XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Általában hamar szoktam találni egy értelmes arcot, akivel gyorsan le is bonyolítom, de ez most 2 hét alatt sem sikerült, szóval meguntam kurvára.
Még tavasszal megvetetett velem a kazánszerelõ egy komplett elektronikát a kazánomba, mondván hogy rossz. Miután felépültem a sokkból addig nézegettem-méricskéltem a kiszedett elektronikát, míg rájöttem a hibájára. 50K nemide. Dühömben meghirdettem a vadonatúj panelt az összes netes aprón, de tudtam, hogy pont ilyen senkinek nem fog kelleni. Hónapok teltek el, el is felejtettem az egészet, csörgött a telefon, hogy megvan-e a panel, eljött érte, elbeszélgettünk, halál jó arc volt, és egyben õ volt az egyetlen szerintem a világtörténelemben, akinek pont ilyen kellett. Ha valami gyökér lett volna, már el lenne ásva valahol az a kibaszott panel, namerhogy nem akarok én eladni bármi áron semmit sem. Szóval lehet ezt így is.
Adversus solem ne loquitor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ettõl persze nagyobb kihívás volt, hogy vajon miért kapcsoljam be, de az új transzformersz miatt csak sikerült ez is, pedig én nem is játszom ilyenekkel. Eddig egész jól szórakozok <#eljen>#eljen>
->kinektSDK
LOÁL. Ja, ennyire jól pisztos nem 😄
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
NEM ÉRDEKÜK!!
Headsett meg chatre ergo...
Mint ahogy a hangcuccos gamákhoz is vehetsz külön mikrofont ha énekelni akarsz.<#kacsint>#kacsint>
PSN ID.: Beegabor
Már generáció vége van, jelentõs új belépõkre már nem lehet számítani. Egy Halo 4 sem fog eladni millió gépet, mint mondjuk ahogy a Halo 3 tette anno.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mass Effect 3at kinectel játszottam végig. Perfekt volt, de már írtam, hogy a hangfelismerõ szoftverje kiváló.
Ja és beszédes adat az is hogy 2005 óta 70 milla xboxot adtak el tehát akkor hogy is fogy a kinect!<#kacsint>#kacsint>
#124293: valamivel el kell adni a gépet ha már nem veszi senki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
ergo akkor fifában is ugrott? 😉
Forza.
Valahol olvastam, hogy a FIFA 06 óta idén elõször nem lesz Rooney a borítón a brit kiadáson (Messi, Hart, meg Chamberlain van rajta).
Mondjuk tök mind1 ki van rajtuk, nem azért veszik meg az emberek.
Nem tudnak fantáziadúsabb borítókat kitalálni?
én anno egy 17"-esen nyomtam, 1280x720-ban küldtem ki a képet és a monitoron állítottam vissza a képarányt: pazar volt!
csak a 60hz miatt sokszor bekönnyeztem 😉
Forza.
A TV meg csak szept. 20 korul lesz, addig valamin nyomni kell. Amennyire tudom, crt monitoron sokkal szebb mint egy koros TV-n, az az 500 penz meg nem tema a kepminoseg erdekeben addig is.
Koszi a segitsegeket, es bocs az ekezet miatt, telorol irtam.
crt monitoron inkább a képfrissítés gázos, 60hz-en játszani hosszutávon szívás
Forza.
De így végiggondolva,ha most lesz meg a box és a tv is csak most lesz meg és nem valami 1000 éves hanem valami mai trendi akkor azt a késõbbiekben HDMI-vel fogod használni...gondolom én!Ezért inkább hdmi vga adapter kellene,igaz itt akkor szopoka kicsit a hang,de ha már most megvan a vga kábel boxhoz akkor jobban jársz a vga anya/anyával!
vga anya/anya
Boxot szeretném egy régebbi crt monitorra kötni, mert sajnos TV csak szeptemberben lesz. A monitorból sajnos nem kihúzható a vga kável. ezért ha jól sejtem, szükségem lenne egy ilyenre, viszont nem találok magyar boltot, ahol kaphatnék, tudnátok nekem ebben segíteni? illetve lehet, hogy nincs is erre szükségem, elég csak az xbox vga kábel?
elõre is köszi