XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
HARDON nyomod vagy acsikra vadászol közben hogy ilyen lassan haladsz? (Mármint hogy ennyi idõ egy chapater!)

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Na Final Fantasy XIII 3 óra után:

Szuper, kellemes, nem annyira nehéz, érdekes helyszínek és szereplõk, gyakran van mentés, nem szopat, imádom. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Merthogy gyere játszani! 😄 Kellene még egy jóképességû a kvartettba! 😄

-tRs-Landor

Mr Manson
Namerthogy? 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Menzi bazzeg vegyed megfele a Border2-t!! 😄

-tRs-Landor

arty
jó az uj banner <#eljen>

Forza.

Mr Manson
Napot!
Valaki utánnajárt HALO4-hez hol adnak a legtöbb ajándékot? 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
5 perce pörgött le a vége.
Nincs mese, ez bizony kurvajó lett. Igazi meglepetés, a demo alapján, sokkal, SOKKAL kevesebbet vártam tõle. Ok, nem egy bonyolult, fejtörõkkel teli game, de egy RE-tõl nem is ezt várja az ember. Amit viszont vártam, azt combosan túl is teljesítette.
Na jöhet is a többi rész 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Resi 6

2. chapter. Rendesen oda lett téve. Helyszín, hangulat nem is lehetett volna jobban Resident Evil. Ez is volt 2:30 perc volt és még van 3 chapter hátra. Amúgy minden story 5 chapter, ha mindegyik 2 órás, akkor 30 óra a gém.

Voltak puzzlék, igaz primkók... ha ezeket nehezebbre megcsinálták volna. Fõboss a végén ütõs volt, a story is kezd alakulni, ismerõs arcok is felbukkannak.

Jó ez na. Irányítást már megszoktam. Kedvencem a közelharc. Futásból kivégezni. Ez nagyon jól megvan csinálva és hatásos, lehet vele lõszert spórolni.

Demo nem tetszett, mert nem mutatott semmit, de így 2 cahpter után ez a játék nagyon komoly.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha már itt tartunk a FUSE megjelenési dátum vicces... 😄

-tRs-Landor

Moby
Igen ezt tudom, a mercurysteamen kívül ezügyben sajnos nem sokat tehet senki 😊

Köszi a dicséretet. Tõled ez különösen megtisztelõ! <#nevetes1>
A program lényege pont az hogy realtime szedi az xbox.com (US) oldalról az adatokat. Ahol nincs relase date, akkor az azt jelenti hogy még az xbox.com-ra sem került fel ez az infó.. <#kacsint>

-tRs-Landor

Moby
Jut eszembe: ez az upcoming thumbnails kurvajó ötlet volt. Az egyetlen nagy bajom, hogy a C:LoS2 fölé nem került valami belátható idõpont...

DarkSector
Jah nem egészen....

Paper Camera tök jópofa cucc.
Az íróasztalomat fényképeztem le próbaképpen, nem photoshop, amúgy tudom hogy azzal is lehet ilyet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Akkor a szokásos Halo 4 infók tõlem. 😄

Halo 4 Betrayal Cam confirmed:

katt

Plusz egy kép a két új Spartanról a FUD sorozatból:

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Félreérthetõen fogalmaztam. Természetesen nem az instagram teszi ál-mûvésszé az embereket, ezt õk csinálják magukkal, és nem teszi magával minden instagram felhasználó.
Lezárva a témát: attól, hogy a piaci casio szintin be tudom nyomni a demo gombot, még nem lettem zongorista, sõt, tehetséges sem lettem. Attól, hogy be tudom nyomni valamelyik nyomorék filtert a fényképezõn/telefonon (ami amúgy pontosan ilyen szándékkal van benne), az még nem lesz érdekes, sõt, én sem lettem fotómûvész, semmi értéket nem ad hozzá.
Hacsak nem vagy 3 éves, és amúgy nagy szó, hogy a piktogrammok alapján megtaláltál egy funkciót.
A véleményem továbbra is fenntartom: ha valaki ilyen szinten képtelen különbséget tenni a talmi és a valódi érték között, az szimplán szánalmas. Vergõdés ide vagy oda 😊

TaRka0107
Én is instagram felh. vagyok, de nem tartom magam mûvésznek! Ne túlozzunk.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Jólvan-jólvan, tudom, hogy nagy az igény a mosléktúrásra, de ne legyen már ez ilyen össznépi. Épp elég az a néhány millió instagram* felhasználó, aki elhiszi magáról, hogy õ valójában mûvész <#idiota>

szerk: *randomapp w. templates behelyettesíthetõ.

Ízlések és pofonok 😊
Egyébként ha tippelnem kéne Moby ezt a vadiúj telefonjával csinálta, talán a Papercamerával.. 😊

-tRs-Landor

Seth
A reakció az, ami jelent esetben szánalmas, már bocs. Gondoltam szólok, hátha nem veszitek észre 😄

PSN ID.: Beegabor

Moby
Mert ha valaki egy totál érdektelen tartalmat 2 gombnyomásos, tömegek számára elérhetõ funkciókkal próbál érdekessé tenni, az szimplán szánalmas. Vagyis önmagában ez még nem, igazán akkor csúcsosodik ki, amikor elhiszi, hogy ez sikerült.

davidka003
Mert sima photoshopos effekt egy fényképbõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

miért szánalmas? <#confused>

-tRs-Landor

Moby
Ez az egyik legszánalmasabb dolog, amit ebben a totyikban láttam, pedig nagy itt hajtás 😄

Más.
Ez a RE6 az elején is kurvajó volt, de ez egyre jobb.
Szóval bukásra van ítélve 😄

davidka003
Sima photoshopos effekt egy fényképbõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
😄
nem pakolták még ki a Fifa 2013-at.....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
lál

DarkSector
<#wink>

TDC Geronimo
Most adom el boxot, úgyhogy oda már nem. Gyere te PCre borderezni! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szuper a gamez kínálat 😄
gyere boxra borderezni! 10ért hozom neked! 😄

-tRs-Landor

Totti5
😊) Fifa bizony! Pont most dobott ki a meccsbõl a kurva thóm... át is tettem.

TDC Geronimo
Mi ez a nagy visszatérés Landor? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
jóvannacsakszótam 😉

biztos fifázik a drága 😄
egyébként köszi 😊

-tRs-Landor

Feladó: Landor
Címzett: Totti5
Elküldve: 2012. 09. 29. 18:26
Tárgy: topik
Szia!

Na tumbnail megnövelve, az iframe magasságát a fejlécben 360-ról 410-re állítsd át pls!

-tRs-Landor

Moby
Apró megjegyzés: szerencsésebb lenne a bannerben, ha az a iframe úgy lenne méretezve, hogy ne legyen má scrollbar, mer mikor megnyitom az oldalt, tutira ott áll a pointerem, azt tekerném... 😊

hint: 408px

Moby
Asszem az elsõ játék, ahol a tükör tökéletes. Mármint nincs baki, szóval double rendering van keményen, azonos felbontáson (persze érezhetõen úgy van a scene is berendezve, hogy ne legyen gond a teljesítménnyel, de pont ezt vártam volna a többi gametõl is, amiben bénázás van etéren).

Totti5
2óra 4 perc volt nekem.

Moby
A chapter2 mégjobb lesz. Kurvajó az egész! Remélem végig fenn tudja tartani a szintet ami, ami nem lesz könnyû, ez egy hosszú játék lesz. Chapter1-et 2 óra alatt abszolváltam. Chapter2-ben is ekörül járhatok. És ez csak Leon...

Totti5
Árkéd mód. Idõre, pontra.

Seth
Az nem érdekel. Csak egy mellékes tartalom. Karakterekkel kell pontokat gyûjtögetni

Resident Evil 6 DLC Rail Yard-High Sea Fortress and Catacombs, három pálya a The Mercenaries-hez, ami nem tom mi.
Seth
Miféle DLC-t?

DarkSector
Oks akkor továbblépek!

Mi a ráknak mutatni egy ocsmány szart?(mármint nem az a gond hogy te belinkelted, hanem aki ilyen videót feltesz.) Ebbõl mit kéne látni? Egy Multi FPS-nél a grafika a lényeg, ez kurva értelmetlen dolog, ettõl csak egy teaser lehet értelmetlenebb.

grebber
Nekem a Resi 5 valahogy jobban bejött.
Egyedül az szól a 6 mellett számomra hogy több kampány sokkal több játékidõ!

Next PC upgrade: 2022

"Én is így álltam neki, de most meg már nem tudom abbahagyni 😄"

DLC-t próbáltad?
Totti5
Vannak. Meghalt zombik dobnak kreditet, ha pedig erõs zombi, akkor többet ad, így érdemes õket leölni. Skilleket lehet venni, tehát erõsebb critical damage, erõsebb közelharc stb... ezeknek több szintjük is van, ami persze jó drága. Egyszerû a rendszer nagyon, de hasznos dolgok vannak.

Elsõ chapter végére értem. Ütõs volt összességében. Egy másodpercre nem ütötte fel a fejét az unalom. A látvány pedig pazar. Fények, árnyékok bevilágítások terén nagyon ütõs. Textúrákat nem érdemes vizsgálni, mert gyatrák de az összkép nagyon ott van a szeren. Szerintem a felét elmenekültem és le sem álltam harcolni velük.

Az viszont zavart a végén, hogy egy kis szobába többen is voltunk + zombik is... nem kicsit káosz a kamera miatt. Nomeg amikor a fél képernyõs dagadt zombi is benézett akkor tényleg nem tudtam mivan...

Ennyit a zavaró dolgokról. Jobb mint a Resi 5 pedig az is jó volt.

The Protector
Fejlesztések vannak?Ja igen akkor mibõl szerzed a pénzt rá?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Eléggé!

davidka003
Doom 3-at várja valaki? 😄
Én már naponta megnézem az introját. 😄