XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Xcom ami most kijött egy másik Xcom egy erõsen taktikai lövölde, kb mint a Mass Effect kerezstezve az Expandables-el, amikor osztogatsz parancsokat a társaidnak...
Tutira nem fogod megvenni annyira ahogy én sem....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-tRs-Landor
Sokat változott!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végre megint lenne valami jó kis idõrablós játék..
-tRs-Landor
Én csak mondtam, de mivel azt írtam hogy lehetõségekhez képest, ezért nem kell világítania, csak fura hogy 5 kocka van fixen a bannerban, és ebbõl valjuk be õszintén nem sok kellendõ dolog.
A kinect is olyan dolog hogy egy kis 40x10-es szöveges likben elférne, ha valaki kíváncsi rá...😄
a Boltokat meg azokat a helyeket amiket nagyon figyelünk érdemesebb kitenni.
Marketplaca
Az utorrent szar már egy ideje.. sokszor nem engedett be pár hónapja, aztán már nem is foglalkoztam vele.. :I
ui: ez az xbox csempés menü baszki! (a lehetõségekhez mérten 😄)
hja a linkek egyelõre nincsenek fent , de azt is akkor olyan xbox felsõmenüsen kellene megcsinálni, hogyha ráviszi valaki az egeret akkor felvilágít.. n a de arra már elfogyott a potenciál 😄 önkéntesek jelentkezését várjuk, cím a szerkesztõségben! 😄
-tRs-Landor
De az onlive csak extraság lenne, hab a tortán, nem komoly játékkonzolként tekintek a telóra. 😊
Nekem ott fityeg 2 játék, a Batman AC (1dollár) és Prince of Persia TFS (5 dollár) , és mit ad isten pont ezeket nem játszottam még le...😄
Amúgy télleg 3.5 colos kijelzõ alatt nem is szabad játszani, mert a Dead Space is éppen a határeset a ZTE Blade-en, mert jobb-bal oldalt a két ujammal azért elfoglalok kis helyet.
PSX4droid-ban 1 dolog nem tetszik:
Az R1/R2 L1/L2 szerintem használhatatlan....😄
Mert kurva szar helyen van. 😊
Ehhez majd szerintem kontrollert veszek ha lehet.
Kipróbáltam elõtte, 4"-os kijelzõ, az nem sokkal kisebb mint a 4,8"....
Dead Space-t próbáltam egy ZTE Blade-en!
Tudtam elõtte is hogy kb mire számítsak.
Nem helyettesíti a PC-X360-at, nem is erre kell, akkor PSP-t vettem volna.
Mivel szar a telefonom elõször is telefon kell.
Másodrészben: Bongészõ>Film/sorozatok>Játék....
A játék a 4. helyen áll, de ha belefért a keretbe egy ilyen teló, akkor már inkább ilyet veszek.
És egy PS1 emulátorral még 2 legyet ütök 1 csapásra, mér évek óta bánom hogy eladtam a PS1-2-met....most meg a kezemben elfér...😄
-tRs-Landor
És ahogy Landor mondta van Lag, a videón esküdni mernék, hogy látszik is az LS mozgásához képest ...
Persze poénnak jó, azt adom 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Shadowgun
Modern Combat 3
N.O.V.A 3 (iszonyat krájszisz koppintás)
PS-N64-SNES emulátorok
uTorrent Remote valamiért nem megy, ez még jó lett volna, nekem azt írja folyamat hogy szerver nem elérhetõ....
N.O.V.A 3:
Android fórumban kérdeztem 1-2 dolgot, de nem igazán válaszolnak...😄
Amúgy itt a kicsike: Huawei Ascend G300
Egy árban van (35k - 35k) az Alcatel OT-995-el, de nem mertem azt, mert ott csak a proci nagyobb és itt meg sok más dolog tetszett benne, de így is 1GHz-es.
Megpróbálom rajta Onliveot, csak a kompatibillitás listán nincs rajta, bár lehet azért mert még új...
-tRs-Landor
Elsõ amit kipróbálok:
PSX4Droid + Resident Evil 2 Dualshock Edition.....😄
én poénnak inkább úgy csináltam volna mint kb az X360 csempés menüje, persze a lehetõségekhez mérten.
És hiányolom a fontosabb link-eket.
FAQS-BOLTOK-LINKEK-SEGÍTSÉGEK. 😊
Ha ezeket megfontolva valakinek van még kedve megcsinálni az szupi lenne. 😊
Ez a végsõ tesztfázis, de már majdnem a finishben vagyunk.
A középsõ rész realtime szedi a friss relaseket és dátumokat az xbox.com amerikai oldaláról. (ahogy a Borderlands 2 topikom is szedi a markeplaceról a frissen megjelenõ cuccokat 😊
Majd a megjelenési dátumot még átkonvertálom éééé.hh.nn. formátumra.
Az xboxmp.com csempe valszleg nem marad, viszont ajánlom figyelmébe mindenkinken, mert egy pazar keresõmotorral rendelkezõ oldal, ahol mindenféle kritériummal lehet keresni a játékok között.
Ha esetleg nem menne a fejléc, akkor javallott egy Chrome/Firefox használata...
Kérdés/kérés esetén forduljatok nyugodtan hozzám, vagy Tottihoz!
-tRs-Landor
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Te fõleg acsiért zúzol játékokat, sokszor olyat is amit nem is szerettél, legkevésbé se érdekelt. Mi se oltottunk, hogy mit forogsz a hülye pontokért 😊 ... Értedhogymondomm
Peace
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Csak úgy mellékesen tegnap 4 embert szúrtak amit a TV be is mutatott na ez a valóság!
Õk nem fognak a continue útán újraéledni sõt a következõ new game után se lehet õket újra szurkálni nem úgy mint az angyaloknál akár 100 x is megteheted!!!wake up!!!!
ja és angyalok akik úgy néznek ki mint 1 darab szar!!
angyalnak a feje, ami úgy néz ki mint egy bogáré, "Csápok és sok pici szem".
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ha esetleg valaki tud ajánlani nem Mario-t és nem valami puzzle játékot, ami viszont hc játéknak minõsül de nem is durva, még azt nagyon megköszönném.
Darksiders 2, Diablo, Transfomers WFC és FC van meg, Alice madness Returns, Tomb Raider trilogy és Last Revelation, Portal 2, Fable pc-n és Overlord van meg, a Bayonetta mellett.
Final Fantasy XIII viszont kivánság listán van. A többi játék mind Mario. Szeretnék kipróbálni valami újat, nemcsak Mario-val hanem hc játékkal is szeretnék játszani.
Nem találom rossznak az Assisisin Creed-et és az Uncharted sem, Mass Effecttel és Skyrimmel az a bajom, hogy a karakter kipróbál ezt is és amazt is, ezért ez a 2 játék leesett a kívánságlistámról. Egyébként ez a 2 játék milyen?
Ui: Még Bayonetta kapcsán azt olvastam legnagyobb negatívumként hogy túlzottan a játék csajos!
Még egyszer köszi.
Lenne egy kérdésem, Bayonetta játék kapcsán! Elõre is köszi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Bayonetta játékban az angyaloknál konkrétan az affinity-nél, a fehér máz a bõre vagy a páncélja? 2 helyen is olvastam hogy a páncélja és nem a bõre. Azért kérdezem, mert azt elfogadtam, hogy angyalokat kell gyilkolni, de hogy meg is kínozzák õket, az már nekem is sokk. Ezért kérdezem, hogy ez a páncélja-e és a páncélja nélkül így néz ki valójában, vagy az a megnyúzott külsejük-e a játékban. Én azért is gondolom, hogy az a páncéljuk, mert egy részt a játékban letörik és merev és mészházra emlékeztet, és ekkor látszódik meg az angyalnak a feje, ami úgy néz ki mint egy bogáré, "Csápok és sok pici szem".
Nekem ps3-on van meg, gondoltam ide írok, mert személyes tapasztalom az, hogy xbox-osoknak a játék jobban bejött. A PS tulajok nagy részének a játék nem tetszett. Én idáig általában 1-2 kivételtõl eltekintve csak Mario-val játszottam, ez egyike olyan játéknak ami ESRB szerint 18-as besorolású és nem Mario típusú játék. Azért tettem föl ezt a kérdést, mert itt nagy a forgalom, hátha valaki ismeri és a játékos társadalmat megosztja a játék, így emiatt nem tudom hogy bennem van a hiba, hogy a trailer alapján 8-9 pontos teszteredményekkel megtetszett és kipróbáltam a Marioval szemben egy merõben újat, vagy maradnom kellett volna a Mario-nál.
Egyébként aki ismeri, annak mi a véleménye a játékról? Más játék is ilyen, vagy ettõl durvább és agresszívabb? Gondolom igen, de hátha tévedek. Én negatív véleményként azt olvastam, hogy a ps3-as port gáz és hogy a játék perverz, de hogy angyalokat kell ölni benne, arról egy szót nem olvastam. Amikor megvettem, nem is tudtam, hogy ilyen van benne, hogy angyalokat kell gyilkolni a játékban. Ps3-as port kapcsán vitát nem szeretnék, mert én ps3-on játszok vele, és mind grafika és frame terén nem olyan rossz. Itt szerintem nem is az a kérdés a véleményem szerint, hogy a ps3-as port rossz-e, mert az apróbb hibáival együtt is a játék elfogadható, hanem maximum csak az hogy xbox-os verzió jobb és szebb-e, de ez engem nem érdekel, mert ez elég szubjektív és nem is ez a kérdésem.
Üdv Goo!
Elõre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Köszi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha a rajongók akarják, akkor a Capcom hajlandó lesz megfontolni egy felújított változat finanszírozását."
Aki játssza, az jöjjön! 😊
-tRs-Landor
*szerk: mármint a nézeti kamerának, a depth projectionnél a led és a depth kamera természetesen egy síkban voltak.
Adversus solem ne loquitor
Mondjuk az az "ezt csinálja" ez költõi túlzás, van egy szûrõ a led elõtt, aminek ilyen a patternje.