XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thrash \'Till Death
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mondtad, csak nem tudtál róla. "Nincs rajta HDMI" = Xenon.
Adversus solem ne loquitor
Ha kipróbálási/megtekintési gar., akkor vége a sztorinak, megszívtad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tinman : Igen, lehetne azis.. de ugyanott tartunk/fogunk tartani bármit is csinálunk ha ilyen a box.
Moby : 1. Egy szóval nem mondtam,emlékezeteim szerint hogy ez xenon lap.
2. Amúgy igen, ezt már énis észrevettem, de mondták is hogy széjjelgányolt box...
Ezt mondtam a srácnak is... de ha õ nagyon gyanúsan mindent letagad,kivétel nélkül..
(KIEMELEM A FONTOSABB RÉSZEKET! )P1: Mellesleg, a srác ( mielõtt vettem a boxot ) mondta hogy vett 4 boxot,1et saját magának 3at eladásra,abból már 2 elkelt.
P2: Elmentem hozzá, a tv elõtt volt 3 box!
P3:Amikor reklamáltam akkor írta/mondta is telefonba hogy ígyis van még 2 box,amit 3led miatt el sem tudott adni..
P4: Kérdeztem hogy és visszavásárolja,vagy hogy megy ez akkor hogy fair legyen a dolog? Válasz : Nem nála romlott el, õ nemtudta megjósolni hogy 2 nap vagy 2év után romlik el a box. = Az én hibám, én vettem szar boxot.. úgykell nekem.. és miután mondtam neki hogy akkor jó hogy így nyert rajtam 23ezret, õ letagadta mert elvileg nem nyert vele semmit mert a telefonszámláját sem bírja kifizetni.. meg õis , az elsõ xboxát amit nagyonrégen vett de tropára ment, õ se ment vele vissza hogy rossz.. pedig neki is pár nap után ment taccsra..
Naszóval,ezekután hogy is van ez a dolog?! <#wow1>#wow1>
Kérdezném hogy " Innentõl én vagyok akkor a hülye hogy kiszeretnék állni az igazamért = vissza szeretném kapni a pénzemet,amiért vettem egy rossz,mókolt boxot ?! " Valószínüleg,erre igen lenne a válasz.. bár csak én nem gondolom akkor így.
Perfekt, ez egy igazi széjjelgányolt box lehet.
Ez tutira újra lett golyózva, és minden szar bele lett hergelve, htáha még elmegy 1-2 hónapot.
*gyárilag
A környezet levegõjével tudja a termelõdõ hõt elvonni. Nagyon nem mindegy, hogy 32 fokos levegõvel próbálja meg lehûteni, vagy 19-el.
sõt veszel PS3-ra is egyet, mert PC után lesz kedved ezreket adni érte, hogy poénból kijátszhasd multiplatform <#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
Heady/FunnyMixer91 : Köszi.. 😉
VG : Ha akarsz elhajthatsz, nem veszem magamra.. 2. nem fogok a szüleimre támaszkodni ha nem muszáj... viszont ha meglehet,megoldom egyedül.. ha nem akkor azokat akiket én a 'barátaim'-nak hívok, ottvannak, és segítenek õkis.. De mivel nem rendelkezem még saját keresettel, csak egy régen kapott gépbõl kezdtem el bizniszelgetni.. így engedd meg hogy harcoljak a pénzemért.. mert neked ha melózol akkor egyszerû.. de nekem itt semmi lehetõségem ilyenre.. mellesleg fölösleges 23ezrem sincsen hogy csak úgy 'lesz.rjam' ezt a dolgot.
"Na srácok.. megkaptam a szerelõtöl a képet.."
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Azért csak ráéreztem, hogy hûtéssel lesz a baj... ha nem lett volna ilyen nagy meleg, talán szerencséd van és ki sem derül.
Azért a nevemben is csapd pofám a hülye gyereket -.-
Én angolosan elhajtanálak, fõleg ha így otthonosan szétkaptad a gépet.
"I got A HOLE
in my second favourite
DRINKING ARM"
Zseniális szerintem. Ha lemegy 5 rongy köré biztos megveszem.
Nekem semmivel nem volt gondom irányítás is tökéletes volt számomra.
Egy gondom volt ,hogy nincs hozzá magyarítás 😞
Next PC upgrade: 2022
Amazonon ha akció van akkor 6-7 dollár-ért megveheted....
PSN ID.: Beegabor
2. Mire odajutottam volna hogy az fb-s oldalán lecsekkoltam volna a hirdetést, addigra csak a link volt kint,de törölve volt a hirdetés..
1) két nagyon erõs ellentábor ontja a véleményt. egyik aszongya állat, másik pedig, h állati sz.r
2) döntésképtelen szánalmas lúzer
utóbbi szerencsére ritkább, de van 😊
Just do it :)
Meg kell nézni youtube-on videókba, és aki tudja mit akar az 10-15 perc után tudni fogja hogy kell-e neki a játék.
Aki full bizonytalan annak meg mindegy. 😊
Amikor megjelent és végigvittem akkor
grafika 8.5/10
zene 10/10
sotry 9/10
gameplay 9/10
irányítás 7/10 ami biztos lehetett volna jobb, de nekem nem volt problémám vele
Sok ötlettel, úkszerû epizodukis tálalással, érdekes storyval és fizikát, tárgyakat kihasználó gameplayyal, ráadásul kicsit sandbox is volt, vagyis nem csõbe mentél, hanem volt egy nagy térkép ( Central Park ).
Nekem ez egy 9/10es játék volt. Olyan skála pedig nincs amin ez 1-2-3-4 pont, mert az egyszerûen hazugság.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hirdetés szövegét még mindig nem mutattad meg. 😊
De úgyis lesz a sráchoz még egy utunk.. 😊
És nem pacsizni vele..
Felesleges mutatni, mert a többiek max megnézik aztán vállat vonnak. 😊