176617
-
#133195 Ő: "HC játékmechanika alatt mire gondolsz? "
Én: Tekken, Doa, SF, DMC, Bayonetta, MGS Rising, Ninja Gaiden
Ő: "Ezeket ne ismerném? amikor napokat toltam a PS1-en a Tekkent:d mekkora lol vagy:D"
Ő: "HC JÁTÉKMECHANIKA A TEKKENBEN?:d"
Ő: "Mi a HC játékmechanika egy verekedős játékban:D"
Ő: "Toltam még Metal Gear Solid-ot ps2-őn. Az mitől is hc, mert van alatta háttér történet?"
( ugye érzitek a csavart benne? MGS Rising vs ő tolta PS2őn a MGSt )
Ő: "Konzoljaim nes/megadrive/snes/saturn/n64/ps1/PS2/PS3 természetesen volt nálam box1/2 de természetesen nem vagyok kompetens:D"
Ő(K): "És smileyeket pakol arra kérdésre mi a HC játékmechanika a Tekkenben:DDDDDDDDD komolyan elme orvosi eset:D"
Progi lettem alázva:(
Napi mocsok egy PCs szimulátor topikból.
:( -
#133194 ezek hogy maradtak ki nálad hisz ez a játék 30 % nál vannak?Lehet nálad ezeken is maszk volt
-
#133193 Bazze....:D
itthon picit drága... :D -
#133192 :D -
#133191 -
#133190 Bfet nem szabad megjelenéskor venni,mert egy kurva nagy hulladék mindig amit a dice kiad.
Érdekes hogy a háromnál a bétában teljesen jó volt a sebzés,hitbox,aztán a fullra meg visszavették. -
#133189 Ez most nem lesz 0 day mint a BF3-at. Inkább várok 1,5 évet azt a fullos pakkot mindennel megveszem ugyanannyiért mint most a semmit kb! -
#133188 Ja akkor sorry.
Én másnak nem láttam hogy lenne arca, persze csak kb a 60-70%-át vittem el.
Az ellenfeleken maszk van, ahogy rajtunk is...a szörnyeknek meg nincs arca. -
#133187 A többinek is jól ki van dolgozva a pofája csak ezt az egyet látod szem előtt.
Citynél nem tudom miért vették meg a CE3-at ha nem igen tudják használni. Enemy Front se ígérkezik kiemelkedőnek. Remélem azért fogják még használni és nem kukázzák + megtanulják használni is,mert ennél még a mezei emberkék is jobb grafikáét dobnának össze ha lenne körülöttük egy gárda! -
#133186 Battlefield 4 bemutató az idei GDC-n.
(Március 25-27 San Francisco) -
#133185 Mind2-ő pc, csak kérdés hogy mit számít a Crysis 3-ban ha 1 karakternek ki van dolgozva az arca?
Mert én más karaktert nem láttam. -
#133184 BF3 szép csak nem boxon. -
#133183 Felső kép is PC-s? Amúgy meg hiába ugyanaz a motor, ha nem azok a készítők, akik a motort csinálták. Megnézzük FB2es játékokat ott is a BF3 a legszebb -
#133182 baszódj akkor meg most akartam magam nővé varázsolni...
Jövök nemsokára csak fürdés volt meg lemerült a füles,most meg itt baszom a rezet.Nyomhatnánk 1 kis bf3-at,mert fable 3-tól bealszok most... -
#133181 Jónak nem mondanám,Nem is értem ezen mi volt a cry.motor pont az általad berakott képek miatt és akkor még nem is beszélek a textúrák így-úgy lépésenkénti látványos váltakozásairól a távoli villódzásairól...Mert hát ugye 1 sniperes játéknál nem lényegtelen a távoli tökéletes megjelenítés.(1817 méter volt a legtávolabbi fejlövésem)könnyűnek fogjuk rá,hogy könnyű... eliten kezdtem és csak néha kaptam agyfaszt.A totál game play 8 óra 17 perc volt...a multyval meg a keresgélésekkel kb 18 óra volt...Elmond mindent az hogy eliten 46 perc volt 1 mission.majd javítottam rajta 24 percet igaz casualonSzódával azért elment... -
Renátó1985 #133180 Itt mutogatod az E-pöcsöd? Fújj :D, most már el sem veszlek feleségül a Fable 3-ban. -
#133179 Ugyan az a motor. -
#133178 -
#133177 Ennyire jó volt, vagy ennyire könnyű?:D Elite v2 minden tekintetben veri. -
#133176 csak úgy...
-
#133175 Ha hotmail, vagy oulook.com az email címed, vagy regisztráltál msn-re, vagy games for windows live-ra, akkor azzal be tudsz lépni. -
#133174 net van?
ha van pc-n csinázz gyors egy Live ID-t, (azért pc-n mert úgy gyorsabb). És itt ha belépsz kell egy profil, ha ez megvan és itt bejelentkeztél, ugyanezzel az e-mail+jelszó-val tudsz menni a boxra is.
Marketplace -
#133173 most vettem xboxot és gépről hogy kell bejelenkezni xboxlivera? -
#133172 PC?? Na pont erre gondoltam, hogy ezek a f.szok ezt az egérhez méretezték (meghághatják az édes anyjukat is az apró fehér célkereszt-pöttyel) és aki azon játszotta az könnyen beszél!
Megjegyzem mivel fan vagyok, megjelenéskor én lewarezoltam PC-re hogy milyen és 5 chaptert eltoltam! Ott tényleg könnyebb a célzás ... meg ugye ha a Free Aim nincs benyomva akkor ég és föld, de bele se merek gondolni milyen a Hardcore fokozat ezután ... -
#133171 Ez náluk trademark biztos, emiatt úgyse fogja nem-megvenni a sok birka, láthatóan én is megvettem (bee-ee-ee) és meg is fogom, de ez nem jelenti hogy szeretem.
Szerencsére tényleg kevés az ilyen. Meg van amikor ki tudom okoskodni, helyzetfelismeréssel hogy hűha itt mindjárt baj lesz ... De a geci script sajnos a végén csak beránt! &@#$!+%#&!
Na közben megint taknyomban fetrengve lelőttem egy Die Hard 1-nyi kommandóst az őrsön, de sietnem kell mert Max türelmetlen, a végén még lejár a láthatatlan számláló megint és kezdhetem újra a tűzharcot .......... -
Renátó1985 #133170 Tudom miről beszélsz pc-n játszottam vele. Nem könnyű, de teljesíthető. Nem is olyan hosszú és nem mondanám nehezebbnek mint mondjuk egy Call of Duty veteránt (kivéve a black ops 2), de mint írtad lesz még nehezebb fokozat is. Majd írok róla, ha nyomatom x-en, mert megvan és tervben vannak a nehézségi fokozatok teljesítése. Lehet most skyrim után rá is megyek, meghoztad a kedvem. -
#133169 Amúgy már jónéhányszor visszanyalt ez az Euphoria engine is, asszem a RedDead-nél és a GTA4-nél is akadtak vele bugok, de ilyet nem szoptam ott: átszökkentem egy nagyon veszélyes tölgyfa íróasztalt és Max belehalt, BÁNG, /DEAD/ ... Másik kedvencem a keze: ha a gázrugós ajtó visszahajtódik akkor az valami nagyon bika, mert Max nem bír el vele és felcsapja a puskát tartó kezét, lövés közben is! Ehhez hasonló helyzet volt amikor egy kuka mögött bújtam és épp lerambóztam a rendőrségi tankot. Kihajolok, hogy adjak a gránátvetőből a kommandósoknak, de Max csuklója megbicsaklik az álnok köztisztasági tároló fülén és BAMMM, magam mögé lőttem a gránátot! :O
Szóval az eufóriával is csak óvatosan! -
#133168 Rockstar játékok tényleg ilyenek. Összes játékuk teljesen jó de tudnék mindnél olyan részeket mondani ahol a jó édes annyukat a készítőknek. -
#133167 Halo-kban nem volt olyan még Legendary szinten se, hogy az alkoholista főhős kettő azaz 2 (!) golyótól fűbeharapjon és nem mehet másfelé csak egyenest előre azon a szűk csapáson ... Ja és közben telik az idő is! Ez nevetséges és ez még nem is az igazi Hard mert hoppá van még Oldschool és Hardcore mód is! Tehát akkor ez ha jól számolom 3/5 fokozat ... Értem??!
Na most a Rockstar pedig tény hogy istenien bűvöli a kódot és remekül tud hangulatot rendezni, de eddig minden játékukban megvolt 1-2 ilyen gyökér rész ami totál nem illik oda és csak ontja a krampuszokat kifele magából az egyetlen ajtó amin nekem tovább kéne menni. Na ez a bibi! -
#133166 Halo Reach kemény. Én a feléig vittem el Legendary-n. Igazi kihívás volt az is. Gondolom az utolsó pálya milyen vadállat lehet. -
#133165 Halo R. Probaltam ma legendaryn ...mondtam közbe sok szépet és csúnyát ,de hogy ez az achi nem lesz meg az TUTI :-D -
Renátó1985 #133164 ahh tényleg benéztem, valóban read only üzemmódban voltam -
#133163 Te figyelsz arra ki-kinek válaszol vagy csak read-only? :) -
Renátó1985 #133162 Aham, hát nem is állítottam az ellenkezőjét. Arra írtam, hogy a Halo-t nem kell egyedül nyomni legnehezebb fokozaton. Tetszik érteni? -
#133161 Nem tudom te mivel játszottál de a vége felé már a Halo 4 nem állt másból, mint hogy ontotta magából a feleslegesen sok ellenfelet. Egy fos szar darálda lett a végére. Utolsó 1 óra kb. -
Renátó1985 #133160 Run & Gun- ra ott a könnyebb fokozat. Halo 4-ben is ott volt a Lone Wolf achievement (egyedül legendary), ne az legyen már a baj, hogy a hard az tényleg hard. Nem ér annyit az achi, hogy a játék élményt vedd el magadtól, de ha mégis akkor azért ne a Rockstart okold. -
#133159 Kimondottan üdítő színfolt a Max Payne a sok adrenalin epilepszia darálda mellett. Halo 4et is azrért tudom kellően túlértékelni, mert nem állt be a rohanok, darálok, összedől körülöttem minden, esek, kelek szinematik eksön darálda, atombomba robban fél óra után levő sorba. Persze az is "cső" lövölde, de nem esett abba a hibába és nem követi az az irányít amit sok más játék igen, szerintem teljesen feleslegesen.
Max Payne 3 pont azért átlag feletti nehézségben is mert nem tank módba kell előre menni, s nem is lehet. -
#133158 Ja és McClane nem is volt egyedül mer' ottvolt Hézusz, a puerto rico-i niga ...! :) -
#133157 Nem vettem sértésnek és tudom, hogy a Hard az sok, de mondom túl hullámzó, tonna ellenség és leomló épület ... Utána semmi ... Amúgy nem értem mi a baj a "run&gun" megoldással? Nem a történet végigvitele a lényeg? Muszáj közben ilyen irreális háborúkkal megakasztani? Ez nem tetris! Akkor legyenek társak mint egy GoW-ban vagy egy Haloban, de nemár hogy 1 szem emberke kell hogy órákig buzizzon egy fél milíciát, azok meg özönlenek be egy kertkapun mint a sok Smith a Mátrix Újratöltvében! Most vagy egyfősre méretezik, vagy nem!
Megjegyzem a Die Hard filmek diehard fanja vagyok (kivéve 4. rész), de John kib.szott McClane is "csak" 83 terroristát tett jégre a trilógia alatt!!
Na annyi itt 3 chapter alatt megvolt! -
#133156 Gears of War Judgment magyar feliratos