XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Srácok,mennyibe mennek a Halo : Reach-ek mostanság? Mert szerintem találtam egy alkalmi vételt 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Ez van. Most ugyis a melo a legfontosabb, nem ernek ra jatszani. Bar ilyenkor hetvegen jol jonne azert 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Dark, egy jótanács: a rengeteg moslékjátékra fordított idõ egy részét áldozd inkább tanulásra és tájékozódásra.
Komolyan mondom. Megéri.

Adversus solem ne loquitor

0Diaz0
Értem,hát kár érte..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Nem, sajna nem sikerult 😞
Meg itt kint sincs meg, de ha lehet, hogy majd inkabb kikuldetem 😊 De az sem most lesz...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Diaz0
Na,sikerült elpasszolnod? vagy csak ott UK-ba nincs neked?

Persze, valahol el kell kezdeni 😊

Nem gond, majd neten visszaigazollak, sajnos boxom meg nincs eppen 😞

0Diaz0
elhiszem.. de most örülök ennek.. <#wilting><#vigyor>

Amúgy felvettelek live-ra barátnak ha nemgond.! 😊

Majd ha meglesz az elso 1000G-s jatekod, annak jobban fogsz orulni 😊

0Diaz0
Nekemse, csak végre így 3. profil után,már örülök ennek.. <#idiota>

lucifer9393
Értem 😊 Akkor grat. Bár nekem nem nagyon számít a GP 😊

0Diaz0
mivel nincs rádugva a netkábel.. ha ittvagyok,akkor nincs a boxon net ( amit tudnék használni ) és még nincs így frissítve.. <#kacsint>

lucifer9393
980-at látok *szarkazmus* <#idiota>

0Diaz0
ugyanez.. fõleg hogy most keltem fel.. ( jóreggelt' ) de legalább már megvan az 1000G.. 😄

lucifer9393
Nekem ebbõl az egész veszekedésból az jött le, egyre több cég/fejlesztõ használja gyümölcsök neveit a termékeikhez. Van Apple, Blackberry, Orange, Raspberry... <#idiota> jó kis pálinka keverék <#idiota>

DarkSector
Kösz látom innen a képrõl is, nekem tudod nem kell odautaznom hogy lássam milyen csatik vannak a PI-n és milyen csatik nincsenek az általad mutatott öngyújtón.
Helyette irass fel egy szemüveget, és te is látni fogod majd.

Segítek ok?

"Storage

4GB

Network

Wireless 802.11b/g/n, WAPI?Ralink8188?

Ports

Micro 5pin USB, USB2.0 data transfer, HDMI port

***Keyboard

Support 2.4G wireless keyboard*** "

<->

A R.PI-hez van 10/100-as Ethernet.
2 USB valamint SD hely amibe 32GB-os kari is belemegy ha torrentezni akarsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
De hogy rövidrezárjam a témát: ha gondolod hétfõn gyere be az cégemhez, mutatok neked RPi-t, ennyivel is kevesebbet kell gugliznod. És legalább az elmondhatod, hogy az életedben egyetlen alkalommal olyan témába kotkodáltál bele, amihez legalább helyrajzilag volt egy minimális kompetenciád.
És mivel alapvetõen rendkívül kedves manusz vagyok, tõlem ott helyben megszámoljuk a csatlakozókat 😄

Moby
Na ne terelj kicsi dark, ne szaladj te sehova, ha már önerõbõl jöttél házhoz a szopásért. Dobjad azokat a szakmai indokokat. Elõ a farbával. Hadd mulassak még 😄

DarkSector
Akkora hülye vagy hogy hihetetlen?
Mennyi csatlakozót mondjak te nagyokos? Kezdjem a lan-al?

Meg írtam hogy hagyd a picsába, mert engem nem érdekel hogy te folyton egy okostelefonnak hiszed a PI-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Ezt a lavinát én indítottam😄. Álltalányt fizetek, abból mindig kijöttem, nem egy nagy összeg. Nem keresek alternatívákat azért, hogy 500-700 forinttal kevesebbeket fizessek és a kényelmet kukába dobjam.

Thrash \'Till Death

lucifer9393
az nem is szakmai indok <#idiota>

Moby
Ez sajna oly-annyira nem igaz, hogy még Tinman is elbizonytalanodott.
Ha megveszed a Rpi-hez a wifit, a tápot, valami kulturált dobozt, kártyát, árban bõven ott leszel, és még mindig jóval csumpibb a vasad.

Az ár amúgy is leginkább csak egy pénzügyesnek szakmai indok 😊

davidka003
"Mi a szakmai(! ez óriási lesz 😄DD ) indok, ami miatt az RPi-t választanád?"

Az ára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
:ASDSDSADDSAAASSA
Ez kész 😄 KÉÉÉÉÉÉSZ 😄DD

Te ebben a témában kompletten vagy segghülye 😄DDD
Olyanokba ne menjünk bele, hogy mi az a Windows RT, és hogyan jön az a Raspberry pi-hez, meg bármihez, mer itt fogunk ülni a jövõhéten is 😄D
Legalább. Van egyáltalán bármi, valami kis csekély, valami minimális, aprópici nagyon halovány fingod is arról, hogy milyen csatik vannak az egyiken és a másikon? Vagy kiskezeden leszámoltad, és nem timmolt? 😄DD

Melyik hiányozna neked? Mi a szakmai(! ez óriási lesz 😄DD ) indok, ami miatt az RPi-t választanád?

DarkSector
Látsz olyan csatikat a kis pendrive-on, mint amik a PI-n vannak??
nem akkor mi a faszról osztod az észt.
Lehet te ügyködtél mert idõsebb vagy mikor én még gyerek voltam de a látásod romlott.

Nem arról beszéltem hogy Tinman kit mire használna, hanem hogy miért nem ugyanaz.
Lehet én sem használok ki mindent a PI-nél ha megvenném, de nem az a lényeg, hanem az HOGY MIKRE LEHET használni.
Valamint terveznek rá késõbb wndows oprendszer-t is...legalábbis ezt írták hogy elérhetõvé akarják tenni késõbb.
Szóval szerintem elég volt a kettõnk egymásnak irogatásából...nem?

lucifer9393
Ja, akkor ok. <#kacsint>

0Diaz0
Azt is tudtam!

lucifer9393
Azokért hitelkártyával fizetsz, de komolyan nem éri meg. Néha azoban vannak jó ajánlatok, mint pl. nemrég volt az Alone in the dark leszállítva, ahogy láttam.

0Diaz0
Értem!

A DLC-ket,meg külön avatarcuccokat meg ilyesmiket azokat láttam,tudtam! Csak ezeket nemtudtam pontosan!

arty
árkád játékot ms pontért tudsz venni (pontot pedig pénzért)
amit pénzért tudsz venni (letölthetõ, korábban lemezes játékok) általában tul drágák, eladhatatlanok, nem éri megvenni ebben a formában

(dlc-k is pontokért vannak)

Forza.

0Diaz0
Igen,erre gondolok.. csak mindenhol úgy látom a vásárlási opciót hogy például : " 59.99$ " ,és nem pl : " 4000 "
És ha a kieg.ekbe megyek,ottis ugyanúgy vannak írva.. mert beszélgettem ismerõsömmel,hogy kéne venni játékokat.. csak kérdés hogy hogy érné meg jobban.. bár, ahoz számoltam 6000mic.pont = 17.1xxft..

lucifer9393
Igen, a piactéren MS pontokért vásárolsz. Lehet venni különbözõ mennyiséget, vagy kártyákat egy kóddal, de gondolom digitálisan is lehet.

0Diaz0
Srácok,amúgy live-n, azaz " game marketplace "-n lehet microsoft kreditért játékot venni? avagy G-ért? Mert valahol láttam hogy említettek valami ilyesmit, csak azóta még nemjöttem rá hogy pontosan mirõl is van szó..

Harlekin
Véletlen ment neked a postolás!Csak szimplán akartam írni amit írtam!
Harlekin
Loál látom semmit nem változott a helyzet!<#nevetes1>
Totti5
2008tól gyártott gépekkel nincs baj, a slim sem jobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Slimbõl már egy rakat döglöttet láttam...

davidka003
Slim-en kívül nagy fos az egész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Nah, ha valóban az volt ez az elsõ amit látok/amirõl tudok..
Ezek szerint még a jasper sem százas.

0Diaz0
Nem Photoshoppal.. a forzában lévõ festõmûhelyben készült el..
De mostmár picit átis alakult, új motor került bele ( R8 V10 ) meg egy kis finomság került hozzá.. és közel 1000hp jelenleg.. 340km/h a vége kb..

Moby
Dark, én beágyazott rendszereket programoztam amikor te még a csattogós szárnyú lepkédet tologattad a hátsó udvarban.
Ebben a témában meg se próbálkozz a fasságokkal, mer verbálisan tépem ki a szívedet itt publikum elõtt 😊

Moby
Facepalm bazmeg...
Kopipésztelj még be reklámbrossúrákat lécci.

Moby
>1 kérdésem van, mi hasonlóságot tapasztalsz ez a pendrive és a Raspberry PI között, amin vannak rendes csatlakozók?
Ugyanaz a hw platform, ugyanazokra a célokra. A "rendes" csatlakozókból az Rpi-n annyival van több, amire pont semmi szükség (leszámítva az RJ45-öt, merugye abban wifi nincs, így kábeles kell, tehát ez itt nem pozitívum, csak szükségszerûség). Ami pluszt nyújt a Rpi-n, az a GPIO, de azt a vásárlók nagy hányada faszra sem fogja használni. Tinman sem.

>Ez a kis öngyujtó max médiaboxként jó, de a Raspberry PI-t nem erre találták ki.
Hanem? Mire találták ki?

>És nem is korlátolt ennyire.
Jah. 256 mega a lehetõségek tárháza 😄
Maradjunk annyiban, hogy mindkettõ gecire korlátolt, viszont ez egységsugarú felhasználónak kurvajól jön majd az öngyújtón az elõtelepített oprendszer, markettal, mifaszommal.

Megint hülyeséget beszélsz, és jól láthatóan lövésed nincs a témában. Semmi. Ez nem baj, azt viszont kevéssé értem miért érzel késztetést, hogy ilyen témákban is letedd a névjegyed 😊

DarkSector
Ha válaszolsz, akkor légyszíves a kérdésre válaszolj. 😊

Csak hogy kinek mirõl van fogalma.
Szóval ez nem egy tv-re köthetõ okosteló.

"Mi a Raspberry Pi?

A Raspberry Pi egy hitelkártya nagyságú számítógép, melyet azért hoztak létre, hogy támogassák az új generációt, valamint hogy segítséget nyújtsanak nekik a programozási ismeretek elsajátításában. Monitorok, billentyûzetek és TV készülékek könnyen csatlakoztathatóak hozzá, és a megfelelõ programozással szinte ugyan azt nyújtja, mint egy hagyományos számítógép. A Raspberry Pi nem egy tipikus plug & play PC. Nem rendelkezik Wondowsal és hasonló programokkal, ezért nem helyettesíthetõ vele teljes mértékben a laptopja vagy asztali számítógépe, mégis számos felhasználási területen alkalmazható. "

Moby
Te Dark, dobjál már fel inkább te valami témát, hátha valami minimálfingod akad hozzá, mer ez így kurvára nem megy 😄

DarkSector
milyen 7500 meg 9500?
Neten 2 helyen árusítanak 12-13 ezre ft mire megkapod, mivel többben vettek már.
Vagy van újabb hely ahol lehet rendelni?

Moby
Az igazság az, hogy ez volt az elsõ találat, szal ez csak mint példa 😊
Nekem ilyenre sincs szükségem, szal nem ismerem ezeket, de ha kellene valami, inkább ezeket nézegtném.

DarkSector
1 kérdésem van, mi hasonlóságot tapasztalsz ez a pendrive és a Raspberry PI között, amin vannak rendes csatlakozók?
Ez a kis öngyujtó max médiaboxként jó, de a Raspberry PI-t nem erre találták ki. És nem is korlátolt ennyire.

arty
Ne vedd! Telechips cpu, 512 ram kevés. Dealextremen vannak jobbak. De elõször várd meg h a pi-t használod e egyáltalán.

Forza.

Tinman
Pi még mindig a legolcsóbb.

DE!

Amit most linkeltél az egyébként p.k.-val 14k körül jönne ki, viszont találtam 11k-ért.

Meg kell, hogy mondjam, eléggé elgondolkodtattál. TV-m tud egyébként Smart-ot, de távirányítóval szerencsétlenkedni benne iszonyat gáz.

Az általad linkelt cucchoz, viszont úgy fest köthetõ wireless egér+billentyû. Kérdés, hogy pl. a Logitech MK320-amat vajh támogatja-e?

Ha igen már vettem is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.