XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
80-100k-ba nekem ez lenne, igaz nem tudnék telefonálni. 😄
5mp alatt találtam 80-100k közti laptopot:
Laptop
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Az ájfon-on? Azt nem tudom pontosan.
Androidot is kostolgatom, én ezekhez subhd vagyok, nekem egy feltekerõs telefonom volt eddig.
De azt tudom hogy ennyi pénzért 2 telo amit kaphat az ember és zsír, amiket írtam is.
Szóval nekem elsõdleges hogy új telefonom lett...a többi csak "mert belefért, és mert tudja" kategória.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert akkor 70K feletti laptopoknak nyújtana riválist, de így csak pénzköltésre jó akinek húzza a zsebét a lóvé.
Már elnézést ez még véletlen sem irigység, mielõtt valaki azt merné feltételezni, meg nem a felhasználókat akarom ezzel megsérteni, de ha szóba kerül hogy mi mitõl értelmesebb akkor ezt is említsük meg.
Ti azt írjátok egy ájfón erõsebb?
De mennyibe is kerül????
Az ijfon nem alternatíva, mivel az azok számára elérhetetlen árban akiknek a TELEFON kell elsõsorban, és mellé a többi apróbb extraság.
Ha játszani akarok egy Vita-t vennék nem Androidot vagy ájfón-t...
Persze ha úgy méritek össze hogy nem számít a pénz meg hogy egy telefonról van szó amit a zsebedben kéne hordanod, akkor énis leszarnám, de 35 ezerbõl nem tudok ájfón-t venni, és nem is érdekel, mert akkor már egy laptoppal rohangálnék inkább.
Kaptam egy flashelt X360-at, ezt vissza tudom állítani hogy ne legyen flashelt? Eredetivel akarom nyomni, nem akarok görcsölni a flasheléssel.
3. rész volt az utolsó. A háborút megnyertük vége.
GeoW a legjobb és a legnépszerûbb TPS frencsájz. Kategóriája királya. Egy rész stabil 4-5 milliót hoz a konyhára, így hülyék lennének abbahagyni. Ne is tegyék! Az új rész elõzmény lesz, nem számozottan. Mint a Halonál persze itt is valószínûleg lesz Gears of War 4, egy új háborúval, fajjal, bolygóval, karakterekkel stb... nagyon remélem, hogy 2014ben GeoW 4et fogjuk már várni, hogy megmutassa a szintet amit az új Unreal motor tud és letegye a köv generációs TPSek alapkövét ( mint ahogy a GeoW 1 is megtette ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert tök jó hogy a 2 magos telefonomon már 2055-ös pc-s grafika szinten futnak a játékok cserébe 6 óránként tölthetem.
AKSI FORRADALMAT AZONNAL!!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
idióta mobilteló játékok miatt kurvul a 3 fõ platformra is játékipar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felneveli a gyereket, kutyát elviszi sétálni, anyóst megeteti
600.000 iPhone alkalmazás
mi a lóf.sznak?
klasszikus mobilteloval 3-szor felhívok vkit, míg a fasza ájfónnal 1-szer nagy nehezen
szuper érzékeny kijelzõ és high-res felbontás? - ÉÉÉS?
ha telefonként használtam, hálát adtam a jó istennek, ha bírt 1 teljes munkaidõt
nagy hülye sütõlapát kijelzõje van és ehhez képest az akksi egy alulméretezett sz.r
állandó vendég a táskámban a töltõ. ha nem, bekaptam a brokit
1 hét után úgy adtam vissza, mint aki leprás elöl menekül
attól fogva, ítéleti eszköz - vki henceg?? 😊
"igen, barátom? iPhone-nal nyomod? akkor biza van egy telefonod, amivel most buktál le mire (nem) használod"
Just do it :)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Adversus solem ne loquitor
mi csövesek vagyunk hogy menõ-ifón kell nekünk hogy kimenjünk az utcára? 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
csak amikor a GoW3 kijött
mindenki sápítozott, h brü-hü-hü-hü utcsó GoW és <#rinya>#rinya> nem lesz több
aztán tessék 😊
ami persze vszínû, h lesz még sok-sok része, mert keményen sok zsetont hoz nekik a konyhára
én nem bánom, ha brutalitásban, félelmetes szörnyekben, hangulatban tudnak fejlõdni és elfelejtik a GoW3 erdõ-mezõ tulipánoskert színeit és visszahozzák az 1-2 rész techno színeit
Mi a helyzet errefelé? <#vigyor0>#vigyor0>
Rég jártam erre<#nevetes1>#nevetes1>
( Mellesleg, Dirt3, Cod:MW2 , F1 2011 eladó 4k/db-ért.. )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ezt a részt a People Can Fly csapat csinálja és idõben ( jóval ) a trilógia elõtt helyezhetõ el, ja és nem számozott rész ugye.
Már több helyrõl olvasom hogy a Chris kampány is 10 óra.
"A Capcom nemrég fedte fel a Resident Evil 6 átvezetõinek (cut-scene) a teljes idõtartamát. A nowgamer értesülései szerint a RE6 30 órás kampányát több, mint 4 óra átvezetõ fogja összekapcsolni"
Nem kamuztak a fejlesztõk.
Metro Last Light viszont lemaradt
mit látnak szemeim?? <#wow1>#wow1>
ezt a ziccert nem lehet kihagyni
volt vki elhitte, h a Gears of War 3 az utolsó rész? 😊
fejni kell azt tehenet, amíg tejet ad 😄

H. Ascend G300 vs Alcatel OT-995
Mindkettõnek vannak elõnyei a másikkal szemben, de én így döntöttem, a 995 sem rossz, de mivel Android teló elsõ nekem, ezért nem tudtam milyen márka mifán terem, szóval 7-8 napi forumozás meg neten való utánajárásból szûrtem le hogy a G300 lesz az elsõ nekem.
Ha jó, ha nem, nekem eddig tökéletes, sokaknak ezek htköznapi dolgok már nekem még új.
De most mivel beszart a telóm kénytelen voltam venni, és mondom ugyis sok sorozatot nézek már kb egy hónapja, Gyilkos sorok/Modern család.
Ezért mondom beinvesztálok egy Androidba, és próbáltam hajtani a 800x480-ra hogy azért lássak is valamit a képernyõn. Eddig egy w302i-n vagy mim volt néztem a filmeket, 170x240 vagy mennyin. 😄
Több mint 400(négyszáz) készülékrõl beszélünk. És ez nyilván nem a teljes paletta.
Vitz.
*itt nem csak a tesztelésrõl beszélünk, nagyrészére szinte külön-külön el is kell készíteni.
THX.
Nem értem a droidszleng-et. 😊
Enyimnek csak 800x480-as a videó, de elég lesz.
Egy árban van elõfizuval ezzel amit vettem, egy itteni kollega is ilyet vett, a procija nagyobb mint a G300-nak, csak én olvastam hogy a G300-nak IPS LCD-je van és megbízható, Míg az OT-995-nél emlegettek hibákat, amiket lehet javítottak vagy RITKA, nem akarok rossz reklámot.
csak én biztosra akartam menni, az 1GHz-es proci is elég gyors arra amire nekem kell. 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A vicces az hogy a Kínai telóknak szép 800x480-as kijelzõjük van, ami nem olyan mint egy 200 ezres Galaxy s III gondolom, de piszokjó, és a Hauwei IPS-nek 180 fokos betekintési szöge van....!!!
Most gyors kifényképeztem egy webkamerával, ha ilyen szögben nem is látod a betüket ezért így nincs értelme használni, de jól látni hogy a sínek-világítás nem tompult el teljessen, egy picurkát kisebb a fényerõ, de igazán elhanyagolható, és még így is látni a színeket...fõleg élõben.
Biztos más telón is így megy, de gondolom azok nem 35ezres kategóriában vannak.

Bekúszna 35 körülre az ára vinném is. 😄
Mondjuk én mindig kiárusításkor vettem eddig telót. SE X8 is így lett 15 ezerért T-mobile-nál. 😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
N.O.V.A 3
Modern Combat 3
GTA 3
Bár furi hogy a Shadowgun után nem futnak.
Illetve a Google Chrome, amit szerettem volna.
Viszont Chris chapter2 eddig mindent visz a játékban, pályában és bossfightban 😊
Eddig ezek vannak (az alapokon kívül):
Steam
Xbox Live
Paper Camera
Broken Sword
Shadow Gun
PSX4droid
Biohazard 4
Onlive
Adobe Reader
Winamp
Barcode Scanner
uTorrent
Opera
Mass Effect
Rayman Jungle Run
Asphalt 7
Game Keyboard
Dropbox
Camera zoom FX
ES file Explorer
Battlegroup
Wasted Land
Kínai telefon márka, haveromat tudtam elõre hogy ezzel fog cukkolni hogy nah kínai telefont vettél??? 😊
Aztán ha tisztába lenne a dolgokkal még zokon is venném. 😄