XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Állítólag ettõl függ, hogy a THQ tönkremegy-e. Ha fogy a Darksiders2 akkor marad a cég.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Coopban iszonyatosan jo az szerintem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Késõn ébredtünk? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
kint a Darksiders II.
aki tolja, jöhetnek az elsõ benyomások 😊

Just do it :)

Totti5

Gameplay:
02:00-03:40
11:00-14:00
20:00-30:00

Ezt nem tudom honnan szedték elõ, mert nagyon igényes. A város kidolgozása, a tömeg megjelenítése a részletek, mind mind impresszív. Mozgások szintén nagyon jók, a harc olyan mint az AC-ban és hasonlóan igényes! Ami külön tetszett, és amit általában nem szoktak figyelni a fejlesztõk az a lépcsõzés, ami itt olyan mint lennie kell egy AAA játékban. Minden a helyén van és mindezt ilyen minõségben... remélem az autóka is jó! , de elõtte Darksiders 2, aztán jöhet ez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kakaoskalacs
Mondjuk bevallom meglepodtem mert vannak egészen jó pályák és sokszor tenyleg lefolyik a képernyõrõl. Plusz ami pozitiv hogy megfontoltságot igényel. nem a Berusholok és ratatatattata hanem szép lassan be kell cserkészni az ellent 😊)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

davidka003
Future soldier szerintem nekem majd tetszeni fog de annyi játékom van most eredetiben, hogy még lewarezolni sem érdemes. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kakaoskalacs
Érdekes módón én teljesen jol szorakoztam azegész játék során DLC-ket is kitolva , egyik tényezõ sem volt zavaró legalábbis annyira közel sem amennyire a cikkben irják.

mafia 2 SZERINTEm jól néz ki , élvezetes játékélményt nyüjt ,kellõen jol vannak a kuldetések is megkeverve , hol autozni , hol lovoldozni kellett.

persze nem várhatom el senkitöl , hogy minden olyan cimet szeressen ami nekem bejött.

ma is vettem egy Ghos tRecon Future Soldiert igaz Pc-re de teljesen fasza játék ajánlom ,tesztet nem olvastam rola ha lehuztak valahol az sem érdekel 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Metal Gear Solid:

Battlefield 3:

Skyrim:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem is tetszett.
Fõleg az eleje volt hangulatos. (story miatt) (most steam-en 1675ft)

Waczkor
Mafia 1-gyel én is így vagyok,a kettõ is jó lett,de számomra az elsõnek sokkal kedvelhetõbb karakterei voltak,jobb story-ja.

A lényeg hogy neked tetszik így ahogy van<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Sleeping Dogs: Szerintem jó lett. Sokan csipázzák a játékot. Verekedés nagyon jóra sikeredett, a vezetést még nem tapasztaltam, mert nem voltam még itthon, hogy odáig eljussak😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Elég 20 percenként, nem virágra gondoltam hanem bármi másra...

Egy jó példa maga az elsõ rész karaktere, kifakult a piros köppenye, az is ilyen kékes színû.
Ne merjétek azt mondani hogy az is a hideg miatt kékült be mert lefordulok a székemrõl....😄

DarkSector
Mint minden 2. TPS-ben. 😄

Seth
Hány méterenként szeretnéd,hogy a hómezõ pitypangos rétté, majd gótikus kastéllyá változzon?

PSN ID.: Beegabor

arty
ajófrancba 😞(( és én egy ilyen miatt játszom végig ujra??

haver azt mondta a joe egész jó... :/

Forza.

DarkSector
Lehet én vagyok csak ilyen hogy szeretem a változatos környezetet. 😊

davidka003
Engem sikerült megnyernie. Zene epikus.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Nagyon szép a látvány és a helyszín. A kezdés olyan amilyennek lennie kell.

Seth
Pedig baromi jó és hangulatos a kezdés, durva jó szinkronnal,meg zenével

DarkSector
Hát nekem az is visszataszító ha 20 percig nézek egy kékeszöld pacát a tv-ben...biztos, vagyis rmélem fog változni de 20 percig kb minha egy helységben mászkálna.
Kevés a változatosság.
Holott az érdekes kezdés kell hogy a játékost felcsigázza.

De ha megkérjük totti-t kb amikor megszûnik ez a nagyon kékes színvilág a játékban akkor legyenszíves szóljon...és meglessük mennyit kell hozzá elõrébb haladni.

Totti5
Idõre menõ pontgyûjtéses izék... Mafia 2 majdnem tökéletes volt minden téren, de a DLCk miatt nem az.

Waczkor
Minden szart pontozott,kiszúrta a szemed vele,bérgyilkosos dlc is ahelyett hogy rendesen kiépített mellékszálas story lett volna okádék,ponthuszárkodás lett.Joe dlc szintén,olyan szinten volt unalmas,talán 2 küldetés volt ami jól sikerült.

Szvsz

Seth
"elsõ 20 perc" , de neked már megint jövõbelátó képességeid vannak 😊

DarkSector
Én vettem már az Avataromnak 1000ft-ért robotzsarus ruhát, szóval nekem megérte...lehúzás vagy nem én úgy éreztem a Robotzsaru-s rajongásom megenged ennyit. 😊

Ezt meg lájkolni 1000-el!

arty
"Mafia 2höz is vettem volna,ha nem buzi árkádos szart adnak ki."

mi az a "buzi árkádos szar" ?

Forza.

arty
perszepersze. a saintsrowhoz hány pécés vett meg "minden szart"? 😄

Forza.

DarkSector
Háát ettõl féltem nagyrészt ez a kékeszöldes textúrák fedik a játékot...nekem annyira most látványban nem üt de majd letolom azért 1x...

Waczkor
Ha az 5 bf3 pakkot nézzük,az 20 új pálya,20 fegyver,10+jármû,4 új játék mód.
Mindez egyben 8000 körüli áron(van drágábban,olcsóbban),persze külön duplája ennek.

Az alap játékban van tán 7-8 pálya összesen.

Tehát ez esetben inkább ne legyenek dlc-k,kockáztassuk meg azt hogy nem készülnek új pályák és örüljünk az alap dolgoknak....

Helyette ott a lehetõség,hogy aki komolyan szereti a játékot,élvezi,meg van a lehetõsége hogy újítson játékon belül.

DarkSector
És DLC oroszoktól miért nincs ugyanúgy?

Totti5
Szigorúan az elsõ 20 perc. Aki demózni szeretné tessék:

( 17:30utáni részt viszont már nem ajánlom, mert ott kezdõdik a játék és spójler lehet a tartalma azoknak akik "élõben" akarják átélni )

Renjike
oroszoktól vette azért ilyen olcsó boltban még mindig 10 ezer forint.
De azért õk se hülyék még mindig olcsóbb mint a MW dlck meg nem muszály megvenni ha nem jött be annyira a bf3 ... teljesen korrektül ki van találva az egész . Ilyenek régen is voltak csak kiegészítõként vehetted meg és nem multira koncentrált hanem szinglire.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Direkt azért adják 2200-ért a BF3-at, hogy felszopjanak és tudják, hogy ha megtetszik a játék akkor fizetni fogsz úgyis a DLC-kért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
hát ja igazából majdnem ugyan az mint a Geow 3 season pass rendszer csak itt a prémiumért bónuszt is kapsz nem csak a DLCket.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nem...
Én rendes DLC-kre értem...ami DLC.

Pl egy példa:
Mw2 szinte ingyen van 5 dollárért dobálták nemrég...a 2 DLC máig azt az árat tartja mint megjelenéskor, és ha akció van akkor is 50%, amivel még így is 40%-al drágább.....

BF. Nemrég vettem 2200Ft-ért. És vagy 15 dollár azaz 3000+ ft egy szaros DLC.

davidka003
Látom a DLC szó nem jutott el az agyad megfelelõ pontjába.

DarkSector
Ez egy warezos oldal...többnyire az itteniek nagy részét ez nem érdekli.
A maradék meg torrent-en látja ha kijött valami...elõbb is mint az oldal szerkesztõi kitennék hírbe.

Ha a Premiumra es az Elite-re gondolsz, akkor ugye azok nem sima DLC-k. Kb season passok meg tovabbi extrakkal.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Unchartedekrol meg meg sok mas jatekrol is fent van az osszes sztori atvezeto, vagyis azok alapjan tokeletesen osszeall a dolog. Akkor azokat sem venned meg, mert 2 ora alatt megnezheted youtube-on?

Totti5
ME3-ban nincs DLCben kiadva a végjáték. A DLC egy videó ami kibõvíti, szájbarágja, megmutat mindent s ennyi. Lényegi részén nem változtat semmit, ja de igen! hozzádob egy méretes klisét, így hála a rinyának hálivúdi képsorral zárul, ami ad egy jó méretes pofont az egésznek.

DarkSector
Hát sajnos van 1-2 ilyen példa...

CoD + BF (de ha most x360-ról van szó, akkor valóban én sem láttam de pc-n van 1-2 példa.)

Totti5
Én még nem láttam olyat hogy a kieg drágább lenne.

davidka003
Én biztos nem adok ezreket egy olyan DLC-ért amit youtube-on megnézek 40 perc alatt.

------------------
2 hónap vívódás után meggyõztem magam, hogy kell nekem egy Lost Odyssey. 1500 Ft-ért vettem egy jó állapotú játékot.

Waczkor
Azért érdekelne,hogy a ME-n kívül mi volt még aminél dlcben adták a végjátékot hogy egybõl ez a következtetés?

GTA-knál nem lettek volna a fasza DLC-k,amik felértek egy-egy különálló játékkal,aztán ott volt az Undead Nightmare RDR-hez,igazi mestermû.

Max Payne 3hoz simán vennék single dlcket.Mafia 2höz is vettem volna,ha nem buzi árkádos szart adnak ki.
NFS HP-hoz új autók,illetve új challengek amiken vért izzadtam mire arany lett mind.Az egész játékba 50+ órát tettem bele.

Amúgy az hogy kinek mi éri meg a pénzt,egyéni dolog.

De még mindig a legfontosabb:Senki sem kényszerít rá,hogy megvedd.

DarkSector
Fizess?
Pont ezaz hogy nem kötelezõ. 😊

davidka003
Hát azért nem.
Kiadsz 12 ezret a játékra aztán még egyéb pályákért amik hozzáadnak a sztorihoz fizess ezreket.

Waczkor
Ameddig nem kötelezõ megvenni egyetlen dlc-t sem,addig nem tök mind1 miket lehet megvenni?

grebber
De gondolom te nem ruhát,meg fegyerket vettél hozzá. Mert nálam ezek verik ki a biztosítékot.

Az alegszánalmasabb amikor a kieg drágább mint az alap game--> SZÁNALOM!
De persze ha én kiadó lennék biztos én is ezt csinálnám.
Szegény CD Project meg mondja hogy ingyen kéne adni meg ad is pár dolgot ingyen.De kilátástalan a küzdelmük és befogják õk is látni jól jön majd az a pénz amit kérnek érte!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Ezt most fejezzük be, mielõtt mérges leszek!

PCn pl a Steamon ugyan úgy fogynak a DLCk és mindenki összevásárol mindent ami az útjába kerül, ahogy a telefonokon is bármit el lehet adni, amire sosem lesz igazából szükséged, de elég csak a F2P modellre gondolni amit ingyen játszik mindenki, mégis olyan pénzek mennek a háttérben hogy azt elképzelni sem lehet, mert van miért fizetni => meg is veszik... amíg el lehet adni addig el is adják, és ez teljesen platform független.

Fene tudja, annak idején én is megvettem Castlevania DLC-ket, és ha több ki jött volna, azokat is megvettem volna.