XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
ha valakit érdekel
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
valaki találkozott olyannal hogy a játékban megtalálja a "nyomokat" és arany fgyvereket, de a neten Social Club-ban nem jelenik meg?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Óriáscégek tucatjaival és amerikai metropolisokkal fog össze a Microsoft, az EA és a Zynga egy diszkriminatív törvény miatt."
Hát ezért irogatják sokan hogy buzi Microsoft...<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Zavart érzek az erõben. 😊
Thrash \'Till Death
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
----------------
Ja és megjött a 3 csomag amit vártam:
Enslaved, Mirror's Edge - DarkSector kollégától<#worship>#worship>-tökéletes állapot
Gears of War 3 - jatekaim.hu - szintén tökéletes állapot viszont full angol
32 GB-os pendrive hardveraproról. Érdemes volt beszerezni, mert Magyarországon 9k alatt nem igazán kapni, így meg 5k volt postával.
LINK
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
9euroért SaintsRow The Third. jó vétel volt? Pc-re ugyan de jokat hallottam rola. 😄 origi.
Nem.
Napok óta téma a 3 hónapos live olcsón és most találtam sok pozitívos vaterást aki árul ilyet.
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Vagy van egy Forza 4 eredeti bontatlan dobozos.
Privátban lehet keresni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Thrash \'Till Death
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
+ MW1: 2007-ben új fejezet az FPS-ek világában, besza-behu a fél világ rajta
+ MW2: 2009-ben megfejelték mindezt az OFFline co-op forradalmasításával
+ AvP (2010) : Predator szerepben állatiul adja a film-feelinget
+ Condemned: az 1. rész sokkal brutálisabb horror
(kár, hogy elavult a mozgás rendszer és a grafika és távol áll a mai színvonaltól)
+ Riddick: necces. majdnem újravettem, de inkább nem. xbox classicon nagy flash volt, de mai szemmel nézve baromi kretén benne az enemy mozgásrendszere és a detection rendszer is kritikán aluli
a többi ízlés dolga
Bullet Storm még említést érdemel?
kb 3-4 órát leköt, aztán kész
gyerekesen gügye és vér-arcade
akkor inkább a GoW 2 (TPS)
Just do it :)
Napokban nézegettem pl a King Kong-ot, ott van olyan hogy végigtolod a játékot és megvan az 1000g. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
Konkrétan a színekre 😊 A KZ2 volt a sáros-kormos-fémes-mocskos háború szinonimája 😊 A KZ3 ezzel szemben már "befogadhatóbb" lett.
Volt is a beyond3d-n egy topik errõl anno. Nem csak én voltam ezzel így.
Adversus solem ne loquitor
Forza.
Rage...jah, LOÁL.
Tonképp odafér a KZ2 mellé*.
*már csak azért is, mert anno az N. ps3-am épp ezért vettem, move-al, KZ3-al, majdnem 0day 😊
Röhej.. 😄
PSN ID.: Beegabor
számomra a kz2 elég közepes volt, ám a 3. részben képtelen vagyok hibát találni... (talán csak rövidségét)
Forza.
Szerintem annak a gamának még senki nem látta a végét!<#nevetes1>#nevetes1>