XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Szuper, kellemes, nem annyira nehéz, érdekes helyszínek és szereplõk, gyakran van mentés, nem szopat, imádom. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Valaki utánnajárt HALO4-hez hol adnak a legtöbb ajándékot? 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nincs mese, ez bizony kurvajó lett. Igazi meglepetés, a demo alapján, sokkal, SOKKAL kevesebbet vártam tõle. Ok, nem egy bonyolult, fejtörõkkel teli game, de egy RE-tõl nem is ezt várja az ember. Amit viszont vártam, azt combosan túl is teljesítette.
Na jöhet is a többi rész 😊
Adversus solem ne loquitor
2. chapter. Rendesen oda lett téve. Helyszín, hangulat nem is lehetett volna jobban Resident Evil. Ez is volt 2:30 perc volt és még van 3 chapter hátra. Amúgy minden story 5 chapter, ha mindegyik 2 órás, akkor 30 óra a gém.
Voltak puzzlék, igaz primkók... ha ezeket nehezebbre megcsinálták volna. Fõboss a végén ütõs volt, a story is kezd alakulni, ismerõs arcok is felbukkannak.
Jó ez na. Irányítást már megszoktam. Kedvencem a közelharc. Futásból kivégezni. Ez nagyon jól megvan csinálva és hatásos, lehet vele lõszert spórolni.
Demo nem tetszett, mert nem mutatott semmit, de így 2 cahpter után ez a játék nagyon komoly.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
-tRs-Landor
A program lényege pont az hogy realtime szedi az xbox.com (US) oldalról az adatokat. Ahol nincs relase date, akkor az azt jelenti hogy még az xbox.com-ra sem került fel ez az infó.. <#kacsint>#kacsint>
-tRs-Landor
Paper Camera tök jópofa cucc.
Az íróasztalomat fényképeztem le próbaképpen, nem photoshop, amúgy tudom hogy azzal is lehet ilyet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Halo 4 Betrayal Cam confirmed:
katt
Plusz egy kép a két új Spartanról a FUD sorozatból:

My streams: https://beam.pro/oriic
Lezárva a témát: attól, hogy a piaci casio szintin be tudom nyomni a demo gombot, még nem lettem zongorista, sõt, tehetséges sem lettem. Attól, hogy be tudom nyomni valamelyik nyomorék filtert a fényképezõn/telefonon (ami amúgy pontosan ilyen szándékkal van benne), az még nem lesz érdekes, sõt, én sem lettem fotómûvész, semmi értéket nem ad hozzá.
Hacsak nem vagy 3 éves, és amúgy nagy szó, hogy a piktogrammok alapján megtaláltál egy funkciót.
A véleményem továbbra is fenntartom: ha valaki ilyen szinten képtelen különbséget tenni a talmi és a valódi érték között, az szimplán szánalmas. Vergõdés ide vagy oda 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
szerk: *randomapp w. templates behelyettesíthetõ.
Egyébként ha tippelnem kéne Moby ezt a vadiúj telefonjával csinálta, talán a Papercamerával.. 😊
-tRs-Landor
PSN ID.: Beegabor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-tRs-Landor
Más.
Ez a RE6 az elején is kurvajó volt, de ez egyre jobb.
Szóval bukásra van ítélve 😄
nem pakolták még ki a Fifa 2013-at.....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
gyere boxra borderezni! 10ért hozom neked! 😄
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egyébként köszi 😊
-tRs-Landor
Címzett: Totti5
Elküldve: 2012. 09. 29. 18:26
Tárgy: topik
Szia!
Na tumbnail megnövelve, az iframe magasságát a fejlécben 360-ról 410-re állítsd át pls!
-tRs-Landor
hint: 408px
PSN ID.: Beegabor
Mi a ráknak mutatni egy ocsmány szart?(mármint nem az a gond hogy te belinkelted, hanem aki ilyen videót feltesz.) Ebbõl mit kéne látni? Egy Multi FPS-nél a grafika a lényeg, ez kurva értelmetlen dolog, ettõl csak egy teaser lehet értelmetlenebb.
Egyedül az szól a 6 mellett számomra hogy több kampány sokkal több játékidõ!
Next PC upgrade: 2022
DLC-t próbáltad?
Elsõ chapter végére értem. Ütõs volt összességében. Egy másodpercre nem ütötte fel a fejét az unalom. A látvány pedig pazar. Fények, árnyékok bevilágítások terén nagyon ütõs. Textúrákat nem érdemes vizsgálni, mert gyatrák de az összkép nagyon ott van a szeren. Szerintem a felét elmenekültem és le sem álltam harcolni velük.
Az viszont zavart a végén, hogy egy kis szobába többen is voltunk + zombik is... nem kicsit káosz a kamera miatt. Nomeg amikor a fél képernyõs dagadt zombi is benézett akkor tényleg nem tudtam mivan...
Ennyit a zavaró dolgokról. Jobb mint a Resi 5 pedig az is jó volt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?