176617
banner
  • 0Diaz0
    jo csak nemvolt vmiert nevvvaltasi lehetosegem... mellesleg a regi profilomba be se enged lepni.. szval.
  • orichalcos
    Sehogy. Felejtős. Mondtam én anno hogy tök feleslegesen csinálsz még egy ACC-ot. :D
  • wollnerd #133473
    Vki?
  • DarkSector
    Összekötni?
    Nem, ha úgy érted hogy pontokat átvinni, átadni egymásnak...vagyis nem.
  • 0Diaz0
    Sracok . Egy kis segitseg kene. 2 profilt vhogy ossze lehetne kotni? csak pontok miatt kene...
  • Tinman #133470
    Imádtam Bio 1-et.
    Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. Még multiztam is vele min. 1 hetet! Nálam ez nagy szó :-)

Bio 3 kód már ott a postaládámba :-)

Metro? GTX460-am volt még pár hónapja. Az kevés volt a max grafhoz, most már megvan alá a vas, de most TR mánia van, hideg is van, ilyenkor konzol only gaming van :-)

Szóval, mivel Stalker-t erősen szívleltem, így nagy elvárásaim vannak Metro irányába igen... hamarosan kiderül.
  • Totti5
    Elsőt ismerősőtől 0day után nem sokkal kértem el. Játszottam vele, eleje tetszett aztán annyi volt. Másodikat szinte ingyen kaptam, de az sem, eladtam. Valahol a gunplayban van a fő probléma forrása, valahogy súlytalan, vagy én nem tudom.

Sok xeretettel várom a Metrót. Nekem az lesz idén AZ FPS. Első résszel játszottál?
  • Totti5
    Miért kellene kedvelnem? több szempontból sem tetszik. Biztos nagyon jó, másnak:)

• wollnerd #133467
    Sziasztok!
    Most, kb. 15 perccel ezelőtt aktiváltam a 12 hónapos gold tagságot most a számítógépen (mert ott gyorsabb és kényelmesebb) amit legutóbbi karácsonykor kaptam és írta hogy sikeresen aktiváltam. De amikor 3 perccel később beléptem a konzolba, el akartam indítani a RDR multit, megtagadta a belépést, majd az xbox gombra kattintva a party-ra mentem, kiírta hogy szükségem van egy gold tagságra... De épp aktiváltam az előbb! (sikeresen) Vhol a profilom belül a "view avalible gold menberships"-en látom a jobb oldalon: 12 hónap gold tagság aktiválva 2013 03 23-án és lejár 2014 03 23-án.
    De a játékok és az alkalmazások nem "látják" hogy goldos vagyok! Várni kell, amíg a konzolon is aktiválva lesz? Mennyit?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Tinman #133466
    Na erre kiosztok egy qrva nagy +1-et, meg egy raklapnyi megrökönyödést ^^
  • TDC Geronimo
    ejj parasztgír megy, de bájosokk meg nem? fene se ért téged :D
  • Totti5
    Ejj de jóféle ez a Gears of Judgement

PCF belecsempészte ezeket az extra küldiket, ahol vagy időre, vagy bizonyos módon ( pl csak ellenség fegyvere használható stb... ) kell megoldani az adott szituációkat. Van egy mérőcsík, amit változatos, taktikás játékkal lehet feltornászni, és a cél a legjobb értékelés elérése amit a szakaszok végén kiértékel.

Hardon azért eléggé adja így, főleg az időre menőt 7edjére sikerült úgy kitaktikázni, hogy meglett. Ez a random respawn rendszer azért tud meglepetéseket okozni.

• Moby
    Belenéztem. Nekem pont ugyanúgy néz ki mint az első kettő, és pont akkora zagyvalék lsd trip is, ami nem is ért meglepetésként.
    Instant skip :D
  • Totti5
    Akkor amikor az első kettőt is végigijátszottam ( kb soha?:) )
  • TDC Geronimo
    Mikor lesz bájosokk rívjú? :D
  • Totti5
    Csöpög a fotoshoptól...
  • orichalcos
    Hát a csaj jól néz ki, de a cosplay nem a legjobb. Akkor már inkább a Gamestar-os magyar csaj.

http://www.gamestar.hu/tomb-raider-gamestar-lanybol-lett-lara-croft.html
  • vg
    Igénytelenségnek is van egy határa azért...
  • Totti5
    Nem, ríltájm van rajta.

Faszbuk: Lindsay Elyse
  • Totti5
    Lál:)))))
  • TDC Geronimo
    Na látom kint van bio. Spoilermentes véleményeket kérek, látványról is meg mindenről :)
  • Macccy
    Az íjat paint-tel tették rá?

Amúgy jó csaj ez az Adam Patrick Murray csak kicsit fiús a neve :D
  • arty
    bennem van a hiba, hogy alsó képről ez ugrott be:

? :D
  • Totti5

• Totti5
  • arty
    hát ez kb semmi :(
  • DarkSector
    Oks, de tudod mire értettem.
    Az a kiszivárgás, mennyire volt véletlen?

Tök fura hogy pont az ilyen nagy címekből szivárog ki lemez/példány.
    És csak néhányból.
    Érdekes, pont amiket 7 lakat alatt öriznek, legalábis azt hinnénk.
  • TDC Geronimo
    Belenéztem most első 25 percbe, mert nem bírtam ki de... Asszem megint kapunk egy bitang jó játékot. Eszméletlen igényes a cucc, mesteri az art és az egész design
  • DarkSector
    Ha megvolt akkor mi a gond? :)
  • Macccy
    Nem lentebb mondtam, hogy az 1-2-3 végig megvolt? Most vagy el se olvasod végig amiket írunk, vagy nem hiszed el ... ?
  • orichalcos
    Defiance

Xbox béta, egy óra után:

Hát legalább lesz még egy MMO boxra is. Nem az én világom ez, bár egész tűrhető a játék most még.
  • DarkSector
    Nem akar mindenki ingyen reklámot.
  • TDC Geronimo
    Csodálom, hogy az új Bioshockot még nem lopták ki. Hosszú hétvége lesz ez mire keddre kihozzák :(
  • DarkSector
    Nem is állítottam ilyet. :)
  • TaRka0107
    Nem mindenkinek azért van ilyen, mert trendi.
  • davidka003
    A fenébe. Minden jóból kimaradok.
  • DarkSector
    fb=facebook, gondolom...nekem nincs csak az a trendi manapság, és stimmel a rövidítésre. :)
  • DarkSector
    Leállsz vitatkozni egy olyan játékkal kapcsolatban aminek az általad nem ismert régi részeit máred a mostani alja részekhez.
  • Macccy
    Miaza fb?
    Amúgy nem, nem is használom. Aggecibe! Akkor ez faszbúk only? Azt hittem sima XBLAwards ... Awww, kár.
  • Macccy
    Apropó, lehet nektek fel se tűnt, vagy nem volt hiba, de úgy látom javították a Youtube appot és most már nem fagy meg tőle a box, nekem legalábbis az "aero" felület behozása óta szinte minden alkalommal megállt böngészés közben.