XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Valóban, bár az hogy kell nem igaz. Opcionális. Vegyük akkor 70 ezernek mindennel ami létezik. Az sem drága, de amúgy csak memória kártya kell és nem kötelezõ megvenni a legnagyobbat és legdrágábbat.

Játékokat nem arra készítik hogy hogyan adható el, így ennek sok értelme nincs. Amúgy mindent el lehet adni jó áron! Összes PSP játékomat simán eladtam s a gépet is sec perc alatt.

Felhozatal szegényes és a Sony jobban erõlködhetne, de ami van rá és lesz rá az olyan minõség hogy már megéri.

PSP 1et mindenhol használtam, de legtöbbet itthon nyilván, mert egy 10+ órás játékkal nem lehet csak utazás közben játszani, s amikor utaztam pl vonaton akkor inkább filmet néztem rajta. Játszani amúgy is nyugodt körülmények közt lehet a legjobban + én rákötöttem a gépet hangerendszerre itthon😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Sosem értettem mi értelme az ilyen renderelt képeknek. Már vagy 10 éve nyomatnak ilyeneket és semmi nem derül ki belõlük.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
De az magában semmi. Kell hozzá minden szar még. Kijelzõvédõ, memóriakártya meg még fene tudja mi. Tok sem árt.
Játékokról nem is beszélve. Horror áron adják ezeket a játékokat.
Eladni kurva nehéz a játékot, mert kevés a felhasználói bázis magyarországon. Ráadásul a játékfelhozatal elég szegényes.

Mondjuk nem tudom de amúgy sem látom neki az értelmét. Ha itthon vagyok játszok a nagy konzollal. Ha meg nem vagyok itthon akkor vagy suli vagy munka. Ha esetleg utazik is az ember az a 30-60 perc kibírható enélkül is.
Sokat kell rá költeni és nem igazán térül meg.
De szívesen meghallgatom a tapasztalatokat, hogy ki mennyit és hol használja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

warass
<#eljen>

+1

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
57 ezer forint egy felsõ kategóriás hatalmas kijelzõs, alul felül tapipados eszköz ami a legmodernebb hardwerelemekbõl épül fel, nem mellesleg a legszebb látványt ( Uncharted szinte hozza a PS3as Uncharted 1 szintet, az Assasins Creed szintén, a Rayman pedig ugyan az pl ) és a legjobb játékélményt ( minden gomb + két analóg ) produkálja kézi eszközön.

Drága a francokat. A 200 ezres telefon az drága. Ez nem az.

DarkSector
Nemgond nem utaltunk hálisten elõre. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Emailt nem kaptam a változásról vagy elnézést kérésrõl, szóval kapják be tövig. Tróger banda, legalább vállalják fel a hibájukat és ne a hátam mögött irogassák át az árakat. Soha többé még a környékére sem megyek, s senkinek sem fogom ajánlani. Fekete listán van.

szega96
Ezen jót nevettem 😄

szega96

orichalcos
Na überkonzol felemelte a Halo 4 limited árát 15k-ra. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Nagyon el vagy tevelyedve, ha ezeket "kis szar telefonos" jatekoknak nevezed...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003
De még warez sincs rá. Kis szar telefonos játékokért fizetne a halál.
Ráadásul minimum 40 ezerrel van túlárazva a cucc.
Inkább gyûjteni kell az új Xbox-ra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szega96
Kíváncsi vagyok milyen lesz,idén kiélhetem magam az ac-ben, már cska arra avgyok kíváncsi hogy hány playeres lesz a multija

Totti5
Kell egy Vita... ( nem lesz árcsökkenés )

Totti5

Totti5

Totti5
<#eljen>

blackcalibra
Köszi még egyszer!
Ha majd lesz valami ismét eladó, nyugodtan írj!
Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

blackcalibra
Tinmantól.
Korrekt!

kem001
Gondolom nincs a monitorban hangfal azért akarja így megoldani. Az, meg hogy mire köti rá, az az õ dolga.. Csak megoldás érdekli.. Köszönöm a válaszotokat amúgy.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Totti5
Olvastad az újdonságokat? komoly lesz ha ezeket mind betartják.

IDÉNY

- Trófeaszekrény… trófeákat gyûjthetsz az idény során.
- Visszatér a 2v2! Játssz helyi társaddal rangsorolt meccseket.
- Több meccskeresési lehetõség… vendégek, klubcsapat vs válogatottak, stb
- Divízió címek! A sima feljutás is rendben, de ha megnyered a címet, tiéd a dicsõség
- Keret és felállásmentések. Csak egyszer kell beállítanod õket!
- Igazságosabb meccskeresés. Kevesebb Real Madrid-Tottenham, több Real Madrid-PSG meccs

DEMO

- Szeptember 11-én jelenik meg minden platformraOut 11 September on PS3, Xbox 360 and PC.
- Demo csapatok: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus és Manchester City
- Demo stadion: Manchester City’s Etihad Stadium

KLUBOZÁS

- A Profi és a gépi emberek értékei topligákban szereplõ játékosok után mintázva
- Az emberi kapusok értékei alacsonyabbak, nem lehet teljes asszisztal játszani velük
- Meccsszûrõ BÁRMELY-re és emberi kapusra
- A gépi emberek fejlõdnek ahogy a klubod fejlõdik
- A profid szerverre van mentve, nem a gépre: Viszlát csalók!
- Az online profi csak a klubban használható: nem lehet többet offline boostolni
- Idény van! Nincs többé zavaró pontozás. Juss fel az elsõ osztályba!

FIFA ULTIMATE TEAM

- Bemutató új játékosoknak: hogyan építsd fel a csapatod és hogyan kereskedj
- Speciális jutalomcsomagok visszatérõ FUT játékosoknak.
- Van idény az Ultimate Team-ben!
- Team of the Week kihívások és feloldható cuccok a katalógusban.
- Online és egyjátékos idény az Ultimate Team-ben!
- Idény – 5 divízió lesz.
- Az egyjátékos idényben vannak követelmények. Online nincs, viheted a legjobb csapatodat.
- Minden idény végén kapsz jutalmat, ahogy végez a csapatod
- EA SPORTS Football Club bele van integrálva a FUT-ba: a barátaid látják az átigazolásaidat
- Felszabadíthatsz jutalmakat az EASFC katalógusban, pl. több keret vagy nagyobb cserealap
- Az erõnlét sokkal fontosabb lesz, mint eddig
- Morál – alapból közepes morálon kezdesz, és onnan kell felvinned
- Jutalmat kapsz, ha elvered a Team of the Week-et minden héten

zaki
fifának még mindig nem mutatták be az acsijait, padig 1 hónap múlva megjelenés, halo meg pl november elején jön,... na mind1.

orichalcos
Itt meg lehet nézni az acsik ikonjait is:

katt

orichalcos
Halo 4 acsik:

katt

Hell yeah. Lesz solo legandary ismét. Fuck yeah. Meg koponyák. Meg terminálok.

NOvembert akarom.

arty
xbox hdmi kimenet -> hdmi-s erõsítõ/hangfalak -> monitor? 😊) vagy ez "drága" ?

Forza.

orichalcos
Én így oldottam meg:

Katt

Nekem is úgy van. Az rca-t meghosszabbítottam és ment a erõsítõbe.
kem001
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ismerõsöm most tervez venni XBox 360-at. Olyan problémája van, hogy HD monitorra szeretné rákötni, de az a baj, hogy a hangot meg más kimeneti eszközbe szeretné rárakni. Gondolok itt hangfalra. Hogyan lehetne ezt megoldani?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Totti5
40%al csökkenti a távolságot. Mûködik! Jó cucc.

kakaoskalacs
a hangjátol meg mindig frászt kapok tudálékos péló..
Az a baj velük , hogy egy tesztjük utan sem gondoltam ugy az éppen aktuális tesztelt játékra , hogy MUSZAJ KIPROBALNOM/megvennem stb.
Ellenben az lejött , hogy "minden játék" szar vagy nemjo vagy valami baj van vele ...
9:48 ott bukik ki a tag.
Ellenben ha elolvasok egy kulfoldi vagy magyar szakértõk által irt tesztet ott már ezeregyalkalom volt , hogy kedvet kaptam egy jatekhoz.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
aha aha aha

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

orichalcos
30percig lehet játszani vele. Bárkinek. Állítólag egy idõ után visszatöltõdik a 30perc, de errõl nincs infóm, most lépek aludni, nem tudom megnézni.

meddig van nyitva a trial? Mert azt hiszem pénteken jön meg a boxom :S
én is ki akarom probálni!

orichalcos
Az túlzás. Legalábbis nekem. Sosem voltam oda a CS-ért, nem sokat játszottam vele. De ezzel úgy vagyok hogy az a fél óra míg trial engedte játékot, élvezettel játszottam. Ilyen napi 1-2 órás elfoglaltsághoz jó lesz.

Van még jó sok bug benne amúgy. Pl ha Party-ban vagyunk nem lehet valamelyik játékmódban játszani.

Baromság.
Élvezhetõ?

orichalcos
VÉgül is nem is vészes ez a Counter Strike: GO. Trial alapján ha leviszik az árát majd megveszem.

Csak hát lejárt a trial, talán nem is baj. 😄

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért érdekel a dolog mert ha valamit nem tudok az felba...a az agyam 😄
Nem tudtam ezzel az infóval mit kezdeni, ezért kérdezek!

DarkSector
Nem vagy warez párti akkor miért érdekel a dolog? 😛

davidka003
Nem lehet kiütni igen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Lehet az lesz,mert így bealszok rajta.
Nem vagyok warez huszár de mesélnétek errõl? Esetleg az újabb gépeket nem lehet hogy is fogalmazzak! Kiütni?

DarkSector
Max warez miatt van jelentõsége.

DarkSector
Hát ja...de nekem a HD felujitás is elég lenne, de akkor X360 Arcade-ba tegyék.

Totti5
Ez a tag sokkal! értelmesebb mint a másik, még akár hallgatható is lenne, ha érdekelne ez a média ahol tesztel.

davidka003
Warez huszár vagy-e?

orichalcos
Ja jóvan. 😄

AMúgy meg rohadjanak meg, inkább ezt csinálnák meg. Ezért még talán ps3at is vennék.