XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékokat nem arra készítik hogy hogyan adható el, így ennek sok értelme nincs. Amúgy mindent el lehet adni jó áron! Összes PSP játékomat simán eladtam s a gépet is sec perc alatt.
Felhozatal szegényes és a Sony jobban erõlködhetne, de ami van rá és lesz rá az olyan minõség hogy már megéri.
PSP 1et mindenhol használtam, de legtöbbet itthon nyilván, mert egy 10+ órás játékkal nem lehet csak utazás közben játszani, s amikor utaztam pl vonaton akkor inkább filmet néztem rajta. Játszani amúgy is nyugodt körülmények közt lehet a legjobban + én rákötöttem a gépet hangerendszerre itthon😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Játékokról nem is beszélve. Horror áron adják ezeket a játékokat.
Eladni kurva nehéz a játékot, mert kevés a felhasználói bázis magyarországon. Ráadásul a játékfelhozatal elég szegényes.
Mondjuk nem tudom de amúgy sem látom neki az értelmét. Ha itthon vagyok játszok a nagy konzollal. Ha meg nem vagyok itthon akkor vagy suli vagy munka. Ha esetleg utazik is az ember az a 30-60 perc kibírható enélkül is.
Sokat kell rá költeni és nem igazán térül meg.
De szívesen meghallgatom a tapasztalatokat, hogy ki mennyit és hol használja.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Drága a francokat. A 200 ezres telefon az drága. Ez nem az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ráadásul minimum 40 ezerrel van túlárazva a cucc.
Inkább gyûjteni kell az új Xbox-ra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
IDÉNY
- Trófeaszekrény… trófeákat gyûjthetsz az idény során.
- Visszatér a 2v2! Játssz helyi társaddal rangsorolt meccseket.
- Több meccskeresési lehetõség… vendégek, klubcsapat vs válogatottak, stb
- Divízió címek! A sima feljutás is rendben, de ha megnyered a címet, tiéd a dicsõség
- Keret és felállásmentések. Csak egyszer kell beállítanod õket!
- Igazságosabb meccskeresés. Kevesebb Real Madrid-Tottenham, több Real Madrid-PSG meccs
DEMO
- Szeptember 11-én jelenik meg minden platformraOut 11 September on PS3, Xbox 360 and PC.
- Demo csapatok: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus és Manchester City
- Demo stadion: Manchester City’s Etihad Stadium
KLUBOZÁS
- A Profi és a gépi emberek értékei topligákban szereplõ játékosok után mintázva
- Az emberi kapusok értékei alacsonyabbak, nem lehet teljes asszisztal játszani velük
- Meccsszûrõ BÁRMELY-re és emberi kapusra
- A gépi emberek fejlõdnek ahogy a klubod fejlõdik
- A profid szerverre van mentve, nem a gépre: Viszlát csalók!
- Az online profi csak a klubban használható: nem lehet többet offline boostolni
- Idény van! Nincs többé zavaró pontozás. Juss fel az elsõ osztályba!
FIFA ULTIMATE TEAM
- Bemutató új játékosoknak: hogyan építsd fel a csapatod és hogyan kereskedj
- Speciális jutalomcsomagok visszatérõ FUT játékosoknak.
- Van idény az Ultimate Team-ben!
- Team of the Week kihívások és feloldható cuccok a katalógusban.
- Online és egyjátékos idény az Ultimate Team-ben!
- Idény – 5 divízió lesz.
- Az egyjátékos idényben vannak követelmények. Online nincs, viheted a legjobb csapatodat.
- Minden idény végén kapsz jutalmat, ahogy végez a csapatod
- EA SPORTS Football Club bele van integrálva a FUT-ba: a barátaid látják az átigazolásaidat
- Felszabadíthatsz jutalmakat az EASFC katalógusban, pl. több keret vagy nagyobb cserealap
- Az erõnlét sokkal fontosabb lesz, mint eddig
- Morál – alapból közepes morálon kezdesz, és onnan kell felvinned
- Jutalmat kapsz, ha elvered a Team of the Week-et minden héten
My streams: https://beam.pro/oriic
katt
Hell yeah. Lesz solo legandary ismét. Fuck yeah. Meg koponyák. Meg terminálok.
NOvembert akarom.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Az a baj velük , hogy egy tesztjük utan sem gondoltam ugy az éppen aktuális tesztelt játékra , hogy MUSZAJ KIPROBALNOM/megvennem stb.
Ellenben az lejött , hogy "minden játék" szar vagy nemjo vagy valami baj van vele ...
9:48 ott bukik ki a tag.
Ellenben ha elolvasok egy kulfoldi vagy magyar szakértõk által irt tesztet ott már ezeregyalkalom volt , hogy kedvet kaptam egy jatekhoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
én is ki akarom probálni!
Van még jó sok bug benne amúgy. Pl ha Party-ban vagyunk nem lehet valamelyik játékmódban játszani.
Csak hát lejárt a trial, talán nem is baj. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudtam ezzel az infóval mit kezdeni, ezért kérdezek!