XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Annyira nem izgat hogy majd te kikeresed magadnak azt a hsz-t.
Én gondoltam normálisan kérdezek de mivel parasztmód válaszolgatsz....<#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#nezze>#nezze>#123011
Te jöttél kérdezõsködni te igen ostoba! Már erre sem emlékszel? Azt látom, hogy a matekkal nem vagy jóban, de hogy memóriával is vannak gondok, ez a te korodban nem egészséges<#eplus2>#eplus2>
Amúgy neked mi a szakmád/munkád dark? Nyugtass meg, hogy sem életek, sem a GDP* nem múlik rajta 😄
Adversus solem ne loquitor
Te erõlteted a szarságokat nem én.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Sz'al a válaszom: nem, valójában tökéletesen kettészarom, hogy mivel töltöd elfuserált idõd 😄
Adversus solem ne loquitor
Mivel azert megiscsak jatekrol beszelunk, en nyugodtan leszarhatom, hogy kompakt ill. megbizhato-e a valosagban.
En is mennek airsoftozni, nagyon-nagyon szivesen kiprobalnam, de nincs ra keret jelenleg sajna.
Amugy sztem nyugodtan abbahagyhatjuk ezt, mert igazabol a magunk modjan mindkettonknek igaza van 😊
De legalabb kulturaltan vitaztunk egy kicsit 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
1 fegyver elsõdleges szempontja,hogy megbízható legyen majd,másodlagos hogy pontos,harmadlagos,hogy compact.A kinézet sehol sincs tehát ennyit a valóságbeli utánzásról és beleélésrõl.
Én inkább kimegyek airsoftozni,ha már annyira bele akarom magam élni a harc hevébe és még sportolok is.
Ez nem a valóság!!!"
Nem, nem mindegy, mert 1) nekem nem tetszik az a fegyver 2) massal akarom vegigtolni a palyat 3) faszom tudja.
Igazad van, nem valosag, de azt utanozza. Es en szeretnem beleelni magam, ezert azzal fogok menni, amivel en akarok, nem azzal, amit az acsi eloir.
"Tehát nem ez a betegség és idiotizmus,hogy az acsira megyek ezen mód..."
Ez igaz, nem betegseg, ez csak egy masik hozzaallas. Az mar mas kerdes, hogy nehany ember ezt nem erti meg.
"A betegség ott kezdõdik amikor az gamer szentül hiszi hogy a játék lehet a valóság és csak akkor érzi magát tökéletes eufóriába amikor a képernyõn az általa tökéletesnek tartott fegyvert látja a szentül hitt maga által testesített karakternél!!!"
Itt viszont tevedsz. A betegseg ott kezdodik, hogy ha a jatek kikapcsolasa utan is valosagnak hiszi.
Attol, hogy valaki beleeli magat, es jol erzi magat, akar euforiaban, az nem betegseg. Ezt egy film is elo tudja idezni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
És volt pár acsi ami okozott némi borzongást,de összességében az,hogy az "acsikra megyek és másodrészt a kimaxolásr" semmi kellemetlenséget nem okoz(ot)
De ezt pontosan ugyan úgy átéli bárki aki elakad 1 játékba,hisz nem 1 ember van aki beír ide,hogy 2 napja nem tudja megölni ezt a fõellenséget,vagy órák óta nem tud kimenni bemenni valahova valahonnan.
Hisz itt van és olvasható,tényszerû,érthetõ,elmagyarázó és még reagáltál is rá.<#kacsint>#kacsint>
van benne jópár ami azért 1000,mert csukló mozdulat volt 1000 re csinálni,van néhány ami nem annyira jó játék,de mégis könnyû volt az 1000.De azért a többség mind bejött annyira,hogy ne szenvedés legyen a kimaxolás.
Akkor mit gondoltál engem érdekelni fog amit írsz?
szerintem a 61 kimaxolt játékod is jól mutatja, hogy neked a kimaxolás a játék, a szórakozás (biztos nem "munka"? 😉 ). sry, nem hiszem el, hogy mind a 61 _ENNYIRE_ bejött, hogy maxra akartad játszani. neked csak az 1000g kellett, semmi több 😊
Forza.
Mint írtam nem minden esetben, szóval ez a komment felesleges volt. 😊.
De most õszintén szerinted az eddigi 61 darab 100% ra kijátszott gamámat mind csak kényszerbõl végigszenvedtem?
Mazochizmusnak vannak lényegesen kellemesebb változatai is gondolom.
A másik része ha valaki,hát Én megtehetném warezosként,hogy akár naponta 10 különbözõ gamát tegyek be,ha ép ezt kívánnám.
Mi probléma van azzal hogy 1 pályát FN p90 el kell végig vinni.Hát nem mind 1 mivel?????
Ez nem a valóság!!!
Hisz ott eszem ágába se jutna,hogy 1 bullpup rendszerû kicsit nagyobb kaliberû, mint a szokásos pisztoly löszeres smg fegyverek amik nagy általánosságban CQBre lettek kitalálva ,rambóként akarjak háborút nyerni.Viszont a játékokba mindez tökéletesen elmegy hisz JÁTÉK és megoldható vele.Mint ahogy az is hogy rohanva lehessen ölni 1 10 kilós támogató M249 el.
Tehát nem ez a betegség és idiotizmus,hogy az acsira megyek ezen mód...A betegség ott kezdõdik amikor az gamer szentül hiszi hogy a játék lehet a valóság és csak akkor érzi magát tökéletes eufóriába amikor a képernyõn az általa tökéletesnek tartott fegyvert látja a szentül hitt maga által testesített karakternél!!!<#kacsint>#kacsint>
ugyanmár 😊 lehetne ezt a rendszer jól is használni, de a legtöbb játékban csak 1.) goldot vetetnek veled, 2.) kinectet vetetnek veled, 3.) eszetlen grindre kényszeritve tolják ki a játékidõt
ne mondd, h pl a pókemberben élvezetes volt n.-szerre csinálni ugyanazt, ugyanugy, csak hogy ezer legyen.
Forza.
Nyilván élvezni kell hozzá a játékot különben megette a fene,de számomra nem szórakoztató csak maga a game,pontosan azokért a dolgokért amiket leírtam.Én se görcsösen ragaszkodom ahoz,hogy 1000 G legyen 1 game mert amit valóban esztelennek tartok acsit azt nem fogom se boostolni se szenvedni vele.Nem véletlenül van 22 játékom 94%-98% on.Ami azt jelenti hogy max 3 acsi hiányzik!De ahol lehet és értelme van ott bizony hogy megéri még kics bosszúság árán is az acsikra rámenni.
De ha te azok nelkul egyaltalan nem is jatszanal, akkor az mar baj. Vegulis te az elismeresert jatszol, nem az elvezetert, nem azert a folyamatert, amig eljutsz a vegere, hanem csak azert a par rovid pillanatert, amikor felvillan az acsi.
Vegulis ha neked ez jo, nekem mindegy, de en a kettot egyutt szeretem.
Acsik nelkul meg meglennek, de a jatekelmeny nelkul nem.
"Mi élvezet 1 kitalált képzelt világba 4 órát rohangászni,hogy a végére érjek ami ráadásul rendszerint pontosan ugyan azon séma alapján készül és történik mint az elõtte megjelent 50 hasonló game"
Mi ertelme megnezni egy filmet?
Mert jo, mert elvezed, mert valahogy megiscsak meshogy adja elo, mint az elozo 50 (vagy nem, es akkor nem jo a jatek/film). Neked komolyan semmi elvezetet nem nyujtanak az acsikon kivul?
Elvezni kell a jatekot szerintem.
Tehát ismétlem nagyon okosan találták ki ezt az acsi rendszert az már más kérdés,hogy ki miként értékeli
Azokat a dolgokat megcsinálni amiket a készítõk azért tesznek bele,hogy kihívás legyen minimálisan 1 game!
És ne az legyen mint a nagy átlag aki csirkefokozaton végigdarál 1 gamet 4 óra alatt és utánna picsog,hogy de szar mert 4 óra!
Pont a jatek elvezete tunik el...
Nekem eddig talan 2 1000g-s jatekom van meg talan 2 200g-s arcade, de mindegyiket elveztem kimaxolni, mert kihivas volt, nem volt unalmas.
De ilyen faszom-baszom zaszlo meg egyeb baromsag gyujteseket en is messze kerulom. Maxos lenne a Fallout 3 is (1500g asszem), de az utolso gyujtogetoset nem csinaltam meg, abban mar semmi elvezet nem volt, mig az osszes tobbi mission related acsi volt, es jo missionok voltak, elveztem vegig.
de biztosan nagyon élvezetes 100 zászlókat összegyûjteni, tutorialokat olvasva egyéb bizbaszt gyûjtögetni, érdektelen multimeccseket játszani, olyan módon, ahogy magátol sose tenné, glitchelni, boostolni, stb stb stb
javíts ki, ha nem így van, de sajnos a legtöbb (mai) játékban az 1000G-t nem szórakoztató megszerezni. természetesen, aki a GS-re úgy rá van állva, mint junkie a hernyóra, annak ez a tuti 😊
Forza.
Thrash \'Till Death
Mondjuk én úgy szoktam, hogy ha elakadok nagyon egy játékban de nem akarom ez miatt kikapcsolni a boxot akkor telóról gyorsan nézek egy végigjátszást és akkor nem kell bekapcsolni a nagy PC-t feleslegesen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mint ahogy az is,hogy 1 hard pc is képes 300 wattot bezabálni,de akinek erre van ingerenciája ,hogy 1 ekkora energiazabáló pc-t használ keresésre az amúgy se fog nyafogni.És mindezek tükrében is tökéletesen megállja a tényt,hogy TOTÁL ÉRTELMETLEN ÉS FELESLEGES a boxra böngészõ!
Pontos eredményt csak hardveres mérõvel kap az embert.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy mi és menyit fogyaszt ergo hol mit éri meg tevékenykedni.
Mivel van 1 pc-m ami kimondottan arra van amire szükségem is van (letöltés,böngészés)nem 1 hard gép,de arra amire hivatott tökéletesen megfelel!A fogyasztás 113 watt tokkal vonóval.
113 watt
Van ugye a box amit kimondottan játékra találtak ki.Aminek a fogyasztás 135 watt + ehez hozzájön az általad vélt ugyan úgy használható monitorral,ami az esetembe +36 watt lenne tehát 171 wattnál tartunk.Mint ahogy emlitettem és a valóság is inkább ehez igazodik jobban az xbox felhasználók tömege (ne essünk nagy számokba) használ a boxhoz egy 32 colos lcd-t.Aminek a fogyasztása gyártótól függõen legyünk nagyon-nagyon jószívûek és 100 watt (ami viccesen kevés).Tehát a box a maga 135W + az lcd 100 = 235 wattos fogyasztással zár!
Na akkor megérkeztünk a konklúzióhoz.
Mint ahogy elötte jópár érvet leírtam,hogy miért alkalmatlan és értelmetlen 1 konzolra böngészõ.És akkor még azt nem is emeltem ki,hogy ugye Nem akkor lépsz ki minden gamából amikor csak akarsz "a mentésrendszer miatt"mint ahogy Te irtad,hogy ez azért jó mert ha keresni akarsz akkor csak kilépsz dashra és keresel!<#kacsint>#kacsint>
Plusz hogy kegyetlenül szar akármit is beütni a kontrollerrel!Persze plusz pénzér vehetsz hozá keypadot esetleg billt amikor már a box a maga egyszerûségével kezd hasonlítani a pc-re<#kacsint>#kacsint>
Ja és akkor ott a gold plusz költség a böngészéshez!
És mivel ezt megbeszéltük,hogy játék közbe nem böngészünk,mert hát ugye ezt a box nem tudja!
Összegezve tehát játék után sokkal jobban megéri BEKAPCSOLNI a pc-t böngészésre(nem párhuzamosan üzemeltetni)mint ahogy Te ezt vélted a HSZembõl kiolvasni(másik 5 embernek sikerült jól értelmezni)neked valamiért nem!<#nevetes1>#nevetes1>
De használd a Boxot böngészésre neked jó lesz!<#kacsint>#kacsint>
My streams: https://beam.pro/oriic
Thrash \'Till Death

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Tarka : Semmi gond.. énis, aludtam este10-ig kb.. nemrég keltem..
Végülis csak 1-2Autót kéne megvenned, mert igazából az egyjátékost csinálom.. de gurulgathatunk azért 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94