XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is ezen bukik meg... nem értem meg hogy miért nem tudnak egy GTA szintet hozni és miért kell fizika nélkül gagyizni, ráadásul még a kamera is el van cseszve.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Úgy látszik másnak tetszett, annyira nem nyerõ számomra se.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudnátok ajánlani egy két játékot ami utóbbi egy-két évben must have kategória volt?
Pörgõs FPS, TPS érdekel.
Elõre is kösz!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy skate 3-hoz kell online pass, ugye? Videót akartam feltölteni onnan és kérte, de multi játékhoz nem. Ez most hogy van?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A küldeményazonosító elsõ sok betûje,száma a posta azonosítója, a beazonosításhoz elég a vége is, ha arra kerül sor. Amúgy meg csak lusta volt normálisan lefénymásolni, mikor észrevette hogy rosszul rakta be a szkennerbe
A harmadikra meg, lehet a posta szomszédságában lakik 😄
PSN ID.: Beegabor
LINK
A neveket én satíroztam ki.
Lehet, hogy én vagyok paranoiás de mi értelme így, hogy le van vágva a küldeményazonosító? Pont az lenne a lényeg.
A másik, hogy még sosem láttam ilyet, hogy nem kézzel töltik kis a postán.
A harmadik, hogy 14:44-kor adta fel de már 14:50-kor kaptam a bescannelt képet. Hm...
3 ezret megér de engem nem gyõztek meg a videók.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A csávó is idegbeteg kicsit
PSN ID.: Beegabor
Pályákkal mennyire van jól ellátva?
Mintha azt olvastam volna valahol a HD kapcsán, hogy elég sok pályát csináltak is hozzá játékosok, szóval az ezek szerint elég tartalmas cucc lehet, az Evo viszont tény, hogy jobban tetszett nekem is, mint a HD.
Erõsen gondolkozom valamelyik Trials megvételén, de ha jól tudom nem csak egy verzió létezik, mindkettõ Arcade ugye.
Az egyik a Trials Evolution, a másik a HD.
Melyiket érdemes beszerezni inkább?
Aki már játszott mondjuk mindkettõ teljes verziójával, inkább melyiket ajánlaná?
Fõ szempont lenne, hogy tartalmas legyen, sok pálya, satöbbi, tudjátok mire gondolok.
Mindkettõ demot próbáltam, pár napja a Trials Evolutiont, eléggé bejött, de melyik a "hosszabb"?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Hát reménykedjünk a jóban!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én nem irigyllem õket.
én is régen warezoltam...nem kell vadásznom semmire. Ha warezolni akarnék máár megtehettem volna. 😊
Akarat kérdése.
kontroller és wifi megfelelõ! (ha stabil a wifi kapcsolatod)
Forza.
Thrash \'Till Death
Olyan gondom van, hogy valamiért elment a hangja az xbox-nak. Bármylik játékot teszem be, nincs hang. Eddig minden jó volt.. mi lehet a gond?
Bocsánat a rossz írásért, csak sietnem kell.
Azt hittem nem is fog válaszolni a gyerek. Írt, hogy van rá egy vevõ de hezitál. Ha estig nem utal akkor azt mondta, hogy én vihetem. Úgyhogy lehet lesz 6k-ért Downpour.
Utána pedig 5k-ért adom majd el. DarkSector kolléga elsõbbséget élvez de ha neki nem kell akkor más viheti.
Ilyenkor irigylem a warezosokat, hogy nekik nem kell vadászni ritkaságokra, hanem istant 0day játék mehet.
Thrash \'Till Death
My streams: https://beam.pro/oriic