XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor tárgytalan. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2k-ért egy Limited-es, OST lemezes, alig fél éves játékot eladni már már lopás a vevõ részérõl 😄
PSN ID.: Beegabor
Nem akarok rossz reklámot, de ezt tudja mindenki aki live árakat néz, és az még csak nem is használt.
Az más kérdés hogy ez dobozos és akinek a live nem fekszik lehet megvenné 4k-ért.
Inkább az Ace-re tehet 1-2 ezret még.
2k darabja ha érdekel valakit.
Vanquish
Ace combat
Úgy döntöttem mégsem cserélem a Rage-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én azt mondom kell egy középkategóriás PC és egy konzol ha valaki szeret játszani.
Azokat akik éppazért sem nyúlnak konzolhoz megy kontrollerekhez (még pc-s kontrollerekhez sem) önnmagukkal csesznek ki.
Nyitottnak kell lenni, és ez a jó amit te is csinálsz.
Pedig azon gondolkoztam, hogy inkább gépet újítok de jobban jártam a boxal. Ennek köszönhetõen csomó jó játékkal ismerkedtem meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Prémium vagyok, nekem is igy volt.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Megvettem a B3-hoz a CLose Quarters dlc-t, de nem tölti le a box. A pontos levonta és valami 80150101-es hiba kódra hivatkozik. Se Marketplacerõl, se a játékból nem tudom letölteni. A download historyban ottvan, hogy pendig de se letölteni se törölni nem tudom! Ilyenkor mi lehet a probléma?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
-Deadlight augusztus 1
-Need for Speed Most Wanted október 30
Next PC upgrade: 2022
Értékeléseket nem írok elõre, meglássuk 😄
08/17 Sleeping Dogs
08/29 Transformers: Fall of Cybertron
09/07 The Testament of Sherlock Holmes
09/12 Borderlands 2
09/25 Dead or Alive 5
09/26 Epic Mickey 2: The Power of Two
10/09 XCOM: Enemy Unknown
10/12 Dishonored
10/16 007 Legends
10/30 Assassin's Creed III
10/30 LEGO The Lord of the Rings
11/06 Halo 4
11/20 Hitman: Absolution
A Doom nem remake lesz, inkább újrakiadás,kipofozás extra pályákkal
- TD: Ferrari - júl 03 (várhatóan NFS shift 50% arcade fos lesz)
+/- Darksiders 2 - aug 14
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - aug 21
++ Far Cry 3 (elhalasztották decemberre)
+/- Forza Horizon (semmit nem tudni róla)
- F1 2012 - szept (várhatóan a szokásos arcade fos lesz)
+/- Resident Evil 6 - okt 02 (nehéz megjósolni mi lesz belõle)
+/- Medal of Honor Warfighter - okt 20
+/- CoD Black Ops 2 - nov 13
+/- Doom 3 remake - nov/ dec
Just do it :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Utánvéttel is átbasznak ha akarnak. Pont PH-n olvastam, hogy VGA-t akart venni a gyerek utánvéttel és a dobozban meg egy rossz DVD lejátszó volt a súly miatt. Átvette, aláírta, ezután nincs mit tenni. Hogy bizonyítja be, hogy nem a VGA volt benne?
----------
Más:
Röhögöm a PC-seket, hogy például Tirexi-nél is megy most a sírás, hogy nincs semmi játék mostanában. Meg is érdemli az ilyen, hülye módon veszi a fél milliós gépet de játék nincs hozzá. Én meg már másfél hónapja nyomom az Xbox-al, iszonyú olcsó pénzért vettem és vannak rá tök jól kinézõ játékok is. Pedig a hardver már régi.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nincs ez 20kg, szóval 1080 Ft-ba belefér. Értékbiztosítás meg úgysem kell rá, mert nem sokat ér a cucc.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem kell megvenni. Free-to Play lesz!!! 😊
Mindegy ha ingyen lesz akkor is megveszem. 😄
Warframe topik.
Kötelezõ vétel már csak ha köze van a DS-hez.
THX!!! 😊 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
WARFRAME
750-ért, ami MP-ben fizetve 6-700FT meg KÖTELEZÕ vétel!
az IL-2 2009-es verziójával játszotta, de szim párti létemre nem kötött le
nehéz azonosulni ezekkel a veteran gépekkel
túl fapadosak 😊
elõállhatnak amúgy egy modern jet fighter gammával is az A:AA nyomán
Amúgy van igény repszimekre is, hiszen az IL-2 Sturmovik már a 2. részével jelentkezik konzolon, ráadásul érezhetõen sokkal több energiát és pénzt fektettek bele mint az elõzõbe. Apache ugyan azt a fizikai motort használja és ugyan azok a készítõk is, csak helikopterek vannak benne.
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey ( 2009 )
Apache: Air Assault ( 2010 )
IL-2 Sturmovik: Birds of Steel ( 2012 )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg annyira nem tetszett nekem.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
annyi kiegészítés hozzá, h
AC7 több tekintetben érezhetõ elõrelépés az AC6-hoz képest
de sajnos nem SZIM irányba :/
(arra konzolon nincs kereslet)
ki ne hagyd az Apache: Air Assault-ot
konzol szinten meglepõen SZIM jellegû (persze van benne hülyegyerek mód is)
ja és ott is van 2-3 keci nehéz pálya 😊
az AC7 helikopter imitációja az Apache: AA-hoz képest egy tollas lófing
BTW, ha eddig lassan haladtál az AC7-tel,
az uccsó pályát k.rvára fogod utálni.. <#nevetes1>#nevetes1>
My streams: https://beam.pro/oriic
Vadászgép külsõbõl jobb.
Nagyon lassan haladok vele de már csak 3 pálya kell a 16-ból és vége.
De nekem külsõ kamerából tetszenek csak az ilyen játékok hogy látom a repcsit, meg látom a helikoptert, és nem csak egy kijelzõn át a messzi felhõk között a kijelzett kis vadászgépeket. 😛
Szóval azt elhiszem hogy úgy játszható, csak nekem az már nem annyira kell. 😛
Akkor úgy helyesbítem a mondámat hogy "nekem a külsõ nézet elrontása miatt nem kell a játék".
ACE Combat 6-7 mellé kapsz storyt. Nem nagy szám de van... minden klisét felvonultat amit amcsi filmekben láttunk pl Top Gun. Ez megadja a játék alaphangulatát. A gameplay meg egyszerû de nagyszerû, teljesen az élvezhetõségre, látványra koncentrálva, persze japókhoz hûen kellõen izzasztóan. Nem mellesleg 60 fps és nagyon jól néz ki, jók a zenék, szép a tájak és az effektek.
HAWX minden tekintetben gyengébb próbálkozás.
Amúgy ha repülõs játékra vágyik valaki és nem az árkéd vonal jön be neki akkor IL-2 Sturmovik: Birds of Prey.
A bossok viszont brutálisan festenek benne és ezzel a látvány ki is merül😊 jó játék, csak teknó oldalról nagyon rosszúl sikerült.
Next PC upgrade: 2022