XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Waczkor
Mondjuk már azon vagyok hogy Forza Horizonhoz egy MS wheel is jó lenne,de persze újat már nem lehet kapni,használtat meg nem veszek.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Nincs olyan kormány ami visszaadna bármit is egy valódi autóból, csupán csak imitálni tud egyes dolgokat az FFB, vagyis mindent hiszen semmi más kapocs nincs közted és az autó közt, csak ez az egy effekt. És nincs is olyan játék ami olyan lenne mint a valóság, mert a játékban úgy mehetsz ahogy a valóságban nem lehet, így bukik minden 😊, persze vannak játékok amik próbálnak a legreálisabb adatokkal dolgozni. Otthon egy 700 lóerõs autóval nagyon ászul lehet csapatni, csak a valóságban pár kör után nem bírná az ember ezeket a G hatásokat😊

TaRka0107
Abban a topikban nem egynek volt sportautója szerintem. Attól függ mit nevezünk annak.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
VOlt nekem is, amikor meg vettem. Nyomattam a kamionos szimulátorokat, de egy idõ után csak annyit vettem észre hogy porosodik a polcon a G25. Aztán eladtam 5000-ért drágábban😄

Totti5
DIRT 2-3 nagyon jó kormánnyal!

Muttley
de nem ám 😊
de nem is ez volt a kérdés
minél feljebb mész árban, - jellemzõen - többet kapsz a pénzedért
de ha választani kell egy 28 milliós R35 és 13 milliós Impreza WRX STI között
a többség az utóbbit fogja választani, mert arra van pénze
és megkapja érte az aszfaltszaggatást ugyanúgy 😊

a G25-t azok ajánlják, akik életükbe nem vezettek sport autót
a H váltója konkrétan harmat gyenge, olyan mintha kezedbe akarna maradni, vhányszor váltasz
engem konkrétan Suzuki Swift váltójára emlékeztet

Just do it :)

DarkSector
Jólvan érti szerintem már mindenki ezt a kormány dolgot...😄
De uncsi. <#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
100.000-res fanatec konfigot túlzásnak érzem én is,anno nekem volt ms kormányom,de kurvára nem éreztem vele a dolgot.Anno mediaban vettem 10000-ért egy alap kormányt és játékterem után baromira élveztem a sega rallyt otthon,meg késõbb a richard burns rallyt😊Azóta se jött semmi normális rally játék😞

TDU 1 hez jó lett volna egy kormány,meg majd a forza horizonhoz vennék,mert végre nem a számomra dögunalom pályaversenyzés lesz,hanem hangulatos városi,országúti,szerpentines,autópályás free roam,igaz esõ nem lesz,de lesz éjszaka,offroad.

Nekem ami megfelelne az egy 50-60k konf,H váltóval és öröm bódottá lenne.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Szarakodtál a váltóval?😮O
Minden jobb benne szerintem mint egy DFGT-ben vagy miben. Sokszor voltam a hardwer-->Szimulátorok, meg Force Feedback kormányok topikban, és mindenki a G25-öt ajánlotta ár/érték arányban.

Totti5
Ráadásul az Iracingot próbálgattam az elmúlt 2 hétben.

0Diaz0
Miértne lenne? Demo-ba simán lehet játszani.. avagy bedobok egy S2 Hacket,és meg van minden.. 😊 Sõt,azzal még szervert is tudok játszani.. és bár nemvette meg senkise,mégis tudunk vele játszani..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Totti5
DFGT pedig ezzel a Fanateccel nem egy kategória... amennyivel drágább annyival jobb is.

G25 mennyi volt anno amikor elkezdték az emberek venni? 70-80?
G27 pedig most 60. Az sem olcsó, de nem 1-2 évre vesz egy ilyet az ember. Ha pedig komolyan játszik akkor megéri.

Minden autós játékot a lehetõ legnehezebb beállítások mellett játszok és minden ligába amiben szerepeltem minden tiltva volt. Jó pár évet lehúztam szimezéssel...

Muttley
a G25, G27-et jellemzõen a váltó miatt veszik
na, most pont az, ami sztem egy nagyon gyenge eresztés
a DFGT elõtt mérlegen volt ár/ érték szempontból a G25/ G27
a boltos már rágta körmét, amikor én még szaroztam a váltókkal
és végül a DFGT lett
nem véletlenül 😊

LFS O.K. csak nincs OFFline verziója 😊

0Diaz0
Félig igen.. mivel volt kormányom.. van is.. csak egyenlõ a 0-val, a pedálja.. pedig szerintem jólenne.. 😊 De bill.-el is lehet játszani.. csak furább.. 😄 De pl a TDU1-2t bill-el nyomtam.. bár említették hogy nem úgy veszik észre hogy bill-el megyek.. dehát ezvan 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Muttley
nem rivalizálásképp 😊
te online nyomtad anno, én offline nyomom mostanság
te versenyeztél nem tudom milyen beállításokkal, én all-assist-OFF nyomom az autózás feelingjéért
a valóságban nem szeretem a BMW-ket, Alfákat, de itt a játékban nagy feeling velük menni 😊
és el is érkeztünk oda, ahonnan kiindultunk 😊

nekem a DFGT után egy vasat nem ér meg az MS kormány
a DFGT 1ébként csak 35 e, szemben amit linkeltél 100 e. <#wow1>
only X360 gamerek nem sûrûn fogják kapkodni ennyiért
bár tény, h szívesen tesztelném, mit tud PC-n és X360-on
de 100 e. akkor is 100 e. 😊
az két slim alapgép ára

TaRka0107
Eddig kormány nélkül játszottál SIM-eket?😮
Én csak is G25-el játszottam azokat. Billentyûzettel semmi értelme.

TaRka0107
Inkább G25, vagy G27. LFS ajánlanám még inkább.

Totti5
Race 06atot 0day vettem. Nemzetközi ligába játszottam ahol beugróként Makaóba futamot nyertem 0 gyakorlással ráadásul Seattal ami elsõ kerekes és amit gyûlölök. Igaz DQztak, mert a tagot a hajtûben elõztem meg és ott állítólag nem szabad, mert rátámasztás nélkül nem lehet, de hát ez a túraautó.. amatõr balfaszok.

Eleget játszottam vele. 2006-2007ben korrekt volt, de már akkor sem kiemelkedõ. 07 már nem nyújtott semmivel sem többet, a GTR Evo, Race On, STCC és az """""új""""" rész pofátlan lehúzása az embereknek egy nagyon durván elavult játékról.

DFGT jobb kormány mint a MS Wheel, de más kategóriában is mozog ahogy árban is. MS Wheel pedig a kategóriájában teljesen rendben van. Egy igényes kormány, amit lehetett volna még fejleszteni, de az MS nem akarta sajnos.

0Diaz0
Majdnem.. 😊

Totti5
CSR Elite
540 EUR = kb 150k

CSR Elite pedál
150 EUR = Kb 50k

CSR Elite váltó
50 EUR = kb 13k

De nem ezt kell megvenni, hacsak nem nyertél a lottón.

Hanem ezt:

Content:

Forza Motorsport CSR Steering Wheel Base
CSR Elite Pedals
CSR Shifter Set
Main Quick guide (PC & XBox 360) + additional insert for PS3
Power supply
USB Cable
Audio adapter cable for Xbox 360 headset

Tehát ebbe benne van a kormány, pedál, váltó.

360 EUR = pont 100 ezer forint.

Muttley
a Race-On kizárólag graf-ban elavult játék
a többi SZIM
érdemes kipróbálnod
jó kormánnyal és megfelelõ setuppal

akkor még árnyaltabban
haver nagy kormány buzi és van neki az official MS X360 kormánya és ez levegõben lógó villáskulcs forma is
konkrétan DFGT után próbáltam velük a Forza 4-et és TDU1-et
40 perc után kértem vissza kontrollert 😊
sorolhatnám a nagy szakértõi ismérv lóf.szokat 😊
de inkább 1szerûsítem
a DFGT a két elérhetõ áru x360 kormányhoz képest olyan,
mint egy Mitsu EVO WRC egy utcai Peugeot 206-hoz képest

0Diaz0
150e++ azthiszem... 😊

0Diaz0
Jónak jó.. csak ez kicsit drágább kategória.. <#idiota>

Muttley
hát, igen
csak ez mennyibe is kerül? 😊

arty
"X360-as kormányok hozzá képest papír-csákó"

az egész hsz LOL, de ezt kiemelném:

Fanatec CSR Elite says hello! persze, ezzel PONT UGYANOLYAN a forza, mintha kontrollerrel tolnád 😄DD

Forza.

orichalcos
Egyébként tényleg jó története van Reach-nek, kétszer simán megérte végigtolni a játékot. (alap normálon, meg solo legendary-n)

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Új grafika, Halo 4-es infók nincsenek benne, pluszba tettek bele összeszedhetõ koponyákat, acsikat, terminalokat amin NAGYON érdekes videó szösszenetek vannak. Illetve ha megveszed akkor ajándékba kapsz egy kódot a lemezhez amit ha aktiválsz megkapod Reach-hez az Anniversary map-packot.

DarkSector
Ha új köntösben akkor az eleve nem ugyanaz, valamint lehetnek benne eltérések.
Kérdezd meg azokat akik már lenyomták. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Hüm és az nem ugyanaz csak új köntösben pár apró morzsával a halo 4-rõl?

Thrash \'Till Death

DarkSector
Azt nem, max a Halo 1-et. 😛

DarkSector
Boxon meg asszem Xbox.com-on is lehet CHANGE GAMERTAG.

FlyHigh
Azt már pc-n ezer éve kinyomtam😄

Thrash \'Till Death

0Diaz0
#121496 És hol? Mert van még pár acc-om, ami ugyanolyan, tehát 0-0s.. És így jólenne változtatni! 😊

#121497 Igen,bocsi! A Porsche jutott egybõl az eszembe azért mondtam azt.. 😊

#121513 Ismerem az ilyen játékokat.. LFS-el énis sokat játszottam/játszok még most is 😊)

#121515 Nekem elég ok lenne hogy ezekért kormányt vegyek.. fõleg ha most nemfog befosni a box.. 😛 Elég nagy autó szim.-esnek tartom magamat.. És elég sok szimulátoron vagyok túl.. <#eljen>

DarkSector
Halo Aniversary-t se hagyd ki. 😄

FlyHigh
Remekmû az egész, összesen annyi negatívumot tudnék felhozni, hogy néha leesett az fps a nagy fightba. Jöhet a Halo 3!

Thrash \'Till Death

DarkSector
Jaja nagyon állat a Reach vége, nagyon megérné mindenkinek ez végett legalább 1x lenyomnia.

Renjike
3 órát játszottam vele PS3 formulával . háromszor haltam . és a játék egy kibaszott mestermû.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

FlyHigh
Eszméletlen kemény volt a Halo Reach vége, ilyenekért éri meg játszani, de komolyan!

Thrash \'Till Death

Tinman
Rájöttem, hogy a Dark Souls nem sokkal nehezebb, mint pl. a Gothic elsõ 2 része. Ez kellene legyen a normális.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jártam szinte dettó ugyan így... a 3. pofátlanságánál írtam neki, hogy bár 4.5k-ért adom a 2 játékot, de csak neki odaadom 6k-ért.

Erre visszaírt kérdõjeleket, erre visszaírtam, hogy ok, legyen 7.000 Ft, de ez már tényleg a legvége. Azóta hírét sem hallottam.

Nincs baj az alkuval még akkor sem, ha te vagy a legolcsóbb, fõleg, ha nem egy játékot vinne el a vevõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Van 5k-ért Dark Souls jatekaim.hu-n.
Megéri annak aki szeret szopni. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Ne mondjunk már ilyet hogy felesleges. Forza, Dirt, F1 kormánnyal a legjobb... de ha csak a Forza lenne akkor már bõven elegendõ ok arra hogy kormányt vegyen az ember. Kontrollerrel játszható, kormánnyal pedig élvezetes is lesz😊

Race On-al mikor játszottál utoljára? 6 éve még elment, de akkor is elavult volt. A legújabb kiadás a Race Injection pedig ékes példája annak hogy mennyire nem ebbe a generációba való ez a játék. Egyszerûen ÓCSKA. Ronda, elavult és a fizika is butuska. Forza 4hez képest kategóriákkal gyengébb. Szimnek szim persze, csak 7 évvel ezelõtti Xbox 1/PS2 szinten.

Amit PCn érdemes az a Netkar Pro, Iracing, LFS, de ezek mindegyike csak online ótókára valóak, nagyon gyatra tartalommal és persze ehhez mérten sok szempontból puritán kivitelezéssel.

Amire érdemes lesz figyelni az az Rfactor 2, de jelen állapotában egy nagy bûzölgõ szarkupac. Ami valóban figyelemre méltó már most is az a Project Cars. Amitõl pedig reméljük hogy érdemes rá várni az a GTR3, de bár csak hallanánk valami konkrét infót, videót felõle...

Egy jó nagy vicc eme hozzászólásod.
Muttley
x360-ra IMO full-felesleges kormány
a komolyabb Forza 4 is faszául irányítható kontrollerrel
ue. kormánnyal pedig olyan semmilyen
ha komolyan gondolod a kormányzást
akkor Logitech DFGT
X360-as kormányok hozzá képest papír-csákó
PC-re pedig komolyabb hardverigény nélkül szerezd be a
a Race-On, Richard Burns Rally-t
ezek igazi SZIM-ek
és a DFGT-vel újrafogalmazzák neked a virtuális vezetési élményt 😊

DarkSector
Fazsa nekem mind2 karim an és nem fogadja el mert nem HITELKÁRTYA.

Totti5
Szegényes?😊 csordultig töltve van extrákkal. Napló mivolta pedig plusz érdekesség, mert valóban az minden szempontból és sok érdekességet lehet kiolvasni belõle. Simán több és jobb mint az Alan Wake, de az meg egy megszokott könyv formátum akar lenni, ami más mûfaj.

davidka003
Megjött ma amúgy a Reach Limited. Hát nem rossz bár a napló kicsit szegényes. 😄
Valahogy Alan Wake CE-t többre tartom.
De 5500 Ft-ért újonnan nem volt rossz vétel a Reach sem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

blackcalibra
Ja, igen, bocsánat.
A Dante's Inferno demot néztem, arra írtam.
4k+posta két játékért ingyen van amúgy, de hát a fillérbaszókkal nem nagyon lehet mit kezdeni.
orichalcos
Na igen. Már a Halo 3 Landfall is nagyon állat volt, meg ugye az ODST trailerek. (fõleg hogy utóbbit magyarok csinálták)