XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha live csatlakozás nélkül csinálsz profilt az nem offline profil!Azzal ugyan úgy tudsz livére csatlakozni mint a közvetlen online csinált profillal,csak elsõ csatlakozásnál majd kéri az adatokat!Az csak annyit jelent,hogy az a profil a live rendszerbe már regisztrálva van!Azt a kártyát meg ahoz használod fel amelyikhez akarod.
<#kacsint>#kacsint>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Felvettelek live-re.
Amúgy tudod változtatni egyszer a Gamertagod!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
és ugye neten van(volt) már live-re regim,azt megadtam,és úgy csinált profilt... de kitalálom majd akkor újból ezt az egészet...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
De ilyenem van..
Amúgy GOLD-ra gondoltam...
De majd ha megkapom a netkábelt,akkor megpróbálom megokoskodni vhogyan..
aztán remélem sikerülni fog... <#rolleyes>#rolleyes>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A poén ott van hogy a 2. és 3. profilt inkább csak multira meg egyébb dolgokra érdemes használni...az elsõ elkezdett fõ profilba tólni a single részeket amikor acsikat gyüjt az ember meg pontokat meg mindent, meg ugye vásárol...
a 2-3 profilt csak aktiválni és mikor multihoz live kell vagy korai demo-hoz vagy live chat stb...akkor átlépni.
De ez is paraszt logikával tök természetes dolog lehet.
Vagy ha 3 családtag használja, akkor persze értelemszerûen megy 3 profil párhuzamossan.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jó volt, de a végére már úgy ismertem az egész térképet mint a tenyeremet, és kicsit kiábrándító volt, hogy mindig ugyanott bukkantak fel ugyanazok az ellenfelek. Kis véletlenszerûséget igazán belerakhattak volna, nem lett volna ennyire unalmas a futkosás. Késõbb persze lesz majd egy teleportkõ amivel lehet gyorsítani a helyzetet, de csakis a fõvárosba, illetve még egy helyre miután még egy "fogadó" teleportkövet megszerzel,ami bárhova lehelyezhetõ
Nagyjából minden fõ és mellékküldetést megcsináltam, ebben nincs benne a táblákon elhelyezett "Ölj meg 45 nyulat", "Gyûjts be 50 hóvirágot", "Kísérj el valakit a térkép másik végébe" jellegû küldetések , mert nem érdekeltek és sokszor olvasásra is fizikai fájdalmat jelentettek 😄
A sztori, hmm, kb olyan mint a Dark Souls, alig van jelen,nem nyomják az arcodba, de azért van valami
Ami nagyon meglepett, hogy 50 óra után mikor legyõztem az "utolsó" boss-t és lepörgött a stáblista(bár gyanús volt hogy csak a szinkronszínészeket mutatták), visszadobott a játékba és hát nem éppen az történt a finálé után,amit reméltünk, úgyhogy helyre kell hoznunk valahogy ezt a káoszt ami lett 😄 Minden ellenfelet kicseréltek a min.5x durvább változatára,az ég bezöldült ,és hamut fújt a szél mindenfelé, új küldetések jelentek meg és egy új helyszín, ahol az igazi megnyerés várt. Én ezt a részt 3 óra alatt letudtam, mert csak az új helyszínre mentem, de aki szeretne az még úgy 20 órát biztos el tudna tölteni
Jól szórakoztam, 7,5 pont
PSN ID.: Beegabor
My streams: https://beam.pro/oriic
Profilonként egy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a meglévõ gamertagot vidd lájvra, olyankor egyébként választhatsz új gamertagot is! ergo még MS pontot sem kell feleslegesen költened....
Forza.
Csináltál 1 másik profilt??Minek???
Miért nem azt a profilt livesitetted amin a GS ek voltak?!
Sehogy nem viszed át a GS eket a másik profilodra!!!<#kacsint>#kacsint>
( De mostmár kiirom a live user-t.. aki gondolja,vegyen fel barátnak 😊 Danke! )
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vannak fent eleve szerkesztett save gamek amiket csak be kell rakni a profilodba,mintha a te mentéseid lennének.
lásd videot is: itt
Forza.
Módosítatlan gépre gondolsz? Azon is menne?
Thrash \'Till Death
A castlevania egy magát végigjátszó játék ahhoz képest*.
*már csak azért is, mert a castlevania egyáltalán nem nehéz.
Adversus solem ne loquitor
Thrash \'Till Death
SOS segítség kéne!Kaptam kölcsön egy HDMI-s Arcade boxot, de HDMI meg se nyikkan.AV kábellel oké, de HDMI-vel nem.Próbáltam más kábellel, minden csatiba kipróbáltam, sõt még menüben se lehet HDTV-re rakni.Ötletek?
Leírása "2 órát használt". xd gyorsan feladta
3k körül majd beszerzem ha lesz valahol. 😄
Más:
Holnap vasárnap van kedve valakinek Reach DLC acsikat boostolni? Olyan jelentkezzen akinek mindkét dlc-je megvan.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Thrash \'Till Death