XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Neverdead jól indul de annyira leül pár óra után hogy azóta se fejeztem be... nem is akarom.
Lollipop 6 óra igen, normalon, ami nagyon könnyû! Hardon érdemes és úgy lesz 8. Elõzõvel ellentétben ez NAGYON is ajánlott!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pedig lassan terveztem megvenni õket, de akkor majd 9 font + 10%-os kódért, ha nagyon nincs más.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Deadlight-ot is elkezdtem.Ilyenkor érzem hogy elmehet a MS az annyába,hogy egy ilyen game-et nem ad ki pc-re nagyon jó lett.
Steam-en kb 1 nap latt visszhozná a portolás költségeit és utána többletbevételt termelne de úgy néz ki pc-re csak azért se adnak ki semmit se!
Lego Batman 2 - 9
50 Cent Blood On The Sand - hanyagold
Lollipop Chainsaw - 6
Halo 3 ODST - 8-10
Halo 3 - 8-10
Halo Combat Evolved Anniversary - 8-11
Halo Reach - 8-11
NeverDead - 6 ( nem ajánlom )
The Bourne Conspiracy - 7
Egyébként nagy fába vágták a fejszéjüket, mert különbözõ James Bond-ok lesznek, különbözõ hangokkal. Én tartok tõle, hogy hiába vagyok nagy James Bond fan, ez is olyan lesz, mint a többi, hogy 1 végigjátszás és max egy ezrest megér Steam-en de többet nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lego Batman, Lego Batman 2, 50 Cent Blood On The Sand, Lollipop Chainsaw, Halo 3 ODST, Halo 3, Halo Combat Evolved Anniversary,Halo Reach,NeverDead,The Bourne Conspiracy
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
007 grafikailag teljesen rendben van. Kimondom én: SZÉP! jól néz ki, látványos, és 60fpes szalad. Ez PS2 grafika? ugyan már... de még csak nem is Xbox. Az persze igaz hogy AAA játékok közt a végén kullog, de az nem azt jelenti hogy ronda lenne, mert errõl szó nincs.
Gameplay pedig pont annyira oldschool amennyire kell. Pörgõs, látványos, súter igazi JB hangulattal. Tervezem a végigjátszását, mert az elsõ 2 pálya tetszett, nomeg az új rész amiben klasszikus filmeket játszuk majd... már most imádom!
Ezeket a trélerek 10szer meg lehet nézni, mert olyan hangulat és látvány, ellenben a Crysis 3é ami baromi szép, csak unalmas.
Forza.
Szóval Én nem érzem gáznak...egy GTA ugyanúgy dögunalom.
Godfather 2-t nem próbáltam még.
"A probléma csak annyi, hogy a folytatása is leragadt a nyolc évvel ezelõtti színvonalon."
nem ezt mondtam?
utána, ahol a cikkíró elkezdi unni a játékot, én továbbra is élveztem. jelenleg épp a második végigjátszást nyomom, utána pedig majd a dlcket is végigjátszom. meg kell érteni, hogy igen, a mafia egy lineáris akciójáték, sandbox környezetben - de minimális interakcióval! eleinte nekem se tetszett, de a végére megszerettem 😊
értem én, hogy van aki valódi sandboxot várt, az csalódott, csak az gondolom a mafia1-el se játszott. a mafia az mafia, nem gta, ezt kell elfogadni. jóhogy nem rójuk fel neki, hogy a verekedõs részek nem olyan jók, mint a street fighterben vagy hogy a lövöldözés kevesebb, mint a call of dutyban...
Forza.
(a move-os interaktiv harcos ábrándozásainál kikapcsoltam, mellesleg. esetleg RTS elemeket nem vár el egy REMAKE(!!!)-ben? idióta...)
Forza.
Tessék egy nem fanboy teszt
Negatívumok
Mindenhol uralkodó unalom
Borzalmasan megtervezett, ótvar játékelemek összessége
Hihetetlenül elavult, egysíkú, lineáris küldetésvezetés
Gagyi történet, hulladék karakterekkel, gyenge átvezetõkkel
Elavult grafika, folyamatosan leesõ framerate
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"Hát megbocsáss, de eléggé rossz a kritika. 1. Javítsatok ki ha tévedek, de te szerintem felolvasod az egész összedobott szövegedet... De valami olyan fikázó stílussal, hogy az már nem is illik egy rendes kritikába."
😄DD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
En is a kulfoldi mediat reszesitem elonyben, illetve azert meg a gamer365 az, amit szinvonalasnak tartok.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Pofázni egy játékról jót is rosszat is , persze megnéztem pár értékelését.
De én maradok a kulföldi hivatalos oldalak tesztjeinél.
Sokszor mond azert ertelmes dolgokat is, meg azzal sincs baj, ha szapul egy jatekot, csak nem mindegy a csomagolas...
Mafia 1 jó volt. A 2 nem. Kb 4 lövöldözõs küldetés volt benne a többi ilyen semmit érõ szar.
A Tales of Vesperia konkrétan beszerezhetetlen de ha van is valahol akkor is 12k-ért.
a remakejének a remakeje meg elég egyénfüggõ, hogy kinek mennyire jön be... én imádtam a demoját és tuti beszerzés lesz (ha végre reális áron dobják utánam, amennyit egy remake remakeje ér!!!)
de nem lepõdök meg, hogy leszarozod, hiszen te egy mafiát is nemrég a sárba tiportál!! azóta is fáj!!! 😊
Forza.
A szar játékok ilyenek, hogy felkúrják az ember agyát.
Forza.
Ismét egy game aminél azt mondom,hogy minden elismerésem és le a kalappal az elõtt aki ezt legnehezebb szinten is végigvitte!