XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
400 ms pontért veszem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Ez a tiszta játékidõ, az újrapróbálkozásokat ,átvezetõket nem számolja. Bár így is kb 4-5 óra totál kimaxolni, összes achievmentet begyûjteni.
A Limbo sem hosszabb(bár a max 5 halálos acsi elég kemény) én csak egy lapon tudom említeni a kettõt.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
2 óra 15 perc??? Atyaég ^^

Ennyi idõ alatt tegnap a kb. 40 településbõl az egyiket félig bejártam Gothic 3-ba :-DDD

Persze, persze, totál más asztal, de akkor is a k. anyjukat, hogy 3000 Ft-ot elkérnek ennyi idõért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Muttley
sztem kár összegubizni drágán a Forza 4 DLC-ket
októberben jön a Forza Horizon
(ami egyre inkább NFS hatású és egyre kevésbé TDU1)
legkésõbb jövõ áprilisban meg kiadják a Forza 4 Goldot benne az összes DLC-vel
normál áron
addig meg vhogy csak elvagy az eddigi autókkal, nemde? 😊
de persze te tudod 😉

Just do it :)

Macccy
Túl szigorú vagy, kiad az 4 órát is ... Meg aztán mekkora hangulata van. Brrr
Hûha! Le kell töltsem a Walking Dead -et! :0

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Lara Croft GoL és a Shadow Complex után nem adok 1200 pontot 2 óráért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Amíg megveszik õket ... Én is pályáznék néhány pakkra, de kizárólag egy nagyobb, akciós csomagban gondolnék a megvételükre.

Viszont ez a DEADLIGHT ... hmm hmm ... Erre nagyon áll ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
drágaság? az is 1200 pont volt? 😄

(mikor lesz forza4 carpack leárazás? kéne az április-május-junius-julius-augusztus... és lassan a szeptember is 😄 (meddig jönnek még?!)

Forza.

Totti5
Az egy dolog hogy tudok lemezes warezzal is játszani, de nekem a gépem maximálisan online képes és minden árkéd játékom, DLCm megvásárolt.

Na most jöhet a másik drágaság a DUST! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Warez-t nem veszem figyelembe, mert ingyen a szar is 9/10-es...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Valakinek biztos. 😄
Akkor viszont hiába jó akkor is drága volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Kinek?

davidka003
Ingyen volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
"Legszebb és a legjobb árkéd játékok közt van! Még ilyeneket!"

Meg a legdrágábbak közt ja...😄

Totti5
Deadlight

Hát ez ütõs volt. Graf kifogástalan, hátterek, az ott folyó dolgok, a zombik, ahogy elõmásznak, ahogy vannak az események... ez kérem túlélõ játék volt. Átjött a feeling. Elcsépelt zombi témát úgy adta elõ hogy egy pillanatra nem volt unalmas és ez nem LIMBO!!!.

Legtöbb esetben a harc felesleges, mert a zombiagok hama megölnek. Az élet sokat nem jelent. A fegyver sem, ha kifogy a skuló, akkor halál, mert nincs idõ szöszölni a rilóddal. Viszont 1-2vel el lehet bánni baltával. Élvezet a földön beléjük vágni még 2õt, hogy tuti végük legyen... ha több jön már nagyon necces, mert a staminánk is hamar elfogy és csak lóbáljuk a baltát. Szóval ha lehet akkor inkább a futás és kicselezni a zombiagokat.

Puzzle elemek nem fejtörõk, de mindig van mit csinálni. Persze volt pár eset amikor kellett 5 halál is, de rá lehet jönni mindenre. Halálból sok lesz... de szerencsére a checkpoint rendszer nagyon kegyes.

Irányítással nem volt gondom, ha elbasztam akkor az csak is én voltam. Túl hamar nyomtam, vagy túl késõn. Buggal nem találkoztam.

Hangok és a zene kiválóak, átvezetõk és a story mesélése, a gyûjtögetni/olvasni valók szintén.

Nem volt hosszú, de egy perce sem volt unalmas és vontatott. Pont elég. 2:15 perc.

9/10

Legszebb és a legjobb árkéd játékok közt van! Még ilyeneket!

nem, de majd akkor felteszem ug2 utan. Graffal nekem nincs bajom, ug2 is medium-lowon docog el ezen a gepen. Csak most inkabb tenyleg a szuperkocsikkal szeretnek jatszani 😊

En is igy voltam a shift1-2-vel. Egy bizonyos szintig iszonyat elvezetes volt, de ilyen veyronoknal meg hasonloknal mar elvezhetetlen es iranyithatatlan volt szerintem is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Nem bírom. Rossz a "fizika" és nem tetszik a kamera.

Nem... volt egy MC:LA😊 s túl jó volt, mert azóta sem találtam jobbat, vagy hasonló árkéd ótós játékot... HP is itt figyel. Eddig 3 órát ha játszottam pedig az nagyon tetszik.

arty
patch 1.3 + nfsmwres.exe fentvan? nekem fut "jól", a graf pedig megszokható 😊 elõtte a carbont játszottam végig... azelõtt a runt, azelõtt a HP3-at (a criterionost), shift2-t játszom, de szvsz az a szuperkocsiknál végetér (shift1-et is addig vittem, ott már olyan ócska a fizika, hogy nem bírtam)

még pótolni szeretném a hp2-t és ha nagyon sok idõm lenne, a high stakest is végigjátszanám...

Forza.

Eloszor a Most Wantedet akartam tolni, de valamiert nem akar az elindulni, utana jott ez. Igazabol nekem nem tukrozodik, mert attol mar behalna a laptop 😄 meg nem is az, hogy tetszik, csak szerintem ebbe a tuningolos, ejszakai illegalis versenyzos miliobe beleillik.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
akartam is írni, hogy ennyire ótvar az UG2 volt még, de megelõztél 😄 (jójó, tudom h neked tetszik én anno behánytam... de mivel akkoriban nem volt konzolom és elõzõ évben is csak UG1 volt, ráfanyalodtam... talán innen a gyûlölet 😄 )

Forza.

arty
egy nfst se vittél végig?! 😄

run-nak álljál neki a pécéden, de gyors ütemben!! 😊 én most épp most wantedet nyomom, asszem a 4. blacklistes jön most de a rendõri zuzda mindig bedarál és nem sikerülnek a kihívások 😞 a versenyek nem nehezek, de a rendõrökkel már jóideje meggyûlik a bajom 😞

Forza.

Totti5
Forza mindjárt itt van, de a marketing eddig 0a. Jó lenne ha felpörögnének. Offroad, esõs, éjszakás gameplayokat akarok. Sajnos nagy hiányérzetem van, mert hiába mutatják be az autókat fészbukon minden nap, ezeket én már láttam a Forza 4be... sajnos sok újdonság nem lesz, mert a legújabb csodákat DLCben is megkaptam, több mint 100at. Szóval autók terén nem tudom mit nyújthat majd, mert a Forza 4 szinte mindennel rendelkezik és egyszerûen onnan emelik át õket, de nekem új modellek, újdonságok, különlegességek kellenek.

Mindentõl eltekintve idén is a Codie F1 lesz a csúcs ( fõleg az újítások... már megint olyan részleteket tesznek bele amit eddig sosem láttunk így egyben, sõt idõjárással még lépnek egyet elõre! pályán belül is dinamikus lesz, tehát az esõ lehet hogy a célegyenesben esik, de a pálya más részén még nem ), mint ahogy a generáció leg élvezetesebb versenyjátéka számomra az F1 minden téren.

Persze, en is valami dinamikus idojarasi rendszernek orulnek a legjobban, de nem halok bele, ha tukrozodik az aszfalt 😊
jelenleg nincs rendes gepem, se boxom, szoval az underground 2-t tolom laptopon, az meg eleg jol eldocog rajta. Na abba a kornyezetbe kifejezetten illik a nagyfoku tukrozodes 😊

Totti5
Vagy essen és legyen vízes, vagy ne essen és legyen száraz. Örülök neki ha dinamikus, de tényleg minden videón ilyen, közben meg egy felhõ nincs az égen... ettõl eltekintve brutál jó lesz ez, remélhetõleg végig is fogom játszani, mert eddig NFSnél ez sosem sikerült😄

Ezzel a natural agyzsibbasztó dajdajozós zenék nélküli trélerrel kilóra megvettek. Ilyen élethû és brutál motor, kipufogó hangokat vétek megrontani valami tucctuccal. Aston Martin pedig<#szeret> Ha jól vettem ki a feliratokból 360on futott. Jól néz ki, nem töri a képet mint a PS3as, remélem a frém fix 30 lesz.

DarkSector
Nekem ez a stílusú Forza nem annyira szimpi már...csodálkoztam is hogy elmennek NFS-be.

arty
Reméljük csak a 13évesek körében történõ hájpgenerálás miatt van minden videon így.
Hasonlóan a forza horizon állandó napfelkeltéihez/naplementéihez.

Még van idõ mondjuk ... pár hónap sokmindenre elég.

Forza.

DarkSector
Fõlocsolta a fejlesztõbácsi.

arty
pont ez a gond, ritkán lesz felszáradva...

"mert ez a szép"

eddig minden videon naplemente és/vagy vizes aszfalt volt... biztos véletlen 😊

Forza.

DarkSector
Hát abban igaza van ha csak simán vizes az aszfalt és nincs tócsa, akkor nehezen látnád valóságban benne a környezet tükrözõdését...ez valóban nagyon eltér a valóságtól.

de hat ha egyszer vizes az aszfalt, akkor mit csinaljon szerencsetlen? Gondolom ha felszarad, akkor csak nem fog ennyire fenyleni.

arty
ezen a burnout videon is többet fénylik az aszfalt, mint amennyit nem ...

Forza.

Totti5
<#wow1>

arty
Namajd akkor esetleg olcsón steamen... 😊

Forza.

Totti5
TF egy nagyon jó téma. Kár hogy a filmek óvódás szinten rekedtek, sõt... a színvonal esett. A látvány a zene, harcok a robotok nagyon jók benne, csak az emberi vonal szánalmas és sok meg érdektelen és bóvli. Igazából ez a két játék fõleg a 2. jobb mint a filmek.

"Story meg simán veri az összes TF filmet😄😄" Hát azokat nem nehéz azért.. <#nyes>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Moby
A demo nekem sem mondott semmit.
A filmekbõl asszem az egyikbe beletekertem, valamikor régen. Valamelyikbe. Talán 😊
No amúgy a transzformersz téma továbbra sem érdekel jobban a játék által sem, de a játék tényleg kurvajó. Talán épp ez mutatja mennyire. Egy számomra érdektelen világban játszódó interaktív filmet tátott szájjal bámultam végig.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Demó az eleje, a tutorial. Amint vége az arcoda ugrik Májkül Béj és a végig le sem kaparod onnan😄😄

( demo alapján én is ezt írtam, unalmas mint az elsõ, semmi fejlõdés, aztán 10/10 lett belõle 😄 )

Story meg simán veri az összes TF filmet😄😄, de a látvány is vetekszik azokkal!

Moby
Há má mé ne lehetne konkrét elképzelése a közeljövõre vonatkozóan? Javaslom a folpackot, jó szorosan, több rétegben, légmentesen, és GeoW valamelyik részével megjáratni 😊

TaRka0107
Annyira sokat fog játszani, hogy 3 ledes lesz.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
én a demot is megnéztem, mert annyira dícsérték itt mások, de az alapján semmi extrát nem véltem felfedezni benne...

lehet meg kéne néznem elõtte a Transformers 3-at, hangulatfokozandó? <#idiota>

Forza.

Seth
Mi az hogy "még a héten 3ledelem" ?? 😄

PSN ID.: Beegabor

Moby
No, hát amikor azt hittem, hogy a transformersnek a végén vagyok, még volt hátra 4(négy) chapter 😄
Most pörgött le a vége. A demo alapján csak a szokásos transformersnek tûnt (amikrõl én nem sokat tudok), de a végére az idei év egyik legjobb játékélménye lett. Szinte tökéletes akciójáték. Jók a helyszínek, van sztori,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindkét oldalt játszod
, van rendezés, helyenként kellõen nehéz, töretlen a sodrása. Namost ha ezek ennyire megtanultak játékot csinálni, akár csinálhatnának a transformersen kívül mást is! 😊

/ps: az is nézze meg, aki amúgy hozzám hasonlóan le se szarja a robotokat, mert ez valami kurvajó.

kastil
Egyik sem, mert csak fakítja az is a képet, alsón van, úgy legalább a színek megmaradtak.

Azért köszi

davidka003
Lehet állítani a box menüjében bár meg nem mondom mi a neve. Valami a video dolgoknál lesz és 3 állása van. Próbáld ki neked melyik a jobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kastil
Na hát meglett a box, tökéletesen megy, bár egy kicsit sötétnek tûnik a kép monitoron. brightness állítgatása csak fakít, gépen a skyrim pl valahogy világosabb volt.

Na de sebaj, még a héten 3ledelem

Moby
Amúgy viszonylag hamar bepöccentem, ennek leginkább az az oka, hogy közben rájöttem, hogy az utolsó box classicot is megtartottam, pedig annak még ennyi értelme sem volt. Ha más nem, arra jó lesz, ha felcseperedik a fiam, és mutat érdeklõdést a videójátékok iránt, akkor nem csak mesélni tudok róla, hogy nézett ez ki régebben, de meg is tudom majd mutatni neki 😊
Valami 50 körül hirdettem, többször változtattam az árát, de asszem akkor épp az enyém volt a legolcsóbb.

Közben a végére értem a transzformersznek, az utolsó fejezetben vagyok. Ez valami murvajó volt, má' ezé' megérte megtartani 😊

Moby
Sohatöbbet.
Ha a józanész->multiméter->szkóp folyamat sem vezet eredményre, inkább lecserélem az egészet.

arty
szerintem megjelenéskor is kevés volt... (vékony csõ, világalja AI, 3 alkalom után uncsi rémisztgetés)

kiváncsi leszek mennyi megy el, meg arra is hogy ugy egyáltalán: a hd rimékekbõl vajon mennyi megy el!

Forza.

arty
nem ment akkor se, ha UK/Englishre allitottam... a profilomat nézi, gondolom

Forza.

Muttley
ne is mondd ... 😊
én zsírúj gázpisztolyt hirdetek 2.5 hete és minden nap megtalál vki, aki azt hiszi, tollas a hátam 😊
mennyiért hirdetted a Kexboxot és ehhez képest mennyiért akartak "befürdetni"?

124307 - én egy picit tartok tõle, h egy igen régi játék remake-je és 2012-ben ez halvány kevés lehet, de legyünk optimisták 😊

Just do it :)