XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább kontroller, akkormár!
Forza.
Amúgy annyi hogy van benne coop, most ezt olvastam neten ez nekem nagyon nem izgató, szóval.
Azt hittem hogy más pályákon kell menni vagy valami.😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pendrive-os okosságot nem kell csinálnod.
- leszeded a demo-t.
- pendrive formáz az xbox-ban
- bedug pc-be
- rámásolod mondjuk a horizon nevû progival a fájlokat
- visszadugod a box-ba és játszol
Nemtudom hol lehet a probléma.
De szerintem amit leszedtl demo-t és nem az a régi demo, akkor lehet JTAG-ost szedtél!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Majd tolhatjuk a multit,állatnak ígérkezik.
Hangok brutálisak egyébként,a motorhangokat nagyon faszán lemodellezik mindig,az Astonos gameplayben irdatlan ahogy üvölt a gép.
Ezek meg jópofa dolgok,hogy megjelenik a barátnál az arckép vigyorogva hogy megdöntötted az idejét és láthatja az önelégült fejed😄
Jó kocsik,éjszaka,nappal,esõ,freeroam,zsaruk,gondolom jó soundtrack,változatos útviszonyok.Nem is kell más<#eljen>#eljen>
Ez a szeptember-október brutál lesz.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Adversus solem ne loquitor
még a forza 4-et is majd meg kéne vennem...D
Ha szimulátor jellegû vezetési modell kell akkor ott lesz a Forza Horizon.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tudom hogy nem szimulátor, nem is kell annak lenni, de kicsit nekem a Pro Street és Shift-ek inkább nevezhetõbbek korrekt 2011-12-es játéknak, amire nem mondom hogy OMG miez.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Azért fikkantják mert mint Resident Evil a 4. és 5. résztõl is causal-abb és akciósabb...de mint akciójáték...szerintem jó lesz, legalábbis a Chris...nekem az tetszett a demoban...persze nem szabad komolyan venni...." pisztolyos zombik" meg ilyenek...inkább egy giccsparádé lett....
Nomeg Jake aki Wesker fia...csak végig majdnemhogy Boss-ok ellen harcol....vagy éppen menekül...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most pont egy ehhez kapcsolódó dilemmám van. Várom a Forza Horizon-t is, megvan a Forza 4 is. Hallottam errõl a vezeték nélküli kormányról. Mi róla a véleményetek? Kell hozzá KINECT?
Ez valóban ugyanaz mint a régi, nem csak stílusában, és ez részemrõl most nem dícséret.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Én baromi jól fogok szórakozni vele már látom,akárcsak a HP-val😊
Azért ez a kerékfelfújás mint A Pusztítóban odabaszott😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nekem gránátom se volt😊 mondjuk ami elõtte volt nálam az az a fajta amit eldobsz és még 10 jön ki belõle, szóval ha lett is volna, akkor atomjaimra szaggat, ha magam alá dobon😄
Csak coop? Mert pont az ami nem érdekel...😄
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Volt röhögés rendesen.
Nekünk nagyon bejön fõleg a coop miatt.
A belharcok állandóak <#nevetes1>#nevetes1>
Megy egymás elöl a sáskásodás eki éppen elöl szalad és nyitogatja a ládákát.Kérdés mindig... na volt benne valami? ááá üres volt...<#nevetes1>#nevetes1>
Akit érdekel repüljön rá, persze HDban lesz az igazi.
DVD megjelenés (HUN): 2012. szeptember 26.
mi tudjuk, h egy rakás kaki
elmondtad nekik, ennyi
ha nekik ez kell, hadd játszanak vele 😊)
olyan arcok kommentjein húzod fel magad,
akit ha élõben látnál, nem biztos, h élõ emberszámba vennél
<#idiota>#idiota>
Just do it :)
Írtam GAMER365ön az F1rõl ugyan azt mint itt. Videókkal ugyan úgy a tapasztalatok, erre ezt kaptam a pofámba:
"Nem tudom hogy te milyen beállítást használtál a 11-ben de én az eau rougeban és a 17-es 18-as kanyart is be tudtam venni padlógázon."
Tehát szerinte ugyan az a kettõ tapadás... vagy nem érti mi az az esõ.
"Hát ha annyira szar, akkor legfeljebb játszod tovább a 2011-et, nem? "
Ez a cél nyilván és az 1 éve várt játékot 10 perc alatt felejtsem el.
"Amúgy általában túldramatizálod a helyzetet. Te húztad le a Sleeping Dogs-ot is a vezetési modell miatt"
Nyilván tévedtem és az SP autókája teljesen élvezetes...
Angol nyelvû noname írótól idézget nekem...
"Amúgy alább az angol nyelvû szöveg pont az ellenkezõjét állítja nagyjából, mint te. Most kinek higyjek? Inkább magamnak, ha már kézben a játék.."
Biztos a kát 1:1ben összehasonlító videóm szar, vagy tényleg annyira vakok az emberek hogy nem veszik észre és nem néznek F1et a TVbe nincs fogalmuk arról milyen egy vezetési modell???
"A saját tapasztalataim alapján nem rosszabb az irányítás csak más!"
Tényleg más. Egyikbe Padlón mész, másikba nem.
"Igen ezt szeretem.Mondják igy arcade meg úgy.Kiváncsi lennék ha kijönne egy full szim,ki lenne az a tökös gyerek és csinálná a setupot hosszú órákon át.Csak azért hogy tudjon menni egy értelmes kört"
Megjött az ügyeletes végleteken gondolkodó is.
"Nyilván nem csúszik annyira mint kellene "
Vagyis 0, ami = mint kellene.
IGN tesztbõl idézgetnek nekem
+Unparalleled authenticity.
+Sophisticated racing sim.
– Steep learning curve.
"én nem hiszek a hisztidbe..."
Tehát hazudok, a két videóm meg átverés. Az IGNes kontrolleres inkompetens teszt az hiteles. Amivel nincs gond, mert neki lehet annyi is elég, bár a fizika butítást a vak is látja... bocsánat még egy vak is többet látna ebbõl mint ezek.
Ezentúl már semmin nem lepõdök meg...
Forza.
1 órája írtam a népet, kutatom a kincseket, haladok elõre Borderlands havas tájain. Egyszer csak egy WC áll az utamba. Milyen kincset rejthet vajon? ajtó nyit, klótyó kidobja az itemet, fordulok meg és indulnék, de nem megy. 20 percig próbálom kiszabadítani magamat a WC fogságából, de nem megy. Gondoltam kilépek menübe, mentéssel és akkor visszatesz a szakasz elejére. Igen ám, visszatett a játék elejére, oda ahonnan úgy másfél óra alatt jutottam el, persze most átfuthatok és csak fél óra lesz, hacsak nem állok le harcolni a z út közben feldühödt respawnlot enemy hadtesttel.
Bazd meg GEARBOX.

-tRs-Landor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑