176617
-
#133475 jo csak nemvolt vmiert nevvvaltasi lehetosegem... mellesleg a regi profilomba be se enged lepni.. szval. -
#133474 Sehogy. Felejtős. Mondtam én anno hogy tök feleslegesen csinálsz még egy ACC-ot. :D -
#133473 Vki? -
#133472 Összekötni?
Nem, ha úgy érted hogy pontokat átvinni, átadni egymásnak...vagyis nem. -
#133471 Sracok . Egy kis segitseg kene. 2 profilt vhogy ossze lehetne kotni? csak pontok miatt kene...
-
#133470 Imádtam Bio 1-et.
Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. Még multiztam is vele min. 1 hetet! Nálam ez nagy szó :-)
Bio 3 kód már ott a postaládámba :-)
Metro? GTX460-am volt még pár hónapja. Az kevés volt a max grafhoz, most már megvan alá a vas, de most TR mánia van, hideg is van, ilyenkor konzol only gaming van :-)
Szóval, mivel Stalker-t erősen szívleltem, így nagy elvárásaim vannak Metro irányába igen... hamarosan kiderül.
-
#133469 Elsőt ismerősőtől 0day után nem sokkal kértem el. Játszottam vele, eleje tetszett aztán annyi volt. Másodikat szinte ingyen kaptam, de az sem, eladtam. Valahol a gunplayban van a fő probléma forrása, valahogy súlytalan, vagy én nem tudom.
Sok xeretettel várom a Metrót. Nekem az lesz idén AZ FPS. Első résszel játszottál? -
#133468 Miért kellene kedvelnem? több szempontból sem tetszik. Biztos nagyon jó, másnak:)
-
#133467 Sziasztok!
Most, kb. 15 perccel ezelőtt aktiváltam a 12 hónapos gold tagságot most a számítógépen (mert ott gyorsabb és kényelmesebb) amit legutóbbi karácsonykor kaptam és írta hogy sikeresen aktiváltam. De amikor 3 perccel később beléptem a konzolba, el akartam indítani a RDR multit, megtagadta a belépést, majd az xbox gombra kattintva a party-ra mentem, kiírta hogy szükségem van egy gold tagságra... De épp aktiváltam az előbb! (sikeresen) Vhol a profilom belül a "view avalible gold menberships"-en látom a jobb oldalon: 12 hónap gold tagság aktiválva 2013 03 23-án és lejár 2014 03 23-án.
De a játékok és az alkalmazások nem "látják" hogy goldos vagyok! Várni kell, amíg a konzolon is aktiválva lesz? Mennyit?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#133466 Na erre kiosztok egy qrva nagy +1-et, meg egy raklapnyi megrökönyödést ^^ -
#133465 ejj parasztgír megy, de bájosokk meg nem? fene se ért téged :D -
#133464 Ejj de jóféle ez a Gears of Judgement
PCF belecsempészte ezeket az extra küldiket, ahol vagy időre, vagy bizonyos módon ( pl csak ellenség fegyvere használható stb... ) kell megoldani az adott szituációkat. Van egy mérőcsík, amit változatos, taktikás játékkal lehet feltornászni, és a cél a legjobb értékelés elérése amit a szakaszok végén kiértékel.
Hardon azért eléggé adja így, főleg az időre menőt 7edjére sikerült úgy kitaktikázni, hogy meglett. Ez a random respawn rendszer azért tud meglepetéseket okozni.
-
#133463 Belenéztem. Nekem pont ugyanúgy néz ki mint az első kettő, és pont akkora zagyvalék lsd trip is, ami nem is ért meglepetésként.
Instant skip :D -
#133462 Akkor amikor az első kettőt is végigijátszottam ( kb soha?:) ) -
#133461 Mikor lesz bájosokk rívjú? :D -
#133460 Csöpög a fotoshoptól... -
#133459 Hát a csaj jól néz ki, de a cosplay nem a legjobb. Akkor már inkább a Gamestar-os magyar csaj.
http://www.gamestar.hu/tomb-raider-gamestar-lanybol-lett-lara-croft.html -
vg #133458 Igénytelenségnek is van egy határa azért... -
#133457 Nem, ríltájm van rajta.
Faszbuk: Lindsay Elyse -
#133456 Lál:))))) -
#133455 Na látom kint van bio. Spoilermentes véleményeket kérek, látványról is meg mindenről :) -
#133454 Az íjat paint-tel tették rá?
Amúgy jó csaj ez az Adam Patrick Murray csak kicsit fiús a neve :D -
#133453 bennem van a hiba, hogy alsó képről ez ugrott be:
? :D -
-
#133451 -
#133450 hát ez kb semmi :( -
#133449 Oks, de tudod mire értettem.
Az a kiszivárgás, mennyire volt véletlen?
Tök fura hogy pont az ilyen nagy címekből szivárog ki lemez/példány.
És csak néhányból.
Érdekes, pont amiket 7 lakat alatt öriznek, legalábis azt hinnénk. -
#133448 Belenéztem most első 25 percbe, mert nem bírtam ki de... Asszem megint kapunk egy bitang jó játékot. Eszméletlen igényes a cucc, mesteri az art és az egész design -
#133447 Ha megvolt akkor mi a gond? :) -
#133446 Nem lentebb mondtam, hogy az 1-2-3 végig megvolt? Most vagy el se olvasod végig amiket írunk, vagy nem hiszed el ... ? -
#133445 Defiance
Xbox béta, egy óra után:
Hát legalább lesz még egy MMO boxra is. Nem az én világom ez, bár egész tűrhető a játék most még. -
#133444 Nem akar mindenki ingyen reklámot. -
#133443 Csodálom, hogy az új Bioshockot még nem lopták ki. Hosszú hétvége lesz ez mire keddre kihozzák :( -
#133442 Nem is állítottam ilyet. :) -
#133441 Nem mindenkinek azért van ilyen, mert trendi. -
#133440 A fenébe. Minden jóból kimaradok. -
#133439 fb=facebook, gondolom...nekem nincs csak az a trendi manapság, és stimmel a rövidítésre. :) -
#133438 Leállsz vitatkozni egy olyan játékkal kapcsolatban aminek az általad nem ismert régi részeit máred a mostani alja részekhez. -
#133437 Miaza fb?
Amúgy nem, nem is használom. Aggecibe! Akkor ez faszbúk only? Azt hittem sima XBLAwards ... Awww, kár. -
#133436 Apropó, lehet nektek fel se tűnt, vagy nem volt hiba, de úgy látom javították a Youtube appot és most már nem fagy meg tőle a box, nekem legalábbis az "aero" felület behozása óta szinte minden alkalommal megállt böngészés közben.