XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amit Moby linkelt az is egy jó program, de kb 4-5 féle létezik.
Talán a legkevesebb hibát a Horizon nevûnél kaptam/láttam.
És aránylag gyors, kb 2x-3x gyorsabb a GUI-nál.
Ha érdekel szedd le: KATT
Majd megnyitva rámész középen fellül hogy Tools -> Device Explorer, betallozod a pent (amit elõtte x360-on leformáztál)
Itt elõre lesz demo mappa.
Rányomsz és ott fent hogy "Inject New File" itt a letöltödd demo mappákon bellüli 1 fájlt kell betallózni.
Ez jobb progi sokkal szerintem mit a fapados GUI.
És itt olyan dolgokat is jelez amit ott az nem, ott még mappát is nekem kellett csinálni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
EB-bõl 1 mp-et se látam, ennyire érdekel a foci 😊 (régen voltam meccsen is, de magyarfoci, pfejjj)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és persze mással is 😄
---
tavaly õsszel vettem meg a fifa11-et és meglepetésemre ma járt elõször a gépben, kb 20 "igen, beleegyezek, kedves EA" feliratot kellett elnyomni 😄 azt hittem már játszottam... fifa mindig kell itthonra, mert haverral szoktunk jókat játszani, általában 1 év lemaradásban cserélgetem õket, ez az idei lehet felesleges volt 😄
brutál, h mennyivel jobb lett, mint a 10 volt!
Forza.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ettõl még kurvaanyáztam az acsik miatt.
A concept artos acsit meg azzal szartam el,hogy nem nagyon olvastam el az acsikat ahogy elkezdtem,és nagyon nem tudtam,hogy mi az ami növeli és mennyivel a C.A. %-ot.Ezért mire tudatosult bennem,hogy szinte minden enemit le kell fényképezni.Addigra a snipereket mind levadásztam a városba és a chapterekbe meg nincsenek.Így 98% on állt a concept artom.De kiderült,hogy jó más karakter is,ha találok.Így emlékeztem,hogy a bankos pályán volt 1 "különleges" heavy machine gunner amit lefényképeztem és meglett a 100%
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Csak így jó játszani!!!Hisz ha nem az acsikra mennék akkor dög unalom lenne minden game,hisz mind 1 kaptafára készül!Spider játékmenetbe totál prototype 1,2 meg superman meg az isten tudja még mi nem.Tehát maga a játék élmény nem fog annyit adni,hisz elõtte biztosan játszottam már legalább 4-5 80%-ba tökéletesen ugyan ilyen gamával.Viszont az acsik adta kihívás mindig új,még akkor is ha tegyük fel gyûjtögetni kell vagy idõre kell valamit csinálni stb stb.
És Én sose fogok azon siránkozni,hogy 1 game csak 7 óra game play,mert csirke fokozaton végigszaladok "csak",hogy letudjam.
Ezért kezdenek többnyire hasonlítani a játékok, és kevésbé megújulni.
Csak írtam hogy a Deus Ex-hez hasonlóan indul.
És ez olyan klissé amit nem sok játékban látni, nem olyan mint a BF-es összedõl a "toronyház."
Tudom te tudod, de 1-2 kicsit gyengébb fazon végett:
Grafika és az elején a videó hogy egy csaj körbesétáltat egy ilyen high-tech laboratoriumban kiköpött Deus Ex hasonlat.
Olyan lett mint ami a videókból látszott.Egy rosszabb fajta shift klón,shift 2-nél rosszabb fizikával.
A legelsõ ami szembetûnik az maga a menürendszer.Egy béta állapotú,ocsmány,színtelen,átláthatatlan szarkupac.Van karrier,gyors verseny,xbox live,options.Fos betûtípus van,az autóválasztó képernyõ maga a tömény retek,azonnali tarkólövés a dizájnernek.Zene nincs.
Meglehet nézni minden autót,tehát forza szint,azzal a különbséggel,hogy szar a grafika,csak körbeforgatni lehet az autókat,közelíteni, beülni nem.
A karrier 3 korszakra van osztva.Egyedül ami élvezhetõ,az az elsõ korszak.Ott még viszonylag irányíthatók a régebbi vasak,egyes modellek baromi élvezetesek,pl a mafia 1 versenyautójához hasonlító gép.
Késõbb erre már esély sincs,irányíthatatlanok az autók,még úgy is hogy minden segítség be van kapcsolva.Legfelsõ fokozaton is bekapcsolva marad pár segítség,nem lehet mindent kikapcsolni.Vajon miért.
A lemodellezett autók egy része jól/tûrhetõen néz ki,másik fele meg mintha a legelsõ Test Drive-ból mászott volna át.A grafika recés,csúnya és sokkal inkább mese színvilágú.A háttér ocsmány élettelen képekbõl áll,semmi nem mozog.Nincs éjszaka,esõ,van beborult ég,de az meg egy okádék szürkés kép a háttérben.
A fizika egy szar,hasonló helyzetekben másként reagál idõnként,tehát ahol egyszer megcsúsztál egy bizonyos sebességnél ott legközelebb lehet hogy vígan megcsinálod és fordítva.
A karrier még jó is lehetne,minden versenyen vannak feladatok,úgy mint legjobb háromban bent lenni,kvalifikációs idõt vagy pályacsúcsot dönteni,megverni a csapattársat,letesztelni egy modellt mielõtt gyártásba kerül.Ötletes lehetne,csak az a baj hogy minden egyes modellt vezetni kell 5-10 versenyen keresztül,nem lehet szabadon választani,mindent fel kell oldani.Baromi unalmas ha egy szarabb
modellt kell vezetni 10 versenyen át.Ami még gáz az az idegesítõ,dirt szintû bepofázás a rádión.
Gépi ellenfelek csalnak,könnyedén kilöknek,összeakadnak veled és mindig te húzod a rövidebbet,füvön is könnyen kigyorsítanak,buták,semmi versenyszellem nincs bennük.
Saját véleményem szerint 6 pontot ér a játék,ebben a 6 pontban benne van az hogy azért Ferrarik vannak benne,pénzt semmiképp sem szabad adni érte,maximum ha ilyen 1000-2000ft-ot kérnek érte.
Bár akkor már érdemesebb elõvenni/megvenni a pgr4-et,forzakat.
Remélem baromi nagy bukta lesz,bár igazából ezt pont erre a nyári uborkaszezonra szánták és gondolom így lesz is bevételük sajnos.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
53.
Nagyon könnyû,de Én nagyon megbonyolítottam,hogy meg legyen az 1000!
Sajnos elkezdtem humanon így minimum volt a 2x-i végigjátszás.Pedig simán kezdhetõ a super hero nem sokkal nehezebb!
Miután végignyomtam humanon elkezdtem chapter selektel super heron végig csinálni.Végén nem kaptam acsit!Így new game és újrajátszás!
De elsõ végigjátszásnál is belefutottam 2 cumiba.Az utolsó repkedõ lap(700.)nagyon nehezen lett meg!És a 100% cocept art is kínkeservesen lett meg.kb plusz 20 órát basztam el magam miatt.Így 47 óra lett!
Super heron így hogy csukott szemmel mentem már a pályákon 5.5 óra alatt nyomtam végig!
No mindegy, próba cseresznye, valaki linkelne egy leírást a pendrive-os mizériáról, hogy hogyan tudok róla demózni?
My streams: https://beam.pro/oriic
Meg I Am Alive eksõn.
a GOD-ozás.
Egyedül a teljes verziós GOD játékok pendrájvra másolása miatt van profil banán, de ez érthetõ is, hiszen warez. A demo nem az.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó oldal nagyon, iszonyat hamar fentvan minden és ZippyShare azért jó mert nincsen várakozási idõ, vagyis egyszerre tölthetõ a 4db zip fájl.
Nyomd nyugodtan.
http://360democenter.com/?p=739
Egyik oldalon ezt mondják a másikon meg azt, tanácstalan vagyok.
Ugyanakkor az is feltûnt, hogy a Deus Ex HR némileg a Pityke Õrmesterre is hajaz. Illetve jobban végiggondolva a Pityke Õrmesterre egy picit jobban emlékeztet, mert pókember abban sincs.
De ház például mindháromban van!!!négy
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Adversus solem ne loquitor
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Amúgy 1 érdekes dolog van benne pont ez a sokféle stílus...illetve elvileg sokféle.
3 történetszál, majdnem 3 játékstílus.
Több játékost le fog kötni mert mindegyik játékos azért megtalálja a magáét.
érdekes koncepció, ha ezt az ötletet egy korrektebb fejlesztõcsapat aprólékossan kidolgozta volna, mint a RE2-nél csak így hogy 3 stílusban ötvözve még egy erõsen maradandó játék is lett volna, de ez a sok negatív dolog fõként amit LEON tól az elbassza az összképet.
Multi is lesz , a hagyományos mercenaries mellett mindenféle deathmatch meg team deathmatch módok
PSN ID.: Beegabor
Thrash \'Till Death
Soha nem volt kalandjáték a Resi...😄
Ha viszont kérdés akart lenni akkor a válasz = nem.
A Ninja Gaiden 3 és Spec Ops-al semmi gondom nincs a többi szerintem is hulladék, de hálisten én ezeket még csak meg se néztem jóformán, mert annyira nem érdekel...másokkal játszom .😊
De látom téged izgat a dolog.
720-ban meg semmi gond nem volt 1-2 helyet kivéve.
Én sem éreztem egyébként a demóban, hogy egyfolytában tearinggelne, 720-ban nyomom.Hazaérek letesztelem 1080-ban is
PSN ID.: Beegabor
45-50%os tearing végig. Ennyire képesek?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Thrash \'Till Death