XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Komolyan mondom. Megéri.
Adversus solem ne loquitor
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Meg itt kint sincs meg, de ha lehet, hogy majd inkabb kikuldetem 😊 De az sem most lesz...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nem gond, majd neten visszaigazollak, sajnos boxom meg nincs eppen 😞
Amúgy felvettelek live-ra barátnak ha nemgond.! 😊
Helyette irass fel egy szemüveget, és te is látni fogod majd.
Segítek ok?
"Storage
4GB
Network
Wireless 802.11b/g/n, WAPI?Ralink8188?
Ports
Micro 5pin USB, USB2.0 data transfer, HDMI port
***Keyboard
Support 2.4G wireless keyboard*** "
<->
A R.PI-hez van 10/100-as Ethernet.
2 USB valamint SD hely amibe 32GB-os kari is belemegy ha torrentezni akarsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És mivel alapvetõen rendkívül kedves manusz vagyok, tõlem ott helyben megszámoljuk a csatlakozókat 😄
Mennyi csatlakozót mondjak te nagyokos? Kezdjem a lan-al?
Meg írtam hogy hagyd a picsába, mert engem nem érdekel hogy te folyton egy okostelefonnak hiszed a PI-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thrash \'Till Death
Ha megveszed a Rpi-hez a wifit, a tápot, valami kulturált dobozt, kártyát, árban bõven ott leszel, és még mindig jóval csumpibb a vasad.
Az ár amúgy is leginkább csak egy pénzügyesnek szakmai indok 😊
Az ára.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez kész 😄 KÉÉÉÉÉÉSZ 😄DD
Te ebben a témában kompletten vagy segghülye 😄DDD
Olyanokba ne menjünk bele, hogy mi az a Windows RT, és hogyan jön az a Raspberry pi-hez, meg bármihez, mer itt fogunk ülni a jövõhéten is 😄D
Legalább. Van egyáltalán bármi, valami kis csekély, valami minimális, aprópici nagyon halovány fingod is arról, hogy milyen csatik vannak az egyiken és a másikon? Vagy kiskezeden leszámoltad, és nem timmolt? 😄DD
Melyik hiányozna neked? Mi a szakmai(! ez óriási lesz 😄DD ) indok, ami miatt az RPi-t választanád?
nem akkor mi a faszról osztod az észt.
Lehet te ügyködtél mert idõsebb vagy mikor én még gyerek voltam de a látásod romlott.
Nem arról beszéltem hogy Tinman kit mire használna, hanem hogy miért nem ugyanaz.
Lehet én sem használok ki mindent a PI-nél ha megvenném, de nem az a lényeg, hanem az HOGY MIKRE LEHET használni.
Valamint terveznek rá késõbb wndows oprendszer-t is...legalábbis ezt írták hogy elérhetõvé akarják tenni késõbb.
Szóval szerintem elég volt a kettõnk egymásnak irogatásából...nem?
A DLC-ket,meg külön avatarcuccokat meg ilyesmiket azokat láttam,tudtam! Csak ezeket nemtudtam pontosan!
amit pénzért tudsz venni (letölthetõ, korábban lemezes játékok) általában tul drágák, eladhatatlanok, nem éri megvenni ebben a formában
(dlc-k is pontokért vannak)
Forza.
És ha a kieg.ekbe megyek,ottis ugyanúgy vannak írva.. mert beszélgettem ismerõsömmel,hogy kéne venni játékokat.. csak kérdés hogy hogy érné meg jobban.. bár, ahoz számoltam 6000mic.pont = 17.1xxft..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezek szerint még a jasper sem százas.
De mostmár picit átis alakult, új motor került bele ( R8 V10 ) meg egy kis finomság került hozzá.. és közel 1000hp jelenleg.. 340km/h a vége kb..

Ebben a témában meg se próbálkozz a fasságokkal, mer verbálisan tépem ki a szívedet itt publikum elõtt 😊
Ugyanaz a hw platform, ugyanazokra a célokra. A "rendes" csatlakozókból az Rpi-n annyival van több, amire pont semmi szükség (leszámítva az RJ45-öt, merugye abban wifi nincs, így kábeles kell, tehát ez itt nem pozitívum, csak szükségszerûség). Ami pluszt nyújt a Rpi-n, az a GPIO, de azt a vásárlók nagy hányada faszra sem fogja használni. Tinman sem.
>Ez a kis öngyujtó max médiaboxként jó, de a Raspberry PI-t nem erre találták ki.
Hanem? Mire találták ki?
>És nem is korlátolt ennyire.
Jah. 256 mega a lehetõségek tárháza 😄
Maradjunk annyiban, hogy mindkettõ gecire korlátolt, viszont ez egységsugarú felhasználónak kurvajól jön majd az öngyújtón az elõtelepített oprendszer, markettal, mifaszommal.
Megint hülyeséget beszélsz, és jól láthatóan lövésed nincs a témában. Semmi. Ez nem baj, azt viszont kevéssé értem miért érzel késztetést, hogy ilyen témákban is letedd a névjegyed 😊
Csak hogy kinek mirõl van fogalma.
Szóval ez nem egy tv-re köthetõ okosteló.
"Mi a Raspberry Pi?
A Raspberry Pi egy hitelkártya nagyságú számítógép, melyet azért hoztak létre, hogy támogassák az új generációt, valamint hogy segítséget nyújtsanak nekik a programozási ismeretek elsajátításában. Monitorok, billentyûzetek és TV készülékek könnyen csatlakoztathatóak hozzá, és a megfelelõ programozással szinte ugyan azt nyújtja, mint egy hagyományos számítógép. A Raspberry Pi nem egy tipikus plug & play PC. Nem rendelkezik Wondowsal és hasonló programokkal, ezért nem helyettesíthetõ vele teljes mértékben a laptopja vagy asztali számítógépe, mégis számos felhasználási területen alkalmazható. "
Neten 2 helyen árusítanak 12-13 ezre ft mire megkapod, mivel többben vettek már.
Vagy van újabb hely ahol lehet rendelni?
Nekem ilyenre sincs szükségem, szal nem ismerem ezeket, de ha kellene valami, inkább ezeket nézegtném.
Ez a kis öngyujtó max médiaboxként jó, de a Raspberry PI-t nem erre találták ki. És nem is korlátolt ennyire.
Forza.
DE!
Amit most linkeltél az egyébként p.k.-val 14k körül jönne ki, viszont találtam 11k-ért.
Meg kell, hogy mondjam, eléggé elgondolkodtattál. TV-m tud egyébként Smart-ot, de távirányítóval szerencsétlenkedni benne iszonyat gáz.
Az általad linkelt cucchoz, viszont úgy fest köthetõ wireless egér+billentyû. Kérdés, hogy pl. a Logitech MK320-amat vajh támogatja-e?
Ha igen már vettem is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.