XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Engem végig lekötött, vannak persze hibái, de szerintem jó és van atmoszférája, ami nekem nagyon fontos. ID Tech 5 motorba meg nehezen lehet belekötni, szép nagyon és hasít, már csak ezért is különleges az egész.

Thrash \'Till Death

Seth
Kár hogy a gameplay a játék felétõl dögunalomba fullad. Legalábbis nálam elavult

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Rage nagyon állat. Carmack bácsi nagyon becsületes munkát végzett, mind látványra, mind teljesítményre illetve játszhatóságra. Játékból lejön, hogy õ egy igazi zseni!

Thrash \'Till Death

DarkSector
Jo igen...és szerintem messze többet ér a Rage.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Ace combat: Assault Horizon Limited-et mondják, hogy cseréljem Rage-re. Megérné nekem, illetve jó a Rage boxon?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

teddymac
Szerintem tudta õ nagyon jól, hogy a box egy szar ,gyorsan túladott rajta (ezért volt olyan olcsó),Szerencsétlenségedre vagy az õvére túl hamar tönkrement. Ha nem adja vissza a pénzt szép szóval verd le rajta, én tuti ezt tenném. Nem 5000 Ft.-ról van szó.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Renjike
<#eljen>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

0Diaz0
Na azért nemvagyok/nemvagyunk maffia..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tinman
<#taps><#eljen><#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0
???<#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Macccy
Menj el a sráchoz, kopogsz, kinyitja ... te bólintasz, besétálsz, higgadtan, szó nélkül, mögötted pár erõsen bepipázott néger ... leülsz ... megkérdezed tõle: "Úgy nézek ki, mint egy picsa?"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0
Akkor bocsi, tévedtem! A tudatlanságom miatt. <#vigyor0>

Moby
> 1. Egy szóval nem mondtam,emlékezeteim szerint hogy ez xenon lap.
Mondtad, csak nem tudtál róla. "Nincs rajta HDMI" = Xenon.

Adversus solem ne loquitor

<#nemtudom>
0Diaz0
Mellesleg,sajnos nemis beszéltünk ilyenrõl. De ezt már elismerem,hogy részben az én hibám.. de én ált. 1hétig adok garit.. bár, én sz.r dolgot,nem adok ki a kezembe.. inkább rohadjon rám,de én csak JÓ dolgokat adok el.

0Diaz0
Garanciát nem ad a gyerek ahogy hallottam róla.. Így mégbiztosabb,az a tény amit alább írtam,és amit Moby is írt. Ezért tartanám jogosnak kimenni hozzá újra. És bár nemfeltétlen kell megütni ( Mert ugye,mire jó a verekedés? Semmire.. box nemjavul meg tõle,a pénz nemterem vissza a zsebembe,ha csak a srác kinem nyitja a tárcáját... )

Tinman
Amikor megvetted tõle, mennyi garanciáról volt szó?

Ha kipróbálási/megtekintési gar., akkor vége a sztorinak, megszívtad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

0Diaz0
Szerintem kezdünk ezzel a dologgal egyre többen bizonytalanok lenni.. én,mint 'nem hozzáértõ' meg fõleg..

0Diaz0
VG : Félreérted. Elvittem a sráchoz, hogy nézzen bele mert õ szokott javitgatni boxokat, és ajánlják is sokan. Szétszedte a boxot, megnézte,megvizsgálta vagy nemtudom mit csinált vele de úgy hagyta ahogy van/volt ,és küldte az smst hogy mehetek érte bármikor amikor akarok,mert kuka a box. Stimm? 😊 Az elõzetes dologba meg kár belemenni... Fair alapon oldom meg a dolgot, nem "összeveretéssel" meg ilyesmivel..

Tinman : Igen, lehetne azis.. de ugyanott tartunk/fogunk tartani bármit is csinálunk ha ilyen a box.

Moby : 1. Egy szóval nem mondtam,emlékezeteim szerint hogy ez xenon lap.
2. Amúgy igen, ezt már énis észrevettem, de mondták is hogy széjjelgányolt box...
Ezt mondtam a srácnak is... de ha õ nagyon gyanúsan mindent letagad,kivétel nélkül..

(KIEMELEM A FONTOSABB RÉSZEKET! )P1: Mellesleg, a srác ( mielõtt vettem a boxot ) mondta hogy vett 4 boxot,1et saját magának 3at eladásra,abból már 2 elkelt.
P2: Elmentem hozzá, a tv elõtt volt 3 box!
P3:Amikor reklamáltam akkor írta/mondta is telefonba hogy ígyis van még 2 box,amit 3led miatt el sem tudott adni..
P4: Kérdeztem hogy és visszavásárolja,vagy hogy megy ez akkor hogy fair legyen a dolog? Válasz : Nem nála romlott el, õ nemtudta megjósolni hogy 2 nap vagy 2év után romlik el a box. = Az én hibám, én vettem szar boxot.. úgykell nekem.. és miután mondtam neki hogy akkor jó hogy így nyert rajtam 23ezret, õ letagadta mert elvileg nem nyert vele semmit mert a telefonszámláját sem bírja kifizetni.. meg õis , az elsõ xboxát amit nagyonrégen vett de tropára ment, õ se ment vele vissza hogy rossz.. pedig neki is pár nap után ment taccsra..

Naszóval,ezekután hogy is van ez a dolog?! <#wow1>
Kérdezném hogy " Innentõl én vagyok akkor a hülye hogy kiszeretnék állni az igazamért = vissza szeretném kapni a pénzemet,amiért vettem egy rossz,mókolt boxot ?! " Valószínüleg,erre igen lenne a válasz.. bár csak én nem gondolom akkor így.

Moby
Most nézem, a kondikon és a tekercseken azonosítható is a xenon mivolta. A hûtés viszont falcon-é. Ez egy összelegózott fos. Azért kaptál hozzá vezetékes kontrollert is gondolom. Volt egy 3 ledes lap, azt javították, kapott egy olvasót, mifaszt, és eladták neked, majd közölték, hogy nem tudhatták mikor megy tönkre. Hát LOÁL-e?

Moby
Na csak hogy ércsed: ott semmilyen nagy venti nincs*. Sõt egyáltalán semmilyen venti nincs. A legszebb az egészben, hogy elmondásod szerint ez egy xenon lap, viszont a hûtés már a falcon-é (az ott egy olyan hûtõkieg, ami a világon semmire sem jó).
Perfekt, ez egy igazi széjjelgányolt box lehet.
Ez tutira újra lett golyózva, és minden szar bele lett hergelve, htáha még elmegy 1-2 hónapot.

*gyárilag

Tinman
Léghûtés.
A környezet levegõjével tudja a termelõdõ hõt elvonni. Nagyon nem mindegy, hogy 32 fokos levegõvel próbálja meg lehûteni, vagy 19-el.

Én értem a problémát, de én még nem láttam olyan szervizt, ahol így küldik vissza a gépet... amúgy gondold meg ezt a odamész 4 haverral és jól megfenyegeted az arcot és szájába lépsz témát. Jó kis estéd lesz majd elõzetesben. (Mellesleg, a szülõket nem értem minek kevered bele a beszélgetésbe)
Muttley
peeeeeersze, h megveszed...
sõt veszel PS3-ra is egyet, mert PC után lesz kedved ezreket adni érte, hogy poénból kijátszhasd multiplatform <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

0Diaz0
de amúgy a gép akkoris fût.. és ez így ha hideg van,ha meleg.. UGYANÚGY melegszik,és kéne hûtenie..

0Diaz0
Tinman: ha arra kerül a sor, avagy úgy hozza a sors, akkor mindenki nevében megkapja..

Heady/FunnyMixer91 : Köszi.. 😉

VG : Ha akarsz elhajthatsz, nem veszem magamra.. 2. nem fogok a szüleimre támaszkodni ha nem muszáj... viszont ha meglehet,megoldom egyedül.. ha nem akkor azokat akiket én a 'barátaim'-nak hívok, ottvannak, és segítenek õkis.. De mivel nem rendelkezem még saját keresettel, csak egy régen kapott gépbõl kezdtem el bizniszelgetni.. így engedd meg hogy harcoljak a pénzemért.. mert neked ha melózol akkor egyszerû.. de nekem itt semmi lehetõségem ilyenre.. mellesleg fölösleges 23ezrem sincsen hogy csak úgy 'lesz.rjam' ezt a dolgot.

Olvasni luxus?

"Na srácok.. megkaptam a szerelõtöl a képet.."

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman

Azért csak ráéreztem, hogy hûtéssel lesz a baj... ha nem lett volna ilyen nagy meleg, talán szerencséd van és ki sem derül.

Azért a nevemben is csapd pofám a hülye gyereket -.-

"De úgyis lesz a sráchoz még egy utunk.. 😊"

Én angolosan elhajtanálak, fõleg ha így otthonosan szétkaptad a gépet.
Macccy
Ez a MAX PAYNE 3, ez lett nagyon jó! Beszarás! Letöltöttem warezpécére, hogy demózzam kicsit, hát valami kurvanagy! Ez John "Roy" McClane teljes valójában, az öreg Max Payne fásult, de frappáns szövegeivel (bár nagyritkán picit fárasztónak éreztem, de tényleg csak nagyon ritkán) ... Mekkora dumák ...

"I got A HOLE
in my second favourite
DRINKING ARM"

Zseniális szerintem. Ha lemegy 5 rongy köré biztos megveszem.

grebber
AitD 5 nagyon jó game! Miután végigvittem a warezt megvettem a LIMITED Editiont amit kb ki sem bontottam csak megnéztem mik vannak benne a lemezen még ott a fólia!
Nekem semmivel nem volt gondom irányítás is tökéletes volt számomra.
Egy gondom volt ,hogy nincs hozzá magyarítás 😞

Next PC upgrade: 2022

szega96
euro bocs

szega96
ez is 6dolcsi, deus ex collection 13 hát, hátha érdekel valakit

DarkSector
Drága.
Amazonon ha akció van akkor 6-7 dollár-ért megveheted....

szega96
75%

szega96
off STEAMEN DEUS EX LEÁRAZÁS VAN (-75) on

Seth
Nem tudjátok, a PS3 verzió irányítását ,ami ugye átdolgozott, kényelmesebb, nem kapta meg a 360 tábor egy javításban?? Mintha lett volna szó róla annó

PSN ID.: Beegabor

Renjike
irányítás 2/10 a többi stim 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

0Diaz0
De a füles az meglesz,hogyha nagyon tiltakozik.. <#nemtudom>

0Diaz0
1. Mert nem hirdetésbõl néztem
2. Mire odajutottam volna hogy az fb-s oldalán lecsekkoltam volna a hirdetést, addigra csak a link volt kint,de törölve volt a hirdetés..

Muttley
a bzonytalanság 2 dologból fakadhat:
1) két nagyon erõs ellentábor ontja a véleményt. egyik aszongya állat, másik pedig, h állati sz.r
2) döntésképtelen szánalmas lúzer

utóbbi szerencsére ritkább, de van 😊

Just do it :)

DarkSector
Ezért mondom hogy ne nézzetek soha szar teszteket ha megvsztek valamit.

Meg kell nézni youtube-on videókba, és aki tudja mit akar az 10-15 perc után tudni fogja hogy kell-e neki a játék.

Aki full bizonytalan annak meg mindegy. 😊

nem,nem az
Totti5
Nem érdekel mit gondol róla az az idióta.

Amikor megjelent és végigvittem akkor

grafika 8.5/10
zene 10/10
sotry 9/10
gameplay 9/10
irányítás 7/10 ami biztos lehetett volna jobb, de nekem nem volt problémám vele

Sok ötlettel, úkszerû epizodukis tálalással, érdekes storyval és fizikát, tárgyakat kihasználó gameplayyal, ráadásul kicsit sandbox is volt, vagyis nem csõbe mentél, hanem volt egy nagy térkép ( Central Park ).

Nekem ez egy 9/10es játék volt. Olyan skála pedig nincs amin ez 1-2-3-4 pont, mert az egyszerûen hazugság.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát adj neki egy fülest a nevemben is. 😊

Hirdetés szövegét még mindig nem mutattad meg. 😊

0Diaz0
Csak érdekességképpen linkeltem be..
De úgyis lesz a sráchoz még egy utunk.. 😊
És nem pacsizni vele..

DarkSector
Hát ha szar a box mindegy mi a hiba...javítsd meg vagy újat kell venni.
Felesleges mutatni, mert a többiek max megnézik aztán vállat vonnak. 😊

0Diaz0
Na srácok.. megkaptam a szerelõtöl a képet...
A nagy venti helyett,egy ilyen próbálta a célt szolgálni..