XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Avatar the Last Airbender? 15 perces 1000/1000 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Csak annyit mondtál hogy:
"Na de mivel játszak?"

Én válaszoltam és ezt nem tudnád 1 délután alatt megcsinálni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Megcéloznám,de valahogy az nem is érdekel!
DarkSector
uh te szegény...😄
Ninja Gaiden 2....célozd meg az 1000G-t

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Újabb 1000 G-s game Tomb Raider U.
51. complet game,de az 59. 1000 G-s game!
Na de mivel játszak!?Nincs játékom!!!!<#nevetes1><#nevetes1>
Waczkor
Tegnap már "prémium" lettem.
Elõtte nap kérdeztem iceakost,hogy lesz e még nála.Aztán rá egy napra írt mailt,hogy van én meg azonnal berendeltem egyet.

Uccsó két dlc is jónak ígérkezik,negyedik mintha dzsungeles machetes szabdalás lenne,utolsóban meg lesz motor<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
Az itt felemlegetett címek alapján (hacsak nem maradt ki valami fontos cím) nálam kb. ez így néz ki:
Portal2,M.Edge > DE:HR > Riddick,Metro > Halok,Bulletstorm,KZ2

Adversus solem ne loquitor

Moby
többféle befejezés van, nem biztos, hogy rögtön eladod...

Moby
Bulletstorm jó szórakozás.
Nekem ebbe a listába még bõven belefért a KZ2, bár ez itt ebben a topikban irreleváns.
Riddicket, Metrot, Halokat, Bulletstormot mondtam volna. Deus Ex-et meg má mondtam.

FlyHigh
Metro 2033-on gondolkodom, kérdés az, hogy kitolás után eladható-e egyáltalán.

Thrash \'Till Death

davidka003
Akkor úgy néz ki csak meg kell vennem a Bulletstormot. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Ez teljesen érthetõ, az utóbbi években mindenki inkább tps-t fejleszt.

Totti5
Darkness 1 - ( a story miatt a 2 is idejöhet, de a látványt elbaszták a képergénnyel... )
Halo összes - ( na vajon miért?😊 )
Mirror's Edge - ( fun gameplay és lövés nélkül végig lehetett vinni, csak nagyon nagyon rövid és HOL VAN A FOLYTATÁS??? )
Bulletstorm - ( badass story, zseniálisan fun gameplay )
Metro 2033 - ( story, atmoszféra, az egész témája és gameplay elemek )
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - ( habár retro és a felét már láttuk, de még mindig ötletes és nagyon élvezetes és az új rész is remek )
Condemned 2: Bloodshot ( mert horrrrorrorr a javából )
Clive Barker's Jericho ( Clive Barker!!! egy beteg állat )

Hát ez nem is olyan sok ennyi év alatt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Pew-pew-pew

PSN ID.: Beegabor

Renjike
te jó ég .. ebbõl prémium lesz :'DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Waczkor
Splintert nagyon várom.

Végre igazi bf mapok<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
Bárhogy erõltetem az agyam az elmúlt évekbõl mint meghatározó fps ez a 2 címet tudnám rávágni:
Mirror's Edge, Portal2, mint kimagasló alkotások.

Moby
Van az elõbbi hevenyészett listában az is. 2 is. Ha megerõltetem magam, biztosan teszek hozzá még párat.

DarkSector
Miféle mérföldkõ?
Crysis.

FlyHigh
FPS-re gondoltam és úgy a HL2 mérföldkõ utáni idõszakból kellene.

Thrash \'Till Death

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Felsorolhatatlan mennyiség. Egyszer lehet idõt kellene szánnom rá.
Most épp retrózok, és fahrenheitet nyomok, de a közelmúltból is rengeteg knagy kedvencet tudnék mondani. ME-k, DE:HR, ha má Quantic Dream: HevIrén, UC-k, GodOfWar-ok, Mirror's Edge, Castlevania: LoS, rengeteg van, k. sok idõ kellene, hogy összeszedjem.
Az elmúlt 5 évbõl biztos tudnék 30 olyan címet mondani, ami - azzal együtt, hogy valami, kisebb-nagyobb gyíkja azért van - valamilyen szinten meghatározó részét képezi a Videojáték palettának. És ez is csak egy kisebb lenyomata lenne a teljes képnek, hiszen vannak olyan stílusok, amikkel én ebszolájte nem is játszok.

DarkSector
"Haloba, van jó hangja, kinézete, fizikája, irányítása" bocs de ez nagy baromság...jo a halo, de semmi eztra nincs a kocsikban.
Fõleg nem az irányítás meg a fizika.

DarkSector
Legjobb a Forza 4 csak azt hittem FPS-ekrõl van szó...😄

FlyHigh
Mondjál már egy pár kedvencet az újabb idõkbõl, HL2-ben egyetértünk, az pirított mindenhogy 0day vettem.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szerintem ha már tesznek bele autózást, akkor az legyen jó. Haloba, van jó hangja, kinézete, fizikája, irányítása, ja meg az a csápoló forma a platón mindent visz.

Thrash \'Till Death

Totti5
Azokban pláne szar, semmit nem fejlõdnek, ugyan olyan fapados és idétlenek... Legjobb ótókázás a GTA4 és Mafia 2ben van.

Moby
Nalátod ez a különbség.
Ezért nem olvasok én gamersajtót(se), többek közt.
Hogy az pics.ba lehet 85%-ra értékelni bármit, amiben nincs egy maradandó, emlékezetes momentum sem??<#wilting>
Tudod mi 85%? Amibe tettek lelket és/vagy energiát, csak mondjuk valahol elbaszták. De van benne legalább Mario/Solid Snake/Normandy/Ezio Aditore/vagy legalább egy koszos Master Chief, vagy legalább valami sovány fogodzó, amibõl tudjuk, hogy ez a játék létezett, és kicsit haragszunk rá, mert lehetett volna sokkal jobb is.
Ezek a szarszemétmocskok amiket próbáltok itt piedesztálra emelni ezek az égvilágon nem tettek le semmit az asztalra. SEMMIT. Egy kibebaszott pályanevet sem tudnátok mondani wiki nélkül, egyetlen karakter, egy ütõs pillanatot sem. Ugyanis ezekben ilyen nincs. Nincs kontent. Üresek, lelketlenek, középszar idõelbaszások.
85%-ért kurvára meg kell dolgozni, nem olyan szemetet lepakolni az asztalra, amire 3 hónap múlva senki nem emlékszik.

DarkSector
Egy FPS-ben nem az autózás a lényeg nem attól jobb egy játék mert autozgatni lehet benne, amúgy szerintem a BF vagy FC messze jobb de mindegy.

FlyHigh
FPS stílusról volt szó, azon belüli autózásban meg a legjobb a Halo.

Thrash \'Till Death

Totti5
Ebben az egész posztapokaliptikus sivatag minden világban szerintem semmi sincs. Lehet 1-2 RPGben tudnak vele mit kezdeni, de amint ez a szó hogy nukleáris támadás utáni állapotok felcsendül könnybe lábad fél milliárd ember szeme és már látatlanba 10/10 minden ilyen játék... nem véletlen hogy ezek az elõre koldulunk össze egy halom pénzt a semmire projectek közt az ilyen posztapokaliptikus játékok szép számban vannak...

Borderlandosot végigvittem és szégyenlem is magamat miatta eléggé... egyrészt sírás megy hogy milyen buták a játékok és nincs story meg hülyéknek készül erre tegnap is nézem 5 féle oldalon a Border 2 3 perces non stop primkó tömeghent videó alatti kommeneteket... szó szerint ÁJÚLDOZIK tõle a konzolos és a pc gémer is, hogy ez milyen csúcsszuper lesz.

Ezzel nem is lenne gond, ha nem lenne közben kettõs mérce, meg éjjel nappal rinya, meg nem húznák le a Max Payne 3 storyját minden sarkon a szakik...

Na most felkúrtam az agyamat a semmin megint😄😄😄😄

DarkSector
Forza 4 szar jah.

FlyHigh
Mondjuk az egész autózást kihagyhatták volna, akárcsak nagyon sok játékból. Halo nagyon felrakta a mércét nálam már 2001-ben autózás terén, közelébe nem ér semmi a mai napig.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Olyan mintha nem egy játékot nyomtunk volna, pc-n pörgettem ki 720p max, semmi problémám nem volt, grafika iszonyat jó a karakterekkel együtt, ai nagyon el van találva, történet sem lenne rossz, de ellaposodik, ettõl függetlenül változatosak a pályák és mivel maga pörgõ akció kiváló, toltam tovább. Kb olyanra értékelném, mint a tesztek, 85%-ot megér nálam. Borderlands-nál csak onnan tudom, hogy nem egy nyomorult képregény, mer' nem kell lapozni, szerintem nagyon túl húzták, rage-be meg pont eltalálták.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Hát hogy jó-e vagy nem az mellékes most, de mint új játék és megjelenik ps2-re...az a kemény.

DarkSector
3DS egy kézikonzol, nincs vele szerintem semmi baj.
Ott van a RE Revelations...

Ez egy dolog, de PS2 mint 2. generáció, holott 3DS legujabb generáció még ha hordozhatók közt is.

GC meg XBOX meg hol van? 😄
Szóval figyelemreméltó a támogatottság 12 évvel a megjelenés után.

Totti5
Rageba semmi sincs... a COD 60 fps sokkal nagyobb meló és sokkal nagyobb elsimerés, mint a Rageé.

Codban van popup? ha van akkor nem igen látni, de szvsz nincs.
Rage? amint fordulsz már popupol...

Még a CODban is sokkal szebb a terep közelebbrõl mint a Rageban... abban egyszerûen egy homály ha 1-2 méternél közelebbrõl akarsz valamit megnézni.

Fizika? Rageban semmi sincs... még egy hordót sem lehet elmozdítani és egy vizes üveget sem lehet szétlõni ami az asztalon van. CODba igen.

Scriptek? Ragéban semmi sincs, a látvány unalmas és egyhangú.

Fizika? zéró. Jármûvek irányítása neveteséges, a ragdoll iszonyat bugos, pedig mivel másnak nincs semmi fizikája, legalább az lett volna normális, de nem sikerült.

Gameplay? Borderlands féle copy paste story nélküli dara.

Se nem oldschool, se nem elõremutató, se nem innovatív. Egy unalmas technikailag elcseszett ötletektõl mentes tecsdemó akart lenni és az is lett.

FlyHigh
értem, tokja még jó lehet akkor is, mármint kopaszon a neonzöld😄

Thrash \'Till Death

davidka003
Fifa jobb, 2009-est meg amúgy sem vesz senki.
Fifával ugyan ez van. 2009-2010-es eladhatatlan.

Én már annak is örülök, hogy ingyen elvitték a Perfect Dark Zeromat. Vannak ilyen játékok amihez már ahhoz is szerencse kell, hogy ingyen elvigyék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FlyHigh
Szokott ilyen lenni, van hogy az egész hálózat belassul. Elsõbbségit preferálom, megéri azt a plusz pénzt, így mindig gyorsan ideér.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
pes egyáltalán jónak számít? van egy fóliás 2009-em, azt 700ft-ért nem kell senkinek😄

Thrash \'Till Death

davidka003
Nem értem hogy jöhet bármi is a 3DS-re, fosszar hardver.

-------
Többieknek kérdés:
Kedden feladtak nekem az ország 3 pontján 3 csomagot és ma kellett volna megjönniük. Nos egy sem jött. Ilyen hogy lehet? Mert ha 1 nem jött volna meg nem lenne gyanús, de hogy egyik sem? Ennek az esélye kb 0 lehet nem?

DarkSector
Érdekességképpen:

Július 25.-én PES 2013 demo....

'A játék Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS és Wii platformokra érkezik, valamikor õsszel.'

Döbbenten olvasom hogy PS2-re jönnek még ki játékok...ez komoly.

TaRka0107
Már vettem tõle. Azonnal küldte a kódot, utalás után.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

blackcalibra
Ja, az nagyon jó pénz érte szerintem.
Állítólag rendben van a tag.
FlyHigh
12 hónapost vegyél akkor.

Thrash \'Till Death

blackcalibra
#122508:
Akkor oké. Kösz!

#122509:
http://www.youtube.com/watch?v=1jGdVZecZjc

#122510:
Õ teljesen megbízható gondolom, elég jó ár a 3. hónaposért.
Viszont találtam olyat is, aki a 12 hónapost adja 6500-ért.
TaRka0107
Hardveraprón van Cuccok nevû felhasználónak 3000ft-ért 3 hónap!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
livekodok.hu 😉

Forza.

szega96
Hozzácsapja