XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki próbálta? Nem kapott nagy hírverést a dolog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ugye fiúk ez csak egy Crysis 2 DLC?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy rekord azért összejött...ráadásul pont ennél az ellenfélnél, ami szinte mindig 1-2 ütésbõl megölt.
***Persze az is lehet hogy azért volt nekem sokkal nehezebb mert nem nagyon szerelkeztem fel, mert kevés pénzt ad a játék, és nem akartam költekezni, szinte majdhogynem semmit nem vettem és nem fejlesztettem...és nem tápoltam.
Azt mondja ebben a formában mehetne PS2re is.
Én meg azt mondom hogy kár volt megszületnie.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A tesztelõ szerint szar játék úgyhogy majd beszerzem valamikor.
De abban ha volt is ilyen rész, mert elõfordulhat, akkor az csak Snow Viliers (de ezekben nem férfi a fõszereplõ hanem egy csaj: Lighting) lehetett.
PSN ID.: Beegabor
És a gyerek neve Tidus.
A segítõje meg: Auron
Most ez lenne a Final Fantasy 13?
Ennél szarabb és érdektelenebb matricát/festést még nem láttam boxon...
Ennyire jól fogyott volna MP3 , hogy kidobnak egy ilyet? ? érdekes
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
- 1 ember készítette nagyon sokáig. 3 éve már megnyerte vele egy MS által kiírt indie fejlesztõi versenyt
- metroidvania + hack&slash + platformer elem + kis RPG
- igény szerint 100-1000es kombó és juggling + nem agyatlan kasza, hanem ki kell ismerni az ellenfelek stílusát
- 4 nehézségi szint, a casualtól a hardkórig + hasonlóan mint az ME3ban be lehet lõni hogy a storyra akarsz koncentrálni, vagy a harcokra, vagy más elemire a játéknak
- komoly felnõtt mese, 3 karakter története
- 720p + 60 fps
- mindent kézzel rajzolt a készítõ s szkennelte be " lehetõ legtökéletesebb rajzfilm kinézet" okán
- profi zene
- 12-14 óra játékidõ, masszív tartalom
Aug 15, 1200 pont.
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1062&article&%20Dust:%20An%20Elysian%20Tail]kattz[/url]
My streams: https://beam.pro/oriic
De ettõl még maga a box jóval olcsóbban került összeállításra mint ahogy azt itt gondolják páran<#kacsint>#kacsint>
PS3-nál meg aztán tényleg nincs kételyem. Totál elcseszték, mert feleslegesen raktak bele 8 magot és ezért volt õrült drága.
Mindegy azért majd PS3-at is veszek egyszer, mert 5 játék tuti van ami nagyon érdekel és azokon kívül is még biztos lehet találni jó játékokat.
senki nem állította, hogy az MS karitatív szervezet, csak lásd be: az x360 elõtt a sony playstation brandje jelentette A Konzolt, ahoz hogy felnõjenek mellé, be kellet fektetni egy csomó pénzt.
a pécé hardverbõl azért indultam ki, mert semmi máshoz nem tudunk viszonyítani, h adott szintû/sebességû tech hozzávetõleg milyen nagyságrendekbe kerülhet. mondhattam volna, hogy azért volt drága az xbox, mert az uránuszon drága az argon bányászása, csak az ugye egyikõnknek se mond sokat 😉))
az az összelegózott pécé tehát belekerült vagy 350-400 ezerbe, de szerinted "ugyanaz" xboxként legyártva már csak 70ezer? 😄 namindegy, asszem nem én fogom az összeesküvéselméletedet tovább cáfolgatni, higyj amit akarsz 😊)
Forza.
Pc-n jó ha fél évre tudnak terveznek nyilván sokkal kisebb a megtérülési idõ.Tehát kénytelenek lényegesen magasabb áron adni megjelenéskor.Nem úgy mint a boxnál ahol tudták hogy Évek múlva is ez kerül bele!
A box az 1 kész termék lényegtelen,hogy mibõl tevõdik össze.A pc cuccok mind egyedi beárazás eredményei.
Mint ahogy számtalan más példa is van erre a mai világba is!
Megvehetsz 1 fúrógépet 10000 ft ból,de ha elmész megvenni minden hozzávaló alkatrészt közel 60000 ft ba lesz az a fúrógép amit 10000 készen megvehetnél!De tudod mit legyen neked igazad MS 1 szeretni való karitatív szervezet és csak a felhasználók miatt bukott ennyi pénzt mint amennyit a napvilágra hozott.<#nevetes1>#nevetes1>
Ugye vannak itt páran, akik emlékeznek még, hogy az xbox gyártás mo-n kezdõdött a flextronicsnál, és ha jól tudom járnak ide az sg-re olyanok, akik dolgoztak is ott. Nyilván oka van, hogy aztán nem itt folytatódott. Lényegében hw kutatásra sem költenek semmit, készen vásárolnak mindent.
Adversus solem ne loquitor
A pofám leszakad, de azt kell mondanom, hogy Darksectornak egyelõre igaza van az egyszínûséget,monotonitást tekintve <#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
nyuodtan nézz utána h mik mentek 2005 novemberében pécé fronton és mennyibe kerültek...
- pl 2005 juliusában jelent meg a 7800GTX, 140ezer forintért, ami bizonyos tekintetben elavultabb az xbox vgajánál
- az akkori legelterjedtebb ddr1 helyett az xboxban ddr3 volt
- 3 magos CPU - pécékben a két mag is jónak számított, 70-80+ ezresért
...
de persze, az MS mindezt 70ezerért gyártatta és csak sírás ment, hogy nem megy a szekér, még az éves jelentést is meghamisították 😄
Forza.
Az meg hogy a boxot eltartja most esetleg a játék piac és a live ez biztos hogy nem volt igaz akkor 2005 be amikor megjelent,hisz nem úgy dobták piacra,hogy 1 rakat játék volt már rá megjelenéskor sõt az elsõ év igen csak a próbálkozásokról szolt játékpiacon és az se mind MS égisze alatt.
harlekin: nézd meg a 2005-2006-2007es MS éves jelentéseket: az xbox divizio minden évben masszív veszteséget termelt!
Forza.
2005 év végén az x360 csúcshardver volt, nemértem miért furcsállod az árát... gondolj bele, hogy ma mennyibe kerül 512mb ram és mennyibe került akkoriban 😊 teljesen reális az árcsökkenés!
Forza.
Simán normális forrasztóón kellett volna meg borda a memóriákra, HANA chipre. Nem értem mit kellett ezen éveket gondolkozni.
Most meg már, hogy régi a hardver így szerintem simán 25k körül letudják gyártani a gépet. 7 éves cucc.
Ha meg jönne 28 nm-en új SuperSLIM akkor mégtöbbet kaszálna rajta valszeg de lehet nem lesz belõle már semmi.