XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Jó tudni, hogy van Xbox-ra is:

Valaki próbálta? Nem kapott nagy hírverést a dolog.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Gondolom ez valami brutál pc-n futott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Sõt azt is mondta, hogy 5 perc után akarta megcsinálni a kritikát és több óra után jött rá, hogy 5 perc után is megcsinálhatta volna, mert szar. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Faja...

Ugye fiúk ez csak egy Crysis 2 DLC?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Elég predátor beütése van 😄

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Nem egy FF7-8 de nem szar, csak azokhoz képest szar, de nekem baromira tetszett, még mindig HC játék...éérted HC 2012-ben...vagy éppen mikor megjelent...szóval a tesztelõ nemtudom miket mondott de ha szarnak hívta akkor az max a PS-PS2 korszakhoz viszonyítva...de a FF 13-2 szerintem már megint jobb lett, mert kevésbé láttam lineárisnak...FF 13-nak ugye ez volt az elsõ hibája, hogy a 70%-a csõ. De a FF 13 végén bõven király a 62 mellékküldetést teljesíteni, sõtt alapon az elsõ normál végigjátszásban is BASZOTTUL meg lehet izzadni, mert korántsem egyszerû, pedig én úgymond rajongó és egyben FF veteránként játszottam.
Egy rekord azért összejött...ráadásul pont ennél az ellenfélnél, ami szinte mindig 1-2 ütésbõl megölt.

***Persze az is lehet hogy azért volt nekem sokkal nehezebb mert nem nagyon szerelkeztem fel, mert kevés pénzt ad a játék, és nem akartam költekezni, szinte majdhogynem semmit nem vettem és nem fejlesztettem...és nem tápoltam.

Totti5
Miéééért???? azt mondja pár óra után csinálta meg róla a fika kritikát.

Azt mondja ebben a formában mehetne PS2re is.

Én meg azt mondom hogy kár volt megszületnie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Közben rátaláltam erre és így már rájöttem, hogy tényleg ez az.
A tesztelõ szerint szar játék úgyhogy majd beszerzem valamikor.

DarkSector
Nem..csak PS2-re létezik...akkor nemtudom te mit láttál, csak a 13 és 13-2 van X360-ra....
De abban ha volt is ilyen rész, mert elõfordulhat, akkor az csak Snow Viliers (de ezekben nem férfi a fõszereplõ hanem egy csaj: Lighting) lehetett.

davidka003
Hát ez az, hogy már megnéztem róla már 10 walkthrough videót és semmi ismerõs jelenet nincs benne.

Seth
Hát az FF13 kezdõjelenetében van egy vonat meg azon "menekültek" (gyerekek és felnõttek egyaránt),és az a vonat ki is siklik, úgyhogy akár az is lehet. Viszont a fõszereplõ egy csaj. De egyszerûbb ha nézel róla egy videót 😊

PSN ID.: Beegabor

davidka003
De 2 éve láttam végigjátszás videót Xbox 360-on. Az lehet FF X?

DarkSector
FF X - PS2
És a gyerek neve Tidus.
A segítõje meg: Auron

davidka003
Pár éve láttam egy Final Fantasy játékot valami olyasmi rémlik, hogy volt benne egy férfi fõhõs és talán menekült gyerekeket kellett megvédenie a játék elején. Meg esetleg valami ûrhajó vagy vonatkatasztrófa is volt az elején.
Most ez lenne a Final Fantasy 13?

Totti5

zaki
Azt olvastam, h a PC-n kijött legújabb peccsben már át lehet ugrani az átvezetõ videókat. Itt is meg lehet már ezt tenni? Mert a 3-4. végigjátszásnál már igencsak idegesítõ volt, hogy újra végig kell nézni a többperces videókat 😊

DarkSector
Én úgy mondanám hogy: SZAR.
Ennél szarabb és érdektelenebb matricát/festést még nem láttam boxon...

kakaoskalacs
Volt már ennél szebb Custom xbox is az MS mûhelyébõl.
Ennyire jól fogyott volna MP3 , hogy kidobnak egy ilyet? ? érdekes

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Seth
hát ez nem vmi nagy szám

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Totti5
Hát ezt is meg kell venni, nincs mese...

- 1 ember készítette nagyon sokáig. 3 éve már megnyerte vele egy MS által kiírt indie fejlesztõi versenyt
- metroidvania + hack&slash + platformer elem + kis RPG
- igény szerint 100-1000es kombó és juggling + nem agyatlan kasza, hanem ki kell ismerni az ellenfelek stílusát
- 4 nehézségi szint, a casualtól a hardkórig + hasonlóan mint az ME3ban be lehet lõni hogy a storyra akarsz koncentrálni, vagy a harcokra, vagy más elemire a játéknak
- komoly felnõtt mese, 3 karakter története
- 720p + 60 fps
- mindent kézzel rajzolt a készítõ s szkennelte be " lehetõ legtökéletesebb rajzfilm kinézet" okán
- profi zene
- 12-14 óra játékidõ, masszív tartalom

Aug 15, 1200 pont.

orichalcos
Ezt is beszerezzük valamikor:

[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1062&article&%20Dust:%20An%20Elysian%20Tail]kattz[/url]

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Csak 1 szösszenetként,hogy semmi összeesküvés elmélet nincs ebbe az egészbe.Az hogy szerintem maga az a nyomorult xbox 360 2005 be a belekerülési ára nem volt magasabb mint az eladási ára ez még nem zárja ki azt,hogy a köré épülõ iparág "divizió" nem tette veszteségesé.De itt ugye magárol a géprõl van és volt szó!Elbaszott túlzott marketing,spórólásból adódó alapanyag hiány és lehetne napestig sorolni,hogy mit és hogyan kamikazeként hajtott végre ms azért,hogy átvegye a "hatalmat".És ezt aztán már nyilvánvalóan nem tudta a box árába belepréselni,mert ezekkel a mínuszokkal számoltak hosszútávra.
De ettõl még maga a box jóval olcsóbban került összeállításra mint ahogy azt itt gondolják páran<#kacsint>
Harlekin
<#eljen>
davidka003
Jó az igaz, hogy ha milliós példányszámban gyártják az Xboxot akkor biztos, hogy valamivel olcsóbb, mintha darabként alkatrészenként vennéd PC-hez de ettõl függetlenül hihetõ, hogy buktak rajta valamennyit.
PS3-nál meg aztán tényleg nincs kételyem. Totál elcseszték, mert feleslegesen raktak bele 8 magot és ezért volt õrült drága.
Mindegy azért majd PS3-at is veszek egyszer, mert 5 játék tuti van ami nagyon érdekel és azokon kívül is még biztos lehet találni jó játékokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
tõzsdén lévõ vállalatoknál ezt nem tudod megcsinálni, mert sokkal szigorúbb az ellenõrzés! pláne annyira szem elõtt levõ cégeknél, mint az MS... (ahol maga a cég nyereséges, csak az xbox divízió produkált veszteséget)

senki nem állította, hogy az MS karitatív szervezet, csak lásd be: az x360 elõtt a sony playstation brandje jelentette A Konzolt, ahoz hogy felnõjenek mellé, be kellet fektetni egy csomó pénzt.

a pécé hardverbõl azért indultam ki, mert semmi máshoz nem tudunk viszonyítani, h adott szintû/sebességû tech hozzávetõleg milyen nagyságrendekbe kerülhet. mondhattam volna, hogy azért volt drága az xbox, mert az uránuszon drága az argon bányászása, csak az ugye egyikõnknek se mond sokat 😉))

az az összelegózott pécé tehát belekerült vagy 350-400 ezerbe, de szerinted "ugyanaz" xboxként legyártva már csak 70ezer? 😄 namindegy, asszem nem én fogom az összeesküvéselméletedet tovább cáfolgatni, higyj amit akarsz 😊)

Forza.

Harlekin
Nyilván nem ugyan az a 2 dolog,hogy ha 1 cég ami nyereséges "papíron",de 3 éven keresztül csökken a nyeresége vagy ,ha 1 cég a jelentések alapján 3 Évig veszteséges.A mi cégünk is 5 évig veszteséges volt "papíron",majd mit ad isten lett belõle 1 új cég aminél csak a név változott.<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
Ne a rohadt PC hez hasonlítsátok már ezt a nyomorult boxot azért ,mert ugyan abból tevõdik össze mint a pc!
Pc-n jó ha fél évre tudnak terveznek nyilván sokkal kisebb a megtérülési idõ.Tehát kénytelenek lényegesen magasabb áron adni megjelenéskor.Nem úgy mint a boxnál ahol tudták hogy Évek múlva is ez kerül bele!
A box az 1 kész termék lényegtelen,hogy mibõl tevõdik össze.A pc cuccok mind egyedi beárazás eredményei.
Mint ahogy számtalan más példa is van erre a mai világba is!
Megvehetsz 1 fúrógépet 10000 ft ból,de ha elmész megvenni minden hozzávaló alkatrészt közel 60000 ft ba lesz az a fúrógép amit 10000 készen megvehetnél!De tudod mit legyen neked igazad MS 1 szeretni való karitatív szervezet és csak a felhasználók miatt bukott ennyi pénzt mint amennyit a napvilágra hozott.<#nevetes1>
Moby
Nem szervez át semmit. Az MS tovàbbra sem gyárt hw-t. Kiszervezi ahhoz, akitõl a legolcsóbb ajánlatot kapja, majd idõrõl-idõre versenyezteti õket. Vastagon szarik az optimailzálásra, nem az õ dolga.
Ugye vannak itt páran, akik emlékeznek még, hogy az xbox gyártás mo-n kezdõdött a flextronicsnál, és ha jól tudom járnak ide az sg-re olyanok, akik dolgoztak is ott. Nyilván oka van, hogy aztán nem itt folytatódott. Lényegében hw kutatásra sem költenek semmit, készen vásárolnak mindent.

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Prototype 2 már 6500 Ft-ért megvehetõ használtan. Gyorsan lement az ára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Dettó így érzek. Majd meglássuk, elvégre még csak az elsõ térképen vagyunk a 4-bõl 😊

A pofám leszakad, de azt kell mondanom, hogy Darksectornak egyelõre igaza van az egyszínûséget,monotonitást tekintve <#wilting>

Totti5
Elsõ rész az elejétõl a végig izgalmas volt.

davidka003
Ezt mondta Tinman, hogy 4-szer hosszabb 4-szer unalmasabb lesz.

Totti5
Hát ez a Darksiders 2 nem úgy kezdõdik mint vártam. Konkrétan unom, mert semmi nem történik. Storyt az inkább hagyjuk... elõzõ részben már az elején olyan dolgokat nyomott az ember arcába és olyan hangulata volt a helyszínnek, itt meg... Kopár, kihalt, semmi. Death karakterével sem tudok azonosulni, mert nem történik vele semmi, s eltelt 5 óra. Remélem lesz valami lassan és felpörög, valami kibontakozik, mert az oké hogy nem 10 órás játék, hanem 20, de azért ilyen lapos kezdés luxus. Egy 100 órás Skyrimnál oké, de itt már 1/4de lement.

arty
nem tulzás 😊

nyuodtan nézz utána h mik mentek 2005 novemberében pécé fronton és mennyibe kerültek...
- pl 2005 juliusában jelent meg a 7800GTX, 140ezer forintért, ami bizonyos tekintetben elavultabb az xbox vgajánál
- az akkori legelterjedtebb ddr1 helyett az xboxban ddr3 volt
- 3 magos CPU - pécékben a két mag is jónak számított, 70-80+ ezresért
...
de persze, az MS mindezt 70ezerért gyártatta és csak sírás ment, hogy nem megy a szekér, még az éves jelentést is meghamisították 😄

Forza.

Totti5
tavaly 500 millió tiszta haszon volt, idén csak 490 => szarabb év😞

Harlekin
Te a fõnökeim minden Évbe a karácsonyi vacsoránál sírnak és elmondják,hogy ez az év rosszabb volt mint az elõzõ.De azért minden évbe sikerül valami újabb szebb autót hajót több nyaralást összehozni!Azok csak számok amik arra jók,hogy akiknek azt kell hinni,hogy ez az igazság azok elhiggyék<#kacsint>
Harlekin
Csúcshardver az kicsit túlzás ám legyen,de akkor is ott van az,hogy nem viszonyítható a box 512 ramja ami 1 fix és adott dolog évekig 1 pc be való 512 ramoz aminek optimálisan kel mûködnie úgy kb 1000 másik különbözõ dologgal.
Az meg hogy a boxot eltartja most esetleg a játék piac és a live ez biztos hogy nem volt igaz akkor 2005 be amikor megjelent,hisz nem úgy dobták piacra,hogy 1 rakat játék volt már rá megjelenéskor sõt az elsõ év igen csak a próbálkozásokról szolt játékpiacon és az se mind MS égisze alatt.
Totti5
Falconnal már nem volt baj ( ami nem azt jelenti hogy soha többé nem fordult elõ 3led vagy más )

davidka003
De a 2007-es is fos volt. Jasper ami már esetleg elmegy.

arty
a dvd meghajtó alatt NINCS hely a fat gépekben! ezért oda csak egy kis hulladék borda fért el... mindegy milyen az ón, ha egyszerûen az a borzalom hõ nem tud eltávozni rendesen... a gyártástech ezen pofozgatott, egyre kevésbé melegedett ugye a gpu, de melegedett! (meg a ramok és a hana is, igen)

harlekin: nézd meg a 2005-2006-2007es MS éves jelentéseket: az xbox divizio minden évben masszív veszteséget termelt!

Forza.

Totti5
2005 novemberen jelent meg és 2007 júliusban jöttek ki az elsõ javítással a hibára, majd kicsivel késõbb jött a Falcon. 2 év. ( s ezért 3 év garit adott az MS a gépekre )

arty
2 milliárdba került nekik a bénázás. hosszú távon gondolkodtak: mára az xbox brand simán ottvan a playstation mellett, amerikában pedig durván le is nyomták a sonyt...

2005 év végén az x360 csúcshardver volt, nemértem miért furcsállod az árát... gondolj bele, hogy ma mennyibe kerül 512mb ram és mennyibe került akkoriban 😊 teljesen reális az árcsökkenés!

Forza.

davidka003
De én azt hittem, hogy nem olyan nehéz megoldani a túlmelegedést aztán mégis évekbe telt nekik.
Simán normális forrasztóón kellett volna meg borda a memóriákra, HANA chipre. Nem értem mit kellett ezen éveket gondolkozni.

davidka003
Teljesen hihetõ, hogy minden gépen bukik kicsit aztán pedig a több milliós játékeladáson meg kaszál, fõleg ha õ a kiadó.
Most meg már, hogy régi a hardver így szerintem simán 25k körül letudják gyártani a gépet. 7 éves cucc.
Ha meg jönne 28 nm-en új SuperSLIM akkor mégtöbbet kaszálna rajta valszeg de lehet nem lesz belõle már semmi.

Totti5
Megérte, vagyis ez volt az egyetlen esélyük, hogy egy lépéssel a Sony elõtt legyenek és bejött nekik.

davidka003
Ez meg a másik amit nem értek, hogy biztos tudták, hogy nem megfelelõ a hûtése a cuccnak. Úgy voltak vele, hogy ha a fele rossz még akkor is jobban megéri kiadni fél évvel hamarabb, mint a PS3-at?

Harlekin
Számolnám ÉN de minek nem véletlen lett MS feje a világ leggazdagabb embere és biztos,hogy nem így ahogy az XBOX költségit ár értéket ti gondoljátok!
Totti5
Számold bele a kutatásokat, a kifejlesztést az akkori árakat, a a gép elõállításához létrehozott gyártósorokat, gépeket... ezek évrõl évrõl csökkenek, sokat spórolnak ahogy fejlõdik a technika, átszervezik a gyártást, a drága dolgokat kiváltják olcsóbbal, megtérül a belefektett pénz.