XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hú de jó lesz ez!

E3as rambó pálya kicsit másképp.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Egy jó rfactor F1 modba nem takony, hanem tapad mint a k élet. Pláne most hogy slick gumik vannak. Most van SPAi hétvége és az órúzson padlógázon 303 km/hval mennek át... F1 nehézsége a határon autózásból a konstans körök, az ezredek tizedek versenye és változó körülményekbõl adódik ( idõjárás, gumi hõmérséklet és kopás ).

Harlekin
Nem szokott zavarni,12 db 1-2 acsis game van a listámba és nem valószínû hogy azokat újra elõveszem.Mert hát ha szar akkor szar.Igaz most is itt szenvedek ezzel a nyomisággal de a haverok miatt... a fos állandóan fagy pedig multiba jó poén lenne.
Totti5
Sosem mondták hogy HARDKÓR ûberszimulátor lesz amit annak a 1%os rétegnek készítenek. Ilyenrõl szó nem volt. Az viszont igaz hogy ez a játék A Forma 1es szimuláció. Úgy játszhatsz végig egy évadot hogy minden momentum le van szimulálva. Teljes hétvégéket játszhatsz valós idõintervallumokkal, tehát másfél órás edzések, komplett 3 körös kvali és teljes távos verseny. A versenyhétvégén dinamikus idõjárás szólhat bele a dolgokba. Az összes 5 féle gumitípus le van szimulálva, a kopás, a kerékcsere, az üzemanyagfogyás... fontos figyelni ezekre mert azonnal el lehet bukni. A gumi úgy kopik és viselkedik mint a valóságban. DRS és KERS rendszer hibátlanul lett leszimulálva.

Fizika jó. Az autó sebessége, tapadása teljesen rendben van, könnyen el lehet dobni a vasat, komplett sérülésrendszer, defekt stb... Nem hardkór, de igényli a kormányt és pontosan gyorsan csak azzal lehet menni. A gumi tapadásával az autó viselkedése is drasztikusan tud változni. Velem nem egyszer fordult elõ hogy még 1 kört kint mardtam és annyira elszállt a tapadás hogy gyök kettõvel tudtam csak a boxig eljutni... ilyen a valóságban is. Egyszerûen a kanyarokat alig lehetett bevenni. Nomeg pl verseny közbe kijössz kereket cserélni és a kivezetõ körben nagyon figyelni kell, mert még hideg. Közel sem lehet úgy menni mint ahogy elõtte mentél 20 körig. Simán el lehet dobni, mint ahogy telitankolt autóval a rajtok is meredekek tudnak lenni. Máshogy viselkedik, hosszabb a féktáv, kisebb a tapadás, de ahogy csökken a szint úgy lehet gyorsulni is.

F1 2012 még jobb lesz. Pályán belül is dinamikus lesz az idõjárás, tehát egyik felén esik, a másikon még nem. A fehér vonalakat szigorúan fogja büntetni a gép, pl box be illetve kijárat átlépésa bünti. Lesz mechanikai sérülés mint pl a váltó õrült mód használata nem lesz célravezetõ. stb stb...

Ez ez a játék ami a Forma 1et a legapróbb részletekig leszimulálja. Árkédhoz semmi köze.

arty
szerintem nem volt árkád. persze ha neked a taknyoncsuszás a mindened, ott az rfactor f1 modjai ... 😊

Forza.

arty
de gondolom ilyenkor felkerül a profilodba hogy 5/1000, nem? (vagy lehet mást adott elsõre, mittomén)

ne mondd, h nem zavar! 😄 (én nem acsizok, de zavar h van csomo ilyen játékom... elsõ boxom flashelt volt és kaptam hozzá vagy 30 lemezt is, amikor vettem és kb mindet kipróbáltam és ... 😄 )

Forza.

arty
nekem meg jöhet a kocsi copypaste, csak legyen ZÖLD(!) erdõmezõ!!!! 😄

Forza.

Muttley
az eddigi Codemast. féle F1-eknél
mindig hypeolták, hogy így-úgy realisztikus fizika
rakás sz.r arcade lett az all-assist-off
hátha most nem reklámozzák
és jó lesz 😊

Just do it :)

Totti5
Látom a gameplayon hogy jó.

Muttley
beszéltek/ írtak mindenrõl
fizikáról nem...

orichalcos

KELLL

My streams: https://beam.pro/oriic

TaRka0107
Bocs ha off!
De van 3 havi GOLD-om feleslegbe. Akinek kell írjon!
3000 Ft-ért odaadom!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Macccy
Nekem is van egy BRÜTAL LEGEND -em, eladó! Jaja, aki bírja Jack Black -et az szeretni fogja. 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Te nagyon félre értelmezed ezt az acsi vadászatot!<#kacsint><#nevetes1>
Írtam már hogy a perverzitásnak van jobb formája is mint,hogy sugárba hányások közepette acsit bosstoljak 1 ekkora moslékkal.Azért mert az acsik érdekelnek és nem elsõdlegesen a játék még nem kell minden hányadékot elviselnem.Szimplán sokkal,de sokkal tágabb a paletta amit használok és lényegesen elnézõbb a gamák minõsítése részemrõl mint itt sokaknak.De ez most tényleg még nálam se ment át.És itt se elsõdlegesen a játék élmény az ami hánytat hanem maga a kivitelezés.Simán elrepkednék az 1000/1000 ér de nem így!
davidka003
Brütal Legend megjött. (Rage-et adtam érte)
Zenék jók, érdekes az atmoszférája. Könnyed, humoros, tuti végigtolós.
Menü meg tök fasza.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Múlt héten értünk a CO OP VB végére. 1-2, kontruktõri 1. Nem mondom hogy sétagalopp volt, mert kellett harcolni a géppel rendesen legendaryn. Társam a vége elõtt 2 futammal lett VB, nekem kellett a Brazil elsõ hely az összetett 2. helyhez, mert 1-2 futamot eldobtam. Nagyon jó volt!

<#eljen><#eljen><#eljen>
Nagyon varom 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Annyit írtam hogy a TDUhoz lesz hasonló. HASONLÓ! Persze remélem kb semmiben sem fog a TDU2 nevezetû mocsokra hasonlítani.

PGR4 még mindig alternatíva mert még mindig a legjobb árkéd ótós játék a piacon.

Totti5
Brutál lesz!

Totti5
Az, sivatag😞 de hát ez van. Jobban zavar hogy autók terén eddig 0a. Felvonultatják a Forza 4! autlistáját amit kívülrõl fújok. Mutogatják a nyitott Lotus versenyautót... kösz már 2 forzában is benne volt. Mutassanak olyat hogy Caterham, Ariel Atom és akkor nem lesz az az érzésem, hogy autók terén csak nyomtak egy copy/paste kombót.

Totti5
PGR4 ronda? mit néztek ti? A városok fotorealok... az 5 év múlva sem fog megkopni, mert ami akkor a fotó mellé rakva szinte úgy festett mint az igazi, az most is. Idõjárási effektek megvalósítása még mindig egyedülálló. Egyedül az autó modellek polygona ami megkopott.

arty
szerintem nem ronda 😊 persze, ha lenne egy szebb pgr5, lehet feltûnne a különbség, de egyelõre ez az egyetlen igazi városi árkád ótóka, az etalon.

Forza.

Muttley
és azt kifelejtettem, h
PGR4 anno jó volt, de
mai szemmel már .urva ronda

Muttley
csak helyrajzi kérdés az egész 😊
városi pályák, igen
de ugyanúgy kötött, scriptelt, nincs free-roaming

mostanában csináltam PC-re egy TDU1 upgrade-et
van hozzá Forza 4 átkonvertált jó sok high-res autó
fizika, környezet, effektek, zenék, felbontás, stb. MOD
.rva jó lett
és nem kell hozzá izom-PC
ha már bedobtad a PC témát 😊

arty
egy autósjáték nem csak a fizikából áll 😊

Forza.

Muttley
ha a fizikát nézzük van jó pár 😊

arty
shift2 mint pgr versenytárs 😄

ne röhögtess... a pgr nem akar több lenni, mint ami. a shift2-ben probáltak bûvészkedni a fizikával, így még az élvezetes árkád se jött össze. de legalább van pécén és tûrhetõre lehet moddolni, csak akkor is egy uncsi pályaverseny marad. pgr4 városi pályák <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

arty
mert pécén mi az alternativa? ott még forza sincs 😞

Forza.

Muttley
totál más játékmenete lesz, mint a TDU-nak
de ezt mondták is
csuklópántokat kell benne gyûjteni... ez izgi... <#nevetes1>
character customization? - sehol semmi
annyi köze lesz a TDU-hoz, h lesz cockpit view és elvileg lehet benne free-roamingolni
de ezt is inkább multiban
single-ben scriptelt lesz az egész - ez a rész konkrétan az NFS MW single-re emlékeztet + mondja is a Faszt és Furulyás Paul Walker-ét is
a térkép is kérdéses, h mekkora lesz és mennyire bejárható

nem vagyok meghalva a Forza 4 fizikájától mindenhol
a komolyabb izomautóknál már vannak fizika gondok
konzolon persze nincs alternatíva
fizikában itt a Forza 4 a király

#124427: elhangzik a video elején, h kikapcsolt segítségekkel "megbocsátóbb" lesz, mint a Forza 4 - ergo nerd-ready 😞
a PGR MÉG (!) nálatok alternatíva? 😊
próbáljatok ki egy Shift 2-t
még az is jobb

arty
csak nagyon sárgásbarna, állandóan 😞 ergo ocsmány 😞 turn10 😞
ráadásul ez nem pécé, ki se lehet moddolni...

a játékmenettel talán nem lesz gond.

Forza.

arty
de kitolható ezerperezerre, neked meg ugyis arra kell egy játék! 😛PP

Forza.

Totti5
"grafikailag ocsmány"

?😊 pályák és a idõjárás, effektek még most is nagyon jól néz ki. Autók kidolgozása terén már eljárt felette az idõ.

Totti5
??? szabadon lehet mászkálni, Forza 4 szintû autók belsõleg külsõleg, hangilag ( vagy jobb ), a fizika meg látszatra is agyon ver minden NFSt és TDUt oda vissza. Semmi köze az NFShez. TDUhoz inkább.

Harlekin
Tegnap rávettek erre a Damage Inc. moslékra.
Úr isten mekkora szar,de még ennek se nevezhetõ,mert 2 óra alatt 4x fagyott le.Online coopba a leszállás rendszerint a föld alá történik vagy a hajó alsó fedélzetére és ha már ott vagy nem is mész többet sehova.A hang ocsmány már amikor van,mert leginkább megszûnik menet közbe.Rendszeresen pálya betöltése után megmerevedik a kezdõ kép ami annyira nem is lenne feltûnõ hisz menet közbe is diavetítés amit látsz. Viszont eltûnik a repülõ na és itt a csavar,hogy itt viszont rendbe lesz a hang.Csak repülõd nincs és az úgymond háttér se változik"mozdul".Hang alapján tudsz csak nehezen lezuhanni és reménykedsz,hogy jól indul újra.Nincs semmi pozitív se amit mondani lehetne róla. Esküszöm sajnálom a 115 ft ot amibe a lemez került.
Waczkor
Jaja,nagyon nagy gém a PGR.Én is kitoltam minden versenyt,még a dlcket is.
Élvezetes pályák,esõ,hó,jég,vízátfolyások,motorok,minden volt benne,azóta se jött ilyen gém😞

Második xbox játékom volt,azóta is megvan,maradandó élmény<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

zaki
pgr4-et épp most toltam végig újra, komolyan mondom qrva jó volt. grafikailag ocsmány, de olyan jó fizikája van, hogy beszabehu. ki is pörgettem platinumra minden árkád versenyt. volt 1-2, ami igen combos volt 😄 belsõ nézetbõl toltam a játék 90%-át, nagyon jó cucc a mai napig.
pont eközben pusztult el a vinyóm majdnem 2 éve, mikor már a karrier legvégén voltam :o

Waczkor
Bekapcsolt segítségekkel PGR szint,anélkül meg Forza 4.

Muttley
éééééés én még azt hittem, h ez a TDU utódja lesz...

a készítõknek baromira tetszhetett a Dirt 3
mert h a komplett menürendszert lemásolták
a lényeg azonban, h ez egy hamisítatlan NFS lesz Turn10 módra
némileg feljavított, de azért erõs arcade fizikával

teszteket megvárom, de most "inkább nem"
arcade absz. király? - NFS HP 2010-et nem fogja megütni

Muttley
a kép teccccc, a játék meg majd meglátjuk 😊

Tinman
Nekem kell a pénz a Rocksmith + Les Paul gitár combora :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Waczkor
Ez így már elég korrekt lesz<#eljen>
Gamespot Forza horizon

Totti5
Elsõ nélkül nem lett volna 2.3. Hogy lett volna már dögunalmas egy 15 órás sosem láttunk még ilyet szintû játék? Az k nagy parasztvakítás hogy belerakunk 4-5 féle melléküldetést, ami végig ismétlõdik és kb semmi értelme, a városépítésnek pláne nem, de el lehet vele baszni pár órát, a semmiért. Ugytûnik a látszata hogy az unalmas szarokat is lehet csinálni már elegendõ ahhoz hogy ne legyenek a játékosok kiakadva. AC mellékfeladati közül csak is azok jók amik külön kis történet és nem a szokásos sandbox copy paste. GTA dettó. Nem attól lesz egy GTA mert lehet benne értelmetlen gyúrni. Minden sandboxban minden mellék feladat repetetív ismétlõdik amint nekikezdesz 2.ra.

Brotherhoodban minden szart megcsináltam, fullra építettem Rómát. 1szer jó volt. Revelationsban ugyan ezt kellett volna... kösz nem. Fõstoryt lenyomtam és kész. Semmivel sem nyújtott kevesebbet mint az elõzõ.

Totti5
Én a legdrágább CEt veszem + a többi részt is be akarom vásárolni.

davidka003
Hát helyszínek még hagyján de unalmasnak éreztem a küldetéseket.
Nekem a Brotherhood a kedvenc pedig abban is voltak üresjáratok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
>Revealations viszont szörnyû.

Hát...a nullfejlõdés mellett nem tudom mi romlott el benne 😊 Nekem eddig a rev. helyszínei jöttek be a legjobbabban.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Na! Ez má valami! <#eljen>
<#banplz>

Tinman
Not sure if serious -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ac 1 volt a legjobb,a többi volt a szar.
davidka003
AC1 vége olyan volt, mint maga a játék, SZAR.
AC2-tõl viszont tetszettek.
Revealations viszont szörnyû.

Moby
Az AC1-et nem olyan rég rage quittel, és kickbanshitfdelburnnuke-al zártam a végjáték miatt. ezt leszámítva odáig szerintem teljesen rendben volt. Az összes többi részt csak a fõszálat játszottam (ami itt alapszabály) ez alapján én nagyon bírom az egész sorozatot.
Csakazaharc...na igen, avval kéne már valami csinázni. Jamegnebeszéljékakcentussalazangoltmeraznagyonhónaljszagú. Mondjuk ez a harmadik részben kipipálva 😊