XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8/10 nálam , nem értem ezeket az alacsony értékelõket. Oké ,megértem,hogy sok rajongónak ez már nem RE, de ne menjünk már olyan mélyre, hogy ez egy ócskaság és 3-4 pontokat dobálnak rá,annál ez sokkal több.Persze illik ide írni a végére, hogy szerintem 😄
PSN ID.: Beegabor
A létezõ legtökéletesebben van a kötélmászás stilizálva a kontroller két ravaszán, ami a tonképp kezed: fogod mind a kettõvel (két ravasz behúzva), a hátrébb lévõ kezeddel elengeded a kötelet (ravasz elenged), feltolja a kezet, megfogod a kötelet (ravasz behúz),, miközben a másikkal folyamatosan kapaszkodsz, majd másikkéz ugyanez. ha elbaszod és egyszerre mindét kezeddel elengeded a kötelet, leesel. Hû de keciebonyolult...LOÁL
Egy cseppet nem csodálkozom, hogy lassan egy gombnyomással játszódnak végig a játékok <#wilting>#wilting>
Adversus solem ne loquitor
Na mindegy a tényen nem változtat. Gyökérség volt az egész. Sokszor be se adta amit nyomtam, máskor fél másodpercem volt kb arra, hogy nyomjak valamit. Boss viszont kurva jól nézett ki.
Amúgy elég ronda játék, 5 szerintem szebb volt, mint ez. Itt egyedül a fények, amik szebbek. Bár az összkép sokszor egész tûrhetõ, de a textúra munka botrányos sok helyen. Coopba mondjuk elvagyunk vele. Közel se 3/10, mint egyes reviewkban, de így leon kampány után eddig olyan gyenge 7es. Érthetetlen a sok elbaltázott designeri döntés, azt meg szintén nem hiszem el, hogy ezen 600(?!) ember dolgozott. Látszik, hogy melyik irányba mozdultak el, de rtka szar módon sikerült a kivitelezés az esetek 90%ban.
Más... Másnak nem fáj a feje/szeme kis idõ után RE6 közben? Sose volt ilyen gondom, de itt nem bírom sokáig. Valószínû a nullszöges FOV és az idióta kamera sokat hozzátesz ehhez. Azt se értem miért nem lehet olyan a kamera, mint néhány résznél, ahol jóval távolabb van az embertõl.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Másik kérdés.Milyen játékot vegyek online lövöldére?BF vagy Call of duty.Mindet ismerem de csak pc-n.Azt tudom h a bf gagyi konzolon,callokat az mw2-óta nem játszottam online.Melyik élvezetesebb,stabilabb és jobb?Pc inkább bf-es voltam.
Amennyiben ez a kérdés bf vs call flae háborút indítana senki se válaszoljon,max privátba.Nem hiányzik a telós fos után egy ilyen téma,mindkettõnek van asját topikja.Az elsõ kérdésre mehet a válasz😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Viszont cserébe a simához autómodellt adunk, sõt, csak 10500 forintba fog kerüln"
Remélem 2 hónapja a Platinumnál megrendelt LEvel nem lesz ilyen gond, mert nekem sima nem kell...
Hogy mi is az az ajándék ótó?
<#banplz>#banplz> Tetszik a mondanivalója😄😄😄 ( 1200 forint amúgy egy ilyen a boltba )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megint az történt, hogy jól megmagyaráztad a saját kérdésed, hogy TE mire gondoltál közben (wait...wat?), de azért a végére csak odabiggyesztettél egy satöbbit ismét. Ez kész 😄
A satöbbire válasz? valaki? LOL
Nem trollozni kell, gondolkodni.
Doom 3 BFG Edition
Sniper: Ghost Warrior 2
NBA 2K13
Assassins Creed III
BioShock Infinite
Call of Duty: Black Ops II
Crysis 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy válaszidõ TV-nél szart sem értem mire jó...mert az még egy Monitornál a nagy FPS bajnokoknak való akik hardcore nyomják.
De amúgy nem veszed észre azt a 1-2ms-ot.
A képe meg: 720p vagy 1080p (1080p a jobb, de a játékok nem fognak natívban futni)
A kép minõsége: TFT LCD vagy LED LCD, vagy plazma...stb.
Nekem azt mondták hogy a Plazma a szebb, de még nem láttam.
LED LCD viszont olcsóbb kevesebbet fogyaszt és az is gyönyörû. A Plazma tv-nél nekem azt mondták hogy a fehér-fekete színek szebbek.
Ez egy olcsó tévé. Bontsam ki jobban is? 😊 A válaszidõt meg hagyjátok már, vagy legalábbis aki nem e-sportol az felejtse el, szóval ez nem, játéknál ez rühesül nem fontos 😊
Nem, mindezt tökéletesen felesleges bárkinek is tudnia.
Aki megkérdezi, hogy egy 2012-es random tévé modell jó e játékra, az pontosan mire kíváncsi? Látszanak-e majd rajta a pixelek? Vagy össze tudja-e kötni hdmi-n, amibõl alaphangon is lesz vagy 3 tévén (amit nyilván tud is, hisz tud olvasni), vagy mégis mire vonjatkozik a kérdés?
És tudná hogy egy sima TV csak az elsõ 4-et tudja, a HDTV meg (szinte) mindet, és egy monitor álltalában 1-2-3 félét (VGA, VGA+HDMI, VGA+DVI, VGA+DVI+HDMI) támogat, akkor nem kérdezne. 😊
A kérdés az volt, jó-e játékra.
Csak látványban van eltérés.
Ezért nem kell hõbölögni. 😄
NEM, NEM JÓ!
(mi a tököm lehetne nem jó egy random mai tucat lcd vagy plazma tévén játékra???)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Aki Fifa 13-al játszik írja le legsenszíves, h milyen lett...Fifa 11-12-õt eladom, és a 13-at szeretném megvenni...leginkább a menedzser mód érdekel...hogy milyen lett mert 12-ben nem volt rossz de lehetett volna jobb is..most azt olvastam, h még jobb lesz...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
My streams: https://beam.pro/oriic
Amúgy sztem nagyon jó egy ilyen játéktól ez a hosszúság
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez így jól hangzik
+ még hátra van a Mercenaries is
a 2. pálya éjszakai temetõ hangulatát nagyon eltalálták 😊
Just do it :)
megint lesz 1-2 I.Q.bajnok
aki dafke megint bedobja commentbe 😊
Taigetosz-pozitív 😄D
Just do it :)
Sz'al Acivision sale és Double Fine Sale...a héten. Miket tartalmaz?
Saját eredmény,normal fokozat
Leon
Chapter 1: 1:49'19"
Chapter 2: 2:15'57"
Chapter 3: 0:59'29"
Chapter 4: 1:27'56"
Chapter 5: 2:03'08"
Total: 8:35'49"
Chris
Chapter 1: 1:08'18"
Chapter 2: 1:26'27"
Chapter 3: 1:21'30"
Chapter 4: 1:27'23"
Chapter 5: 1:48'15"
Total: 7:11'53"
Jake
Chapter 1: 1:09'09"
Chapter 2: 1:00'50"
Chapter 3: 0:55'31"
Chapter 4: 1:08'50"
Chapter 5: 0:53'57"
Total : 5:08'17"
és még megnyílt Ada, az még hátravan, neki is 5 fejezet, minimum 4 óra az is lesz szerintem 😊