XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos

orichalcos
Hát hogy hamar túl leszek rajta az túlzás. Letolom normálon egyedül. Majd co-op-ban legendary-n, majd solo legendary-n, aztán jöhet a maradék acsi, meg spartan ops, meg multi.

Amúgy is ha már Halo-k miatt vettem boxot adjuk meg a módját. 😊

Macccy
Rendelje a faszom, digók még összekecsápozzák, meg tele lenne fanszõrrel ... fúj ... Nem, én is Limited Collector's Edition -t rendeltem elõ, ahogy te is!

De te ahogy látom háromszor túlteszel rajtam, nekem erre nincs energiám, hogy löncs parti és szabiba hajló játék ... Ellenben nekem az melóban szabad hét, yeeeaaaa <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ugye nem gondoltad, hogy ennél nem vagyok elõrébb? Hahó, én vagyok az. Nem PS Józsika aki tegnap vette a boxot ... <#vigyor0> Lassan 1 éve használtam a Youtube appot, angol account, satöbbi! Most nem megy. Error code 4004.

De nem tolongtok, szóval változtatok a kérdésen, nektek (akiknek korábban ment) most megy?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Alap, már hetek óta elõ van rendelve. Megyek launch party-ra is. Éjjel játszok reggel meló, este majd másnap egész nap meló.(szabit vettem ki)

Limitedet rendeltem elõ, remélem te is, mert elég kevés darabot hoznak be országba.(legalábbis boltok szerint)

Ha nagyon gázdág vagy, megrendelheted olaszból a Legendary Edition-t is. 😄

katt

katt

Ez persze nem igazi pakk, csak az olasz bolt rakta össze...

Totti5
Kulcsszó: LÚT! Ugyan olyan ellenfeleket, ugyan olyan kinézõ helyeken ölsz nagyon sokáig azért hogy a végén felnyiss egy ládát amiben +48at sebzõ sok lila és zöld számokkal az adatlapján pisztoly van. És ez jó! 9/10 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
😄DD

"szerencsére" volt ingyenes steam hétvége Borderlands1-re, megdemóztam, mert akkora a hype körülötte. 1-2 óra után: még mindig nemértem mire fel. talán sose éreztem még játékban, hogy ennyire céltalanul grindelek... (najo, forzában néha, amikor adott napon a 100+. kört megyem 😄 )

Forza.

DarkSector
Ha letöltöd angol account-tal utána már megy magyarral.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Magyar accounttal lehet nem megy és asszem GOLD is kell hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Halo-s tesóm! Elõrendelted már a 4 -et? Nekem már ott figyel, birka mód nem tudtam ellenállni. 😊

Amúgy dashboard -ot érintõ kérdésem: NEM TUDJÁTOK véletlenül h a YOUTUBE miért nem megy? Mármint az app persze. Error: 4004
Annyit találtam róla, hogy másokat is érint/érintett, de hogy miért nem megy és mikor fog ...?
(nemkiabálok)

Totti5
Céltalan kincsvadászat és tömeghent mérhetetlenül gáz AIval és bugokkal és nem mellesleg copy paste elsõ rész. Ez kell a világnak és nem a storys single player alkotások. Amúgy jó játék, csak nem 9 és 10 pont. Olyan mint a Darksiders 2. Sótlan. De azt ne felejtsük el hogy az ilyen postapokaliptikus témás játékoktól elolvadnak az emberek, mert... nem tudom miért. Ezek a világok rettentõ unalmasak és egy kaptafára épülnek ( Rage ), mint a háborús cuccok.

Moby
Annyira röpködtek a 9 pontok erre a borderlands 2-re, úgy gondoltam csak szánok rá némi idõt. Amikor elkezdtem vele játszani, pont ugyanaz volt a véleményem mint a Harlekinnél látottak alapján: ez egy szar. Aztán ahogy mélyedtem el a játékban, úgy változott a véleményem lépésrõl-lépésre. Mostanra ott tartok, hogy elõjegyeztettem magam lobotómiára, hogy el tudjam felejteni mindazt, amit az elõzõ 3 órában láttam. Ez valami olyan esszenciája a mosléknak, amit intenzív Sas kabaré fogyasztás sem gyógyít, egyszerûen feldolgozhatatlan a minõségugrás, és ebben a mélységben meg már nincs más, amivel interpolálni lehetne.
Verdikt: golyót a készítõknek és mindazoknak, akik erre rádobták a 9 pontokat. A VG iparág elpusztult, a romjain sárban és mocsokban hempergõ szörnyszülöttek ûznek csúfot az evolúcióból.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nagy komolyság.

"szép a mocid"
"szerintem is jó lett"
Round 1 Fight

"Hol van a klónom?"
"Nem tudom, keressük meg"
Round 1 Fight

"Te ki vagy?"
"Én én vagyok"
Round 1 Fight

"Jé egy ninja"
"Nézd milyen szép a kardom"
Round 1 Fight

Borzalmas és nagyon kínos az egész...

DarkSector
Várj lemaradtam.
Milyen ötletek?

Én a videóban non-stop bunyót látok.

Amúgy a verekedés olyan Batman féle stílusban megy ahogy látom. Mondjuk egy kicsit folyékonyabb mozgást is megemésztettem volna, de látványos azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
DOA5 sztori mód. WTF is this shit. A Teletubbies egy része izgalmasabb mint ez volt. Értelmetlen összevisszaság

PSN ID.: Beegabor

Moby
Ez kurvajó

Renjike
és eléggé jó ötletek is vannak benne . érdekes egy játék lesz az biztos 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Azt a kurva elég látványos...😄DMC rip? 😊

DarkSector
igen az zsíros

itt egy jo bongeszo XBOX-ra:

😊
Renjike
Oké azt hiszem megvan a jövõ év elsõ vásárlása 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
Október.

De feleslegesen várja annyi ember, hetek óta használom, semmi különös nincs benne. IE-t talán ha 3x használtam.

davidka003
Amiben van Internet Explorer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Milyen új dashboard?

Nem tudjátok véletlenül, hogy az új dashboard frissítés xboxra mikorra várható?

orichalcos
Igen, volt is róla egy tweet.

Heroic is the new normal. 😄

Elõre félek a solo legendary-tól. 😄

Totti5
Azt viszont jó olvasni hogy az a hír járja egy tesztelés után a twitteren hogy a Halo 4 normalon = elõzõ részek Heroic.

Totti5
Amúgy érdekes hogy DOA4be ez volt a 4. meccs amit videóra tudtam tenni mert a gép agyonvert... ez a meccs pedig 3 körös volt, csak a középsõt kivágtam.

DOA5ben pedig mint ahogy látható az enemy alig akar ütni és ott azért kellett restartolnom, mert az elsõ meccset hibátlan gyõzelemmel nyertem 2 forduló után...

Mind a kettõ normal :/

DarkSector
"EdelWeiss  3 hours ago −
Cancelling my pre-order for pc right NOW.Enough is enough with EA."

😄
Kis buzi pöcs. Nem rendeli elõ mert pc-re nem lesz beta...low.

arty
30mp-ig néztem csak <#vigyor3>

Forza.

Totti5
A videón a 4-5 felváltva szerepel, vagy mire gondolsz?

Érdekes hogy karakterek láthatóan szebbek lettek, a környezet meg láthatóan rondább + valami homály, blúr? szûrõ is van rajta. DOA 4 élesebb, színesebb, szebbek a pályák = kellemesebben néz ki.

arty
jöhetne ugyanez az ötösbõl is! (ha van)

de azok után amit írtál, a soul caliburhoz hasonlóan itt is marad/elég lesz a 4.

Forza.

orichalcos
Totti5

orichalcos
Halo 4 videók, kép.

(sry, nem linkelgetem újra egyesével. 😄 )

katt

Plusz az új játékmód. DOMINION

Totti5
Ez a DOA5 sem egy nagy szám. Sokkal többe vártam. Grafika ugyan az mint a 4be, pedig képeken szebbnek tûnt... de majd beteszem a 4et és megnézem ugyan azt a pályát. Sotry meg... bealudtam rajta, olyan gyenge az egész és kínos az összes jelenet. Ugrál ide oda karakterek és helyszínek közt, azt sem tudod mivan. Van két karakter a képen, valami dumát lenyomnak és mindig az lesz a vége hogy akkor verjük el egymást. Ez kb 3 perc alatt, aztán töltés ( fekete képernyõ ) fél perc és jön a következõ helyszín meg karakter. Egy salátatál rendezettebb és átláthatóbb mint ez. Mortal mellé téve igen igen gyenge.

Mellekben és csöcsfizikában világelsõ. Játékban nincs fizika, de a csöcsök azok úgy mozognak hogy beszarás😄

Totti5
Kapott még egy esélyt meg egy verbát, de nem. 10 percig bírtam. Egyszerûen játszhatatlan.

Folytatom a 2011et. Singlibe nekikezdek a 2. évnek egy erõsebb csapattal. Cél a konstruktõri VB és minden futamon Top 10en belül.

Muttley

Just do it :)

Muttley
látom nagyon akarsz vmi jót is találni
az F1 '12-ben.. <#nevetes1>

Just do it :)

Totti5
"A Tokyo Game Show-n lehullt végre a lepel a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítõjérõl, amely a Dark Arisen alcímet kapta. A jövõ évben Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenõ expanzióban ott folytathatjuk a kalandokat ahol abbahagytuk."

"Dragon's Dogma: Dark Arisent, amely önálló játékként is megállná a helyét. Küldetésünk ott folytatódik, ahol abbahagytuk - a birodalom még számos titkot rejt magában - a korábbi mentéseinket felhasználhatjuk."

Az év végéig - ingyenes DLC formájában - új nehézségi szinteket kapunk az alapjátékhoz: érkezik a Speedrun és a Hard mód.

Seth
Ez 2.rész lesz vagy csak kieg?

PSN ID.: Beegabor

arty
havernak anno a 3. 27"-es drágadellje lett pixelhibamentes ... :/ szívott.

Forza.

davidka003
Én is csak azért kértem rá, mert mondom megnézem, hogy ér-e valamit. Meg aztán pixelhibát is megnézik ilyenkor.
Aztán nem mindegy, hogy van rögtön egy használható monitorod vagy még vissza kell küldened, mert van rajta pár pixel hiba.

TaRka0107
Én nem kalibráltattam. Nem volt még rá +3k-m. Nem is érte meg sokan azt mondták.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Lehet venni toldót hozzá.

TaRka0107
A legtöbb igen, elõbb írtam le, hogy 2-vel pórul jártam. A microsoftos tuti nem lesz.

Moby
Hát a DVI szabványban nincs audio láb a csatin, ez persze nem zárja ki a szabványon túli mûködés, csak hát ez ugye random átalakítókkal nem biztos, hogy mûködik is, másrészt ez csak hdmi irányba fog mûködni, ha épp mûködik.

arty
szerintem átmegy 😊 volt nekem anno nvidia88/96gt-m és az alaplapi spdif hangot rákötöttem vga-ra, vga DVI kimenetén egy DVI->HDMI átalakito, majd hdmi kábel a tévébe és voilá

(azt most hagyjuk, hogy mekkora driver .inf berhelés kellett mellé, de ez független volt az összekötés módjától)

Forza.