XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
American Nightmare-ban csalódtam. Elég rövid, attól csakis Arcade elvárásaid legyenek, vagyis van Arcade rész arénaharcok új pályákkal, de a Story kb 6-7 óra asszem és mind a 3 helyszín 3x ismétlõdik...elég durva ...(mármint pofátlan)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Alan Wake melle ahogy latom van meg 2 db kiegeszito es egy masik jatek az american nightmare. Erdemes lenne beszereznem oket? Mik a tapasztalaitok? Irna valaki par sort nekem ezekrol? koszonom 😊
Nem azzal értek egyet hogy a játékosok idióták, hanem hogy 2 nem éppen jó játékot méregetnek egymáshoz, s ezzel csillogtatnak, a Mass Effect 1 és BL 1 is jobb.
Talán mert elsõk, ezek hozták el elõszörre a nayg fílinget.
Nem tudom.
De ha ez a 2 játékból 1-1 jó részt kéne mondanom, akkor mindegyikbõl INKÁBB az elsõ rész.
nem mintha ME vagy BL rajongó lennék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DE...ez egy dolog, ez már inkább ízlés kérdése. Viszont ez jórészt ugyanaz a tömeg, aki az ME3 végén az "új befejezést" skandálta az idóta, istentelen, igénytelen birkoidjai, ezt az 1bites fasságot meg kétpofára zabálja. És gondolom most minden kiadó ezt a mocskot fogja kopipésztelni, én meg kereshetek magamnak valami más hobbit.
Asszem a Nova 3-at, amiben felfigyeltem hogy egy tök Halo pisztoly van! 😄
Nem, de a nagyját az teszi ki hogy mielõtt átmész azon a portálon legyen egy csapatod, és az elsõ részhez képest valami fergetegessen "rossz" lett.
"NPD azt állítja ( ME3 ), hogy március folyamán 1.3 millió példány talált gazdára a játék PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadásából összesen."
"Mass Effect 2-bõl feleennyi fogyott ugyanezen idõtartam alatt."
Döbbenet. 20 órás nagyon erõs stroys ME3at odaverte egy co op játék.
De nem gáz így is elég durva mert a harcokban sokat sebeznek és sok az életük, valamit több ellenfél van.
Szóval mivel level 1-ról lehetett csak elkezdeni elég gáz volt, de azért megvan. 😄
Mostanában a 2 vagy több demo 1 játékból a trend? 😛
"PES 2013 - Elérhetõ a második PC-s demó is"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
A story az arról szól,hogy a régi csapatot kell összeszedni.Mindnek meg van a stiklije Pl "hunter ful alkesz" És közösen kell eljutni a fõ gonoszhoz és megölni,mert az meg a vault kulccsal és a sirén erejével(akit közbe foglyul ejt) a szokásos világ hatalmat akarja.Boss harcok azok maradtak a régi séma 1000000000000000000 lõszer baszott erõs fegyverrel,de most legalább kicsit mintha határozottabbak lennének a bossokon a critikál találatot érõ helyek.Történés az végig van,meg poén poén hátán.Az egyik leginkább emlékezetesebb történés az amikor egyik küldetésbõl arra értünk vissza,hogy lövik az ûrbõl sanctuaryt.És a sirén közli,hogy valami biztonságos helyre kell költöztetni a várost.Na ez baszott mód meg is történik fel a felhõkbe a komplett várost és nem akár hogy.Így azonnal kiderûl,hogy mi is van a város alatt... stb stb stb.
Na ha már annyira spoilerezek akkor amit tegnap írtam,hogy miért is kell elérni az 50 es szintet!Találtunk 1 kaput ami eridiummal nyílt már akkor gyanus volt a dolog elteleportált minket 1 baszott nagy fensíkra lenéztünk és a tengerbe szétnyílt 1 hegy ahonnan kijött egy kukac akkor még nem tûnt nagyon nagy nak,de aztán feljött hozzánk a földbõl a maga 52 es szintjével esélyünk se volt.
Nekem az elsõ se volt lapos,ez által ez se,mert itt még értékelhetõbbek voltak a történések,és tényleg ennek a játéknak a sava borsa az a mérhetetlen poén ami benne rejlik.
Plusz a coop jó társakkal.A tegnap KB 400000 dollárt nyerõgépeztünk el.Jah meg a fõ poén az volt amikor elértünk ellihez és neki van 1 autó prés a telepen.
Matyo tocci "gunzerker" és matyonál volt 1 lila gunzerker mod ami kell az acsihoz.Tocci reggel óta kunyerbálta,hogy adja neki oda,de már szakadtunk a röhögéstõl ezen ahogy ez a dolog ment.Na a lényeg hogy odaértünk ellihez és a genyó matyo megtalálta a prést és belerakta a gunzerker modot.Erre mondja,hogy bazze találtam 1 lila modot töki meg valahol teljesen máshol keresgélt,de azonnal rohant,hogy akkor az az övé.Ahogy beugrott matyo rányomta a prést.Ment az anyázás meg a röhögés rendesen.Én meg már elõtte láttam,hogy matyó mire készül ,mert 1 kocsival mentünk oda,így szép csendesen végignéztem a történést.De számtalan hasonló geciskedés megy.Én rendszeresen azt csináltam,hogy ahogy láttam a nyerõgépen gránát fog kiugrani ledobtam mögéjük a gatlingot,hogy ne tudjanak menekülni.Tehát semmi mással nem kell foglakozni csak azzal,hogy ez a game tényleg a szórakoztatásra van kihegyezve.
Jobb mérce nem is kell mint az,hogy az asszony megjegyezte,hogy az "elsõ" játék ahol nem az anyázás miatt nem hallja a tévét a másik szobába,hanem a röhögésemtõl.<#nevetes1>#nevetes1>
111 küldetés van kész(fõ és mellék ) igaz van még vissza lista szerint 7 darab,de azok már szinte mind ilyen wave jellegûek,meg van 1 amihez a 33 as karakterjeink nagyon nagyon nagyon gyengék.Nem akarok spoilert írni,de van mit gyúrni az 50 es szintre.Holnap azért folyt köv ,mert van mit fejlõdni benne mivel a badass rankom "csak" 2989<#nevetes1>#nevetes1>Eleve az acsihoz kell mindbõl legalább az 1 es szint.
Plusz indul a teljes felfedezés mert az is acsi...Jó lesz mind a 26 helységet végig járni részlettesen.<#nevetes1>#nevetes1>
Pl. a Turtle Beach gyárt toslink bemenetes, AC3 dekóderes fejhallgatókat kifejezetten 360-hoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Borderlands 2 nehezebb mint az elsõ normalom.
DOA 5 normalon könnyebb, de ha felnyomod akkor az ugyan olyan HC lesz mint az elõzõek.
A jól skálázható nehézséggel semmi gond nincs. Ki kell szolgálni a bénákat, az egyszeri játékosokat, casualokat, prókat, HCkat is.
Gondolkodni én nem akarok játékokban, csak bizonyos stílusokban. TPS, FPS és más akció játékokban 10-20 évvel ezelõtt sem kellett gondolkozni. De amúgy nem is tudok mondani olyan címet ahol kellene. Persze ha 3 óra zúzás után a fejlesztõk bedobnak egy minimális logikai feladatot, lásd Prey, akkor sokak betonfalba ütköznek. Gondolkodósra vannak fejtörõs játékok!
Inkább a taktika az ami számít, az hogy átlásd a helyzeteket. RPGkben sem kell gondolkodni, taktikázni viszont igen, jól választani, kihasználni a lehetõségeket, felszereléseket, fejlesztéseket, képességeket optimálisan használni... ez taktika, max pöcsölést, türelmet, a játék ismeretét, átláthatóságot kíván, de nem kell hozzá gondolkozni és merengeni.
Tekken, DOA is japó válság áldozata. ( ok hogy HCk oda vannak érte mert ugyan az mint az elõzõek tartalom bõvítéssel ) Nem képesek elõre lépni. Nyugat viszont igen. Mortal Kombat fejlesztõitõl ez már most érezhetõ hogy felteszi az i-re a pontot a generáció verekedõs játéki közt, max a Tekken HCk fognak rá fújólni hogy nem jó, ahogy tették a Mortallal is.
2012 demója arconcsapott. Reménykedtem még a fullban, de az is. Nehéz szabadulni és végleg elfelejteni azt a játékot amit már k rég vársz. HA valóságban F1 futam van mint pl most ma Szingapúr lesz délután, muszáj játszanom F1es játékkal.
Nem lett könnyebb. Épp ez a gond vele hogy a butítás nem könnyítés, hanem élvezeti faktort rontotta le, hiszen a féktávok hosszabbak, csúszósabbak lettek, a vérpista minden 2 kanyart elrontja mert nem tud megállni, nekik ez sokkal nehezebb mint a tavalyi! A gond a kipörgésgátlóban van hogy kikapcsolt állapotban is be van kapcsolva. Ha ezt peccselnék akkor nem lenne vele gond ( meg a tapadásból visszavenni egy kicsit nagyobb sebességénél ). Persze vannak még visszalépések a tavalyihiz képest, de azok nem olyan dolgok amik a vezetést bármilyen szinten befolyásolnák. Az is érdekes, hogy karrierben nem lehet már 3 körös futamokat menni, hanem 25% a minimum, ami pistinek nagyon sok, és megy is a sírás miatta.
Ezt e:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pedig tényleg egy k.rva sz.r játék
amit te is többszörösen írtál és látjuk is
nem is értem, miért rabolod vele a drága idõdet 😊
DoA5 ? - mondod és látom is: langyos, mint a teve húgy
ÉÉS az a k.rva nagy baj, h
kib.szottul butul a gamer piac
ha egy játékban egy picit is gondolkodni kell, azzal a paraszt gyerekek tömege elakad, sokáig kell neki gondolkodnia ??? és nem játszik vele
ez elterjed, kutya nem veszi meg és mit csinál ezért játékfejlesztõk tömege??
egyre egyszerûbb, tufa-paraszt játékokat fejleszt
ez megy amióta 2007-ben kijött az elsõ sütõlapát táccsskréén iPhone
a maroktelók piacán ez egy régóta jelenség
és a nagyobb baj az, h mindez most kezd szépen szárnyra kapni a videojáték iparban a 3 vezetõ gameplatformon
és a végkövetkeztetés:
egyre inkább nagyítóval kell majd keresni az értékes gammákat
nagy címek tömegét b.szták el és várhatóan fognak elb.szni és lesznek olyan egyszerûek, mint egy rajzszög,
mert ERRE van igénye a mainstream-nek
szerencsére gyöngyszemek is vannak/ lesznek, <#smile>#smile> így pl
komolyabb autós vonalon: Forza 4-et
arcade autós vonalon: NFS HP 2010-et
fighter vonalon: Mortal Kombat 2011-et
nagyon nehéz lesz überelni
Just do it :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet a lootolást k. élvezetessé tenni, de ez nem az a játék, az 1. rész sem az volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.