XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nincs több, mire gondolsz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs tegnap lemaradt.

Amit Moby linkelt az is egy jó program, de kb 4-5 féle létezik.

Talán a legkevesebb hibát a Horizon nevûnél kaptam/láttam.
És aránylag gyors, kb 2x-3x gyorsabb a GUI-nál.

Ha érdekel szedd le: KATT

Majd megnyitva rámész középen fellül hogy Tools -> Device Explorer, betallozod a pent (amit elõtte x360-on leformáztál)
Itt elõre lesz demo mappa.
Rányomsz és ott fent hogy "Inject New File" itt a letöltödd demo mappákon bellüli 1 fájlt kell betallózni.

Ez jobb progi sokkal szerintem mit a fapados GUI.
És itt olyan dolgokat is jelez amit ott az nem, ott még mappát is nekem kellett csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby

Adversus solem ne loquitor

Moby

MÉG!

arty
érdekes, anno a '07-el még leültem egyedül (c64 korszakról meg ne is beszéljünk, nem egy VB-t toltam végig akkori játékokban), de mamár én is csak haverral, coop vagy VS.

EB-bõl 1 mp-et se látam, ennyire érdekel a foci 😊 (régen voltam meccsen is, de magyarfoci, pfejjj)

Forza.

szega96
Nem szeretem a focit, játék se köt le meg semmi, haveromat se õ se nézi semmi.. Ma a 2 foci nuku gamer összeült és elkezdtünk fifázni, és igy ketten egymás mellett ülve nagyon jó volt 😄😄 De egyedül ne birnék leülni 😄

Totti5
Single mindig sokkal jobb, az online meg mindig sokkal szarabb😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
az biztos, hogy nagyon máshogy, másért játszunk 😊
és persze mással is 😄

---

tavaly õsszel vettem meg a fifa11-et és meglepetésemre ma járt elõször a gépben, kb 20 "igen, beleegyezek, kedves EA" feliratot kellett elnyomni 😄 azt hittem már játszottam... fifa mindig kell itthonra, mert haverral szoktunk jókat játszani, általában 1 év lemaradásban cserélgetem õket, ez az idei lehet felesleges volt 😄

brutál, h mennyivel jobb lett, mint a 10 volt!

Forza.

0Diaz0
Na lenyugodott,és beletörõdött a 'szoszimó' a dologba.<#lookaround>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
attól hogy nekem tetszett az AC2 vagy a LC GoL vagy a RE4-5 vagy Crysis.
Ettõl még kurvaanyáztam az acsik miatt.

Harlekin
Élvezeti faktoron ez nem változtatott,hisz ha nem tetszett volna a game biztos,hogy nem hintázom 2 szer végig a várost HÁZTÖMB részletességbe,hogy meglegyen a 700. lap!
A concept artos acsit meg azzal szartam el,hogy nem nagyon olvastam el az acsikat ahogy elkezdtem,és nagyon nem tudtam,hogy mi az ami növeli és mennyivel a C.A. %-ot.Ezért mire tudatosult bennem,hogy szinte minden enemit le kell fényképezni.Addigra a snipereket mind levadásztam a városba és a chapterekbe meg nincsenek.Így 98% on állt a concept artom.De kiderült,hogy jó más karakter is,ha találok.Így emlékeztem,hogy a bankos pályán volt 1 "különleges" heavy machine gunner amit lefényképeztem és meglett a 100%
kakaoskalacs
Fúúú amikor kidobta hogy válasszak EGYET a amcsi izomautokbol kb 10 percig agyaltam melyiket szeressem 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Harlekin
Élvezetes volt csak idegesített a saját marhaságom,de maga a játék jó volt.Még így is,hogy 3 x nyomtam végig.
Csak így jó játszani!!!Hisz ha nem az acsikra mennék akkor dög unalom lenne minden game,hisz mind 1 kaptafára készül!Spider játékmenetbe totál prototype 1,2 meg superman meg az isten tudja még mi nem.Tehát maga a játék élmény nem fog annyit adni,hisz elõtte biztosan játszottam már legalább 4-5 80%-ba tökéletesen ugyan ilyen gamával.Viszont az acsik adta kihívás mindig új,még akkor is ha tegyük fel gyûjtögetni kell vagy idõre kell valamit csinálni stb stb.
És Én sose fogok azon siránkozni,hogy 1 game csak 7 óra game play,mert csirke fokozaton végigszaladok "csak",hogy letudjam.
DarkSector
Hát élvezet az jut legkevésbé eszembe az írottak alapján.. 😄

DarkSector
Egy szóval sem gond, nem kell újat kitalálni, nem is lehet 1 dolgot 2x feltalálni.
Ezért kezdenek többnyire hasonlítani a játékok, és kevésbé megújulni.

Csak írtam hogy a Deus Ex-hez hasonlóan indul.

És ez olyan klissé amit nem sok játékban látni, nem olyan mint a BF-es összedõl a "toronyház."

arty
öö..uhh! mennyire volt ez élvezetes? 😄

"jó" így "játszani"?

Forza.

Harlekin
THX!

Nagyon új dolgokat már nem tudnak kitalálni.És nem is akarnak!
DarkSector
Most viccen kívül grat, de a dolog nem erre irányult.
Tudom te tudod, de 1-2 kicsit gyengébb fazon végett:

Grafika és az elején a videó hogy egy csaj körbesétáltat egy ilyen high-tech laboratoriumban kiköpött Deus Ex hasonlat.

Waczkor
Gyors Test Drive Ferrari Racing Legends vélemény:

Olyan lett mint ami a videókból látszott.Egy rosszabb fajta shift klón,shift 2-nél rosszabb fizikával.

A legelsõ ami szembetûnik az maga a menürendszer.Egy béta állapotú,ocsmány,színtelen,átláthatatlan szarkupac.Van karrier,gyors verseny,xbox live,options.Fos betûtípus van,az autóválasztó képernyõ maga a tömény retek,azonnali tarkólövés a dizájnernek.Zene nincs.
Meglehet nézni minden autót,tehát forza szint,azzal a különbséggel,hogy szar a grafika,csak körbeforgatni lehet az autókat,közelíteni, beülni nem.

A karrier 3 korszakra van osztva.Egyedül ami élvezhetõ,az az elsõ korszak.Ott még viszonylag irányíthatók a régebbi vasak,egyes modellek baromi élvezetesek,pl a mafia 1 versenyautójához hasonlító gép.
Késõbb erre már esély sincs,irányíthatatlanok az autók,még úgy is hogy minden segítség be van kapcsolva.Legfelsõ fokozaton is bekapcsolva marad pár segítség,nem lehet mindent kikapcsolni.Vajon miért.

A lemodellezett autók egy része jól/tûrhetõen néz ki,másik fele meg mintha a legelsõ Test Drive-ból mászott volna át.A grafika recés,csúnya és sokkal inkább mese színvilágú.A háttér ocsmány élettelen képekbõl áll,semmi nem mozog.Nincs éjszaka,esõ,van beborult ég,de az meg egy okádék szürkés kép a háttérben.

A fizika egy szar,hasonló helyzetekben másként reagál idõnként,tehát ahol egyszer megcsúsztál egy bizonyos sebességnél ott legközelebb lehet hogy vígan megcsinálod és fordítva.

A karrier még jó is lehetne,minden versenyen vannak feladatok,úgy mint legjobb háromban bent lenni,kvalifikációs idõt vagy pályacsúcsot dönteni,megverni a csapattársat,letesztelni egy modellt mielõtt gyártásba kerül.Ötletes lehetne,csak az a baj hogy minden egyes modellt vezetni kell 5-10 versenyen keresztül,nem lehet szabadon választani,mindent fel kell oldani.Baromi unalmas ha egy szarabb
modellt kell vezetni 10 versenyen át.Ami még gáz az az idegesítõ,dirt szintû bepofázás a rádión.

Gépi ellenfelek csalnak,könnyedén kilöknek,összeakadnak veled és mindig te húzod a rövidebbet,füvön is könnyen kigyorsítanak,buták,semmi versenyszellem nincs bennük.

Saját véleményem szerint 6 pontot ér a játék,ebben a 6 pontban benne van az hogy azért Ferrarik vannak benne,pénzt semmiképp sem szabad adni érte,maximum ha ilyen 1000-2000ft-ot kérnek érte.
Bár akkor már érdemesebb elõvenni/megvenni a pgr4-et,forzakat.
Remélem baromi nagy bukta lesz,bár igazából ezt pont erre a nyári uborkaszezonra szánták és gondolom így lesz is bevételük sajnos.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Errõl jut eszembe!!

53.

Nagyon könnyû,de Én nagyon megbonyolítottam,hogy meg legyen az 1000!
Sajnos elkezdtem humanon így minimum volt a 2x-i végigjátszás.Pedig simán kezdhetõ a super hero nem sokkal nehezebb!
Miután végignyomtam humanon elkezdtem chapter selektel super heron végig csinálni.Végén nem kaptam acsit!Így new game és újrajátszás!
De elsõ végigjátszásnál is belefutottam 2 cumiba.Az utolsó repkedõ lap(700.)nagyon nehezen lett meg!És a 100% cocept art is kínkeservesen lett meg.kb plusz 20 órát basztam el magam miatt.Így 47 óra lett!
Super heron így hogy csukott szemmel mentem már a pályákon 5.5 óra alatt nyomtam végig!
orichalcos
Ezt tudom, csak ugye hivatalosan csak azok demozhatnak vele egy hónapig akiknek van Dragons Dogma-juk. Emiatt nem akarom hogy gond legyen.

No mindegy, próba cseresznye, valaki linkelne egy leírást a pendrive-os mizériáról, hogy hogyan tudok róla demózni?

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Ja és Sine Mora akció lehetne már.
Meg I Am Alive eksõn.

DarkSector
Sõt, mitöbb...ki kéne tenni banner alá nem?

DarkSector
Viszont az már megszünt asszem nem?
a GOD-ozás.

Totti5
Demóért nem fog bannolni senki soha.

Egyedül a teljes verziós GOD játékok pendrájvra másolása miatt van profil banán, de ez érthetõ is, hiszen warez. A demo nem az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Jah én is innen szedem le.
Jó oldal nagyon, iszonyat hamar fentvan minden és ZippyShare azért jó mert nincsen várakozási idõ, vagyis egyszerre tölthetõ a 4db zip fájl.

Nyomd nyugodtan.

orichalcos
Ha innen lekaparja valaki a RE6 demót, az szûz live-os gépen menne rendesen? Ban nélkül?

http://360democenter.com/?p=739

Egyik oldalon ezt mondják a másikon meg azt, tanácstalan vagyok.

DarkSector
Lnyomom a Pitykét is 1000/1000G-be.

DarkSector
Van Pityke Õrmester játék? Ide vele!

Moby
Ez egyébként nekem is eszembe jutott már.
Ugyanakkor az is feltûnt, hogy a Deus Ex HR némileg a Pityke Õrmesterre is hajaz. Illetve jobban végiggondolva a Pityke Õrmesterre egy picit jobban emlékeztet, mert pókember abban sincs.
De ház például mindháromban van!!!négy
<#eljen><#taps><#idiota>

TaRka0107
Jó kérdés...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Amazing Spiderman nyitóképsorai láttán miért a Deus Ex HR jut eszembe???

DarkSector

FlyHigh
Amúgy tuti, hogy összefutnak majd a szálak és ez nagyon bejön, én még abszolút nem temetem a stuffot.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Az, hogy már nem túlélõ horror, az nem zavar, minden változik és ami jó az jó. PL nekem a Splinter Cell-ben is bejön az új csapásirány, de a régieket is ugyanúgy szerettem.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Hát nem jó ha rövid ezért mondom hogy legyen összidõben kb 20 óra a 3-4 story és akkor jó mivel ugyanennyi pénzért más játék ad 6-7 órát jó esetben.

Amúgy 1 érdekes dolog van benne pont ez a sokféle stílus...illetve elvileg sokféle.

3 történetszál, majdnem 3 játékstílus.
Több játékost le fog kötni mert mindegyik játékos azért megtalálja a magáét.

érdekes koncepció, ha ezt az ötletet egy korrektebb fejlesztõcsapat aprólékossan kidolgozta volna, mint a RE2-nél csak így hogy 3 stílusban ötvözve még egy erõsen maradandó játék is lett volna, de ez a sok negatív dolog fõként amit LEON tól az elbassza az összképet.

DarkSector
Nah jól hangzik.

Mint a Dead Island?
Seth
Majd összeáll, a végére biztos összekerül az egész csapat.

PSN ID.: Beegabor

Miért lesz nekünk jó 3-4 külön történet?
Seth
Plusz a demó fájlokból kinyomozták, hogy Ada is kap egy kampányt(fájlokban benne maradt a teljes HUD-ja, meg adatok a kisérõjérõl, bár csak olyan néven szerepel hogy ADAHelper), mint a 4-ben. Szóval tartalom az biztos lesz benne
Multi is lesz , a hagyományos mercenaries mellett mindenféle deathmatch meg team deathmatch módok

DarkSector
Mint akciójáték jó lesz ez, csak akkor lenne még jobb ha kiderülne hogy episode-onként 7-7-7 óra a játékidõ legalább, nah az jó lenne mintha 3 játékot adnának 1 áráért.

FlyHigh
Amúgy így játékmenetre jónak tûnik, lehet beszerzem, simán fogyasztható kategória nálam kb, amit idáig összegyûjtöttem róla.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Nem tudom ez a Resi 6 kalandjáték ötlet honnan született, mert az egy akció vagy horror-akció játék.
Soha nem volt kalandjáték a Resi...😄

Ha viszont kérdés akart lenni akkor a válasz = nem.

A Ninja Gaiden 3 és Spec Ops-al semmi gondom nincs a többi szerintem is hulladék, de hálisten én ezeket még csak meg se néztem jóformán, mert annyira nem érdekel...másokkal játszom .😊

DarkSector
Figy ugyanígy én is szarok más véleményére, de ezért nem mondanám hogy nyitnék egy külön topikot neki.
De látom téged izgat a dolog.

Seth
Lehet 1080p-ben nyomják. Resi 5-nél is ilyenkor volt a tearing galore.
720-ban meg semmi gond nem volt 1-2 helyet kivéve.
Én sem éreztem egyébként a demóban, hogy egyfolytában tearinggelne, 720-ban nyomom.Hazaérek letesztelem 1080-ban is

orichalcos
Okés felveszlek, mondjuk nekem csak az utolsó két pálya kellene. (koponyákkal együtt persze) 😊

TDC Geronimo
resi 6 demo analysis

45-50%os tearing végig. Ennyire képesek?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FlyHigh
Dehogy döglõdik, csak ezek ilyen uborkaszezoni szemetek. Aztán jön a Halo 4, GEOW, GTA5, ebbe az évbe már csak ezek érdekelnek azok közül, amik még nem jelentek meg.

Thrash \'Till Death

Jó sok éve nekem is volt ilyesmi élményem. Feladtam egy ATI 9800 kártyát, aminek az volt a sajátossága, hogy volt egy karc az PCI-E lábán. Ettõl eltekintve tökéletes volt. Feladtam a hirdetést úgy, hogy nagybetûkkel kiírtam, hogy ott van egy karc, nem vállalok érte garanciát de jóval ár alatt adom. Tettem hozzá képet is, amin látható a karc. Kipróbálták, tesztelték, megvették, többször mondtam, mutattam, hogy ott a karc. Egy hét múlva írt, hogy rossz, cseréljem vissza, kéri a pénzt. Muhaha, ja persze.