XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem is igaz!

Most akartam átkódolni egy 40 GB-os videófilet, de ez a szar XBOX be sem olvassa... pfff... vicc. 2012-öt írunk basszus!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Guerilla +Armageddon...letólva kurvajó mind2-õ.
Steam-en meg is vannak eredetiben...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Red Faction Guerilla tényleg jó. Jó hogy beszereztem.
Grafika szép még élsimítás is van. Komolyan el se hiszem, hogy ilyen szépen fut boxon, nagyobb robbanásoknál is meg se reccen.
Ráadásul a nano-rifle és milyen látványos már, hogy leolvad a ház.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
megkegyelmezek, mert rossz nézni... csak szivatnak 😄 ironizálnak! félreértetted az elsõ davidka hszt és azóta csak megy a mókázás 😄 ne vedd a szívedre, van ilyen 😊

Forza.

Seth
Jah, meg videót szerkeszteni sem tudok,szar

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Not sure if so stupid or just joking.
Megnézném hogy nyomtatsz ki egy dokumentumot boxon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Látod igaz a hír olyan mint PS2-õn. 😄

Na én errõl beszéltem sok játéknál, hogy akkor lenne értelme pc-be ölni a lóvét ha legalább ennyi eltérés lenn a játékokban.

Mert itt valóban látszik a PC-s képeken hogy tök más mint konzolon...ha nem is sokkal másabb de színekben tuti pc-n eléggé 2-3 szín és annak árnyalatával kombinál a játék, míg konzolokon sokkal színesebb, több szín van a képeken...

Érdekes , de a lényeg hogy MINIMUM így kellene kinéznie 2 játéknak ha a konzolt megnézzük a PC-sel...csak mint tudjuk ez kb 1-2 játéknál fordul elõ ÉVENTE.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Igaza van Dávidkának. A konzolok nem jók semmire... egy rohadt árajánlatot nem tudok XBOX-on megírni... elegem van!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Nem tudsz meggyõzni arról, hogy jó a konzol."

Akkor mi a ráknak irkálsz ide?
Totti5

Ghost Reacon PS2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Felesleges vita amúgy. Nem tudsz meggyõzni arról, hogy jó a konzol. 44444négy!!!

szisztok. Még új vagyok a konzol volágba, azt meg tudjátok mondani, hogy honnan látom, vagy hol tudom megnézni live regisztrációban milyen országot adtam meg?

grebber
Az idõzõjeleket azért nézzed,ezeket nem õ írta.Prohardver GTX 680 topikjából copyzta õket!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Komoly értelmezési black hole-ba futottál bele :-D

"A konzolos grafika a mostani gen mondjon le és jöjjön minél elõbb a következõ."

Szinte minden második hozzászólásod arról szól, hogy jöjjön a nexgen. Egyáltalán mi a fenének irkálsz ide? Ok, megértjük, hogy véleményed szerint egy rakás szar, recés az összes xbox játék, de bazmeg, hogy állandóan ezt kelljen olvasni tõled már idegesítõ. Úgysem fogsz venni újgen gépet, akkor mi a fenének kell ez?
Harlekin
A picsába lebuktam...de nem mert számomra az éjszakába 2 dolog jó a szex meg az alvás nem mentegetek elesetteket és csapok agyon rosszakat<#nevetes1>
Amúgy meg gyerek koromba kényszerbõl kellett 4 évig zongorán tanulni és abba is maradt,majd mire megjött az eszem meg is szerettem így az alapok már megvoltak.1 nyomorult életünk van amit csak lehet ki sajtolok belõle.<#kacsint>
DarkSector
😄

kakaoskalacs
3. azthiszem az a kuldetes amikro a tetön kell nyomulni egy arab városban nah ott lett elegem mert mindig észrevettek : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Kezdek a végefelé lenni a Ghost Recon-ba...

PC-n ez a PS2-es szintû grafika állítólag (ami nem is olyan mint konzolon, nem mintha konzolon csúnya lenne, de nem ilyen):

DarkSector
hát nekem kb 5 dolláros kategória...elsõ részt inkább megvettem.
Én mondtam haveroknak hogy faszé rendelik elõ...dehát majd meglátjuk kinek mi érte meg vagy nem érte meg.

Macccy
Hehehehh 😊
Te igazi polihisztor vagy, mindent tolsz. Kezdem azt hinni éjjel még Batman is vagy ;D

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Mondjuk amiket hallok róla egyelõre tuti nem szerzem be. Pedig az 1 azért tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Szupi játék, remélem megvetted eredetiben. 😄

davidka003
Jó jó az tényleg nem volt rossz. Le is nyomtam 2-3 nap alatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Elsõ rész nem volt unalmas. Véletlen Tinman beletalált a dolgokba, mert szkeptikusan állt a játékhoz.

davidka003
Tinman mondta, hogy ez lesz. Nagyobb és unalmasabb. Én mondjuk nem csodálkoznék ha nem jönne új része.

orichalcos
Na ha valaki arra jár "véletlenül" és szeretne élõben Halo 4-el játszani:

http://www.outsidexbox.com/articles/2012-08-24-halo-4-playable-at-eurogamer-expo

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Na én is befejeztem a Darksiders 2-t....végre.
Elég hamar ellaposodott, a sztori egy nagy nulla az elsõ részhez képest.
Azért egy 6,5 pontot kap tõlem,mert látszik azért az igyekezet a készítõk részérõl, már ami az art-ot illeti, van pár jól sikerült helyszín és szörnyecske. A kevesebb jobb lett volna esete áll fenn

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
<#nevetes1>
Nem érek rá...
Elõhalásztam a synthesizerem és elkezdtem játszani erre asszony kitalálta,hogy játszam el neki a beyoncetõl a helot...eddig midit szerkeztettem most meg szenvedek ,mert elég régen játszottam rajta és nagyon nem akar menni.(lehet ha lenne benne acsi)<#nevetes1>
Totti5
Transformers: Fall of Cybertron

Lehet ezt még fokozni??? nem nagyon. Tökéletes! 10 óra hamisítatlan konzervdoboz aprítás! Hogy ha a Batman szarrá volt hypolva akkor ez minimum ugyan azt érdemli, mert COD tempó és rendezés szinten valósítottak meg azt a közel 10 órát. Már nem is tudom hogy féle robottal hány féle helyszínen kellett menni, annyira változatos volt. Sõt 3 oldal, különbözõ szereplõi, majd a végén összér mindent és EPIC. Mint ha valami Májkül Béj féle ezer millióból készült filmet nézném.
Story a célnak megfelel, van eleje közepe s vége, de közben ide oda ráncigál a felek közt, ami teljesen logikusan van felépítve így sosem zökkenünk ki a ritmusból.

Irányítás, jármûkezelés hiba nélküli. Hatalmas fegyver arzenált szedhetünk össze + sok kütyüt és képességet használhatunk + fejleszthetjük is õket.

Grafika gyönyörû, Unreal motort mint ha erre öntötték volna. Itt ott volt egy kis frém esés és nyomokban textúra popup is elõfordult, de ettõl eltekintve, de nem mellõzve legszebb Unrealos s a legszebb játékok közt van a helye. Animációk, hangok, zenék hibátlanok.

Nincs mese ez bizony 10/10

Macccy
ajjajj! megjött! Na most jön a "fosbox" és a fölgyújtás meg a vérbe-szidás egy insider tollából <#hehe> (just kiddin')

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
<#vigyor>

Ezeken én is csak röhögök davidka! ... Amúgy, bár erre is csak az ájfónnál jöttem rá, de kurvára nem mindegy milyen képátlón és pixelsûrûségen játszik az emberke, aki fikázza, hogy recés (oké, tényleg recés, de akkorse mindegy)
Példa:
FullHD 42" LCD - 52 pixel/inch <#wow1>(jókora "lépcsõk")
FullHD 22" LCD - 100 pixel/inch !

Oké, hogy subHD felbontásról konvertálnak (nem konvergálnak!) fel és az élsimítás sem túl erõs minden játékban, de a flegmázó népség gyakran úgy szidja a konzolok által létrehozott látványt, hogy A) nem érdekli a game és 😎 közelmászik a tévéhez mutogatni a zsíros ujjacskájával. Akkor pedig valóban gázos, gázosabb mint közelrõl egy asztali monitor a PC végén! Helyén kell kezelni a dolgot, szerintem legtöbbünk kényelmesen 2-3 méterre hever a tévétõl és onnan fûrészeli a villaint ...

(az ájfón példa csak onnan jött, hogy azon az egérmozi kijelzõn viszont nem kell sose antialiasing, mert a 960x640 felbontás megkúr olyan éles)

davidka003
Én is gondolkoztam pár hónapja, hogy fejlesszek megint gépet a kicsivel jobb grafikáért vagy vegyek boxot a sok jó játék miatt. Már vagy 25 exkluzív játékot letoltam és teljesen megérte. Ráadásul Lost Odyssey még hátravan amitõl sokat várok.

davidka003
De még ha bûn ronda lenne akkor esetleg lehetne szidni.
De amíg ilyen grafikával jönnek a játékok addig teljesen megfelelõ.
Hülye grafika buzik fél milliós géppel verik magukat, hogy fos a konzol aztán meg sírnak, hogy semmi jó játék nem jön PC-re.
Ráadásul a Gears of War 3 is fos szerintük.

Harlekin
Mirõl maradtam le?
Totti5
Egyik oldalon ott szálltam ki a hozzászólások olvasásából amikor a tegnap megjelent GTA5 képek kapcsán nekizendült a társaság annak hogy ez voodoo 1 szint, mert a képen az talaj textúra nem tû éles.

Ha egy konzolosnak csak a grafika számít, mert ugye ezt vágják fejünkhöz a hardkór pécések, akkor miért olvasom minden hír alatt a PCvel is foglalkozó oldalon a nagytudásúaktól azt hogy minden játék ilyen meg olyan ronda? teljesen tévúton járunk... szégyen hova jutottunk.

kill3r21
Látom volt itt minden, mindensetre ha valakinek van Lumia telója és nem kell neki és elfogadom 😄
davidka003
"Haggyátok már abba ezt az xbox 360 szép grafika fényezést.
Ocsmány recés minden game.Kevés olyan van amin nem észrevenni hogy recés legutobb ilyen a May Payne 3 volt.

Az xboxnak jól áll a távolság ennyi de ne 5 méterrõl legyen szép mert akkor esetleg nem látod a recéket.A konzolos grafika a mostani gen mondjon le és jöjjön minél elõbb a következõ."

"Csúnya ,ocsmány sz@r ha ezt nem látod de itt rajtad kívül mindenki nem lehet,hogy veled van a probléma és te vagy elfogult ? Elavult az egész technika....Zárjuk is le."

Olyan agyhalottak, hogy csak én baszom fel magam rajta .

DarkSector
Úristen megint a hülye poénok.
Gondolom egy nagyokos találhatta ezt ki. <#miaz>

davidka003
😄

Ne felejtsd el az online passot is, ha multizni akarsz.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003
Na így, hogy hamarosan jön a Fifa 13 már 3k körül lehet kapni Fifa 12-t. <#taps>

Macccy
Na ez végre kerek volt, ilyen formán egyet is értek ... <#vigyor0>

Totti5
Nem kell. GPSre, fényképezni tökéletes egy Ájfón / Galaxy vagy más csúcskategóriás eszköz, már ha az embernek nincsenek különleges igényei ( mondjuk GPS kapcsán nyilván nem a beépített funkcióval kell próbálkozni, hanem egy IGOval ).

Tökéletesen lehet játszani telefonokon a telefonokra írt játékokkal amik olyan irányítási metódust / tartalmat igényelnek ami nem a képernyõn megjelenõ dpad, analóg, és gombok sokasága.

3DS nagyon jól szerepel és csilliárd DS/PSP is a piacon van + játékok, tehát a komoly kézi konzol gémingnek továbbra is megvan a létjogosultsága. Telefon géming teljesen más, arra messze nem jönnek olyan komplex játékot, mert nem lennének sikeresek és persze az ár... amíg telefonon 1-2 dollár egy játék ( annyit is ér ), addig egy 3DS és VITA játék 10 ezer. Hatalmas az eltérés, de drága a játékok elõállítási költségük is. Elég csak megnézni az Unchartedet vagy a Resident Evil: Revelations-t. Azért az Vita AC nem pár fillér...

Mobiltelefon géming =/ kézi konzol géming.

VITA egyenlõre a Sony miatt nem megy. Kellenének rá az olyan játékok amik eladják a gépet. God of War, Final Fantasy, GTA, GT pl. Ezek tuti siker. No meg azt se feledjük el hogy a PSP máig szenved az 1 gépre eladott játékok tekintetében. Hiába kelt el 70 millió gép, ha ezek valóban jelentõs részét egyszerûen warezmasinának vették és egy szál eredeti játékot nem vett rá az illetõ. Lehangoló arány. Most hogy a VITA egyenlõre törhetetlen az érdeklõdés sem túl nagy.

Ebben ez esetben kell a nagyon okos és jól fizetett Sony márketingeseknek kitalálni a tutit, de mint tudjuk a Sony ebben a genbe 2 évente leszerepel, szóval semmi jóra nem lehet számítani. Az azért egy nagy pofon lenne a Sonynak meg nekünk is, hogy ha a valaha készült legjobb kézi játékgép nem lenne sikerstory.

davidka003
Most nem akarok geci lenni de gyakorlatilag a 20k-s SE X8-ban amit vettem, abban is van wifi, GPS, fényképezõ.
Totally worth it.
Fényképezõben amúgy szarba se nézem a gagyikat, csak a tükörreflexes a jó.

DarkSector
?P

Macccy
annyira OFF, hogy már szürke

Tökéletes megoldás tehát nincs. Szóval célhardvert a célokra ... Bepakolod kistatyódba a 65k-s Vita-t mert játékra az való, a 60k androidos telefont hogy telefonálj, az 50k-s fényképezõd mert a telefon nyilván fényképezésre is alkalmatlan (legalábbis az inkvizítorok ezt mondták, közvetlenül azután, hogy kiderült: a Föld gömb alakú), az iránytût mert a digitális sem arra való, a GPS -t mert bár eltévedni Chris Columbus óta nem ciki, de a telefon erre sem jó, vagy nem is tartalmazza a 60k -s ... kamera, jegyzettömb, ceruza, egy hegyezõ sem árt ...

Persze csak ironizálok és unatkozom, mert a melóhelyen ülök, de mindjárt lemegyek a napra ...

A lényeg, hogy SZERINTETEK "parasztvakítás", "nincs létjogosultsága" és "szar". A tény pedig az, hogy a tapizós reflexjátékokon kívül még van pár mûfaj ami irányítható, sõt élvezetes is, ha nektek nem is de a sok millió másik ember számára igenis az! Ami pedig a bizonyítékokat illeti, amit már a fejlesztõk is tudnak, nos nem kell messzire menni:

http://www.gamekapocs.hu/hir/30676/hwsw_vegleg_lealdozoban_a_kezikonzoloknak

A címtõl ne ijedjetek meg, biztos bedolgozik náluk a Bors fõszerkesztõje! <#vigyor>

De szóval onnan kanyarodtunk eme útra, hogy jópofa ez az Assassin's Creed spinoff, sajnos még más mobil eszközre nem csinálják meg. Nah majd egyszer.
Sebaj, nemsokára jön a fullos ... és közelg a HALO4 <#wow1>

arty
ms-nél ezt meg ne hallják 😞((

Forza.

arty
mondok 3 elõnyt a kontrollerre a bill+egérrel szemben -> van létjogosultsága
a tapiképernyõrõl is el tudod ezt mondani? -> játékra nincs létjogosultsága

(maradjunk az ac/gta3 irányitásánál, angry birds nemjátszik)

Forza.

DarkSector
Ez csak jelképesen mondtam természetessen doboz elõrendelés lesz, de ha azt mondanák hogy most 15-16k lenne és 6 honappal elõbb tólhatom akkor kifizetném.