XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Tényleg mûködik

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

The Protector
hülyeXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Igazad van részemrõl ez a válasz volt a vége, én is áttereltem a kollegákat hogy privibe intézzük.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Lassan vége lehetne a telefon témának,igazán átmehetnétek valamelyik telefonos topikba.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Parancsolj,

Cellularline

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"....vagy a videóban van a probléma a felvétellel."

Lego van nekem kettõ is , de meg nem próbáltam próbáltam . Köszi

Azt monnya már meg nekem még valaki, hogy multizni tört vagy töretlen géppel lehet. Esetleg mind2?
Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
lego játékok (star wars, indiana jones, batman, stb) ?

kameo? (bár ezt sose próbáltam)

Forza.

szega96
Kenyeret is érzékeli, fogsz egy szívószálat tömsz bele kenyeret és ott a toll

Muttley

Just do it :)

Speciális felülete van a készüléknek, csak azzal megy.
Maximum "kapacitív toll" néven tudsz hozzájutni olyanhoz ami megy a HTC-vel.

-tRs-Landor

milyen ceruza az a kezeben? ..nekem is kell htc desire-m hez 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Akkor Mortal Kombat, láb a fejben! 😊
Igazából mindegy.
Párom már unka, hogy lövöldözöm állandóan, így Õt is be akarom avatni valamibe.
Bármilyen kategória jöhet, ha élvezetes.

Köszi szépen..
Sok ilyen van. Forza 3-4, Rayman Origins (nagyon jó móka), stb... milyen stílus kellene?
Hello,

Tudnátok ajánlani valami játékot, amivel ketten tudunk jácani otthon egy gépen?

Thx
Muttley
nagyon remélem, h az open world tényleg OPEN WORLD lesz
és bemutatnak jó néhány új autót is Forza 4 autóin kívül

Muttley
sz.rd mááá le 😊
vmelyik úgyis újra kezdi 😄D

Macccy
Srácok tényleg NE csináljátok, mégegyszer kérem! Ez az iOS vs Android vita értelmetlen és kurvára nem futtatja egyiket se az X360, ugye? Na. Mobilaréna fórumjaiban elég iOS meg droid alázás van, ha ez érdekel, oda kell menni ... Tényleg!
Kösz

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Ilyenem van. A második, mert az elsõt falhozbasztam.
Egy fosparittya ez is. Az egyetlen amiért megtartom, mert ebben -MÉG- van flash támogatás, amire nekem szükségem van. De ugye hivatalos forrásból már az sem elérhetõ, köszönhetõen steve jobs áldásos közvetett tevékenységének, akit csak azért nem kívánok el sehova, mert már alulról szagolja az ibolyát, és ezt nem illik 😊

Adversus solem ne loquitor

mrmilan
"Nekem volt olyan butatelefonom ami bírta normál használat mellett 4-5 napig is. 😄 azok voltak a jó idõk."

Anno, 1999-ben egy Nokia 5110-el indultam, gyerekek, egy hetet szinte kibírt. Igaz, annyit nem is telefonáltam mint most. Jah, meg volt rajta egy kukacos játék 😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

TaRka0107
Nem lassú az, volt már kezemben S2.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
jah közbe megnéztem neten.
nemtudom melyik a gyorsabb nekem 1Ghz és 512Ram van.
Hát hogy õszinte legyek a videóban mikor a srác rajzol, asszem Gaaxy S2 azon iszonyat késõn jelenik meg a rajz, nekem meg abban a pillanatban ahogy az ujjamat elhúzom a kijelzõn.
Szóval ....vagy a videóban van a probléma a felvétellel.

Mármint az alsó videó 0:07-tõl...nem akarom elhinni hogy egy olyan telón ami tuti samsung csak nem látom milyen. Így késsen a rajz.

DarkSector
Na az jópofa ha van itt fent, mutass pls jó kis progikat ha tudsz, privátba is jöhet vagy spoilerbe, a többieket ne zavarjuk ezzel THX.
Google Play

TaRka0107
van androidra is. nem rossz amúgy

TaRka0107
iphonnak sosem volt nagy kijelzõje.

amúgy egy android szerintem van olyan gyors mint egy iphone. fõleg már amilyen procik vvannak benne.

Én múltkor olyan alkalmazást találtam amivel lehet az autós játékokat irányítani Pc-n.De te ugye bár nem szereted az autós játékokat..Szóval tárgytalan.Meg nem tudom hogy van e Androidra.

DarkSector
Ezt figy...😄

DarkSector
Hát már irtam ez nem helyettesíti a játékgépeket, amik kifejezetten játékra van.

Ez hogy egy telefon extraként tud ilyet is, ez olyan mint hogy az Xbox tud kinektes tapicskolós szart, aminek semmi értelme, nem helyettesíti a hardcore stílust meg a kontrollert.

Telefonon azért jo ha utközbe unatkozol elõveszed játszol..nem kell komolyra venni.

Amúgy aminek örülök az a Skretchbook!
Ilyet rég akartam már! Nekem kurvára tetszik.
Csak kis ihlet meg képzeleterõ kell!!!

Akkor használj Nokia 3310-et...😄 Egyébként se KÖTELEZÕ játszani a telefonon!
Dark:Ebben igazad van mondjuk...😄

Moby
Játékra(sem) nem való egyik se. Együgyü, nyomorék balfasz játéknak eladott flashszintû fosok ezek, szánalomirányítással.
Ezen nem segít az erõsebb hw, sem az ios, sem android, semmi.
Pusztuljon minden tapicskolós marokgenyó.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Jujj a Mini-t szerintem hagyjuk, az nem játékra van szerintem. 😄
Ne a minibõl induljunk ki, az nekem olyan elõfizuval mint ez ami 35K volt a mini 8-9K...szóval.

Gyengébb lett volna....

Nem másabb csak gyengém..Pl egy Samsung Galaxy Mini meghal a GTA 3 alatt...

DarkSector
persze a régebbi telók biztos másabbak.

Renjikébek igaza van.Hiába zárt fos az iPhonenak az IOS rendszere nem kell rá vírusírtó.Én anno 100 ért vettem de még 1 év után is elmenne 70-75 ért...Az oké hogy a mostani 35 k s Droidon elmegy na de amit 2 éve vettél volna azon is? Kétlem..Azért van meg az iPhonenak az ára mert jól is van összrakva nem csak egy hajlékony hátlap mint a S3 nál..A 3 fõ konzolnak semmi köze a telefonos játékokhoz.Telefonra egyszerû játék kell konzolra meg gépre Hardcore..Pl a GTA 3 nak az utolsó küldetése szenvedés volt telefonon.

szega96
Ví keccs ö grönéd fojaaa.

DarkSector
Akkor sorry, úgy emlékeztem pest környékén laksz. 😄

Én a 2-3 havi fizetést úgy értettem hogy ha 1 ft-ot sem költök számlákra meg semmi.
47 ezres fizum van, ahogy sokaknak, akik szerencsések, akik nem szerencsések 16-22 ezres segély.
Ebbõl nekem a 35ezres telefon is kínkeservesen jött össze, ez is csak úgy mert mellékállásom van hétvégenként, ami 4-6 ezret ad, és ebbõl fizetem ki a telefont.

még annyit hogy ma 6-kor apám küldött SMS-t hogy az élettársát meló után behívták és elküldték.
Összeszerelõ üzem, és csak egyszerû leépítés.
Kész ennyi volt, azt sem tudja merre tovább.
Nálunk még a tehetõsebb embereknek sincsen Iphone meg tabletgép, legalábbis akiket ismerek.
Szóval én ilyeneket csak bolti kirakatban láttam.

Renjike
nem pesten lakom 😄D és így is több mint 3 havi fizetés mert még ott az egész ellátás meg minden kutyagumi.

DarkSector
"Tény nem a szegények játékszere és már minden egyes kis homokos Iphon 4-5el szaladgál mert hogy van pénze miért ne csak úgy pofára."

Pesten ahol laksz, nálunk ez 2-3 havi fizetés...😊

A kis surmókoknak meg a szülõk veszik meg. Nem a melóból szerzett fizetésen.

orichalcos
Na bazz nem jeleníti meg tecsõ videót. Akkor linkben:

Halo 4 Mantis Trailer on Ragnarok

katt

A Ragnarok lett a remake pálya. (Halo 3ból a Valhalla)

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
Pedig Iphone akár milyen Galaxy S95 így is úgy is sokkal gyorsabb lesz az OS miatt. csak hát drágább is de ha ügyes vagy 100 E forintból szerzel egy független 4S-t ráadásul újat , talán már olcsóbban is ha már kijött az 5. És az is gyorsabb a többi telónál. Tény nem a szegények játékszere és már minden egyes kis homokos Iphon 4-5el szaladgál mert hogy van pénze miért ne csak úgy pofára.

DarkSector
Én sem vennék Ipone-t játékra hogy 100-150k-ért játszam ugyanazt a lowtexturás szar játékokat mint amit egy olcsó mobilon, még ha az Iphone nagyobb kijelzõs is.

Ez a játék elfut a 35k-s telon is szaggatásmentesen:

DarkSector
Nincs baj az Ipon-al de nekem ne próbálja meg valaki úgy beállítani hogy az Ipon jobb meg gyorsabb és az Android szar lassú.
Persze csak éppen annyival olcsóbb is.

Mint mikor valaki mondja hogy X360-at vesz 50k-ért vagy 15k-ért Xbox Classic-ot. Nem riválisa egyik a másiknak hiszen eleve nem is egy árkategória.

Gondolom érti mindenki.

TaRka0107
Iphone-t nem is vennék. Ha lenne annyi pénzem akkor egy Samsung Galax S3-at vennék, nem szaros iphone-t.

DarkSector
Már elnézést, de mint már írtam nem arról írtam ha olvastad hogy az Ipon gyenge, hanem hogy annyiért nekem nem kell, mert amennyibe kerül veszek laptopot.

Mennyi is a szupergyors Ipon 4 most?

davidka003
Hát ha hülye vagy hozzá akkor biztos trágyalé. 😄
Zárt fos IOS nem kéne, sajnos volt szerencsém hozzá.
Itunes a halál.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Renjike
Ez a laptop neten kívül semmire sem jó.