XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E3as rambó pálya kicsit másképp.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fizika jó. Az autó sebessége, tapadása teljesen rendben van, könnyen el lehet dobni a vasat, komplett sérülésrendszer, defekt stb... Nem hardkór, de igényli a kormányt és pontosan gyorsan csak azzal lehet menni. A gumi tapadásával az autó viselkedése is drasztikusan tud változni. Velem nem egyszer fordult elõ hogy még 1 kört kint mardtam és annyira elszállt a tapadás hogy gyök kettõvel tudtam csak a boxig eljutni... ilyen a valóságban is. Egyszerûen a kanyarokat alig lehetett bevenni. Nomeg pl verseny közbe kijössz kereket cserélni és a kivezetõ körben nagyon figyelni kell, mert még hideg. Közel sem lehet úgy menni mint ahogy elõtte mentél 20 körig. Simán el lehet dobni, mint ahogy telitankolt autóval a rajtok is meredekek tudnak lenni. Máshogy viselkedik, hosszabb a féktáv, kisebb a tapadás, de ahogy csökken a szint úgy lehet gyorsulni is.
F1 2012 még jobb lesz. Pályán belül is dinamikus lesz az idõjárás, tehát egyik felén esik, a másikon még nem. A fehér vonalakat szigorúan fogja büntetni a gép, pl box be illetve kijárat átlépésa bünti. Lesz mechanikai sérülés mint pl a váltó õrült mód használata nem lesz célravezetõ. stb stb...
Ez ez a játék ami a Forma 1et a legapróbb részletekig leszimulálja. Árkédhoz semmi köze.
Forza.
ne mondd, h nem zavar! 😄 (én nem acsizok, de zavar h van csomo ilyen játékom... elsõ boxom flashelt volt és kaptam hozzá vagy 30 lemezt is, amikor vettem és kb mindet kipróbáltam és ... 😄 )
Forza.
mindig hypeolták, hogy így-úgy realisztikus fizika
rakás sz.r arcade lett az all-assist-off
hátha most nem reklámozzák
és jó lesz 😊
Just do it :)
De van 3 havi GOLD-om feleslegbe. Akinek kell írjon!
3000 Ft-ért odaadom!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Írtam már hogy a perverzitásnak van jobb formája is mint,hogy sugárba hányások közepette acsit bosstoljak 1 ekkora moslékkal.Azért mert az acsik érdekelnek és nem elsõdlegesen a játék még nem kell minden hányadékot elviselnem.Szimplán sokkal,de sokkal tágabb a paletta amit használok és lényegesen elnézõbb a gamák minõsítése részemrõl mint itt sokaknak.De ez most tényleg még nálam se ment át.És itt se elsõdlegesen a játék élmény az ami hánytat hanem maga a kivitelezés.Simán elrepkednék az 1000/1000 ér de nem így!
Zenék jók, érdekes az atmoszférája. Könnyed, humoros, tuti végigtolós.
Menü meg tök fasza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nagyon varom 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PGR4 még mindig alternatíva mert még mindig a legjobb árkéd ótós játék a piacon.
Forza.
városi pályák, igen
de ugyanúgy kötött, scriptelt, nincs free-roaming
mostanában csináltam PC-re egy TDU1 upgrade-et
van hozzá Forza 4 átkonvertált jó sok high-res autó
fizika, környezet, effektek, zenék, felbontás, stb. MOD
.rva jó lett
és nem kell hozzá izom-PC
ha már bedobtad a PC témát 😊
ne röhögtess... a pgr nem akar több lenni, mint ami. a shift2-ben probáltak bûvészkedni a fizikával, így még az élvezetes árkád se jött össze. de legalább van pécén és tûrhetõre lehet moddolni, csak akkor is egy uncsi pályaverseny marad. pgr4 városi pályák <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Forza.
de ezt mondták is
csuklópántokat kell benne gyûjteni... ez izgi... <#nevetes1>#nevetes1>
character customization? - sehol semmi
annyi köze lesz a TDU-hoz, h lesz cockpit view és elvileg lehet benne free-roamingolni
de ezt is inkább multiban
single-ben scriptelt lesz az egész - ez a rész konkrétan az NFS MW single-re emlékeztet + mondja is a Faszt és Furulyás Paul Walker-ét is
a térkép is kérdéses, h mekkora lesz és mennyire bejárható
nem vagyok meghalva a Forza 4 fizikájától mindenhol
a komolyabb izomautóknál már vannak fizika gondok
konzolon persze nincs alternatíva
fizikában itt a Forza 4 a király
#124427: elhangzik a video elején, h kikapcsolt segítségekkel "megbocsátóbb" lesz, mint a Forza 4 - ergo nerd-ready 😞
a PGR MÉG (!) nálatok alternatíva? 😊
próbáljatok ki egy Shift 2-t
még az is jobb
ráadásul ez nem pécé, ki se lehet moddolni...
a játékmenettel talán nem lesz gond.
Forza.
?😊 pályák és a idõjárás, effektek még most is nagyon jól néz ki. Autók kidolgozása terén már eljárt felette az idõ.
Úr isten mekkora szar,de még ennek se nevezhetõ,mert 2 óra alatt 4x fagyott le.Online coopba a leszállás rendszerint a föld alá történik vagy a hajó alsó fedélzetére és ha már ott vagy nem is mész többet sehova.A hang ocsmány már amikor van,mert leginkább megszûnik menet közbe.Rendszeresen pálya betöltése után megmerevedik a kezdõ kép ami annyira nem is lenne feltûnõ hisz menet közbe is diavetítés amit látsz. Viszont eltûnik a repülõ na és itt a csavar,hogy itt viszont rendbe lesz a hang.Csak repülõd nincs és az úgymond háttér se változik"mozdul".Hang alapján tudsz csak nehezen lezuhanni és reménykedsz,hogy jól indul újra.Nincs semmi pozitív se amit mondani lehetne róla. Esküszöm sajnálom a 115 ft ot amibe a lemez került.
Élvezetes pályák,esõ,hó,jég,vízátfolyások,motorok,minden volt benne,azóta se jött ilyen gém😞
Második xbox játékom volt,azóta is megvan,maradandó élmény<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
pont eközben pusztult el a vinyóm majdnem 2 éve, mikor már a karrier legvégén voltam :o
a készítõknek baromira tetszhetett a Dirt 3
mert h a komplett menürendszert lemásolták
a lényeg azonban, h ez egy hamisítatlan NFS lesz Turn10 módra
némileg feljavított, de azért erõs arcade fizikával
teszteket megvárom, de most "inkább nem"
arcade absz. király? - NFS HP 2010-et nem fogja megütni
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gamespot Forza horizon
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Brotherhoodban minden szart megcsináltam, fullra építettem Rómát. 1szer jó volt. Revelationsban ugyan ezt kellett volna... kösz nem. Fõstoryt lenyomtam és kész. Semmivel sem nyújtott kevesebbet mint az elõzõ.
Nekem a Brotherhood a kedvenc pedig abban is voltak üresjáratok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát...a nullfejlõdés mellett nem tudom mi romlott el benne 😊 Nekem eddig a rev. helyszínei jöttek be a legjobbabban.
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AC2-tõl viszont tetszettek.
Revealations viszont szörnyû.
Csakazaharc...na igen, avval kéne már valami csinázni. Jamegnebeszéljékakcentussalazangoltmeraznagyonhónaljszagú. Mondjuk ez a harmadik részben kipipálva 😊
Adversus solem ne loquitor