XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
( fogalmam sincs mit kell nézni rajta, olyan mint a Halo 3ba😄 )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Far Cry 3at majd megdemózom. Nem mozgat meg, mert sandbox FPS szigeten ami = unalomba fulladás. De jól néz ki nagyon, meg ha a fõstory lendületes lesz akkor megér egy próbát.
Lemez karcmentes, HDD-rõl futott a játék, két kód felhasználva már.(Trial live, meg az Anniversary map pack)
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN ID.: Beegabor
Bár ha már MK-t akarsz venni,akkor az idén megjelent MK Komplete Edition-t vedd, abban minden extra benne van, összes extra karakter(minusz Kratos, ha 360 verziót akarsz),ruhák
Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik az a Mortal Kombat amelyikben benne van Kratos és Freddy Krueger? Elõre is köszönöm a választ!!
Sziasztok!!
Forza.
Nem mellesleg nálam minden kanyar ugyan úgy csúszik, vagy az egész pálya szkriptelt😄😄😄 ( amúgy meg bármelyik kanyarban egy kicsit nagyobb gázt adtam volna már repülök is, ha gondolod tudom azt is demonstrálni )
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
max az akcentusa, de ez természetes...még ha viccesnek is hat. 😊
Legyen össze dugva a ruoter-rel a pc és a 360. Ha jó a beállítás a routerben, akkor a bebootolás után látni fogjuk a Freestyle dashboardon az x360 IP cimét(amit természetesen nem látok)
Töltsük be a Total Commander programot(lehet más ftp-zni tudó programot is,de ez egyszerû és ingyenes, akinek nem lenne,töltse le, és telepítse!)és középen fent lesz egy „Ftp” gomb click és válasszuk ki az „új kapcsolatot” aztán töltsük ki a mezõket.
ha ez megvan okézzuk le,és mehet a „kapcsolódás” gomb.
Rá megyek a kapcsolódásra, és kiírja, hogy kapcsolathívás hiba. Valaki tud segíteni a probléma megoldásában?
Most 600 MS pont kellene legyen, karácsony körül 400. Utóbbi esetben vevõs.
Ez a 2000 Ft nekem még sok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet az zavart be?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
XBOX LIVE Service
Users may experience difficulties with the following services:
* Signing into Xbox LIVE from an Xbox console
* Signing into Xbox LIVE from Xbox.com
We are aware of the problem and are working to resolve the issue. We apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your patience
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nálad nem jelent meg?