176617
banner
  • Totti5
    Resi Revelations DEMO

Jobb vagy bal ajtó? elindultam balra, bejártam 7 szobát, ami végén egy csajt kinyírtak az izék amik a Dead Spacéból szabadultak. A lényeg a lényeg hogy nem volt ott semmi a hullán kívül. Visszamentem, elmentem jobbra, ott volt az ajtó mögött Chris, de az ajtó zárva. Nídökíj!!! namost lefogadom hogy annál a csajnál van a kulcs aki a pálya másik felén halt meg, csak mivel nem "aktiváltam" a nídökíjt előbb, ezért nem vehettem fel tőle! :))) most mehetnék vissza, de nem megyek kiléptem.

Amúgy jól néz ki, ahhoz képest hogy 3DS volt a fő platform, de azért tele van elnagyolt dolgokkal, látszik a spórolás, kidolgozatlanság sok mindenen, a részletes effektek megoldások teljes hiánya, pl vérban úszik a szoba de ja járunk benne akkor tiszta felületlen nem lesz ott lábnyomunk. Hajón vagyunk szivárog a víz, de az nem látszin annak, mert PS2es szintű shader nélküli valami stb stb... XBLAra jönne venném, ez megérne 1600 pontot!, de teljes árat nem. Majd ha le lesz árazva zavvin valami nagyon jó akcióban akkor beszerzem.

Ami zavaró volt benne az a kamera. Miért nem lehet rendesen a karakter mögé a tenni? egy kicsit távolabb, összedőlne a világ? nomeg a szörnyek azok nem hogy nem félelmetesek még csak nem is egyediek.
  • DarkSector
    Forza 4 80%-off kéne, nem kurva dlc. :D
  • arty
    februáry forza4 dlc -25%
  • teddymac
    Kint vannak mar az uj akciok?
  • DarkSector
    az zsiros.
  • davidka003
    Dirt: Showdown 6 font Zavvin.
  • Totti5
    Teljes áron lesz.
  • DarkSector
    Ja már látom 3 DLC teljes áron 3600MP, ami ja drága, féláras akcióban 1800MP, ami úgy 6-7k. és a 3500-as alapjáték az 10k. akkor a 6-7k télleg jobb lenne.
  • davidka003
    Külön mindig minden drága.
    Igen megéri várni. Kb 5 ezret biztos spórolsz majd.
  • DarkSector
    És mennyi az összes dlc? megéri várni mint megvenni a 3500-as alapot és a többi déc-t akcióban külön?
  • davidka003
    Összes DLC meg összes patch. Talán nem lesz annyi az ára, mint egy AAA játéknak.
    Én olyan 6-7k-ra tippelném.
  • DarkSector
    Gollum avatar
    Nyomatnám ha lenne 320 MP. :D
  • DarkSector
    Az mibe fáj majd? DLC-kkel lesz több a simátó?
  • Totti5
    Skyrimot venni örültség. Jön a Legendary kiadás. Aki eddig bírta az még egy kicsit várjon.
  • DarkSector
    magyar boltban én sem. de nem gáz.

7500-é nem is bánom...viszont kicsit többet fizettem volna ha a töklámpást valahonnét meg tudnám venni...akár 2x ennyit is.

Annyiraodabasz hogy magömlik a szemem ha nézem...

• bluesfool
    Ilyen jó lett volna a steelbook mellé. http://www.youtube.com/watch?v=Q0N4WXAHPCc

Lehetett egyáltalán ilyet kapni az országban , én sehol nem láttam-
  • DarkSector
    Ezzel még kibékülnék:

• DarkSector
    Ez tegnap 7500 volt még mikor megláttam és leadtam az igényt rá. Plainum Shop

Azt írja hogy a steelbook megjelenése változhat, de remélem nem fog...:D
    Ez a kép tetszik az összes létezőből a legjobban.
  • DarkSector
    :D
    tök véletlen láttam meg tegnap este 7500ft.

És a sima pószteres volt 8500 új/6900 használt
    Érdekes mára visszament 9900-ra, van ahol meg a sima 11500...:D

Valami akció volt. :D

Úgy érzem független kinek mi a véleménye a játékról a steelbook miatt jó árban jó vétel volt. :D
  • arty
    reméljük nem :)
  • DarkSector
    Na találtam egy jó ajánlatot a Metal Gear Rising-re, ha isten élve hagy szerdáig, és nem lesz armageddon, akkor szerdán kapom meg ezt:

MGR Revengeance + Steelbook + Commando Armor DLC.
  • DarkSector
    Srácok ez is kamu kép?

• DarkSector
    Skyrim 3500FT....jó üzlet aki szereti a játékot.
  • orichalcos
    Mondjuk inkább, csak ott jó.
  • Petyus1994
    Aha értem. Köszi a választ :) Nem véletlen adták ajándékba hozzá akkor biztos... :D
  • davidka003
    Crysis 2 letöltős verziója bugos.
    Folyton fagy. Multi közben is.
  • Petyus1994
    Sziasztok. Valakinek volt olyan problémája a Crysis 2-vel Xboxon, hogy a hang akadt a játékba végig, néha pedig teljesen befagyott? Én anno, úgy vettem a boxom hogy adták hozzá a Forza 3-at (valamilyen bundle copy-ba, de ez nem lényeg) plusz a Crysis 2-t, full game download-os cucc-ba. Elég zavaró volt így kivinni, kérdezem hogy erre van-e valamilyen megoldás? Mert úgy lehet , hogy neki rugaszkodnék mégegyszer :)
  • davidka003
    PS3 mindig fos.
  • Totti5
    Láttam yutubon, a ps3 vérző elég gyengén fest. Megközelítőleg sem hozzá a boros első részének a szintjét. A gameplay viszont atom hangulatos!!!!
  • grebber
    Ma nem ültem nagygép előtt tegnap még csak a dlc volt fent.
  • Muttley
    PS3 mellett
    már kint van X360-on is?
  • DarkSector
    Sajna ilyen takarékos :)
  • arty
    ha a forza2 limited, akkor engem igen :) ha nem: nem!
  • DarkSector
    Érdekel valakit használt gémsz?

Assassins Creed 2
    Castlevania LoS
    The Darkness
    Dead Space
    Forza 2
  • DarkSector
    Eszem-faszom megáll, miért válogat a box a pendrive-okból, vagyis nem válogat, hanem leformázza megy, a követelményeknek meg is felel, erre pár gép ki-be kapcsolás után meghibásodik és a pc-n nézve valami fura kriksz-krakszok lesznek a pendrive-on, az X360 mappa neve egy négyzet lesz vagy mi és mellé tesz 3-4 fura kis fájlt, és behal a cucc, az adatokat nem olvassa a gép, formázhatom megint, már a 2. márkájú pendrive amivel ezt csinálja...az első Kingmax ami nem csinál ilyet a mostani 2 igen...

Faxomat.
  • grebber
    Jó lett! Simán hozza az első rész hangulatát!Csak ajánlani tudom!!
    Akinek az első tetszett ez is fog!

• Totti5
    Holnap jönnek a Metro rivjúk!
  • DarkSector
    Amúgy ezt akartam mutatni az avataromon:
    Tinman örömkönnyeket fog hullajtani. :D

• DarkSector
    RE-eket (4-5) én is párszor kimaxoltam, de azokat külön platformokra és azok játékok voltak, még Tinman a Dark Souls-al is NOOORMÁLISABB. :D
  • Harlekin