XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Na ennyit a mai 1000 G-s spiderrõl.Ahogy a hszt írtam jött a telefon,hogy menyünk le a balcsira fürdeni meg surfölni a "nulla" szélbe.Persze a család kurvára örült Én meg kurvára nem.Szarrá égtem fürödhetem a pocsolyába stb stb<#rinya>
Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
Mafia 2 akár 1000 Ft-ért

Engem nem izgat, mert letoltam PC-n de hátha érdekel valakit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Forza 4hez kb semmi sincs sehol. Ilyen SMS játéktól pedig normális kezelhetõséget elvárni luxus dolog.

Az agyon hypolt CARS ami PCre elérhetõ már alfa állapotba olyan szinten szar hogy leírni nem lehet. A topikjában a Forzát fikázzák látatlanba hogy nem szim, bezzeg a CARS micsoda ûberalles lesz... namost a CARSban a DTM ótót kisújammal elvezetem annyira tapad és annyira sínautó, amig Forza 4ben egy kicsit nem figyel oda az ember és már el is dobja a gépszörnyet. Errõl ennyit...

Persze a CARS vagy majd ami a neve lesz biztos autós játék lesz, mert legalább a drift fizikát így 3 elbaszott játék után kijavították, csak éppen még mindig szar pl egyenesbe megy jobbra balra...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az nem baj hogy ha nehéz, de a jégen menés a 4 kerékkel csúszva fordul NFS Shift effektus? mert az szégyen akkor....

Pont most mentem pár kört, nagyon gyenge, olyan mintha jégen menne a kocsi. 2GB. Nincs benne splitscreen. Kuka.
Muttley
bocs, nem tudtam, h ilyen pici... :/

Just do it :)

Muttley
aszongyák kijött a
engem 1 dolog érdekel, aki teszteli
Forza 4-hez képest mennyire lett SZIM ill. mennyire nem?

Just do it :)

DarkSector
ez a 2990Ft-os sávot takarja...jó cumó ennyi pízért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Nem tudok leállni a spidermannel😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Most nézem hogy a Dragon Age 2 csak 960 pont GODon... demo tetszett, csak a storynak kell kicsit utána olvasni, mert az elsõ rész nagyon igénytelen volt.

FlyHigh
Köszi az infót, akkor marad az itthoni drágábban.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Az lenne méghozzá a komplett, vatta 30 dódóért háznál.

Thrash \'Till Death

arty
Ha ntsc géped van, nincs. Egyébként - nem a profil miatt - nem fog menni.

Forza.

davidka003
GTA4 gondolom. PAL-os gépen el sem indul szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FlyHigh
NTSC-U/C játéknak van valami hátulütõje hazai profillal?

Thrash \'Till Death

arty
Ha te írod, hogy nemjó, akkor pedig pisztosan rossz?<#wave>

Hogy a "sajtó" túlpontoz, ismert tény, naés? Max azt vezetik félre, aki a ponton túl nem olvassa el a rivjút - az viszont meg is érdemli 😊

Forza.

Totti5
8ast én sem értem, mert a demo alapján 4-5re tippeltem, de a Binary Domain is nagyon gáz volt a demo alapján, aztán a story miatt mégis érdemes volt lenyomni és voltak jó pillanatai, habár aa storyja sem volt az a döbbenet mint amirõl egyesek írtak, de átlagon felüli volt, kissé béna gameplayal. Ha a Spec Ops is hozza ezt akkor érdemes végigvinni.

davidka003
6-8 óra megvan szerintem.

FlyHigh
Haladós játék mellett kb mennyi a játékideje a Reach-nek?

Thrash \'Till Death

Moby
>rajtad kívül szinte mindenki pozitív csalódásról ír vele kapcsolatban

Hát...akkor pisztos jó is!<#hehe>
Persze azért kíváncsi lennék(NOT), hogy ugyanabban a koordináta rendszerben, amiben valami gyökérnél ez a szarhalom nyolcas, ott egy mp3 mennyit kap? Vagy ez úgy van, mint a tévés tehetségtelenversenyekben, hogy a pontok azok csak nyolc és tíz között léteznek?

Adversus solem ne loquitor

arty
Amennyiben jó lövöldéket csak "büdösparasztok" játszanak, feltehetõen igazad van.

Hajlok afelé, hogy neked nem jött be és most minden erõddel köpködöd ... miért fáj ennyire, hogy másoknak tetszik? Ahogy írtam is, demó alapján tényleg ígéretes, szinte mindenhol egész jó értékeléseket kap, rajtad kívül szinte mindenki pozitív csalódásról ír vele kapcsolatban.

Csak még drága.

Forza.

Moby
>A Jasper 80%-os megbízhatóságát tovább növelték így lett a SLIM.
Luf.szt. Sok darabos statisztika alapján a jasper megbízhatóbb.

>Halkabb is.
Mesterségesen, igen. Errõl már írtam, ez összefüggésben van az elõbbivel. Ha a slim kap rendes hûtést (és akkor valszeg ebbõl sem lenne meghibásodás) az is kurvahangos. Persze a fateknél is túl magasra van emelve a targettemp.

Van benne történetmesélõ mód, vagy játszol live-on mások ellen
davidka003
4k-ért tudnék szerezni csak nem tudom mennyire köti le az embert hisz csak egy 2D-s verekedõs amivel játékteremben nyomtam nagyon régen.

5-6ezer, lévén van abból teljes kiadás összes dlc-vel.
davidka003
Mortal Kombat 2011-ért mennyit érdemes adni? Dobozos.

DarkSector
Én arra mondtam hogy a "te hazudsz" jelzõt nem mondtam. 😛
<#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Jónagy átbaszás."

De mindegy, mert tény, hogy kicsit én is túlreagáltam, borítsunk rá fágylat <#law>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
"több magos proci, sok memória"

Amúgy jól vagy? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Újabb, több magos proci, sok memória. <#bee1>
A Jasper 80%-os megbízhatóságát tovább növelték így lett a SLIM. Halkabb is.

Moby
Efelõl nem volt kétségem <#nevetes1>

Soldiers
mennyivel jobbak a Slim gépek mint a fat gépek?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Nincs bay a fat gépekkel sem csak óvatosnak kell lenni.

davidka003
Egyébként érdemes gyûjteni SLIM-re, nem sokkal drágább az már.

DarkSector
Ezt nem szemétségbõl írtam, ha a testvérem hirdette volna akkor is ezt gondolnám. És mondanám.

DarkSector
Mutasd meg megint hol írtam hogy hazudtál.
Azt írtam hogy a hirdetésben nincs beleírva minden pontossan, és egy laikus ezt nem tudja a leírás alapján hogy mit vesz meg.
Csak ennyi.

Nekem másolhatsz ide bármien pozitív értékelést vagy bizonyítványt, ez a hirdetés önnmagában nem megfelelõ, lehet véletlen nem oda figyeltél, lemaradt.
Tökmindegy.

Én ha ezt így meglátom egy idegentõl és nem tudom személyessen megkérdezni hogy akkkor most mivan.
Sarkonfordulnék.
Most oké hogy téged ismernek, és ide leírtad a dolgokat.

De egy idegentõl ezt nem vennék meg.

Tinman
Megmondtam nekik vagy nem? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Harlekin
Holnap azért neki állok!<#nevetes1>
Feltéve ,ha ma 1000 G lesz a The Amazing Spider-Man!<#kacsint>
Moby
Itt-ott egész magas értékelést kapott ez a SO:TL, ránéztem mégegyszer.
Végsõ verdikt: ez A JÁTÉK.

Büdösparasztoknak. Ok, van némi sztori, gondolom annak a végén van valami csattanó, viszont odáig nagyokat nyelve kellene átúszni a viharos szartengeren, bár ezt meglepõen sokan megtették különösen nagy élvezettel. Proszit!
Ám ha van bármiféle igényed a szórakozásodra eltöltött idõ tartalmával kapcsolatban, nos akkor bottal se.
A 8-akat dobáló oldalak meg most mentek blacklistre.

Soldiers
hogy hogy eladód a gépeidet??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

0Diaz0
Srácok,ha az usb-s bill.-t rádugom a boxra,akkor azt úgyérzékeli mintha azlenne a keypad? ( azaz az xboxos billentyüzet )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

A hazug rész igazából nem is neked szólt, hanem DarkSectornak...

A bocsánatkérés elfogadva <#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Diaz0
Igen,olvastam a hszt.. csak akkor nekem nemtûnt fel az a sor..
Akkor ezúton kérek tõled bocsánatot, és így visszavonom amit mondtam! <#worship><#eljen>

Mellesleg,én nem állítottalak hazugnak..,nem mondtam hogy át akarsz verni.. csak nem állt össze a kép. De így akkor rendben van. <#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Elõször is nem ártana elolvasni, hogy mi van a dátum mellett. Segítek: "Service Date", nem "Manufacture Date". Gondoltam ebbõl leesik mindenkinek, hogy szervizelt. Méghozzá MS-nél, hivatalosan, semmi hókusz-pókusz. Eredeti gyártási dátuma 2008.06. volt. Pepsis nyereményjátékon nyert Core gép, amit a szervizelés után internetes útmutatók alapján Opus alaplapként azonosítottam. Az Opus-ról meg csak ennyit:
"Opus:
This is an intermediate motherboard with 65 nm CPU and 90 nm GPU, new coolers, but no HDMI. It will be used in Xenon chassis for repairs and RRoD affected machines.
Started to appear end of July 2008 in machines coming back from repair.
Gyakorlatilag egyel régebbi, mint a Jasper."

A jelenlegi melegben is napi 6-8 órákat megy a cucc, nulla hibával.
A megbízhatóságomról csak annyit, hogy jatekaim.hu-n 18 pozitívom van 0 negatívval, vaterán is csak pozitívom van, többek között itt is eladtam egy boxot. Utoljára pedig egy sg-s srác véleménye, neki a ps3-mamat adtam el: hozzászólás linkje

Szóval tájékozódjatok, mielõtt hazugnak állítotok be valakit.
Köszöntem.

0Diaz0
Igen,tetszik is.. ( bár kinek nem?! 😊 )
Csak ez nekem tényleg sok.. 😞

Akkor oké lenne esetleg,hogyha fizetésig kapnék a melóhelyemrõl több mint 15k-t.. de sajnos ennyit 100% hogy nemkapok.. 😞

FlyHigh
Nehezen nyomom, de igazából csak akkor van baj mikor nagyon közel jönnek és betámadnak, messzirõl a lassú szarokat az ember még kikerülgeti, amúgy nagyon könnyen leszívnak.

Thrash \'Till Death

davidka003
Nekem hétfõn jön a Reach Limited.
Érdemes Legendary-n nyomni, teljesen más az élmény. Én most feléig elvittem aztán már 1 hete hagyom, mert nyomom inkább valami könnyebbel. 😄

DarkSector
csak 1 tipp
😄

kakaoskalacs
GlS reggel meghozta Forza és halo reach Limited editiont 😊 karácsony feeling voltk ibontásnál ahh annyira imádok bontogatni ilyen dolgokat.

Forza 4 kurvajo igazabol legtobbszor csak amcsi muscle carokat lesegetek benne de a karrier is simán vállalható plusz topgear kommentátor 😄

Reach meg simán beszippantott 2-3 oran át , furcsa mert elég konnyen meg lehet halni ha rambozik az ember vagy rushol és ratatattatatabumbmbum 😄

Lényegében az ilyen limited editionokért éri meg jatszani(gamernek lenni) 😊 Frankó aprolékos kis dolgokkal tömték tele mindeket jatekot .

Beszámoló vége üdv.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.