XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lesz nekem a bolti 10ért.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FPSt csak is 2 db analóg segítségével lehet irányítani, vagy egérrel. Minden más alkalmatlan rá.
Telefonokon a csak tapipaddal játszható játékok a legjobbak. Amik a képernyõre kirakott dpaddal , analóggal, meg gombokkal variálnak azok már nem jók.
2 dologra kell a telefon: telefonálni és internetre néha. Ha nem játszunk akkor nem kell csúcstelefon. Örülük is, hogy engem nem tudtak beetetni a gyártók, hogy kell egy 250 ezres teló.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Na így leírva mindjárt másként hangzik, értelek is ...
Totti is csak azt felejtette el odaírni, hogy "SZERINTE", mert én például (bár mindenki tudja, hogy a szerénység nem erõs oldalam) egészen jól elirányítom a GTA3 -at is és FPS -ezni sem mondanám, hogy rossz, vagy hogy is mondta ... "SZAR" a telefon, legyen az bármilyen. Meg lehet csinálni, lehet használni játékra. Nyilván nem érdemes összevetni egy kontrollerrel ahogyan a kontroller vs egér+bill párosítás is butaság és arra is ment a sírás sokaktól, hogy hát "neeemleheet" meg hogy "szaaaaaar" ... Aztán mégis lehet, hoppá.
Csak azt akartam mondani, hogy vannak játékok, amiket kimondottan jól lehet tolni ezeken, meglepõdtem, és amilyen "bonyolult" az AC irányítása, szerintem rá tudnák tenni jól, max biggyesszék a cím után, hogy iOS és akkor nincs meglepõdés.
Totti:
Max Payne tényleg nem való ezekre, de Real Racing 2 pl. nekem kurvajó, IB😄ungeons pedig diablós lesz. Meg aztán egy Heavy Rain bonyolultságú dolgot is simán rá lehetne tenni ... az angry birds beszûkülést meg el kell felejteni
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
nem a génsebészet szikével a lényeg, hanem hogy nem takarod ki a kép felét és van visszajelzésed a mozdualtról, érzed a gombot, a gombát. ha ki adnak egy szarul iráyithato, ronda asscreedet, de a címe ugyanaz mint a vitásé, akkor elégedett lennél? csak mert UGYANAZT nem adhatják ki, lásd a két említett ok 😊
a vitás ac pont azért jó, mert ezerszer inkább visszahoz valamit az asztali gépek adta játékélménybõl - szemben bármilyen moblossal. oda más játékok valók, ahogy totti irta is.
Forza.
PSP 1 - Vita pedig mindazt tudja amit a tapi telefonok soha az életben nem fognak + ugyan azt tudja tapi terén mint azok. Tehát egyetlen kézi játékgép létezik az pedig a VITA, vagy a 3DS.
Ahol mit nem érnek el hogyan ... ? Te fejlesztõ lehetsz. Nyilván azért sincsenek csak szar tetrisek, meg dühös madarak erre a kula "ifonra" mert nem érik el olyan közvetlenül ... az EPIC -nek meg jó hosszú lehet a karja, mert õk elég jól elérik közvetlenebbül (InfinityBlade2, InfinityBlade Dungeons) és a többiek (DeadTrigger, Modern Combat, Real Racing2, stb.) Mi lenne ha el is érnék??
Ha azt mondod, hogy harmaderõs az "ifon", azt még megértem lehet tényleg annyi, bár látvány kérdése. Ha az irányítást nem szereted (bár az Assassin's Creed egyik platformon sem egy génsebészet lézerszikével) azt is értem ...
Ja hogy 'szerinted' hulladék lenne, az más ...
"ugyanaz" ...
Forza.
Remélem lesz ilyen iOS -re is mert az iPhone 4S -en is elfutna <#finom>#finom> (persze kevesebb detail, de a 4core vs 2core GPU és CPU kivételével jórészt ugyanaz a vas fût benne, CortexA9 és SGX543MP)
Én most ismerkedem a legfullosabb játékokkal iPhone -on és beszarás milyenek vannak. Amikor melóban ülök, akkor jól el lehet velük ütni az idõt 😊
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Forza.
Vegyél VGA kábelt kb 2-3k.

My streams: https://beam.pro/oriic
Forza.
Nem értem ezt :S
A örömbe csak egy a baj 😞
Van egy Monitorom! Hang nincs rajta! Két csatlakozó van a hátulján. Egy VGA ami természetesen a számítógépemé, és egy HDMI csatlakozó. Ami az xboxomé lenne, de így meg nem tudok rá hangot kreálni<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Mit tudnék én csinálni h legyen hangom mert a Boxba már nem tudom mellérakni azt a ... minek is nevezik? Ami hangot és videojelet biztosítana a tv-nek! Gondolkodtam azon, hogy azt a müanyag burkolatot letépem róla hogy a HDMI kábel mellé beférjen, de úgy meg tuti nem lenne jó! szerintem! Ötletek tippek!?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Választ ígértek, nem jött, az emelés megvolt. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
Meg gondolom a beépített játékok még a mario szintet sem ütik meg sem grafikában sem minõségben.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor