XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már naponta megnézem az introját. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Leon féle vonal élvezetes. Eleje pont az volt ami az elsõ demóba. Hangulatos, sötét, zombiagok jönnek, menekülni kell, nem kell harcolni mindig, mert úgy is meghalsz.
Irányítást és a kamerát szokni kell. Jónak nem jó, de játszható. Játékmenet co op. Ez egyedül kissé idegesítõ tud lenni. Már az zavar benne, hogy new game után az arcomba tolja szó szerint a multiplayer co op beállításokat minden alkalommal.
Az egy dolog hogy sötétbe mész, de mivel van társad az egész nem fog horror hangulatba átcsapni. Ezen a téren ebben a generációban magasan a Dead Space a legjobb. Ez a Resi hangulatra olyan mint az 5 és játékmenetben is, csak jobb Leonnal sötétbe mászkálni ezen a helyszínen.
Az nekem sem tetszik, hogy a zombi fejestõl nem hal meg, hanem jön tovább, hiba hiányzik a fél koponyája, ami kilõttem. Sérülés viszont jó. AI béna ebbe is😊 ami fasza az a közelharcok, lehet õket lendületbõl ütni vágni.
Azt még mindig nem értem meg hogy mi értelme annak, hogy el kell menni valahova, közben 5 holttesten lépek át, amik láthatóan nem élnek... aztán megszerzem a valamit és megyek vissza ugyan ott 1 perc múlva, erre mindegyik felpattan és nekem esik... 😊
Igényes játék, jól néz ki, jó a rendezés, van benne meló rendesen co op élményre épített menekülõs, lövöldözõs zombis játék... ha az 5 tetszett ez legalább annyira vagy jobban fog. Ebben nagyon jó ez a Leon része. Kiderül milyen hosszú, és majd az is hogy a mások kettõ story mit tud.
A többi dolog pedig az elavult japó játékgyártásra, felfogásra vezethetõ vissza. Vagy elfogadja az ember és élvezi, vagy messzi elkerüli.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
-tRs-Landor
Xbox Classic-on fut?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
azért most ez az anomália mert dolgozok rajta 😄
-tRs-Landor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic
Itt még nem mondtam, de köszönjük ezt a szép bannert! <#worship>#worship>
Volt kérdés hogy az elsõ linkek miért nincsenek... a fele már nem mûködött, meg nem hiszem hogy live regisztráció tutorial olyan fontos lenne most már. Persze szívesen várjuk az ötleteket és a linkeket, melyek kerüljenek ki valamilyen formában, és melyeket többen használtatok.
LEHALT az ultraweb, ahonnan futnak a scriptek.
vicc kategória..
-tRs-Landor
Más:
Halo 4 Mission 3 gameplay. (SPOILERES TERMÉSZETESEN)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My streams: https://beam.pro/oriic
mert akkor sajna ez van, ezeket a konzoljátékokat mamár inkább hdtv-re fejlesztik
Forza.
Egyszerûen katasztrófa a játékmenet, béna az irányítás, szarul van összerakva az egész. Nem mintha értenék hozzá miként kell összerakni egy játékot, de játékos szemmel vacak. Elkezd játszani a játékkal az ember, és érzi, hogy valami nem jó.
Grafika 9 (szinte tökéletes, jobb nem kell)
Hangok, zene 9 (ez is rendben van)
Irányítás, játék: 3
Amúgy az összes AC közül Én talán ezt várom legjobban eddig ... <#hamm>#hamm>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Olyan basszus, hogy még 2 centire is látszik a szellemkép az eredeti helytõl mondjuk egy mondatnál.
Most ez mi a franc?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Most még annyi gondom akadt, hogy valamiért nem megy a PSX emulátor, de nem tudok rájönni hogy mi a baj, mindent jól csinálok, de mikor be akarom olvastatni a BIN fájlt, nem indul el....
A másik dolog hogy a NOVA 3 és Modern Combat 3-at nem tudom futtatni, mert azt írja hogy nem kompatibillis a telómmal, de érdekes hogy neten meg látom hogy játszanak ezzel a 2 játékkal ezen a telefonon...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
KATT IDE!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mert Onlive már megy...😄
Amúgy errõl az arany tagságról hol lehet olvasni?
Ez értelemszerûen pénzbe kerül.
Ha mindketten vesztek goldot,akkor tudtok multizni,egyes játékokhoz kell venni online pass-t multihoz,ez olyan kb mint pécén a kulcs.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
gyárilag csak van benne vmi HDD, hiszen a forza mentéseit is elmenti valahova. Ott jó a mentés. PES-be valamiért a mentési opciók szürkék...
Most akkor ez hogy van? Komolyan nem értem:S
Sokak számára egyszerû talán magától értetõdõ kérdést fogok feltenni, de én sajnos nem tudom rá a választ.
Most élem második gyerekkorom és nem rég kezdtem el xbox-ozni.
Van egy flashelt gépem, jópár játékkal, viszont van egyik ismerõsöm, akivel szeretnék ketten játszani bizonyos játékokkal.
Számunkra itt bonyolódik, mert nem tudjuk mi kell hozzá.
Nekem van egy halvány sejtésem, ezt most leírnám, ha rossz úton vagyok kérem a segítségeteket.
Tehát ha jól tudom mindkét félnek kell rendelkeznie fel nem tört alap géppel, és 1-1 eredeti kiválasztott játékkal, amivel játszani szeretnénk. Tehát az eredeti játékot mindkettõnknek meg kell venni?
Ez közös játék az én feltört gépemmel nem müxik, ugye??
Gondolom én, ha ezek megvannak, akkor ezt a két gépet valahogy a neten össze kell \
Sokak számára egyszerû talán magától értetõdõ kérdést fogok feltenni, de én sajnos nem tudom rá a választ.
Most élem második gyerekkorom és nem rég kezdtem el xbox-ozni.
Van egy flashelt gépem, jópár játékkal, viszont van egyik ismerõsöm, akivel szeretnék ketten játszani bizonyos játékokkal.
Számunkra itt bonyolódik, mert nem tudjuk mi kell hozzá.
Nekem van egy halvány sejtésem, ezt most leírnám, ha rossz úton vagyok kérem a segítségeteket.
Tehát ha jól tudom mindkét félnek kell rendelkeznie fel nem tört alap géppel, és 1-1 eredeti kiválasztott játékkal, amivel játszani szeretnénk. Tehát az eredeti játékot mindkettõnknek meg kell venni?
Ez közös játék az én feltört gépemmel nem müxik, ugye??
Gondolom én, ha ezek megvannak, akkor ezt a két gépet valahogy a neten össze kell "gerjeszteni" és már mehet is a játék.
Ha valamit kihagytam vagy rosszul írtam, kérlek javítsatok.
Köszi
N
XBOX360 kontroller Androidon
Onlive játék Androidon
UI: amúgy boxon egész jó lesz az IE, villámgyorsan tölti az oldalakat, de sajna FLASH támogatás nincs benne 😞 Pedig nyomtam volna egy sushi cat pályát <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Just do it :)
Pendrive-ot tegyél rá, akkor arra fogja menteni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki megtudja nekem monmdani, hogy kell menteni a PES 12-be? A beállításokban megtaláltam a save game, ill. a auto save opciót, d emind a kettõ szürke, nem lehet rákattintani.
Vinyóm nincs a boxhoz, lehet ez a baj?
-tRs-Landor