XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ó én kazánomban is mindkét fõpanelt ki kellett cserélni röpke 90k.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Moby
Nem is a mikkel, csak az a bicskanyitogató, alpári stílus, ahogy alkudozni próbálnak az "emberek". Értem én, hogy nincs kultúrája nálunk az üzletkötésnek, de hogy a vevõ azzal FENYEGET, hogy ha nem engedek az árból, akkor nem viszi el a gépet, sõt, kétszer nem viszi el, az részben sírva-sikítva röhögõs, részben kibaszottul szánalmas.
Általában hamar szoktam találni egy értelmes arcot, akivel gyorsan le is bonyolítom, de ez most 2 hét alatt sem sikerült, szóval meguntam kurvára.
Még tavasszal megvetetett velem a kazánszerelõ egy komplett elektronikát a kazánomba, mondván hogy rossz. Miután felépültem a sokkból addig nézegettem-méricskéltem a kiszedett elektronikát, míg rájöttem a hibájára. 50K nemide. Dühömben meghirdettem a vadonatúj panelt az összes netes aprón, de tudtam, hogy pont ilyen senkinek nem fog kelleni. Hónapok teltek el, el is felejtettem az egészet, csörgött a telefon, hogy megvan-e a panel, eljött érte, elbeszélgettünk, halál jó arc volt, és egyben õ volt az egyetlen szerintem a világtörténelemben, akinek pont ilyen kellett. Ha valami gyökér lett volna, már el lenne ásva valahol az a kibaszott panel, namerhogy nem akarok én eladni bármi áron semmit sem. Szóval lehet ezt így is.

Adversus solem ne loquitor

Sir Quno Jedi
Meséjjé, mikkel próbálkoztak be az agyhalottak?!? Tanulságos lehet mindannyiunknak! (én is ezé tartom inkább meg a p1-2-3, psp, x360-at, mert nincs kedvem alkudozni, meg idiótáknak ingyé adni aranyat)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Moby
Ja igen: végül nem adtam el a boxot. Meguntam, hogy agyhalottakkal alkudozzak. Elfér a tv alatt.
Ettõl persze nagyobb kihívás volt, hogy vajon miért kapcsoljam be, de az új transzformersz miatt csak sikerült ez is, pedig én nem is játszom ilyenekkel. Eddig egész jól szórakozok <#eljen>

Moby
Mielõtt a kinektidiotizmus ismét a tetõfokára hágna: a speech recognition most is 360-on fut. A kinekt csak az audioinput.
->kinektSDK

LOÁL. Ja, ennyire jól pisztos nem 😄

Ma jön Mass Effect 3 leviathan dlc, várjuk.
Totti5
Nagyon várós!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley

Just do it :)

Lehet, hogy fantaziatlan vagyok, de szerintem nagyon sok lehetseges boritootlet nincsen egy foci jateknal 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
Nálam dashon is megy igaz angol a regem meg a regio is angolra van állítva.Ha magyarra rakom a regiot viszont már nem megy.
Harlekin
Így van végül is mindent lehet,de ahogy ez megtörténne menne a sírás,hogy ha ezt lehet akkor miért nem oldják meg,hogy a controllerhez csatlakoztatott headsetten szóljon a game hang is stb stb...
NEM ÉRDEKÜK!!
Harlekin
Kinect játékvezérlõ tehát kimondottan erre és ezekhez a dolgokhoz van kitalálva.
Headsett meg chatre ergo...
Mint ahogy a hangcuccos gamákhoz is vehetsz külön mikrofont ha énekelni akarsz.<#kacsint>
Seth
Mûködne , csak nem akarja az MS integrálni a 360 fw-be a kinect-es hangfelismerõ software részt, nehogymá egy 1500 forintos vacak mûanyag headset-et lehessen használni,amit csak úgy mellékesen a géphez adnak

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Csak éppen nem ez az MS üzletpolitikája. Senkire nem erõlteti rá, egyszerûen akinek kedve van hozzá az játszhat ilyen játékokkal. 19 millióból szerintem a 2/3ada már rendelkezett 360al.

Már generáció vége van, jelentõs új belépõkre már nem lehet számítani. Egy Halo 4 sem fog eladni millió gépet, mint mondjuk ahogy a Halo 3 tette anno.

Totti5
Meg lehet, de ennyire jól nem.

Totti5
Minden játékban mûködik, csak dashon nem😄

Mass Effect 3at kinectel játszottam végig. Perfekt volt, de már írtam, hogy a hangfelismerõ szoftverje kiváló.

Harlekin
ja ja az eladott 19 millió kinect az azt tükrözi,hogy nem veszi senki!LOÁL
Ja és beszédes adat az is hogy 2005 óta 70 milla xboxot adtak el tehát akkor hogy is fogy a kinect!<#kacsint>
davidka003
Két buzi. 😄

#124293: valamivel el kell adni a gépet ha már nem veszi senki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Állítsd át a régiót és megy!<#kacsint>
Tinman
<#taps><#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Amúgy ezek megint olyan fícsörök amit a sima mikrofonnal is meg lehetne oldani, minek ehhez Kinect?

arty
kocajátékos vagyok, de mindig barcával megyek és messi a kedvencem 😄 (valóságban nem követem)

Forza.

arty
van nálam kölcsönben egy kinect... namost a hangfelismerést azt mondta h az én régiomban baszhatom.

ergo akkor fifában is ugrott? 😉

Forza.

Totti5
Felõlem 10 évig lehet rajta Messi... világ legjobbja. Dzsuzsákra meg csak is büszkék lehetünk, mert hazánk legjobbja.

zaki
Nekem nincs bajom egyikkel sem 😄
Valahol olvastam, hogy a FIFA 06 óta idén elõször nem lesz Rooney a borítón a brit kiadáson (Messi, Hart, meg Chamberlain van rajta).
Mondjuk tök mind1 ki van rajtuk, nem azért veszik meg az emberek.

zaki
bíróval lehet majd anyázni pl 😄

Seth
Már megint ez a tátott szájú majom 😄 Ráadásul olyan pozícióban van ez a kettõ, mint aki babazsúron vihogva fogócskázik
Nem tudnak fantáziadúsabb borítókat kitalálni?

Totti5

arty
kinect ebben mit tud majd?

Forza.

zaki

<#eljen>

Harlekin
tudom hogy nincs sima adapter de ha rákeres akkor azt õ is látta volna hogy az nem 1 sima adapter hanem converter.Itt Én csak a lehetõségeket ecseteltem!
arty
pont hdminél nem lényeges 😊

Microsoftos eredeti kábel. Bár az a legdrágább is egyben.

Forza.

kastil
Lenne még 1, melyik VGa kábel márkát ajánlanátok, vagy itt nem fontos, mint a hdmi kábelnél?

arty
crt-n gyönyörû!

én anno egy 17"-esen nyomtam, 1280x720-ban küldtem ki a képet és a monitoron állítottam vissza a képarányt: pazar volt!

csak a 60hz miatt sokszor bekönnyeztem 😉

Forza.

kastil
Hat a box jasper lapos hdmi-s, kezbol veszem.
A TV meg csak szept. 20 korul lesz, addig valamin nyomni kell. Amennyire tudom, crt monitoron sokkal szebb mint egy koros TV-n, az az 500 penz meg nem tema a kepminoseg erdekeben addig is.
Koszi a segitsegeket, es bocs az ekezet miatt, telorol irtam.

arty
nincs hdmi-vga adapter. hdmi digitális, vga analog! konverter dobozok vannak, amik a képet rontják és drágák is!

crt monitoron inkább a képfrissítés gázos, 60hz-en játszani hosszutávon szívás

Forza.

arty
Marvel Ultimate Alliance 2

Forza.

Harlekin
<#kacsint>
De így végiggondolva,ha most lesz meg a box és a tv is csak most lesz meg és nem valami 1000 éves hanem valami mai trendi akkor azt a késõbbiekben HDMI-vel fogod használni...gondolom én!Ezért inkább hdmi vga adapter kellene,igaz itt akkor szopoka kicsit a hang,de ha már most megvan a vga kábel boxhoz akkor jobban jársz a vga anya/anyával!
kastil
Hát gondolom igen 😄 Amugy köszi, én fasz female to femaleklént ekrestem árgépen

Harlekin
Ha valóban ilyenre van szükséged akkor tessék:Mind magyar bolt!
vga anya/anya
kastil
sziasztok!

Boxot szeretném egy régebbi crt monitorra kötni, mert sajnos TV csak szeptemberben lesz. A monitorból sajnos nem kihúzható a vga kável. ezért ha jól sejtem, szükségem lenne egy ilyenre, viszont nem találok magyar boltot, ahol kaphatnék, tudnátok nekem ebben segíteni? illetve lehet, hogy nincs is erre szükségem, elég csak az xbox vga kábel?

elõre is köszi

Harlekin
Crash bandicoot,Crash of the Titans.
szega96
Lego játékok

Totti5
Lara Croft.

szega96
Nem mondta hogy élvezetes is legyen a 2 fõs coop 😄😄:

Seth
Ez még viccnek is rossz

szega96
fable

Trine 2 és Rayman Origins-t végigvittük két játékosként. Nagyon jó volt így. Van még ilyesmi játék amit ketten lehet egy képernyõn(nem split screen)?
arty
Guerillát imádtam, Arma nagy csalódás volt utána 😞 (csak demot néztem)

Forza.

DarkSector
Bigasoft...vagy Xillisoft?
Azokban van X360 formátum...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"