XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha tv-n játszol...
most maga a géprõl van szó...de egy gamer pc-nél fullmindegy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megteheted passzivház nélkül is,csak egy vödör kell hozzá.😄
Moby
>zóval csürheted csavarhatod, max egy okostelefon jobb ha spórolni akarsz.

Nope.
Ha spórolni akarsz, arra az egyik legjobb megoldás, ha kikapcsolod azt az eszközt, amit nem használsz. Én voltam a sokadik aki ezt próbálta elmagyarázni, valójában Harlekin próbálta elõször. Ezt te a fogyasztásra a büdös életben ki nem számolod, merthogy ez gecire eszközfüggõ lesz. Nálam példul az lenne a lehetõ legfosabb megoldás, ha a boxon böngésznék a nagyplazmán, ami bekap vayg 300wattot magában, míg a notim elketyeg 40-bõl. Node szigorúan energetikai szempontból a lekjopp az, ha kikapcsolok mindent a faszba, és a 2w-ot fogyasztó telefonomon elintézem ugyanezt.
Amit meg sem próbálok érteni az az, hogy bármelyik permutációban mi a tökömnek kéne mennie a boxnak, leszámítva azt az esetet, amikor azon böngészek 😊

Adversus solem ne loquitor

arty
én öblíteném nem-ivóvízzel is, csak ez nem az az ország... :/ (de ha lenne pénzem passzivházra, meg a többi "trendiségre" akkor a retyóm is szennyvizzel öblítõdne 😛 )

Forza.

Harlekin
Na azért azt megnézem,hogy 1 pc egy sima led 22 es monitorral többet fogyaszt.Mint a mostanába divat box baszott nagy lcd,led,plazma kombó nál!!!
Harlekin
Na emeld ezt ki légyszíves ahol Én ezt mondtam !!!!
DarkSector
Oks kitrollkodtad magad látom ez elég volt. 😊
Tudom milyen a stílusod, de ezt tartogasd a betévedt idegenekre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Joseph Conrad regényére gondoltam.😄
lucifer9393
Nincs összehasonlítási alapom, de a HoD-vel játszottam. Nekem anno gyerekként az egy nagyon jó kis game volt, jópofák voltak a halálesetek 😄

DarkSector
Te miért okoskodsz ha nem érted?

Itt irta tag hogy az XBOX-ot, érted nagybetûvel írom...XBOX-ot csak játékra használja.
Úgy tekint rá mint játékgép, és mellette használja a pc-t böngészésre.

Erre írtam hogy minek bekapcsolva lenni Geow 3 közben a PC-nek is?

Mellesleg ha nem is egyszerre vannak bekapcsolva, akkor is egy átlag pc bõven többet fogyaszt egy xbox-nál...szóval csürheted csavarhatod, max egy okostelefon jobb ha spórolni akarsz.
Vagy egy laptop.
De azon meg nem fut a Geow 3.

davidka003
Another World jó volt igen de a folytatása a Heart of Darkness egy fos lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lucifer9393
Az milyen jó kis játék volt. Mármint a Herat of Darkness <#idiota>

Nem tehetsz semmit,ez itt már a Heart of Darkness.The horror!The horror!
Moby
Nah, 1 óra múlva kezdõdik az olimpia megnyitója 3d-ben, és az egy kicsit érdekel, így inkább kivakarlak a tébolytól, amit magadnak gubancoltál:
negyedszer írod le az xbox+pc-t. Minek? Ki beszélt itt ilyenrõl? Mármint rajtad kívül? Mégis mi a vérvörös, kékeres, szívenlökött marinéninek kellene mennie az xboxnak ahhoz, hogy te a pécén böngéssz? MINEK?
A boxon SE fog menni a játék alatt a böngészés, hacsak át nem szalad a box a szomszédba egy kis ramér. Ergo ki kell lépni majd a játékból.
Akkor már nem mindegy, hogy nyomok rajta egy poweroffot?
De, tökéletesen. Ezt szerintem az is értette, aki meg sem nyitotta a topikot. Neked éppen nem sikerült.

Bár...szerintem ezt sem fogod érteni. Szinte biztos vagyok benne<#idiota>

DarkSector
Jó érvelés!

Moby

DarkSector
Nagy tudós barátom áruld már el mire kéne felfigyelnem.

Áramfogyasztásban, szerinted is a X360+PC kevesebb mint csak egy x360?
Mert akkor nagy bajok vannak nálad is.
Csak ha már így gondoltad hogy beleszólsz.

Moby
Legjobb esti program(NOT): vajon hány poszt kell, mire DarkSectornak leesik a tantusz 😄

/nem súg! a hátsó sorban sem!

Moby
Kevés dologban vagyok annyira biztos, monthogy az eszedért biztosan nem fognak ellopni.
<#banplz>

DarkSector
Hát errõl beszélek...

Játék mellett tud egy élõ ember csak netezni, játékkal egyidõben nem!
Ha netezek akkor nem játszok, vagyis engem igazol hogy PC felesleges. (mármint ha csak böngésznél)

Totti5
Csak te nem fogsz játék közben netezni... vagy netezel vagy játszol. Nincs multitasking 360on, se PS3on.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ez nem kiforgatás ott van fehéren-feketén, ha nem ellent mondana, akkor lenne kiforgatás.

DarkSector
Hát nemár hogy nem mondta, ezt erõlteti egészen eddig.

Írtam hogy ha x360-on böngészek a játék mellett, akkor nem megy feleslegessen a PC...
Erre õ azt mondja nem felesleges a PC ilyenkor.
Ez elmletben és gyakorlatban sem igaz....

Moby
Nyilván nem. Ezért találta fel a zisten a powergombot.
Ez volt a megfejtése az egész kérdésnek.
Node az egész kibaszottul vérciki egy alapvetõen olyan témában, amikor csupán szórakozásra/idõelbaszásra olyan kellékek futnak, mint százwattokat fogyasztó tévék/konzolok, stb.

Totti5
Ha spórolni akarok akkor nem égetem a villanyt az egész házban, és nem járatok 3 TVt feleslegesen, de nem a 2 gépen fogok amin játszok és amin netezek meg minden mást csinálok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
Te mindig kiforgatod mindenki szavát, Dark?😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Egy szóval nem mondott ilyet Harlekin.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Imádom ezt a pc/konzol/mifaszom fogyasztáson vergõdést.
Komolyan.
Kevés ettõl szánalmasabb dolgot tudnék hirtelen mondani ebben az elkényelmesedett, elfuserált minivilágotokban.

A trendi fogyasztásbuzgárkodás akkor is eszetekbe jut, amikor ivóvízzel öblítitek le a szart?
Csak kérdem...

DarkSector
Oks értem, vagyis:

X360 = X360 + PC fogyazstással...szuper. ezt sem tudtam.

Harlekin
Számolgassál és gondolkodj kicsit még!<#kacsint>
Harlekin
Nyilván feleslegesen megy ha boxozol mivel,ha boxozol nem keresel!
Na de ha keresel akkor meg nem boxozol ergó totál mindegy,hogy a boxon keresel vagy a pc-t kapcsolod be keresésre!Mivel a boxod se fog 0-át fogyasztani kereséskor!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Nem nem annyit fogyaszt, de nem is 0-át, mert én ha kikapcsolom a pc-t és boxon IE-zek az 0 w...kápise? 😄
nem a számon van a hangsój, felõlem fogyaszthat 50w-ot is ha feleslegesen megy. 😄

Amúgy kérdésedre válaszolva: IGEN
a 300w-os pc az 300w-ot fogyaszt.

Amire te gondolsz az a táp, aminél egy 550 w-os táp nem 550w-ot fogyaszt, de egy 300w-os pc 300 w-ot fogyaszt, persze ha abban a teljesítményben van használva, mert ugye van tól-ig sáv.

Harlekin
Te szerinted az a 300 wattos pc állandóan 300 wattot fogyaszt!?
Teszem azt,ha 1kwos táp van benne akkor az annyit fogyaszt.Hát rohadtul nem!100-150 watt max amit használ normál üzembe.<#kacsint>óránként cirka 4-5 ft

DarkSector
Értem ezzel nincs is baj, de ha boxozok nem futtatok 2-300wattos IE-t...egy PC személyében...😄

FlyHigh
Az is lehet, hogy csak én korlátozom be a boxot játékra, de én máshogy nem tudok rá tekinteni, csak játékgépként. Másra kényelmi okok miatt sem használnám.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Azt ajánlom ahol épp a legolcsóbb. 😄

Moby
Azmekkorafostejóisten....
Szóval itt a topikban sikerre van ítélve 😄

Moby
Jah.
Elviselhetetlen, annyi a probléma.
LOL

orichalcos
Ki melyik konzoljáték boltot ajánlaná premier játék megvételére? Hol a legolcsóbbak a játékok? A lényeg hogy pesti bolt legyen, és személyesen el tudjak menni a játékért.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Suttyomban jön a játék dicsak!
Inversion-SKIDROW

DarkSector
"Lassan mindenkinek böngészõképes okostelefon/tablet lapul a zsebében"

Felétek biztos, mifelénk nem...😄
Nekem ez nem alternatíva. 😊
Ráadásul milló és egy problémát vet fel a dolog.

DarkSector
😛

Moby
Lassan mindenkinek böngészõképes okostelefon/tablet lapul a zsebében. A büdös életben nem böngésznék konzolon. Mindkét tévémben ott a böngészõ, azokat sem használtam egyszer sem, pedig tonképp még az is kézenfekvõbb, és egyszerûbb lenne.
Mindig van a kezem ügyében legalább 2 olyan eszköz, ami böngészésre bõven elég. Még a notebookot sem kapcsolom be ilyenért.

Harlekin
Elég embert paliztak be vele.Meglett a minimális kvóta,hogy életképes legye az adott régióba a szolgáltatás megtartása.
Mivel akik régi accot migráltak át ziher,hogy nem szeretnének lemondani végleg róla!
orichalcos
GOLD-os mizériát nem tudtam tényleg, a youtub-ot is úgy szedtem le külföldi live-ról hogy volt már goldom.

0Diaz0
na,indulok live-ra.. dark,felveszlek havernak tégedis! 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Amúgy a Youtube után mire számítottál úgy öszintén?
Mert hogy gold kell hozzá, azt kb 1001%-ra megmondhattam volna ha megkérdezel 😊
Az meg hogy nálunk magyaroknál nem elérhetõ, az megint csak nem új...gyanítható volt...a youtube sem elérhetõ.

DarkSector
Van értelme az IE-nek konzolon, mert van aki nem akar áramot zabáltatni még egy géppel ez miatt ha egyszer egyazon gépen elvégezhetõ mind2 dolog.

orichalcos
Ott a noti nekem is mellette.

0Diaz0
nekem majdnem.. <#wave>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22