XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
az a légkormány egy über hulladék szar 😊 - de kinect nem kell hozzá.

inkább kontroller, akkormár!

Forza.

DarkSector
Jah néztem ncore-on az JTAG-os...

Amúgy annyi hogy van benne coop, most ezt olvastam neten ez nekem nagyon nem izgató, szóval.

Azt hittem hogy más pályákon kell menni vagy valami.😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Új demó volt az biztos. Teszek még egy próbát majd...

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Bocs de honnan szedted le, attól függ.
Pendrive-os okosságot nem kell csinálnod.

- leszeded a demo-t.
- pendrive formáz az xbox-ban
- bedug pc-be
- rámásolod mondjuk a horizon nevû progival a fájlokat
- visszadugod a box-ba és játszol

Nemtudom hol lehet a probléma.
De szerintem amit leszedtl demo-t és nem az a régi demo, akkor lehet JTAG-ost szedtél!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Faxom kivan. Leszedtem resi 6 demót, megcsináltam az összes létezõ pendrive-os okosságot, és mindegyiknél azt írja ki hogy corrupted demo...Fuck, várok inkább egy hetet...

DarkSector
Majd megszerelem holnapra. 😊

Waczkor
Takedown volt elõzõben is,HPben.
Majd tolhatjuk a multit,állatnak ígérkezik.

Hangok brutálisak egyébként,a motorhangokat nagyon faszán lemodellezik mindig,az Astonos gameplayben irdatlan ahogy üvölt a gép.

Ezek meg jópofa dolgok,hogy megjelenik a barátnál az arckép vigyorogva hogy megdöntötted az idejét és láthatja az önelégült fejed😄

Jó kocsik,éjszaka,nappal,esõ,freeroam,zsaruk,gondolom jó soundtrack,változatos útviszonyok.Nem is kell más<#eljen>

Ez a szeptember-október brutál lesz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
Gondoltam szólok, hogy a "." billentyûddel gond van, minden leütésre hármat ismétel. Vegyél másikat, de addig is inkább ne használd.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Ja forza horizon, csak nekem azért fizetni is kéne...😄
még a forza 4-et is majd meg kéne vennem...D

Totti5
Fizika és irányításban a HP is nagyon jó volt. NFS errõl szól. Száguldás, látvány és persze a fejlesztõket ismerve ez sem lesz sétakocsikázás és egyszerû menet.

Ha szimulátor jellegû vezetési modell kell akkor ott lesz a Forza Horizon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Mond ettõl még nem lesz jobb hiszen maga az árkád jelleg a gond...😄

Tudom hogy nem szimulátor, nem is kell annak lenni, de kicsit nekem a Pro Street és Shift-ek inkább nevezhetõbbek korrekt 2011-12-es játéknak, amire nem mondom hogy OMG miez.

Nekem is bejon, bar a takedownt szoknom kell majd egy NFS-ben, de amugy nagyon tetszik 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Mond neked az valamit, hogy árkád?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
A "nagyon" szót cserélheted erre a szóra -> "jogossan"...😄
Azért fikkantják mert mint Resident Evil a 4. és 5. résztõl is causal-abb és akciósabb...de mint akciójáték...szerintem jó lesz, legalábbis a Chris...nekem az tetszett a demoban...persze nem szabad komolyan venni...." pisztolyos zombik" meg ilyenek...inkább egy giccsparádé lett....

Nomeg Jake aki Wesker fia...csak végig majdnemhogy Boss-ok ellen harcol....vagy éppen menekül...

TDC Geronimo
Nagyon fikázzák resi 6ot. Most szedem kíváncsi leszek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

blackfire001
Nekem is bejön a Most Wanted, és már nagyon várom😊
Most pont egy ehhez kapcsolódó dilemmám van. Várom a Forza Horizon-t is, megvan a Forza 4 is. Hallottam errõl a vezeték nélküli kormányról. Mi róla a véleményetek? Kell hozzá KINECT?
DarkSector
Én úgy vagyok ezekkel a játékokkal hogy ránézek ahogy suhannak nitro-val a kocsik, meg faltól falig mennek mindenféle valóságot szimuláló fizika nélkül és legszívesebben elvenném a fejlesztõktõl az összes felszerelést amin ilyen "fos"-okat csinálnak.

Ez valóban ugyanaz mint a régi, nem csak stílusában, és ez részemrõl most nem dícséret.

Totti5
Kiváló!

Teljesen!! Mindhárom kampányból más pályát lehet végigjátszani, mint az elõzõ demóban. 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Waczkor

Én baromi jól fogok szórakozni vele már látom,akárcsak a HP-val😊

Azért ez a kerékfelfújás mint A Pusztítóban odabaszott😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
<#idiota>

Nekem gránátom se volt😊 mondjuk ami elõtte volt nálam az az a fajta amit eldobsz és még 10 jön ki belõle, szóval ha lett is volna, akkor atomjaimra szaggat, ha magam alá dobon😄

DarkSector
Igen? És mennyiben új?
Csak coop? Mert pont az ami nem érdekel...😄

Totti5
Miután az utolsó ember hazugnak nevezett, jó játékot kívánva nekik kivettem a topikot a kedvencekbõl és próbálom kerülni azt hogy ezeknek írjak bármit is gémerre.

Csakhogy ez egy új demó, és nem az, amit a Dragon's Dogma tulajok tölthettek korábban. <#hamm> Érdeme kipróbálni az online coopot is.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

arty
remélem ezt oda, neki is megírtad, pontról pontra...

Forza.

Harlekin
Sehogy nem tudtam kijönni magam alá akartam gránátot dobni de semmi.Többiek se tudtak ki gránátozni....Majd jött 1 próba az autóval max gázon telibevertek mi közbe folyamatosan lõttek a genyák.Na így kiszabadultam,de semmivel nem lett jobb,mert beestem a pálya alá...<#nevetes1>
Volt röhögés rendesen.
Nekünk nagyon bejön fõleg a coop miatt.
A belharcok állandóak <#nevetes1>
Megy egymás elöl a sáskásodás eki éppen elöl szalad és nyitogatja a ládákát.Kérdés mindig... na volt benne valami? ááá üres volt...<#nevetes1>
DarkSector
Mire vársz már hónapok óta megvan....😄

RE 6 demo

DarkSector
Repülök mint állat. THX

orichalcos
Csakis HD persze.

Holnap Resi 6 demo. Várom...

Totti5
Hú de mocsok jól néz ki a kidolgozás, még így is szar minõségben. Felejtsétek el ezt a verzát 1080P only.

orichalcos
Feliratra várok. 😞

Totti5
Resident.Evil.Damnation.2012.BDRiP.

Akit érdekel repüljön rá, persze HDban lesz az igazi.

DVD megjelenés (HUN): 2012. szeptember 26.

Muttley
sztem hagyd... 😊
mi tudjuk, h egy rakás kaki
elmondtad nekik, ennyi
ha nekik ez kell, hadd játszanak vele 😊)
olyan arcok kommentjein húzod fel magad,
akit ha élõben látnál, nem biztos, h élõ emberszámba vennél
<#idiota>

Just do it :)

Totti5
Arra jutottam, hogy ha itthon egy olyan közösség leszólja az embert akivel már évek óta együtt fórumoz akkor világszinten mennyi olyan ember akik tök komolyan leírják az adott játék hivatalos fórumán a fals infókat ami miatt a fejlesztõk az amúgy jó játékot visszbutítják, mert a népnek fel sem tûnik hogy szarabb lett és nem is érdekli, hogy jó legyen? ennyire nem értnei hozzá?

Írtam GAMER365ön az F1rõl ugyan azt mint itt. Videókkal ugyan úgy a tapasztalatok, erre ezt kaptam a pofámba:

"Nem tudom hogy te milyen beállítást használtál a 11-ben de én az eau rougeban és a 17-es 18-as kanyart is be tudtam venni padlógázon."

Tehát szerinte ugyan az a kettõ tapadás... vagy nem érti mi az az esõ.

"Hát ha annyira szar, akkor legfeljebb játszod tovább a 2011-et, nem? "

Ez a cél nyilván és az 1 éve várt játékot 10 perc alatt felejtsem el.

"Amúgy általában túldramatizálod a helyzetet. Te húztad le a Sleeping Dogs-ot is a vezetési modell miatt"

Nyilván tévedtem és az SP autókája teljesen élvezetes...

Angol nyelvû noname írótól idézget nekem...

"Amúgy alább az angol nyelvû szöveg pont az ellenkezõjét állítja nagyjából, mint te. Most kinek higyjek? Inkább magamnak, ha már kézben a játék.."

Biztos a kát 1:1ben összehasonlító videóm szar, vagy tényleg annyira vakok az emberek hogy nem veszik észre és nem néznek F1et a TVbe nincs fogalmuk arról milyen egy vezetési modell???

"A saját tapasztalataim alapján nem rosszabb az irányítás csak más!"

Tényleg más. Egyikbe Padlón mész, másikba nem.

"Igen ezt szeretem.Mondják igy arcade meg úgy.Kiváncsi lennék ha kijönne egy full szim,ki lenne az a tökös gyerek és csinálná a setupot hosszú órákon át.Csak azért hogy tudjon menni egy értelmes kört"

Megjött az ügyeletes végleteken gondolkodó is.

"Nyilván nem csúszik annyira mint kellene "

Vagyis 0, ami = mint kellene.

IGN tesztbõl idézgetnek nekem

+Unparalleled authenticity.
+Sophisticated racing sim.

– Steep learning curve.

"én nem hiszek a hisztidbe..."

Tehát hazudok, a két videóm meg átverés. Az IGNes kontrolleres inkompetens teszt az hiteles. Amivel nincs gond, mert neki lehet annyi is elég, bár a fizika butítást a vak is látja... bocsánat még egy vak is többet látna ebbõl mint ezek.

Ezentúl már semmin nem lepõdök meg...

arty
az elsõ rész baromi tartalmas, pláne ha nem épp csak végigmenni akarsz a pályákon, de netán néhány érmet is szerezni... 😊

Forza.

Totti5
Ennek örülök, hogy nem csak engem szívat a játék 😄😄

Seth
Feature. Bûz felhõ. Ott rögtön paralizál ha kinyitod 😄

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Ez volt nálam is csak én hûtõszekrénybe szorultam be.<#nevetes1>
Totti5
Szóval...

1 órája írtam a népet, kutatom a kincseket, haladok elõre Borderlands havas tájain. Egyszer csak egy WC áll az utamba. Milyen kincset rejthet vajon? ajtó nyit, klótyó kidobja az itemet, fordulok meg és indulnék, de nem megy. 20 percig próbálom kiszabadítani magamat a WC fogságából, de nem megy. Gondoltam kilépek menübe, mentéssel és akkor visszatesz a szakasz elejére. Igen ám, visszatett a játék elejére, oda ahonnan úgy másfél óra alatt jutottam el, persze most átfuthatok és csak fél óra lesz, hacsak nem állok le harcolni a z út közben feldühödt respawnlot enemy hadtesttel.

Bazd meg GEARBOX.

Evogordon
Thank you 😊

zaki
várj majd pár hónapot, 10-15 fontért fogják az ember után dobni, annyira sz@r lesz majd az eladási statja

Totti5
Van 2db 2 gigásom. Forza 3asat használom, mert egyedi, és nagyon jól néz ki és maximálisan elég arra hogy a melós dolgokat vagy egyébeket hordozzam rajta.

-tRs-Landor

davidka003
5k-ért kapsz hardveraprón 32 GB-os pendrive-ot. Érdemes beruházni rá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bocsi, nem mindig van eszemben az sg.hu-ra írni. Ezért érdemes követni twitteren, onnan elsõ kézbõl értesülhettek az efféle akciókról, free cuccokról. 😉

Totti5
Próbálnám, nem de fér rá a 2 gigás pendrájvra.

kill3r21
srácok , valaki kiprobálta a kinectes Fable demót?
ha igen milyen?
TaRka0107
Landor lecseréli ha szépen kéred😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Evogordon
Valaki le tudna cserelni a logomat hogy ne a regi akkomat mutassa?
Uj accom: evotiii90

Totti5
Miért nem szóltál???