XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Na de mivel játszak?"
Én válaszoltam és ezt nem tudnád 1 délután alatt megcsinálni. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ninja Gaiden 2....célozd meg az 1000G-t
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
51. complet game,de az 59. 1000 G-s game!
Na de mivel játszak!?Nincs játékom!!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Elõtte nap kérdeztem iceakost,hogy lesz e még nála.Aztán rá egy napra írt mailt,hogy van én meg azonnal berendeltem egyet.
Uccsó két dlc is jónak ígérkezik,negyedik mintha dzsungeles machetes szabdalás lenne,utolsóban meg lesz motor<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Portal2,M.Edge > DE:HR > Riddick,Metro > Halok,Bulletstorm,KZ2
Adversus solem ne loquitor
Nekem ebbe a listába még bõven belefért a KZ2, bár ez itt ebben a topikban irreleváns.
Riddicket, Metrot, Halokat, Bulletstormot mondtam volna. Deus Ex-et meg má mondtam.
Thrash \'Till Death
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Halo összes - ( na vajon miért?😊 )
Mirror's Edge - ( fun gameplay és lövés nélkül végig lehetett vinni, csak nagyon nagyon rövid és HOL VAN A FOLYTATÁS??? )
Bulletstorm - ( badass story, zseniálisan fun gameplay )
Metro 2033 - ( story, atmoszféra, az egész témája és gameplay elemek )
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - ( habár retro és a felét már láttuk, de még mindig ötletes és nagyon élvezetes és az új rész is remek )
Condemned 2: Bloodshot ( mert horrrrorrorr a javából )
Clive Barker's Jericho ( Clive Barker!!! egy beteg állat )
Hát ez nem is olyan sok ennyi év alatt...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mirror's Edge, Portal2, mint kimagasló alkotások.
Crysis.
Most épp retrózok, és fahrenheitet nyomok, de a közelmúltból is rengeteg knagy kedvencet tudnék mondani. ME-k, DE:HR, ha má Quantic Dream: HevIrén, UC-k, GodOfWar-ok, Mirror's Edge, Castlevania: LoS, rengeteg van, k. sok idõ kellene, hogy összeszedjem.
Az elmúlt 5 évbõl biztos tudnék 30 olyan címet mondani, ami - azzal együtt, hogy valami, kisebb-nagyobb gyíkja azért van - valamilyen szinten meghatározó részét képezi a Videojáték palettának. És ez is csak egy kisebb lenyomata lenne a teljes képnek, hiszen vannak olyan stílusok, amikkel én ebszolájte nem is játszok.
Fõleg nem az irányítás meg a fizika.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ezért nem olvasok én gamersajtót(se), többek közt.
Hogy az pics.ba lehet 85%-ra értékelni bármit, amiben nincs egy maradandó, emlékezetes momentum sem??<#wilting>#wilting>
Tudod mi 85%? Amibe tettek lelket és/vagy energiát, csak mondjuk valahol elbaszták. De van benne legalább Mario/Solid Snake/Normandy/Ezio Aditore/vagy legalább egy koszos Master Chief, vagy legalább valami sovány fogodzó, amibõl tudjuk, hogy ez a játék létezett, és kicsit haragszunk rá, mert lehetett volna sokkal jobb is.
Ezek a szarszemétmocskok amiket próbáltok itt piedesztálra emelni ezek az égvilágon nem tettek le semmit az asztalra. SEMMIT. Egy kibebaszott pályanevet sem tudnátok mondani wiki nélkül, egyetlen karakter, egy ütõs pillanatot sem. Ugyanis ezekben ilyen nincs. Nincs kontent. Üresek, lelketlenek, középszar idõelbaszások.
85%-ért kurvára meg kell dolgozni, nem olyan szemetet lepakolni az asztalra, amire 3 hónap múlva senki nem emlékszik.
Borderlandosot végigvittem és szégyenlem is magamat miatta eléggé... egyrészt sírás megy hogy milyen buták a játékok és nincs story meg hülyéknek készül erre tegnap is nézem 5 féle oldalon a Border 2 3 perces non stop primkó tömeghent videó alatti kommeneteket... szó szerint ÁJÚLDOZIK tõle a konzolos és a pc gémer is, hogy ez milyen csúcsszuper lesz.
Ezzel nem is lenne gond, ha nem lenne közben kettõs mérce, meg éjjel nappal rinya, meg nem húznák le a Max Payne 3 storyját minden sarkon a szakik...
Na most felkúrtam az agyamat a semmin megint😄😄😄😄
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ott van a RE Revelations...
Ez egy dolog, de PS2 mint 2. generáció, holott 3DS legujabb generáció még ha hordozhatók közt is.
GC meg XBOX meg hol van? 😄
Szóval figyelemreméltó a támogatottság 12 évvel a megjelenés után.
Codban van popup? ha van akkor nem igen látni, de szvsz nincs.
Rage? amint fordulsz már popupol...
Még a CODban is sokkal szebb a terep közelebbrõl mint a Rageban... abban egyszerûen egy homály ha 1-2 méternél közelebbrõl akarsz valamit megnézni.
Fizika? Rageban semmi sincs... még egy hordót sem lehet elmozdítani és egy vizes üveget sem lehet szétlõni ami az asztalon van. CODba igen.
Scriptek? Ragéban semmi sincs, a látvány unalmas és egyhangú.
Fizika? zéró. Jármûvek irányítása neveteséges, a ragdoll iszonyat bugos, pedig mivel másnak nincs semmi fizikája, legalább az lett volna normális, de nem sikerült.
Gameplay? Borderlands féle copy paste story nélküli dara.
Se nem oldschool, se nem elõremutató, se nem innovatív. Egy unalmas technikailag elcseszett ötletektõl mentes tecsdemó akart lenni és az is lett.
Fifával ugyan ez van. 2009-2010-es eladhatatlan.
Én már annak is örülök, hogy ingyen elvitték a Perfect Dark Zeromat. Vannak ilyen játékok amihez már ahhoz is szerencse kell, hogy ingyen elvigyék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
-------
Többieknek kérdés:
Kedden feladtak nekem az ország 3 pontján 3 csomagot és ma kellett volna megjönniük. Nos egy sem jött. Ilyen hogy lehet? Mert ha 1 nem jött volna meg nem lenne gyanús, de hogy egyik sem? Ennek az esélye kb 0 lehet nem?
Július 25.-én PES 2013 demo....
'A játék Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS és Wii platformokra érkezik, valamikor õsszel.'
Döbbenten olvasom hogy PS2-re jönnek még ki játékok...ez komoly.
Akkor oké. Kösz!
#122509:
http://www.youtube.com/watch?v=1jGdVZecZjc
#122510:
Õ teljesen megbízható gondolom, elég jó ár a 3. hónaposért.
Viszont találtam olyat is, aki a 12 hónapost adja 6500-ért.