XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
2011 sürgõs? mindjárt kijön a 2012, onnantól szvsz elég sok 2011 lesz eladó (akár használtan is)
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
A neve: Xlink Kai,vagy a másik XBSLink
A Battlefield 3-mal bírnák így játszani?
Meg még honnan lehetne a LEGOLCSÓBBAN megvenni az F1 2011-et😛
1000 Ft-os játék. Kérdi, hogy utánvéttel lehetne-e?
Mondom nincs a közelben OTP bank? Betudnád fizetni személyesen
Azt mondja õ az ilyenekben nem bízik, hogy majd befizetés után feladom.
Hát xd
25 pozitívom van és 1500 Ft-on cigánykodunk.
Utánvéttel meg nem küldök egy 2 pozitívos embernek, mert ha nem veszi át akkor a vissza költséget is nekem kell fizetni. Azért elõvigyázatosság nem árt de 25 pozitívom van basszus. ÁÁÁ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Legújabb Unreal motort a Gears 3, Bullettstorm meg talán a Batman 2 használta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Optimalizálni trükközni, szépíteni mindig lehet. Olyan nincs hogy 2 éve elérték a plafont és onnan nincs elõre. Minden fejlesztõ tud még húzni a játékon, és ez mindig látszik is egy következõ epizódnál.
Adversus solem ne loquitor
Szerintem meg nézd meg a #124483 -ban lentebb látható HALO4 videót és gyõzõdj meg róla magad! Még ha kozmetikázva is van picit (amit nem tudunk) nos a látvány akkor is lehengerlõ lesz. Semmi Crysis 3 SLIpowaPC szintû áll ejtés, de a fejlõdés szerintem megvan és k.rvajól néznek ki! Részemrõl ennyi!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
nem vóótam elég konkrét 😊
egy 280-nal közlekedõ RWD F1 autónál, ha megrántod a kormányt, megpördülsz és ripityára töröd az autót (és saját magad)
ezt gond nélkül hozza az rFactor legtöbb F1 módja
nagy kedvenc az 1987 F1 MOD (a turbos F1-ek -> 2014-ben halleluja, újra felébresztik a legendát)
de hagyjuk az rFactor-t. az PC és szim. nem erre akarom kihegyezni
ami viszont hervasztó és gusztustalan és emiatt az eddigi Codem. F1-ek harsány
, az h
mindezt itt gond nélkül megteheted
szélárnyékból kiránthatod a kormányt elõzéshez olyan vehemenciával, belemehetsz olyan sebességgel kanyarokba, hogy valóságban elrepülj Mekkáig, alulkormányozottsággal beleállj a gumifalba
ezekben a játékokban nem történik semmi ALL-assist-OFF beállítással
az autó csak a pálya bizonyos (ne hívjuk scriptnek, ha így jobb 😊 ELÕRE LEPROGRAMOZOTT pontjain képes megpördülni, alulkormányozottá válni, stb.
minden tiszteletem az aprólékos F1 évad megszervezésért és eyecandy grafikáért
de fizikában az egész gamma (számomra eddig) egy rakás gõzölgõ kula
nem szappant akarok tologatni 300-zal
Forza 4 szintû fizikát, ha segítségeket kikapcsolom
eddig nem sikerült nekik
all eyes on Sept 21
reméljük idén sikerül 😊
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
EZ már film készítés, ez már nem egy "játék" ... sokkal több annál ... Nyilván más játékoknál is van/lehet így, de ezt látni megdöbbentõ. Fantasztikus!
<#worship>#worship>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
No....There is NO excuse for not having a save point before a boss fight UNLESS you can save anytime. Its NOT FUN to lose 2 hours of gameplay because you were not prepared for the boss. Its NOT FUN to repeat the same dungeon you just did.
Na ennyi. Bekaphatja. Mégegyszer el nem indítom. Köcsög.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Mikor NPC-vel beszélek leszarom de azért szánalom, hogy sokszor lebírták szinkronizálni a fõhõsöket máskor meg nem. Ebben nincsen logika.
Nekem eszembe se jutott volna berakni ezt a szart "most",mert félbe van 2 game így is.A haverok 2 napja játszottak és könyörögtek,hogy rakjam be,mert van benne pár multys acsi amibe segíthetnék.Ennyi tömören...
Csak miután elkezdtem derült ki,hogy maga a játék se 1 nagy durranás a kivitelezés meg duplán nagy rakás szar.Nincs itt uj szar régi jó szimplán ez van...
Leszarom hogy mennyi G-m lesz benne ,mert itt maga a game se 1 nagy durranás,de hála istennek nekik meglett minden amit akartak vagy is 1 kivételével.Mert az miatt még végig kell szenvednem velük pár órát,de ennyi...Részemrõl letudva ez a game,mert 1 szar.<#kacsint>#kacsint>
Egyetértek a negatívumokkal amiket az egyik tesztelõ írt:
"Unalmas melléküldetések, rövid fõküldetés
A végére kissé kifulladó forgatókönyv
Nem eléggé kidolgozott játékelemek
Irányításbeli problémák"
Illetve nekem a vége sem tetszett annyira.
1-2 poénon azért jókat röhögtem.
Mikor az emós beszólt, hogy "If you lucky I kill you before I bury you". 😄
Illetve a Spartan Ops-ban még persze lesznek Covenant ellenségek is.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ezt már a nagytudásu Skynettel eljátszottam egyszer... F1 2011ben nincs szkriptelt megcsúszás ( igazából nem is értem hogy ez mit takar és ha lenne akkor ez hogyan is mûködne... ), és a füvön sem lehet átrongyolni... vagyis át lehet, mint ahogy rfactorban és más PCs szimekben is gond nélkül, csak ezek nem célravezetõk. A fû csúszik, te meg a falba kötsz ki vagy ha mégis megúszol egy levágást, akkor a gép megbüntet!!!. Lehet én vagyok béna ( 10 év hardkór szimezés és tapasztalat után ), és 2 teljes évad végigjátszása után, de még nem sikerült elõnyre szert tennem az F1 2011ben úgy hogy a füvön közlekedtem, sõt ha oda jutottam akkor pozíciókat veszítettem, jobb esetben. Bármelyik kanyarban el lehet dobni bármikor. Vannak pontok a pályákon ahol sokkal könnyebben kimegy a gép segge, ezek általában valami lejtõs, emelkedõs, döntött nem a megszokott cornerek. Ez nem szkript... ( Forza 4ben is és a valóságban is ilyen ) ugyan ezek a kanyarok rfactorban vagy anno az F1 challengében is kritikusak voltak. Figyelni kell és nem ész nélkül nyomni a gázt, mert akkor 10bõl jó eséllyel 10szer eldobod ott, de ez nem szkript, hanem egyszerû fizika.
Gyorsan összepattintottam a bill+egér kombót.És nem volt ellenfél sehol,mert ez a game a zsigereimbe ivódott végérvényesen.Olyan szinten,hogy régen PC-n scriptelve voltak a vásárlási dolgok és önkénytelenül nyomtam az F1-tõl F8 ig a gombokat vásárláskor most is.Pár embernek biztos elrontottam tegnap a napját,amikor itályn CT ként a kezdõrõl az ablakon beugorva és a 3. szobába már eleve a késsel a kezembe befordulva és szúrva nyírtam ki 3 x egymás után ez PC n is mindig így volt.Ez a jó a CS be annyira kiszámítható minden benne.Gondolkodás nélkül dobom a gránátott Office pályán az ablakokon be milliméter pontosan ugyan oda pl a lift melletti sarokba mert ott az esetek nagy részébe gugol 1 Terrorista.Vagy fordulok be úgy folyoson hogy egybõl lövök bizonyos pontokat.Sose fogom elfelejteni amikor PC-n Oil rig pályán "VIP es pálya" Terrorként rohantam fel a felsõ szintre ahol be lehetett látni a CT-k kezdõjére és a létrán felérve,még benne maradtam a vásárlási helybe azonnal dobtam a gránátot neki a korlátnak,mert az közvetlenül közéjük pattant és már nyomtam is az F4 et ami a gránát vásárlási script volt tehát megvesz+elõvesz közbe egér bal gomb.Ez azt eredményezte,hogy 1 folyamatábraként repültek a gránátok!Azok a szerencsétlenek meg még csak vásároltak "volna" mert rendszerint a 10. gránát után halott volt a komplett CT banda...de kurvára utálhattak<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> Iszonyat nagy a kísértés hogy megvegyem!
A teljesség igénye nélkül amikre emlékszem,hogy már játszottuk.
Birds of Steel
Top Gun: Hard Lock
Tom Clancy’s H.A.W.X.2
IL-2: Birds of Prey
ACE COMBAT 6
És Én még csak 213 játékal játszottam Õk meg már 400 felett vannak tehát biztos hogy ezen kívül is volt bent nekik repülõs.<#kacsint>#kacsint>
DE egy rakás sz.r Stealth game
konkrétan az ellenség vak, süket és mentálisan sérült
nincs perifériás látása, fényes nappal félvilágos árnyékon 4m-rõl képtelen keresztül látni, csõlátása van, nincs füle és kb. 5m a detection range
komolyan mondom, 2:06-tól
és kis híján leh.gyoztam a képernyõt
hát nem, de én pl nem is értem miért jó hogy zavaróan a monitorok széle egy fekete elválasztó vonalként funkcionál
én még ingyen sem használnám mert full felesleges nekem
lószart nem ér, fõleg autós játékban mi a gecimet nézzek a 2 oldalsó monitoron? 😄
Álltalában elõrefelé szoktam menni...ez tök értelmetlen még ha lenne rá pénzem akkor se vennék...inkább egy +D-t építenék ki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
autentikusságához nem fér kétség
egy Forza 4 szintû fizikát kellene leprogramozniuk, amikor ALL-assist-OFF
ez eddig egyetlen 1x sem sikerült nekik
pedig ettõl még az assistok bekapcsolásával teljes mértékig hülyegyerek-kész lehetne a gamma
mit kaptunk eddig? scriptelt csúszású kanyarokat, máshol megcsúszni képtelen autókat, 260-nal füvön és sóderágyon közlekedést, RWD sínautókat stb.
nem kell vérszim - all-assist-OFF beállításnak kellene valódinak lennie
sikerült nekik eddig? - nem
miért? - mert 1szerûen balf.szok voltak
reméljük ezúttal nem lesznek azok 😊
szeptember végén kiderül 😉
Konzolt is kiépítheted egy székkel meg kormánynal...ettõl a rajta játszott játék még nem változik meg...😄
Látványosnak néz ki de az egész gép lehet mindennel együtt vagy 600 ezer Ft. Gyakorlatilag ilyet akkor raknék össze ha annyi pénzem lenne, hogy nem kéne dolgozni és akkor munka helyett ráérnék játszani. 😄
"alig várom" 😄 amugy én ezt kb az arcok miatt vettem meg, mert az valami elképesztõ. de nyilván nem visz el egy játékot... (gondolom elõre)
namindegy, pozitiv, hogy olvastam olyanok véleményét is, akik simán ledarálták, mert imádták az egészet - hátha nekem is bejön.
Forza.
Simán félrevezetik a közönségüket. Ez a legalja. A sajtó nem azért ad egy játékra átlag 7-8-9 pontokat mert túlértékelik, vagy közös megeggyezés alapján ezt kell nekik... egyszerûen annyit ér a játék. 30-40 világszintû sajtóorgánum átlagolásából kiadott pontszám reális. Ha ennek ellenére valaki totál ellenkezõjét mondja akkor a hiba benne van és nem a többieknek.
Brütal Legend pedig annak ellenére hogy nem vagyok egy heavy metal rajongó, annyira magába szippantott az egész mûfaj félelmetes. Ez is beteg volt kellõen, nagyszerû zenékkel, ötletes játékmenettel, jó karakterekkel és storyval.
Soselássamtöbbet.
"Az OW-nál sosem a népszerûség hajhászása volt a cél, akkor ugyanolyan a Metacriticrõl lopott pontszámú, lélektelen, egyenszar cikkeket csinálnánk, mint bárki más. Van egy saját véleményünk, ami lehet, hogy sokaknak nem szimpi, de a sajátunk és õszintén ki merjük mondani és alá tudjuk támasztani."
Hát konkrétan tényleg a játékok 90%-át lehúzzák. Ha csak õket nézném akkor nem vennék játékot se.
Brutal Legend fõküldetések 70%-ánál járok de már most tudom, hogy nem adok neki 70%-nál jobbat. Kb a harc unalmas. Nem olyan vagány mint a DarkSidersben. Engem egyébként az Overlord-ra emlékeztet amit töröltem 40 perc után.