XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Nem, nem erre gondoltam. Írtam mán errõl az OUYA topikban is.
Mi értelme van az >>>ilyenek<<< mellett pl.?
Mer a hype az jó nagy volt körülötte, de hogy mér jó nekem egy relatíve nem is olyan olcsó, doboz és tápnélküli, arm világban is hervadt hw-nek?
Ja, és akkor még álljak is érte sorba...<#rolleyes>#rolleyes>
Így pl. ha elakadsz xy játékba, a Pi folyamatosan mehet a konzol mellett és rá tudsz nézni pl. helpre.
Wifi itt is megoldható, de alapból 10/100 LAN van, ami nekem kifejezetten jó, mert ha itthon vagyok itt nem mehet a wifi. Sugárzásmentes bunker rlz! Mondjuk szerencsére térerõm is jó, ha 1-es van itt :-D
Egy médiapíszi elvezérléséhez egyébként elegendõ egyetlen wireless egerke is.. Foxconn A3500-amat azzal tolom már lassan 1 éves. Mondjuk nagy posztokat a virtuális billentyûzettel nem éppen móka és kacagás begépelni, de nem is arra vettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Állandóan bekapcsolva lehet, gaming közben HDMI bemenetet váltasz beírod ide, hogy easy-n letoltad a Dípákk Csoprát kinecten és mehetsz vissza játszani.
Nem is vagyok én akkora marha! :-D
*Sajnos már 9.500 az "új" vásárlóknak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amúgy te photoshoppal csináltad?
ilyen kéne a HUN rendõrautónak... <#eplus2>#eplus2>
TDU1-ben nagy kedvenc 😊

Just do it :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lego batman 2!
Úgy is a
LEGO Batman
LAST PLAYED 10/07/2011
Set a Beacon
1000/1000
46/46
100% complete!
De amúgy meg mi bajod vele.Itt legalább mindig tudod,hogy mit kapsz!
Megy állandóan a picsogás,hogy agyatlan lövölde 1 játék,meg 20 fps alá esik a game,meg ez annak a koppintása meg stb...Na itt a legónál semmi ilyen nincs.Megoldasz pár bugyuta feladatot gyûjtögetsz 1 millió dolgot idõtöltés van és ennyi ami 1 játék "elsõdleges" dolga!
De isten ments,hogy más perspektívából nézzetek 1 játékra mint ahogy szoktatok.Hisz akkor tényleg számomra itt a világ vége nem lesz min röhögnöm amikor hónapokat megy a beszélgetés,hogy ezt vagy azt a NAGY címet hogy és mennyire várjátok.Majd amikor itt van megy a szájhúzogatás rendszerint.
Én meg szép csendesen legozok vagy épp májhorsendmízek!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
biztosan jogdíjas a német modell és nem megy a kopipászte 😞(
Forza.
Mert ez a játék iszonyat jó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pfúj!
Amúgy...
LEGOŸ Pirates
LAST PLAYED 26/07/2012
Set a Beacon
1000/1000
40/40
100% complete!!
Lehet nosztalgiából elõveszem a nagy favoritot
My Horse And Me 2
LAST PLAYED 10/06/2010
Set a Beacon
1000/1000
19/19
100% complete<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
De a valóságba vagy CSI fatal conspiraci,vagy Lego Batman 2,vagy Cabelas Outdoor Adventure
pontosan 2009 dec 15 akkor jött az elsõ infó a BANNHAMERRÕL(enyém dec 20.-án) valameddig...Mert 2010 jan 17 én már újra liven voltam 1 másik boxal és azóta is!
Amúgy elég jó gém lett.
Merem állítani hogy a legnagyobb meglepi mostanában. Bár régebben láttam ezt azt róla, de jobb lett a végeredmény mint amit gondoltam.
Persze a story-nak még csak elején vagyok, arról nincs élményem, de nekem korántsem szenvedés.
- Korrekt stílus, korrekt karakterek.
- Jó a kezelhetõség.
- Kellõen szép
- Kellõen rombolható
- És jópofa a gravitációs szarság.
- Aim Assist pedig kikapcsolható, ahogy mostanában lenni szokott.
Kontrollerrel nyomom pöckön...boxos változatot nem ismerem.
Játszom kicsit inversion-al, mert holnap meló. 😊
Ha így is lenne,akkor holnap új nap,új csata.
Amúgy meg szerintem NEM LESZ BANN.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Na ez a buli is megdöglött!
Gyorsan feldobok 1 témát!
Lesz BANN vagy NEM LESZ BANN az új dashal!!<#nevetes1>#nevetes1>
http://www.theverge.com/2012/7/27/3193324/xbox-dashboard-update-internet-explorer-xbox-music-screenshots
Smart glass-t nem tudom kipróbálni mert nincs itthon harver hozzá. Xbox music nem elérhetõ ugye itthon. 😞
My streams: https://beam.pro/oriic
Kevés infóval:
Olyan hûha de nagyon nem változott. Pár új csempe, pin lehetõség, recommendation... 😊
na nem ezért nincs...<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nem megsértõdni!
Tehát a szokásos fingod-sincs-róla-csak-véleményed.
Stimt! 😊
Nem.Csak a szokásos<#vigyor4>#vigyor4>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Eddig is voltak pályázatok, igaz nem túl combos támogatási intenzitással, de úgy fest ott is lesz változás. Most pont épületenergetika felé bõvítem a portfoliót, szóval ez eléggé húsbavágó kérdés nekem is, a másik oldalról.
Tehát aki nem használ livet annak totál felesleges,mert nem tudja használni!!!!!!
Tehát aki olyan régióba él használ boxot ahol nincs lehetõsége erre a szolgáltatásra,annak is totál felesleges
Tehát aki használ livet,de nincs goldja és ez miatt nem is fog goldot venni annak is totál felesleges gold nélkül ugye nem megy!
Tehát,ha játszol akkor nem böngészel így szintén tök felesleges!
Tehát,ha nem játszol totál feleslegesen megy a box,mert mehet a PC böngészésre!
Tehát mint ahogy a box játékra van kitalálva és NEM FILMNÉZÉSRE!!! Úgy nem böngészésre se!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
"Nyilván feleslegesen megy ha boxozol mivel,ha boxozol nem keresel!
Na de ha keresel akkor meg nem boxozol ergó totál mindegy,hogy a boxon keresel vagy a pc-t kapcsolod be keresésre!Mivel a boxod se fog 0-át fogyasztani kereséskor!"
És erre se felejts el válaszolni!!!
!!!!Na emeld ezt ki légyszíves ahol Én ezt mondtam !!!!
Epekedve várom vagy ez is a szokásos használom a forumot,de nem olvasom (értelmezem)eset!
<#nevetes1>#nevetes1>
De ha érted játszok gears of war 3-at.
Eszembe jut valami, kilépek kikapcsolom a x360-at.
átmegyek bekapcsolom a pc-t, és megnézem a IE-t.
Majd kikapcsolom a PC-t és át folytatni a játékot.
Hát naná hogy nem. Inkább X360-on a játékból dash majd böngészõ, majd vissza a játékba.
Vagyis NEM felesleges az IE (konzolra). És most azt vettük alapul akinek van pc is.
mert aztán nem feltétlen mindenkinek.
Valamint az okosteló igaz töredékét használja, csak brutál kényelmetlen.
Érintõképernyõn a 4-5 vagy mittudomén hány colos képen azért nem ugyanaz böngészni mint konzolon vagy pc-n...
Vagyis ha okostelón böngésznék, az nálam a véget jelentené.
Ezért sincs gondolom okostelóm...talán.
A PC-t tudod megjelenítõ nélkül használni???? NEM!
tehát gondolkodj és számolj!<#kacsint>#kacsint>