuti egy taknyolt box volt :/

Forza.

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
demo alapján hibátlanul kivitelezett lövöldözés egy egész újszerû környezetben (elsivatagosodott Dubai), aki birja a ratatát, annak szvsz ez kellemes idõtöltés lesz

én majd olcsón benevezek rá, ha kb 1 év mulva épp lesz rá idõm

Forza.

davidka003
Lemezen végigtolhatod szinte ingyen. Én úgy szoktam, hogy megveszem majd eladom kb ugyan annyiért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Üdv!

két napja vettem egy xbox 360-at.a kérdésem a következõ: Véleményetek szerint jobban megéri xbox liveról letölteni a játékokat vagy pedig inkább rendeljem meg a lemezen??elõre is köszi
köszi szépen.
szega96
A baráti társaságokat fel tudod bérelni, és segitenek a harcban.

szega96
Amikor beszürkülnek akkor elvegyülsz, így pl ha követni kell valakit, jönnek a katonák el rejtõzöl, be állsz a csapatukba, verekedés: ajánlani tudom azt, hogy nyomod a védekezést majd amikor ütni készülnek, akkor elengeded és nyomod az ütést, vagy ha pl kardozol és védekeznek akkor tökönrúgod õket és nyomod csak az ütést ezerrel és így nyársra húzod õket.

Hello!
Egy pár napja már játszogatok az Assassin's Creed Brotherhood-val.Egyenlõre nagyon tetszik, de van 1-2 dolog amit nem értek.
ELõször is.Olyankor mit kell csinálni, amikor emberek között megyek és egyszer csak elszürkülnek az emberek?VAgy ez tulajdonképpen mi?
A másik,Borgia katonák környékén vannak "baráti" társaságok,fejük felett vmi érdekes ikonnal, inkább gondolatjelhez hasonlítanám õket.Õk mi célt szolgálnak?
Egyenlõre a verekedés, kardozás nem nagyon megy, remélem elõbb-utóbb azért belejövök.Bartolomeo pincéjébe lementem verekedni, a 10 mp-st még megnyertem,de amikor ketten jönnek már rám,esélyes sincs.Egyszerûen nem út erõseket Ezio.
Köszi a válaszokat.
Meglepõ módon 2 óra játék után teljesen jó ez a Spec Ops The Line. Szép is, jó is, izgalmas is. Egyszer végignyomható cucc.
Totti5
Elsõ videó után hogy ment a médiában hogy ez nextgen cím olyan szép😊)))

A városban repkedés tényleg filmszerû látvány, nagyon jól kapták el a fénybeállításokat és mósön blúrt így nagyon jól néz ki. Nekem az irányítás egy kicsit elnagyolt, de több hibát nagyon nem tudok mondani. A gemaplay meg a szokásos nyitott világ... repetetív mellékfeladatok és fõstory. A gyüüjteni valók viszont jópofák, mert képregények amiket el lehet olvasni szépen. Sok azt hiszem 500 oldal.

Moby
Sajnos tényleg az. Ha láttad a demót, többet láttál, mint amennyi a játék valójában.
Fostartály.

davidka003
Merész dolog egy ilyen játékot 0day venni. Esélyes volt, hogy szar lesz de örülök, hogy vállalható lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Én most próbálom, még nem repkedek, de videók alapján biztos jó. Tényleg olyan szabadság érzetet ad amikor csak repkedsz benne a városba. Ugyan ez volt a 3-ban is. Meg hát lehet elfogult vagyok, mert Spiderman a kedvenc akcióhõsöm.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

FlyHigh
Meg van, találtam egy ezer éves amcsi profilt, még a gta4 pc-hez csináltam anno. Itt aztán van minden!

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Melyik store-on van a legtöbb játékdemo? Gondolok itt gears3-ra pl, itthonin nincs.

Thrash \'Till Death

szega96
Szerintem igen, de hát majd kiderül

Totti5
Sivatagos részek a Gears 3ba is nagyon átjöttek, meg a Fable 3ba is. Legszebb és a legjobb egyértelmûen az Uncsi 3.

Spec Ops egy középszar lelketlen lövölde. Kár rá idõt pazarolni szvsz.

Totti5
Mit jelent a 25? hétfõn én 6nál hamarabb nem tudok gép elé keveredni... 24:00-ig lesz???

Moby
A demóját próbáltam. Jó atmoszféra, frankó helyszín, jópofa ingame szinematik kátszínsz. Amúgy balfaszratata, de a körítéssel egy érdeklõdésre megvettek.

szerk: uncharted3, nagyszakadék, majd mégis ez 2. legjobban kidolgozott sivatag amit láttam, tehát átlagosnak semmiképp nem mondanám.

szega96
25-ig van akció, úgyhogy ha szerencséd van...

Totti5
Tegnap délbe gyorsan gép elé kerültem fél órára és utaltam iceakosnak 4200 pontért összeget... mondom fasza holnapra itt van és akkor bevásárolhatok GOD akciósból. Az teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy hétvége lesz és az utalás csak hétfõre ér oda, amire este hívta fel a figyelmemet amikor emailt írtam neki.

ultimate faceplam.................. lesz sok pontom, de nem lesz GOD játékom<#fejvakaras> remek üzlet volt.......

Muttley
állítólag kint a Szpek Opsz Dö Lájn is 😊
nekem az eddigi gameplay videok alapján egy full-átlag, semmi-extra tps-nek tûnik
aki teszteli, jöhet róla a vélemény 😊

Just do it :)

Macccy
Ez vagány ... és FREE ... csakis kellhet.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

teddymac
Off
Nekem van egy eladó Rage.-em 😊 5000Ft.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hell, beszámoló jöhet még az új pókember játékról, képek is meg gameplay is😊

0Diaz0
naigen..<#rolleyes>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Totti5
brutális!!!

Totti5
Hümmhümm.

Dö Ömézin Spíderman elsõ cahpter után.

Azt a mindenségit, de jó!!! Képregényes adaptációk nem érdekeltek, de ez ugyan attól a csapattól és van rendes graffal és te jó ég milyen dúrva! Remélem végig ilyem marad, és nem esik a színvonal. Városban repkedni az épületekközt mint ha film pörögne olyan jól megvan csinálva. Irányítás és a fov kicsit fura itt ott, de jók az animációk, átvezetõk igényesek, és jól is néz ki, habár vagy AA nincs rajta vagy a felbontás vissza van véve, mert irtózatosan rece közelrõl, de kanapéról fasza és a grafika igencsak szép, a BOSS az elsõ chapter végén meg brutál volt és a frém is 30 fps stabilan.

Hú de ré vártam egy ilyen szuperhõsös játékra. Oké ott a Batman, de ez Spíderman😊) egyszerûen jobb szuperhõs mint a denevérember.