XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
16kért akarod megvenni?😄

Jó lesz nekem a bolti 10ért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
FPSt még a PSP1en sem lehetett normálisan játszani, pedig azon vannak gombok és 1 ( nem túl jó ) analóg!

FPSt csak is 2 db analóg segítségével lehet irányítani, vagy egérrel. Minden más alkalmatlan rá.

Telefonokon a csak tapipaddal játszható játékok a legjobbak. Amik a képernyõre kirakott dpaddal , analóggal, meg gombokkal variálnak azok már nem jók.

davidka003
Gyakorlatilag az összes Iphone meg a többi drága teló is csak parasztvakítás. Ha lenne 250 ezrem vennék egy Vitát meg egy Androidos telót 60k-ért aztán még így is jobban járnék játékélményben, mint te az Iphone 4-el.
2 dologra kell a telefon: telefonálni és internetre néha. Ha nem játszunk akkor nem kell csúcstelefon. Örülük is, hogy engem nem tudtak beetetni a gyártók, hogy kell egy 250 ezres teló.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Macccy
Hogy picikét ON is legyen, az új Windows Phone 8 -nál most akkor mi lesz a marhanagy XBOX Live kötõdés határa, mit lehet majd vele csinálni? Mert össze-vissza mondogattak már dolgokat, de a kisegítõ lapok, meg avatár a zsebedbe baromságokon kívül még mást nagyon nem láttam amitõl annyira "integrálódna" ... Najó meg volt ez a Smart Glass ... De lesz valami játék kompatibilitás? Bírni fog egyes egyszerûbb játékokat, hogy folytassam a buszon amikor kigyullad a Móriczon, vagy semmi ilyen?

<#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
hûûûdenagyon OFF (szét lesz rúgva a seggünk, szétoffojjuk itt a kábeles-gétéás lapot 😊

Na így leírva mindjárt másként hangzik, értelek is ...
Totti is csak azt felejtette el odaírni, hogy "SZERINTE", mert én például (bár mindenki tudja, hogy a szerénység nem erõs oldalam) egészen jól elirányítom a GTA3 -at is és FPS -ezni sem mondanám, hogy rossz, vagy hogy is mondta ... "SZAR" a telefon, legyen az bármilyen. Meg lehet csinálni, lehet használni játékra. Nyilván nem érdemes összevetni egy kontrollerrel ahogyan a kontroller vs egér+bill párosítás is butaság és arra is ment a sírás sokaktól, hogy hát "neeemleheet" meg hogy "szaaaaaar" ... Aztán mégis lehet, hoppá.

Csak azt akartam mondani, hogy vannak játékok, amiket kimondottan jól lehet tolni ezeken, meglepõdtem, és amilyen "bonyolult" az AC irányítása, szerintem rá tudnák tenni jól, max biggyesszék a cím után, hogy iOS és akkor nincs meglepõdés.

Totti:
Max Payne tényleg nem való ezekre, de Real Racing 2 pl. nekem kurvajó, IB😄ungeons pedig diablós lesz. Meg aztán egy Heavy Rain bonyolultságú dolgot is simán rá lehetne tenni ... az angry birds beszûkülést meg el kell felejteni

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
ifonon van IOS, ami alatt pár féle hardver azért lehet... nyilván ezt valahogyan elrejtik elõled appleék 😊 vitán nincs ilyen/ekkora gond, mert nincs kétféle vita...

nem a génsebészet szikével a lényeg, hanem hogy nem takarod ki a kép felét és van visszajelzésed a mozdualtról, érzed a gombot, a gombát. ha ki adnak egy szarul iráyithato, ronda asscreedet, de a címe ugyanaz mint a vitásé, akkor elégedett lennél? csak mert UGYANAZT nem adhatják ki, lásd a két említett ok 😊

a vitás ac pont azért jó, mert ezerszer inkább visszahoz valamit az asztali gépek adta játékélménybõl - szemben bármilyen moblossal. oda más játékok valók, ahogy totti irta is.

Forza.

Totti5
Telefon telefonálásra és max tapijátékokra mint az angry birds. Minden más olyan játék ami kijött rá SZAR. GTA3 hiába kapott sztárolást és 10/10eket IRÁNYÍTHATATLAN SZAR. Ez a valóság, persze agymosott telefondroidok mindent megmagyaráznak hogy jó, de nem az. May Payne? SZAR, nem lehet vele érdemben játszani. Lehet ezek úgy ahogy eldöcögnek a képen, de ez ugyan a helyzet mint Kinectel CODot játszani. Nem lehet, mert a gép kialakítása nem teszi lehetõvé.

PSP 1 - Vita pedig mindazt tudja amit a tapi telefonok soha az életben nem fognak + ugyan azt tudja tapi terén mint azok. Tehát egyetlen kézi játékgép létezik az pedig a VITA, vagy a 3DS.

Macccy
marhára OFF
Ahol mit nem érnek el hogyan ... ? Te fejlesztõ lehetsz. Nyilván azért sincsenek csak szar tetrisek, meg dühös madarak erre a kula "ifonra" mert nem érik el olyan közvetlenül ... az EPIC -nek meg jó hosszú lehet a karja, mert õk elég jól elérik közvetlenebbül (InfinityBlade2, InfinityBlade Dungeons) és a többiek (DeadTrigger, Modern Combat, Real Racing2, stb.) Mi lenne ha el is érnék??

Ha azt mondod, hogy harmaderõs az "ifon", azt még megértem lehet tényleg annyi, bár látvány kérdése. Ha az irányítást nem szereted (bár az Assassin's Creed egyik platformon sem egy génsebészet lézerszikével) azt is értem ...
Ja hogy 'szerinted' hulladék lenne, az más ...

arty
jah, a harmaderõs ifonon is elfutna, ahol ráadásul a hardvert nem is érik el (feltehetõen) olyan közvetlenül, mint a vita esetén. meg persze az irányitás is a tapiképernyõ miatt egy hulladék lenne.

"ugyanaz" ...

Forza.

szega96
Biztos nem lesz ilyen iphonera 😄

Macccy
Jelentkeztetek már az új LIVE Beta -ra? Engem valamiért nem engedett létrehozni beta accountot vagymit, de nem írt ki hibát ...

Macccy
nagyon OFF

Remélem lesz ilyen iOS -re is mert az iPhone 4S -en is elfutna <#finom> (persze kevesebb detail, de a 4core vs 2core GPU és CPU kivételével jórészt ugyanaz a vas fût benne, CortexA9 és SGX543MP)
Én most ismerkedem a legfullosabb játékokkal iPhone -on és beszarás milyenek vannak. Amikor melóban ülök, akkor jól el lehet velük ütni az idõt 😊

arty
nekem háromféle volt és az MS jó volt, a mostani noname-m jó, de volt egy fekete dragon(?) ami meg nem volt jó, szellemképes volt NÁLAM. kollegának eladtam, de h elõtte próbálja ki és nála NEM lett szellemképes, így meg is vette.

Forza.

Totti5
Az a vicc hogy volt nekem eredeti MS is és nem volt jó. Ez a speedlink tökéletes.

arty
üdv a régiózáras digitális világban 😊 kódok a kukába. vagy eladod német ebayen 😞

Forza.

SZisztok. Egy problémával fordulnék hozzátok. Vettem egy xbox-ot a németeknél és kaptam hozzá 3 letölthetõ játékot. itthon a kod bírásakor felismeri és a letöltést kiválasztva kiírja hogy az én helyemen nem elérhetõ. Ilyenkor mi a teendõ?

Én eddig mindig a konzolokszervizés 2-3 ezres vga kábelt vettem, egyik sem volt szellemképes. Pedig valami noname izé.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TaRka0107
A sz.géped pedig, vagy HDMI-n legyen, vagy DVI-n, ahogy arty mondta. Azt ne használd VGA kábellel.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Ezekkel nagyon vigyázz. 2-vel jártam úgy, hogy szellemképes. Eredeti microsoft-os VGA kábelt kell venni, de az 9-10 ezer forint körül van. Azzal már nekem sem volt baj. Ha szerencséd van, kifoghatsz a 2-3 ezresbõl is jót.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
pontosan

arty
igem, ez pécéhez való vga kábel. dobd ki! vegyél hdmi kábelt a pécéhez és vga kábelt a boxhoz!

Forza.

arty
enny 😊

Forza.

Totti5
Ez nem is jó semmire.

Vegyél VGA kábelt kb 2-3k.

orichalcos
Halo 4 Spartan Ops évad hosszabb mint az ODST.

katt

My streams: https://beam.pro/oriic

Nos az a probléma. Hogy ami kábelt adtak hozzá, azzal semmi kép nem tudom a Pc monitora varézsolni az xbox képét!

arty
nagyon gyors ütemben kösd a pécét hdmi-re 😊 az 1080p sávszélességigénye miatt a pcés kép sokkal többet profitál a hdmibõl, mint az xbox - ha 720p-ben küldöd át. 720p a vga kábelen nem lesz olyan rossz.... talán az 1080p se, elvégre a játékok amugy is homályabbak a nativ felbontás miatt (ami ugye ált. 720p vagy kisebb)

Forza.

Pc meg tudom oldani HDMIs de onnan tol kezdve nincs semmi a kezembe :S
Nem értem ezt :S

FULL HD 32"

arty
amugy milyen felbontásu az a monitor?

Forza.

arty
pc->hdmi
box->vga

Forza.

Háh megjött a gépem 😄

A örömbe csak egy a baj 😞

Van egy Monitorom! Hang nincs rajta! Két csatlakozó van a hátulján. Egy VGA ami természetesen a számítógépemé, és egy HDMI csatlakozó. Ami az xboxomé lenne, de így meg nem tudok rá hangot kreálni<#falbav><#falbav>

Mit tudnék én csinálni h legyen hangom mert a Boxba már nem tudom mellérakni azt a ... minek is nevezik? Ami hangot és videojelet biztosítana a tv-nek! Gondolkodtam azon, hogy azt a müanyag burkolatot letépem róla hogy a HDMI kábel mellé beférjen, de úgy meg tuti nem lenne jó! szerintem! Ötletek tippek!?

szega96
30óra játékidõ, nem rossz, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul a sztori 😄😄

Totti5
66 nap és 10 óra!!!

szega96

DarkSector
Már most elképzeltem mosolygó arccal egy Final Fantasy 15-öt. Vagy egy Tomb Raider-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Emelték volna akkor is, csak nem ma hanem holnap... azt hogy neked sem voltak képesek válaszolni, meg no comment.

orichalcos
És tudjátok hogy miért emeltek árat? Mert én naívan írtam nekik egy üzenetet hogy ez most fix ár?

Választ ígértek, nem jött, az emelés megvolt. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Egyértelmû. Nextgennek ez kevés. Nextgen R* játéktól minimum olyat várok amitõl eláll a lélegzetem.

Totti5
Egyszerû fotomód effekt. Nem oszt nem szoroz.

szega96
kijelzõhöz hd-t írtak, ugyh gondolom biztos bivaly cucc <#nevetes1><#nevetes1> játékok meg gameboy kb

davidka003
Kijelzõ felbontást direkt ki sem írták.
Meg gondolom a beépített játékok még a mario szintet sem ütik meg sem grafikában sem minõségben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szega96
1080p haha

davidka003
Ezek mondjuk elég szánalmasak

Sima Sony PSP-t viszont lehet veszek majd egyszer használtan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
Játszunk, ezért is tudjuk, hogy ez nem így fog kinézni a TV-n. Ezekre rá van pakolva egy jó nagy adag szûrõ/képjavító, illetve ilyen kis képeken nem látod azt, amit a nagy tv-n látni fogsz. Még az ótvar grafikájú játék is sokkal jobban néz ki ekkora képeken, mint ríltájm a konzolon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
Amúgy én is erre gondoltam, hogy sztem ez még ebben a genben jön

Seth
Az is biztos hogy ezek nem 360,ps3 képek. Ilyen minõségû field of depth-re nem képesek.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ezek valós ingame képek. Kinagyítod és látod a recéket meg a lópolyt. Az az ért durva hogy ilyen képek után már nextgen meg minden más elõjön... komolyan senki nem játszik mostanában konzolon, hogy meg tudja ítélni a látványt??? mint ha valami ócska ronda játékok futtatására lenne képes a 360 meg a PS3.