XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már rájöttem. :P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor menni fog.
DE VIGYÁZZ a HDMI bemenet az egy aljzat, nem KEVERENDÕ A BEMENET JEL-el...
Szerintem te a sima kimeneti HDMI aljzatra gondolsz.
Az HDMI kimenet, a laptop képet tudod kiküldeni tv-re, monitorra...
Az alábbi VGA XBOX kábelek, meg távolról sem erre valóak, semmire nem mész velük, a régebbi CRT tv-khez szoktak ilyet használni.
Ami neked kell az a #121235-ben említett cucc, de az qrva drága, gyak. az XBOX ára!
Ellenben ez: Roxio Game Capture árban is alkalmas lehet a céljaidra, felvenni is tudsz vele, meg ablakban játszani is... lehet, hogy full screent is tud, sõt biztos, de az program függvénye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy , megszabadultam a boxtól.. <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Kábel
akkor ez jó is lenne nekem nem ?
HD minõséget USB-vel valszeg nem vagy nagyon drágán fogsz elérni.
Lenne 25k-ért kis doboz, vagy kártya de azt meg laptopba nem tudod betenni.
Egyszerûbb egy HDMI-s monitort venned.
esetleg valaki tudna nekem adni egy olyan linket ahol ez a kábel nem milliárdokért megy ? :)
Próbálja ki a demót és utána döntse el hogy mi legyen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Capture Card és Capture USB sem felvételre van csak általában arra használják.
Ez magyarul Videó bemenet.
Mivel te is nagyon jól tudod hogy alapon a PC csak kimeneti jeleket használ.
Mint egy videó vagy dvd vagy br lejátszó, ha befelé akarsz képet kell venned egy felvevõt azzal sem muszáj felvenned, csak éppen azokon van BEMENETI CSATLAKOZÓ.
Vagyis magyarul csak ezekkel a kiegészítõkkel lehet.
Megoldható egy VGA fordítóval hogy tányomd de akkor a box is kifelé küld jelet, és a laptop is...a képzeletedre bízom a végeredményt. :)
Amúgy letámaszthatod a kezed a combodra vagy a lábadra, attól függ, fekszel, vagy ülsz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De rendes microsoftos vga kábelt kell venni. 2 olcsóval már pórul jártam.
katt
Biztos van olcsóbb megoldás is, de ha olcsón akar az ember kijönni, egyszerûbb ha vesz egy monitort. (vagy tv-t)
My streams: https://beam.pro/oriic
VIszont vannak hardveres kiegészítõk amivel xboxról videókat lehet csinálni(pl gameplayeket) és azt az eszközt össze lehet kötni a laptoppal.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Forza.
Nem véletlen talán, hogy egy idõben kemény 1500 Ft-ért ment. Kintrõl bontatlanul se volt sokkal drágább.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Idézet magamtól:
"K. életbe mekkora fos ez a Too Human :-/
Level 18, 30%-át letoltam a Stats szerint... gondoltam hátha kialakul. Nem akar.
Utálatos, hogy kinyír az ember egy csapat monstert, azok dobnak valami itemet, általában jobbat, mint ami van és mehetünk inventoryba, mert 80%-ban mindig jobb a drop, mint ami a kézben van. Emiatt nincs értelme fegyvert javítani, vagy rúnát beletenni, mert 5 perc múlva úgyis lesz jobb.
Ráadásul qrva SOK item van, raklapszám potyog az ellenbõl... iszonyú gáz állandóan salvagelni, mert hamar megtelik az inventory. Persze van auto salvage, ami elég logikátlanul mûködik, jobb az offon.
Kibaxott unalmas és repetitív a harc, egyáltalán nem változatos. Vannak a sárga ellenfelek, a zöldek, meg a fehérek, meg a szürkék és ezek váltogatják egymás a végtelenségig, ráadásul a SZÖRNYEK KÖVETIK A SZINTLÉPÉST!
Hiába vagyok Level 18, tuti, hogy LVL18 és 19-es szörnyek jönnek szembe, így hiába fejlõdök a faxomra is húzhatom, mert mindig u.a. erõsek, mint a saját szintem.
Skillek 90%-a hokedli, csak azért KELL megtanulni õket, mert az a 2-3 használható csak akkor érhetõ el a skill treen, ha a foshasználhatatlanok is megvannak, persze darabja min. 6 skill pontot igényel, szintenként KETTÕT kapunk. Egy örökkévalóság elérni egy valamirevaló skillt.
A társaim semmit nem érnek. Csak pofáznak, nulla színészi teljesítménnyel, hogy jajjmeghalunk, megjajmosmilesz, megjajleckickderesziz. Általában a nagy büdös semmit lövik, ha nem éppen a pálya másik részén vannak beragadva a falba, vagy "lerácsozva" mert nem jöttek utánnam idõben, így egy helyben futnak neki a falnak, jelezvén, hogy õk jönnének tenni a semmit, de nem tudnak.
Az egész pályadizájn egy egymásraszórt platformok sokasága csak más textúrával.
Nagy ritkán van valami bossféle, azzal el lehet lenni, de sok ész oda se kell.
A grafika ennek ellenére korrekt, a zene sem lenne rossz, a karakterek sem vészesek, a sztori is haladgat van motiváció, de sajnos pontosan ugyan abban a betegségben szenved a játék mint az Eternal Sonata, a játékmenet egy nagy kalap szar.
És ha ez nem lenne elég az irányítás katasztrófa! Nem lehet forgatni a kamerát harc közben! Nem vált automatikusan targetet vagyis van, hogy 10 mp-ig lövöm a tömegben a már halott dögöt. Lehet manuálisan targetet váltani, de körülményes.
A legjobb, a közelharc, amikor tolja az ember elõre a kart, csapkod veszettül, hullanak FELFELÉ a dögök, majd amikor elfogytak elõlünk a csávó továbbra is elõre üti a semmit, közben persze már 19-en ütnek hátulról.
Ha nincs senki akkor sem jobb a helyzet... a kamerakezelés full automatikus, néha fogalmam sincs mi van elõttem, pedig 5 mp-e elõre megyek, mutat oldalról, szembõl, csak a lényeget nem... sokszor kedvem lett volna a controllert belebaxni a tv-be, a kezem már párszor lendült.
Ki lehet tanulni Charmokat ilyen színvonallal, hogy öjjé' meg 300 ellenfelet /nem gond 15 perc alatt megvan ^^/ és akkor +2%-ot kapsz a péniszed méretéhez. Semmi értelme.
Túl sok ellenfél van, túl nagy a zûrzavar mindig és iszonyú egyszerû meghalni! Hiába van dodge, meg elugrabugri, akkor is seperc alatt ledarálják az embert. Meghalni pedig nem érdemes, mert 35 MÁSODPERC KÖRÜL VAN A HALÁLANIMÁCIÓ! És elnyomni nem lehet! Meghalni viszont gyakran hal az ember.
Milyen hack&slash (mert ez az) játék az, ahol SEHOL nem lehet healelni? Persze néha
kigyün' a nyúlbó' az Health rúna és gyógyít vagy 30%-ot, de ez gyakran qrva kevés.
Maszlag ez a Norvég mondavilág keveredéses cyberspace témával. Sületlenség.
És ez a játék nagyjából annyit kapott, mint a Lost Odyssey? Na elmennek a k. anyjukba a béna szaksajtós apjuk kaszával azzal.
Rég játszottam ennyire szar játékkal és még messze a vége :-("
Másik idézet:
"Öcséééém ez a Too Human elképesztõ.
88%.
Meg sem lepõdök már amikor a semmibõl tûnnek elõ az ellenfelek...
Ritkán, de vannak nagy Boss fightok. Elsõnél még elnéztem, hogy bedöntöttem átlósan a kart, nyomtam a lövést és 2 perc alatt ledöglött.
A 2.-nál u.e. volt a stratégia.
De, hogy annál a méteres kutyánál is az élõholtaknál, az azért mát kiverte a biztosítékot. A boss fightok teljesen egy kaptafára épülnek, aki harc közben ott meghal az még nálam is bénább.
Azért az elõholtaknál olyan 30 halált összehoztam, jelenleg 81 halálnál tartok! Mindgyá' megvan az achi, kár, hogy NEM direkt csinálom -.-
Számoljunk... alsó hangon is 30 mp a halálanimáció, amúgy inkább 35, de mindegy.
81x~30mp = 2430 mp = 40.5 PERC!!!!
És még nincs vége a játéknak...
No offense, de akinek ez a játék bejött az igénytelen... de a legnagyobb igénytelen én vagyok, mert elképedek rajta, hogy mennyire összeszórt, átgondolatlan a játék és mégis játszom.
Érdekességként csak annyit, hogy a tök laikus párom a Lost Odyssey-t élvezettel figyelte... ezt bírta nézni 5 percig, majd a következõket fûzte hozzá:
- Hát nem valami szép... nem túl élethû (éppen a cyberspace-ben voltam, ami ugye erdõs rész)
- Már megint meghaltál?
- Miért lövöd a nagy semmit, amikor mögötted vannak?"
Epilógus:
"Too Human
Élõholtak akármilyét 2 hete végigküzdöttem, de olyannyira érdektelen volt az egész, hogy visszamentem a bázisra, mentettem és MA vettem elõ újra, mondom még 1 kör tuti lesz, mert Loki a fõgonosz még nem került leírtásra.
Léptem kettõt, bementem a kajáldába, ahol egy szart nem érõ a játék motorjával készített animáció után, pár mp CGI következett, hogy Loki még szabad és lesz nemulass. Na mondom, akkor nagy levegõ még egy pálya... de nem.
VÉGE a játéknak! Pörög a credits.
Kb. azt éreztem, mint tinédzserként, amikor valami holt gyakorlatlan leányzó orálisan fixálja az embert, majd közli az amúgy se nagy szám elbénázott folyamat végén, hogy lekési az angol óráját és ott hagy... de majd valamikor folytatja.
A Too Human egy szopás, a nagyon gáz fajtából. 5617 csillagközi fényévre kerülendõ. Életem egyik legrosszabb játékélménye."
Egyébként Halo világában van még ilyen nyitott kérdés, ami nagyon is érdekelne engem.
Pl. Forerunnerek hogy néznek ki(ok Origin-ben benne voltak, de nem tudom az mennyire mérvadó), aztán mi lett a Spirit of Fire-el? (ugye FTL drive nélkül sodródnak, ennyit tudni róluk) Akkor itt van ugye Jun esete is.
Remélem a Reclaimer trilógia egy két dolgora választ ad majd, többek között ezért is várom a Halo 4-et nagyon.
Halopedia szerint:
"Jun is one of the few SPARTANs to be truly MIA."
Vagyis eltûnt, nem tudni mi történt vele. A te infód honnan van?
Nekem régebben megvolt, egy Akció RPG.
Szép játék volt anno.
Nem túl bonyolult RPG inkább akciós.
Ha 2-3 ezer ft-ért megszerzed akkor 1 végigjátszást még megjósolok, de megtartani nem fogod, nem annyira emlékezetes játék.
:)
Nekem nem volt az, és nem is sikerült végigtólnom...
"Jun does die on the last level when you enter the aircraft with Emile and the turret you man and it gets shot down. After you gain consciousness and get to your feet, Emile actually says "Jun is dead." Jun's dead body is on the close side of the helicopter where he came out of the pilot's seat. There is also a dead UNSC Marine on the other side."
Megerõsíteni nem rudom, én úgy tudtam Halsey doktornõvel elhagyták a bolygót és valahogy bekeveredtek abba a shield world-be, az egyikbe ... Te mit tudtál?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Akció RPG. Amúgy lehet benne kasználni rendesen szóval akár még h&s is ráfogható.
Van belõle demó, ha megfogott akkor ess neki mert jó a story és a világa sok féle kaszt sok fegyó, képsség és egyéb dolgok, és kellõen változatos is, nomeg szép.
Itt a rivjúm:
Az imént értem a Too Human végére, végére? hiszen nincs vége... még csak most kezdõdik szokás szerint:) kell lennie második résznek, ez nincs befejezve...
+ grafika nagyon szép, és gyors
+ átvezetõ ríl tájm animok mégszebbek és ötletesek, persze nem japó minõség, de amcsihoz képest egész jó
+ zene AA+++ minjárt be is szerzem az OSTt már ha van
+ atom táp öltözés és fegyverek, igaz én commandóval játszottam, aminek az elsõdleges fegyvere az assault rifle, másodlagos a kard vagy balta
+ sok fegyver, sok páncél, jókat lehet tápolni belõlük
+ érdekes sztori, és rettentõen jól kidolgozott világ, nagyon tetszik ez a félig gép és ember kombináció meg a többi:)
+ volt egy hatalmas boss harc ami odabaszott, kár hogy csak egy ilyen van benne:(
- szar kamera
- szar lock rendszer
- elsõ 3 act unalmas, az utolsó kettõ viszont olyan hogy aztacsuhaj
- alig van boss fájt... egy db volt ami brutális, de ez is miniboss volt csak, persze messze nem mini:), de nem fõfõ mint az actok végén...
- rengeteg ellenfél, túl sok
- kicsit könnyûnek találtam, végülis nemvolt olyan rész ami 1 halálnál többet kívánt volna
6/10 swsfafgsagfdsfsdg akarom mondani 7/10 mert a vége jó, és mer lehet folytatása ami remélem odabaszós lesz, nagyon várom!"
Azóta biztossá vált, hogy nem lesz folytatás:(((((((((((((((((((((
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Te mit gondolsz róla?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mivel MW2 megvan PC-n.
Halo Reach-et meg már 1x lenyomtam...ezért ezt a 2-õt tök felesleges kibontanom. :)
Igazad van elsõdleges média a videójáték a Halo sorozatban, ezért is mondtam hogy a Reach egy rohadt jó játék lett. De akkor el kell fogadni hogy a könyvek eltérhetnek a játékoktól.
Amúgy meg Reach még mindig tartozik nekem egy rohadt válasszal. Hol van Jun????
Egyébként jatekaim.hu-n van 10k-ért Gears3 collectors.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2