176617
banner
  • arty
    hardon 2-3 órát szoptam a végén, végül easyre szedtem le, hogy legyen már credits :) (és kilootoltam az utolsó dobozt is játékban, képességek, amiket szerettem maxon, fegyók amiket szerettem dettó maxon...)

iszonyat sok patrióta jött, hiába lőttem le a nagy léghajókat is
  • Totti5
    facebook/Tasha Cosplay aki kíváncsi rá... komolyan űzi az ipart
  • TDC Geronimo
    #dealwithit

• Totti5
    MGS

Starcraft 2 japó kiscsaj

Szintén Ő, Diablo 3

Szintén...

........
  • 0Diaz0
    Cikk2 katt
  • 0Diaz0
    Itt a teljes cikk... katt

Nem egyszerű eset ez.. nagyon nem. Főleg egy ilyen eseményen.. de hogy miért?!..
    Legalább Obama megad mindenféle és fajta támogatást a rendvédelemnek az elkövető felkutatására..
  • Totti5
    A p**ba, ez spoiler volt... sorry:(
  • CroftManor
    480 pont? Annyiért még a hülyének is megéri!
  • Totti5
    Reggel meló után ülök be az autóba, elsőre ez a hír jött be, 10 percig el sem indultam, végighallagattam döbbenten, hogy még mindig ilyen megtörténhet amcsiba:((

Jó lenne már ezeket a vallási fanatikus bantukat ( felétve ha azok voltak ) végleg kiírtani a bolygóról.
  • Totti5
    Élek a lehetőséggel, megveszem.

Black Knight Sword is féláron megy, 400 pont. Mivel Suda 51 kötelező berántani:)
  • Totti5
    Ez egyszerűen fantörpikus lesz! Talán a generáció utolsó nagy dobása.
  • TaRka0107
    Milyen nagy szám, és a legrosszabb, hogy nem tudhatod melyik napon leszel benne abban a 2500-ban.
  • vg
    Elég ostoba hsz annak fényében, hogy mondjuk Magyarországon naponta kb 2500 ember hal meg. De nem robbantásban.
  • Macccy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne érts félre! Nem akarom elvitatni a sebesültek, vagy a halottak iránt valamint hozzátartozóik iránt érzett részvétet, nem vagyok érzéketlen pöcs. De az ott Boston én meg azt nem értem, hogy amikor naponta meghalt többször ennyi ember kínában, iránban, afganisztánban, dél amerikában akkor nem volt time-stamp-es hírkövetés és szalagcím az Index oldalán. Nem látom mi ez a priorizálás. Gyászos ez így is úgy is ...

Nah itt be is fejezem a politika és a hírek elemzését, negyed óra már sok is erre. R.I.P értelmetlen robbantások ártatlan áldozatai.
  • Macccy
    Én se röhögtem, de minden nap robbantanak valahol ezen a sárgolyón az idióták. R.I.P Ti ott laktok valahol, vagy mi a connection, megkérdezhetem?
  • Tinman #134583
    Sok minden vicces, de ez nem -.-

Pl
  • Tinman #134582
    Most olvasom... azt hittem viccelsz! WTF?
  • Macccy
    Bocccs, a robbantás az én voltam szerintem, missiön volt az AssCreed -ben ...!
  • Shan
    Az enyém is fekete. Csak lakkos, nem matt. Sajna.
    Bostoni robbantást hallottad?
  • Tinman #134579
    Ez rasszizmus.

Az én Gold-om FEKETE? Vagy mi?
  • Shan
    Igen. Dílovdövík csak goldosoknak van. El kell fogadni. És nem csak ilyen piszlicsáré 2 hetes goldosoknak. :)
  • DarkSector
    Igen, rohadj meg MS.
  • DarkSector
    Igen, rohadj meg MS.
  • Tinman #134575
    1 éve várok erre a kibaxott I am Alive akcióra.

480 pont végre.

Goldosoknak.

Rohadj meg anyádba MS.

Jah és persze Goldos és Goldos között is van különbség, mert én a 2 hetes Gold-ommal nem vagyok nekik elfogadható Goldos.

Micsoda fassssság ez, de komolyan?
  • Harlekin
    hibátlan a bio semmivel semmi baj...Ha kihasználod a játék adta lehetőségeket a KÉPESÉGEKET az a rész 3 perc max...
    Itt semmi másról nincs szó csak,hogy végig van szaladva a gamán és ez miatt nincs képesség fejlődés nyilván sokkal nehezebb a végén megoldani a feladatokat.
  • Muttley
  • Macccy
    Nabazmeg. Pedig már kezdtem elvetni az emelt magnézium adag és az ideggyógyász igénybe vételét, de ha a Bio Infinite ekkorát szopat, akkor még halogatom a beszerzést.

Más: így a vége felé most már szubjektív tényként mondhatom, hogy az ACIII mellékszálai jobbak mint a fősztori 70% -a! És a hajós privateer és naval küldetéseket még meg se kezdtem direkt, amin Moby pedig nagyon tapsikolt.

Sorozatnak jó egy szar ez az Assassin's Creed tehát (szerintem).
  • Seth
    Akkora tapasztalattal mint a tiéd? Nem is értem
  • grebber
    Azon a részen már azon gondolkoztam hogy törjem ketté a boxot.
    Kb 1 órát biztos szívtam vele.
    Kiváncsi vagyok pcn ha odaérek akkor is szenvedés lesz-e.
  • Seth
    Nekem volt kb 4 patrióta, nem több. A kicsi lófasz hajókkal nem kell foglalkozni, csak a nagy Zeppelin-ekkel,azokra kell küldeni a madarat
  • Totti5
    A francokat nem!

Lőttem a szárnyas izéket akik lőtték a magot egyenként kellett nekik 4-5-6 löket raketta és volt vagy 10 db!, közben az emberek lőttek engem és haltam, majd újraéledtem és lőttem, haltam, újraéledtem, lőttem. Majd ugyan az előről. 5 perc??? alap katonákkal volt min. 6 hullám, léghajóból is volt vagy 5 minimum. Lehet a fél óra kicsit túlzás, akkor egyen 20 perc. Normalon.
  • Seth
    Biztos csak nálam van így, hogy csak 15 fps-t képes feldolgozni a szemem és nekem az tűnik természetesnek, de rohadjak meg ,ha játszhatatlan volt az a szakasz.Nameg volt vagy 5 perc az a rész. Fél óra? Ne nevettess, egyszer sem haltam ott meg normal fokozaton, te sem hiszem hogy kapásból hardon kezdtél neki. Szerintem nem pusztítottad a nagy léghajókat a songbird-del és rád jött mindenki aki él,meg a pisztollyal durrogtattál a patriótákra :) , másképp nem tudom elképzelni ezt a bénaságot
  • vg
    Én nem vettem észre szaggatást, viszont én részben az irányítás miatt hagytam abba valahol.
  • Totti5
    Lehetett volna faragni rajta, de messze nem volt annyira rossz mint ami rinyát kapott és az még nem elég érv arra hogy 50%on álljon metacriticen, miközben a Bio 94%on GOTY amikor olyan mérhetetlenül szaggatott a harcok közben / a végén a fél órás "főboss" harcnál ( IS ) hogy lehetetlenség volt benne célozni. Játszhatatlan volt a játék. Ezt kissé nagyobb problémának tartom, mint azt hogy valaminek az irányítása nem lett teljesen áramvonalas.
  • DarkSector
    Alone 4 HD remake kéne.
    Az nekem a legjobb a sorozatból!
  • arty
    a borzalmas, hajkitépős, kontrollereldobós irányítást kifelejtetted ;))))
  • grebber
    Az Alone 5 nekem is kegyetlenül tetszik itt figyel a dobozos limited.

A tárgyak interakciója meg fenomenális volt.Kabátba voltak a cuccok éreztem hogy nálunk is van nem előjön a semmiből mint a játékok 99.99%ában.

Sajnálom hogy nem vitték tovább :-(
    Valaki megvehetné a jogokat igazán.De még 1 kickstarteres project se lenne rossz szerintem.
  • Totti5
    Így is lehet nevezeni a hazugságot, félrevezetést.
  • ktomi22
    ok elegge a sajat izlesuk szerint pontoznak
  • davidka003
    Otherworld első 1/10 pontos játéka volt az Alone in the Dark.