XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
ac2 - nem volt már ez? azért persze jó! fõszál.
ac:b - ez már tutira volt, de mégis nagyon jó 😉 olyannyira, hogy itt már mellék küldetésekbe is belefogtam -> emiatt a végére nagyon meguntam. tanulság: csak a fõszál!
ac:r - ha megjelent az ac3, veszem, csak a fõszál!
ac3 - ahogy már írtam, a következõ rész megjelenésekor lesz aktuális. fõszál!
bírom a sorozatot, bár a harcrendszer finomítása az elõnyére válna.
Forza.
ahahahahaha
AC1 - dögunalom
AC2 - 15 óra játékidõig bírtam. addig érdekes és változatos, utána repetitív küldetések, helyszínek stb
AC 853 - splinter cell hez hasonlóan ez is átment "divatos" mainstream lassú hack&slash-be. mit nekünk assassin = orgyilkos, aki lesbõl támad. csináljuk szemtõl-szembe ezt harapja a main stream
AC3 - EZIO az USA polg. háb. idõszakában? 😊 hiteles, mint Gyõzike olimpiai bajnok vízilabdásnak
nekem felejtõs úgy ahogy van
inkább egy Tenchu új rész jönne
bár az nem az Uborkáék asztala 😊
Just do it :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A többi résznél egy percig nem éreztem ezt az undort unalmat mint az 1-nél!
Next PC upgrade: 2022
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ennyiért ez is korrekt és van benne rendesen tartalom.
Bár anno a sok démonkapu bezárásba beleuntam de 50 óra biztos volt benne vagy több.
Alien vs Predator mennyire jó játék? 1500 Ft körül megéri?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Hát ha megoldod, hogy 8 magos legyen az Xbox 360 akkor igen."
"És ezt meglehet oldani? Én amatõr vagyok e téren, de több helyrõl is hallottam, hogy érdemes ilyesmivel próbálkozni, mert lényegesen olcsóbbak a játékok PS-re mint xboxra." <#banplz>#banplz>
Facepalm
PSN ID.: Beegabor
Olyan 85%-ot megérdemel a grafika, rombolhatóság miatt is. Szépen le is zárták.
Armageddont meg valszeg nem veszem meg boxra úgyis sokan szidják.
Deadlight (XBLA) - 5h
Múlt héten is kb 2 órát nyomtam. Hétfõn másfelet. Tegnap is valamivel többet mint egy órát.
eddig is akkor vettem pakkot, amikor felére, 280ra le volt értékelve... így márciusig megvannak.
Forza.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Már vagy 5 ilyet láttam. És meg is veszik. 8k csak a fém dobozért? Abból inkább veszek egy AAA játékot.
Lassan elfogynak a boxos játékok és nem lesz mivel játszanom illetve ha fentebb tolom az árlimitemet akkor esetleg veszek egy Spec-OPS: The Line-t meg egy Max Payne 3-at.
Viszont jön egy Brütal Legend, pár embernek tetszett itt a topicban, adok neki egy esélyt.
Egy CE-nek látom értelmét, de hogy fém, vagy normál doboz. Tök 8.
Kár, hogy nem sok játékhoz adnak fémtokot, tök fasza pedig az MW2-es is.
Nekem annyira nem jött be de 2k-t megér, nem hiszem, hogy nagyon sok licitáló lesz majd.
2013 Viper #91 SRT Motorsport GTS-R
2013 Viper #93 SRT Motorsport GTS-R
1968 Alfa Romeo 33 Stradale
1960 Aston Martin DB4 GT Zagato
1958 Austin-Healey Sprite MKI
1953 Chevrolet Corvette
1965 MG MGB GT
1955 Mercedes-Benz 300 SLR
1967 Volkswagen Karmann Ghia
1983 GMC Vandura G-1500
2011 Citroën DS4
Kedvcsinálónak 😊
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
---------
Ha esetleg érdekel valakit eladó játék nálam:
Rage: Anarchy Edtion - 2500 Ft, Anarchy kód felhasználva(1-2 szart ad)
Halo: Reach Limited tökéletes állapotban - 2000 Ft - játék nélkül (kemény tok, napló meg mindenféle papír meg felvarró meg egyebek)
Midnight Club: LA nincs valakinek véletlen eladó? Ráírtam 3 eladóra. Az egyik azt mondta már nincs meg neki, a másik azt mondta külföldön van, a harmadik pedig nem is akarja megmondani, hogy megvan-e mindene vagy elsõ kiadás-e, terel összevissza. Ilyen emberrel nem üzletelek.