XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
AC-nak igen csak egy érdekes sztorija van, utána olvastam kicsit. Majd ha kijátszottam az összes exklu címet boxon, akkor majd talán annak is nekiállok.

Thrash \'Till Death

Totti5
Rengeteg új animáció került bele az összes AC részbe. Ezen a téren az egyik ha nem a legnagyobb palettável rendelkezõ játék a piacon. Nem mellesleg minden animáció tiszta, folyamatos igényes. Az alap dolgokon meg minek változtatni, amikor ez a természetes mozgás...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát mikor az apácás trailer-re nekem elkezdtek Epic-ezni, akkor lepörgött elõttem többekközt a DI trailer, mikor egy cg videóra írták hogy OMG epic, meg kitudjamit, azt a játék meg egy "kalap szar", már elnézést a fogalmazásért.

Nem lett szar, de nem is akkora epic mint egy megrendezett cg animáció.
Pláne úgy hogy y CG videóban semmi epic nem volt, csak annyi hogy lassítva és visszafelé játszottak le egy kisebb jelenetet.
Itt az ucsó trailer-ben is nem értettem mi az Epic....mert leöl 6-7 apácát a kopasz gyerek? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Játékmechanika, oks valakit meghat hogy leölhetsz 1-2 állatot és éppen nem épületeken ugrálsz hanem fákon.
De maga a játék inkább maradt a régi mint a TR-nél.

PL a TR-nél sokkal faszább a karakteranimálás.
AC-nél maradt a régi, ami még nem ciki, de nem is jobb mint a TR-nél pl.

Bár én úgy voltam hogy az AC2 amit kimaxoltam az valahogy megfogott, de utána egyszer elegem lett.
Talán mert már unalmas lett volna ugyanazt még1x, mert a Revolution-ig szinte csak a story meg a pályaszerkezet változik.
Ezzel sem lenne baj.
Én a saját véáleményemet írom nem csoportok nevébe mondom hogy TR jobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Például a trailer is nevetséges volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Mi okok van rá hogy ne várják?

Totti5
AC3ban trillió újdonság lesz. Helyszíncsere? komplett játékmechanika csere is történt, vagyis kibõvítés, mert erõdben kell majd a talajszint felett mászkálni és nem a városokban a háztetõkön, de ez csak egy a több oldalnyi újdonság közül.

DarkSector
Egyenlõre TR az mérföldekkel jobb bármelyik bejelentett címnél, még az Assassin Creed 3 is részemrõl gyengébb, mert nekem már nem annyira nagy szám hogy kicsrélik a helyszíneket.
TR meg iszonyat fejlõdésen ment át, kb csak a játék címe egyezik az eddigivel.

Én már most félretettem a pénz rá.

davidka003
Szerintem egy új Hitman hulladék lesz. Nem értem miért várja sok ember.
Talán a Halo 4 meg az új Tomb Raider lesz értékelhetõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Nem csak pár embert kell lezúzni.Annyi eldugott cucc van ezen a kis pályán hogy félelmetes.Kb a 20%-át ha megtaláltam a dolgoknak.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
1. Ez télleg nem demo...ez egy fos. abból áll ez az 1500ft-os lehúzás amit irtam csak 1 rész van le kell ölni pár embert azt versenyezhetsz pontokban.

2. Megy sima demo-ként. Mivel nekem nem JTAG-os a gépem. 😊

Valamint elég zizis a kép sajnos, nemtudom a végsõ grafika milyen lesz, de ez nem egetrengetõ.

FlyHigh
Ott már bizniszeltem, jó kis oldal, de van pár cím ami fóliásan kellene.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Van pár játék azért amin még lehet spórolni az itthoni árakhoz képest. De sajnos ez már nem olyan számottevõ, nem az a 500-1500 forint fog senkit sem földhöz vágni, ha már egyszer játszik.

Thrash \'Till Death

Totti5
Ez nem demo.

"A Hitman: Sniper Challenge egy teljesen különálló mini játék, melyet a hazai 576 Kbyte boltjaiban szerezhetünk be. Az 1499 forintos befizetésért cserébe egy exkluzív küldetést kapunk, az összeg pedig az Absolution megvételekor teljes egészében levásárolható lesz, csak a blokkot, és az eredeti dobozt kell magunkkal vinni. A kezdeményezés remek, a jelképes vételár biztos elõrendelõt avanzsál belõlünk, pénzünkért cserébe pedig végre kapunk is valamit, csak jól járunk."

Amúgy meg nem megy pendrájvról demóként a megszokott módon, csak jtagon.

Tinman
Pontosan!

Még 10%-os kóddal is baromi drágák!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Valaki írta, hogy most nincs postaköltség világszerte. Hát de cseszhetjük ha 5-10 fonttal drágább minden.

Tinman
Árakban! Nagyon elszálltak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
No sir.

grebber
Ez már elég rég kint van!Már kezdtem azt hinni rendes demo.

DarkSector
Neten, de kurvagáz.
egyrész mert sniper challange, másrészt meg CSAK sniper challange....
Csak egy épület sarokból kell embereket kiszedni.
Ennyi a demo.

Arra elég hogy mikor elindítod ezt az extra sniper-t kapod meg állítólag majd a full gémbe...😄

Totti5
Hol?

DarkSector
Most néztem van Hitman demo a neten! 😊

davidka003
Jatekaim.hu
Már ha nem vagy annyira gyûjtõ mániás. Megveszed használtan aztán adod tovább.

DarkSector
árakban vagy palettában?

Tinman
Zavvi egy vicc hónapok óta...

DarkSector
csak zavvi...😄

Mondjuk nekem van 1 geow2-õm. 😊

FlyHigh
Zavvi-n kívül honnan lenne még érdemes rendelni, ahol van normális választék? Mekkora vicc már, hogy egy boltban nyoma sincs geow 2-nek, illetve halo 3-nak.😄

Thrash \'Till Death

Seth
Aki eddig még nem látta az magára vessen 😄

PSN ID.: Beegabor

szega96
Filmre vonatkozik

szega96
Szpojler volt a Willis-es rész.. D😄D

Seth
A 8. fejezettõl indul be a sztori, persze nem lesz epikus mint egy Geow, de a végkifejlet után ha visszagondol az ember, kicsit más szemszögbõl fogod látni a történteket. Kb olyan mint a 6. érzéknélm más ha már tudod hogy Willis halott. (itt nem ilyenrõl van szó nem volt spoiler😊, csak példa )

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Nyomtam kb 2 órát a Spec Opsot. Eddig semmi nem történt benne a megállás nélküli közepes darálda részeken kívül. Ilyenkor már epikusságok voltak a GeoW bármelyik részében... nem tudom ebbõl hogy lesz hihetetlen nagy story amikor a játék 1/3ada szinte le is pörgött. 8 pont biztos túlzás rá, mert egy közepes lövölde. 6 pont az reális lesz és attól még a storyban lehetnek jó pillanatai, de minden más eléggé közepes. A zenék nem, azok nagyon jók.

Totti5
Nekem is tetszik nagyon!

Totti5
Ha már Prototype... pár napos hír hogy a Radical megszûnt. Activision mindenkit utcára tett, a studio bezárt.

Harlekin
a prototypére írtam a finnyásságot<#kacsint>
TaRka0107
De én mondtam, hogy nekem tetszik a The Amazing Spiderman. Le se tudtam rakni😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
finnyásak vagytok az a nagy helyzet<#nevetes1>
prototype 2 jobb mint az 1!És akkor mivan,ha ugyan azt kell csinálni!?
Ezért kell az acsivadászat ettõl nem lesz egyik játék se "unalmas"!
Ha nem lennének az acsik akárhogy tetszene 1 game akkor se játszanám újra,ha nem lenne más!Így viszont...
TaRka0107
Néha idegesítõ egy kicsit, hogy a bossnál is ugyanazokat a mozdulatokat kell megismételni, de nekem nagyon tetszik. Mondjuk Prototype-al csak 5percet tudtam játszani. 2. részét ki se próbáltam.

Moby
Hát ugye az én gyomron azt a moslékot se vette be(BD) 😊 Ennélfogva annyira jó a párhuzam, hogy én magam is említeni akartam 😄
Úgy vagyok ezekkel a türhõparaszt ostobalövöldékkel pont, mint a roadmúvikkal: olyan kibebaszott mélyen van az átlagszínvonal - mert ugye minden paraszt visszatarthatatlan kényszert érez, hogy odakakkantsa a sajátg fekáliáját -, hogy az az igen kevéske értékes darab sokszoros szorzóval fut ELEVE.
Ezek az igengyökerek viszont úgy dobálják a 8 pontokat, mintha az alatt nem lenne semmi. Egy 10-es skálán a bunkóparaszt lövöldékben valahol 3 körül mozog az átlagszínvonal, de abban már benne vannak a kodokbéeffekkrízisekmindenszar. Oda egy ötösért legalább teknóban oda kell fosni egy fix60fps-t minima, és akkor onnan el lehet kezdeni a beszélgetést.
8-as, azb+.

Adversus solem ne loquitor

webibebi
sziasztok! szeretnék vásárolni Xbox 360-at és ahogy nézegetem az árakat az tûnik fel hogy a 2011 augusztus utána gyártott gép olcsóbb, mint a 2011 augusztus elõtt gyártott gép. ez mitõl van? van vmi különbség a kettõ között vagymi? a válaszotokat elõre is köszönöm

msn:[email protected] bárki felvehet

grebber
Igen mint a Prototype-ok elsõ 1-2 óra még okés de amikor után még 8-10 óráig ugyanazt csinálod az uncsi.
Repülj x helyre zúzz le mindenkit menj vissza a lakásodba majd kezd újra csak más helyre kell menni.

TaRka0107
Unalmas???<#wilting>
Kurvajó pedig, lehet még egyszer végig viszem.

DarkSector
Én vagy aki a képen szerepel? 😊

Harlekin
beteg állat!<#nevetes1>
Harlekin
Nekem nagyon bejön nem tudom letenni!<#nevetes1>
grebber
Nem kis lelki erõ kellhet egy olyan unalmas game-et kimaxolni!

Ha jól tudom, akkor igen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Diaz0
#121366 <-- amúgy?

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
bazz.. <#idiota><#idiota><#falbav>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector