XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PRemium nélkül mikortól lehet tölteni a Close Quarters DLC-t?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nem úgy fogalmaznék hogy a játék van elbaszva (másnak biztos tetszik ez a stilus), hanem egyrészt egy repcsis játék, az nálam alapból azon a listán van amikkel nem tudok 1 lapon említeni mondjuk egy mászkálós játékot.
Ez olyan kb mint egy focis, verekedõs játék.
Repcsis játék az repcsis játék. Iszonyatsok újdonságot nem fog tartalmazni.
De hogy a HELIKOPTER-es részt még "szerintem" irritálóra csinálják az nekem a demo-ban negatívum volt.
Jó repcsis gémmel menni játszani.
Játszottam Ace Combat-okkal. HAWX-ekkel.
De eddig egyikkel sem jutott eszembe, hogy 2-3 ezer ft-nál többet kiadjak értük, vagy kimaxoljam õket, vagy más mászkálós vagy akció-kaland-rpg vagy bármire ne váltsam le.
Mondjuk ha csak valahol megnyerném vagy egy Gears of War mellé kapnám ajándékba, akkor az más.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
uncharted 3 van xbox 360-ra? Mert 576 oldalán nem láttam csak ps3-ra...:S
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
aki pmben esetleg megirja melyik gears of war montage (régi) elejen ment ez a zene annak tudok kuldeni kórra
ezzel a gammával levadásszák az összes Dead Space fant :)
Just do it :)
Oké az 1-2-3-4-5 PS1-PS2 azokkal jó eséllyel senki sem fog már játszani. Ace 6 viszont xbox 360 exluzív, és azzal kellett volna kezdeni, mert az Ace7ben vannak olyan újítások amik még a fanoknak sem tetszettek a demo alapján, aztán minõ meglepõ megértették és már tetszik nekik, mert hasznos és jól használható.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy legalábbis én ezt hittem...ha rosszul gondoltam akkor elnézést. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Talán alapon az a baj hogy néhány embernek egy repcsis játék snasz, nem nyújt annyit mint egy akció-kaland játék még ha mint repcsis is jó játék.
Amúgy én meg anno kibeszéltem ez a Ace-t hogy a repcsis része egyszerûen csak egyhangú és nem szép...ezzel ellentétben a helikopteres rész egyenessen KURVASZAR.
Az irányítás és a kamerakezelés is.
És nem én vagyok kezdõ, játszottam már ilyen játékokkal, de ez förtelem volt.
Úúúristen mennyi jó game jött akkoriban:
HL2,
Doom3,
Riddick,
FC,
nem is emlékszem mik még, annyi agysejtem pusztult bele, hogy heteket játszottam végig úgy, hogy nappal játszottam, éjszaka dolgoztam, és nem aludtam SEMMIT :D
Adversus solem ne loquitor
Doom 3: BFG Edition - Megjelenési dátum
7k körül meg is veszem majd használtan.
Wolfenstein 3D
Doom - 1-2 és a 3 is!
Quake - 1-2-3
Mind instant klasszikus.
Ugytünik az IDtõl ebben a genben csak egy DOOM 3 "HD" újrakiadást kapunk... bár még mindig ezereszer jobb és többet ér mint a Rage.
Doom 4et a népnek!!!
A Fifa 12-t szeretném megvenni, de ha a fiaimmal játszanék, akkor két kontroller kellene.
Kérdés: van egy régi logitech gamepad-om.Szerintetek azzal lehet majd játszani ? Vagy a ps3-as kontrollerrel esetleg ? Köszönöm !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Vége felé azért unalmas lett. Nem rossz játék de semmi maradandó. 86/100
Engem zavart, hogy nem küzdött a fõhõs.
#121081: most el vagyok bizonytalanítva. Kikell próbálnom aztán hátha nem lesz annyira gázos.
Zokogtam amikor vége lett és azt hiszem 1 hasonló hosszúságú játékból a 960 G kiszedése elmond mindent,hogy mennyire volt jó!
Egy nagy büdös semmit. De azt aztán széles gesztusokkal, pont ahogy Kermekktõl megszoktam.
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Dante's Inferno-n gondolkoztam, hogy bekéne szerezni de eladni meg nehéz lehet szvsz. 2800 Ft körül adnék érte ha lelnék valahol annyiért.
Azon csak minimum grafika lesz, és fekete-fehér. :)
Szándékozok egy használt xbox 360-ast venni. Ha ,mondjuk,veszek egy 2008-ast, ugyanúgy viszi majd a legújabb játékokat, mint egy 2012-es?
Elõre is köszi.
üdv
De amúgy elég szar játék. :P
Azonnal pótold ne is gondolkodj rajta!
Minden idõk top 10 be benne van ez ziher!
Van úgymond story benne!
PSN ID.: Beegabor
Illetve mégannyi rémlik, hogy pont kurvajól eltalálták a nehézségét. Ilyet azóta csak az MP3-nál éreztem.
Tisztán látszik a térképen, hogy 2 ellenséges gép van, aztán valami belockol, oké lelassítok és pördülök egyet, mögé kerülök és kilövöm és a térképen még mindig 2 ellenséges gép van. Szóval a játék nem is tagadja, hogy egy szellem géppel basztatja a játékost. Minden pályán ez van.
Mondjuk most sikerült a pálya de vicc az egész.
Az. Azzal a fakézzel, amivel egy AC:AH nem megy, egy MP3-nak neki se állj. Egy Dark Souls-ra pedig még gondolni is kár.<#ravasz1>#ravasz1>
hogy ez mekkora egy csaló szar játék.
Elõttem repül két ellenséges gép de de azért mögöttem belockol valami folyton. Röhej az egész. Kurva bázist kéne megvédeni és egyszerûen nem bírom, mert folyton kerülgetnem kell, hogy belockol egy "szellemgép".
A nehézség scriptelt szar, mert az elsõ pár gépet engedi gyorsan kilõni aztán az utolsó 2-3-at meg el sem találja. Direkt csal. Rakás fos. És ez csak a normal fokozat. Már értem miért kapott 70%-os értékelést. Vagy a bázis pusztul el vagy lelõnek. FUUU
Remélem sikerül elcserélni a RAGE-re.
Forza.
Jhahkérem, hogy nem csak parasztmódon lehet mûszaki dolgokat megoldani?
davidka: eddig nekem se volt gondom, de most a nagy melegekben már tudom mások mirõl beszéltek :(
Forza.
Thrash \'Till Death