XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én is így voltam vele azért vettem csak 320GB-osat aztán mégis kevés mivel game van dögivel idõ meg nincs :(

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Eltûnik a netrõl vagy mi? Ami le van szedve azokat végignyomod aztán shift+del. Jöhet a következõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
küldök postán ha kell.:P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ez kész, kint a D3 BFG is <#taps>
Holnapután elcsattogok nagyobb HDD-ért mese nincs.

arty
miért nem hiszek én ebben? :D jatudom, elmultam már tizenéves idealista... :D

Forza.

Totti5
Nem lõ le semmit, csak azt hogy kifogástalan minõségõ, szerencsére hamar el fog telni ez a pár hét, mert van mivel játszani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Nem bírtam ki. :(

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Nem totál mind 1!?
Azért,mert most ez esetleg magyar és a fennmaradó sokkal nagyobb százalék warez cucc meg máshonnan van.
Itt volt a dishonored még angol se volt benne...
Majd pont ezen akarnak port elverni rajtunk,bár tegyék sokat nem befolyásol a dolgokon.Eddig is a légynek a szarába se vettek bennünket itt orbániába így nagy változást ez se fog hozni.<#nevetes1>
Kár,hogy a multy rész még nincs fent,mert csak azért is ott lennék liven.<#kacsint><#nevetes1>
Totti5
Valami olyat várok hogy jövõ májusi megjelenési dátum! Mivel akkor már minden lényeges AAA cím megjelent, jó lesz nyárra a nextgen jöveteléig!

zaki
ma nagy gta 5 bejelentés lesz, már alig várom <#taps>

Totti5
Hihetõ forrás szerint magyar tesztverzióból van a warez példány... ebbõl nagy botrány lesz + könnyen beazonosítható az ember és seggbe lesz rakva keményen. Azon sem lepõdnék meg ha az MS a jövõben megjelenés elõtt nem adna ki MOra játékot.

Totti5
Demó gyanánt elsõ 20 perc HDban.

http://www.youtube.com/v/wm3IHwceYDA&version=3
http://www.youtube.com/v/7Xwv345tvQE&version=3

Moby
A ps3 hdd kezelése egy vicc, az mintavételnek nem jó.

Adversus solem ne loquitor

SpeedXHUN
rgh val tolod?

Egyébként a forza horizon irányítása milyen lett,mint pl a forza 3-asé? vagy arcade nfs style?:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

arty
ps3/ssd teszt volt eurogameren és a gt5ön kivül más nem gyorsult jelentõset ... lehet felesleges

Forza.

The Protector
a második részt nem lehet alulmúlni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Nekem 500-as, 7.2-es van benne, de gondolkodom egy SSD upgraden :D

davidka003
http://www.youtube.com/v/ZuD-CUU8ZPU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Remélem jobb lesz, mint a 2. rész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

orichalcos
Na bazz mielõtt ide is leírnám ellopod. :D XD Nagyon szombat van, csak úgy jött. :D XD

davidka003
Lol geci nagy:

Virágbolt elnevezés eredete:

A 17 században, amikor bizonyos veszélyes növények birtoklása államellenes bûntény volt, Angliában létrejött egy szervezet, õk voltak a Floweristák. Mind mind nagyon hívõ emberek voltak, és közös tulajdonságuk volt hogy odavoltak a különleges, veszélyes virágokért.

Akkoriban csak az állam engedélyével lehetett ilyen növényeket árulni. Hiába voltak már az országban az adott növények, azt át kellett nézniük a revizoroknak, aztán ha mindent rendben találtak akkor egy adott kiadási idõpont után a nagyközönség elé tárták a termékeket.

A Floweristák velük álltak hadban. Sokat harcoltak, melynek mindig az lett az eredménye, hogy a veszélyes növényeket a revizorok elöl ellopták, majd a kiadási dátum elõtt a nagyközönség elé tárták. Mivel ugye ezt különbözõ piacokon nem lehett eladni, létrejöttek az illlegális, underground "Virág-Boltok". Ezeket csak a beavatottak ismerték, és õk adták tovább infókat a megbízható embereknek. Így jutott hozzá a különleges árukhoz a nép.

Mindezekbõl alakult ki a modern 21. században a virágbolti kifejezés, mely a digitális tartalmak idõ elõtti kiszívárogtatását jelképezi, a név pedig mintegy tisztelgés a nagy Floweristák elõtt, akik életüket adták egy jobb "virágosabb" világért.

:DDD

orichalcos
:D

A 4. meg 5. részben meg a klónja szerepel majd...

davidka003
Grafikát látom, hogy jó de játékélményrõl nem sokat tudni. Akár el is laposodhat.

Totti5
Kiváló, kiváló, kiváló.

Ezt eddig is tudtam a videók és infók alapján.

davidka003
Azért majd annyit írhattok, hogy jó lett.
Grafika/hangok/játékélmény.

Totti5
Nem kell minden 2. kommentbe betenni hogy mi jött ki... aki Halóról spoilerez ki lesz innen vágva. Nem kell semmit írni róla, tudjuk hogy szép és jó játék ez nem kérdés.

davidka003
A végén meghal Master Chief.

davidka003
El nem tudom képzelni mihez kell annyi hely.
250 GB-osra is simán 10-15 nagyobb játék felfér.
Ki akarna ennél többet? Úgyis van sok szar játék ha az ember csak a jókkal játszik azok bõven elférnek.

orichalcos
Halo 4 RF XBOX360-P2P

Ha valaki leszedi és játszik vele, nagyon könyörgöm ne spoilerezzen, max annyit írjon hogy történetileg illeszkedik-e Halo világába. Köszöntem.

grebber
Hát anno nem hittem volna ennyi game összegyûlik ami nincs pc-re!

Seth
Micsoda probléma <#idiota> Én is most újítottam be egy 750 gigás belsõre

PSN ID.: Beegabor

grebber
Én sem örülök.Visszagondolva hiba volt a 320GB-os külsõ vinyó ,mert minimum 1TB-os kellett volna nincs helyem felmásolni õket.

Seth
Miért szopnak? Tudják a pontos megjelenési dátumot, alapba azt várják, nem kalkulálják bele, hogy akár 1 hónappal korábban is kijöhet.

Irigykedni persze lehet, hogy más már korábban játszik vele :)

davidka003
Mindig a tisztességes játékosok szopnak. PC-n is ez van.

gduck
Nekem még 10 nap <#shakehead> <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Seth
Annyira nem örülök neki, mert így 1 hét alatt lenyomom az összeset,aztán meg unatkozom :D Jobb ,ha szépen folyamatosan jönnek, nem egyszerre :D

orichalcos
És eljött amit nem szeretünk:

Kinnt a neten a játék. :( (Halo 4 )

DarkSector
LOL
NA ez már valóban egy EPIC videó!

http://www.youtube.com/v/f4zAQDM8ubQ&version=3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
:P
Jah az a nyamvadék, inkább a filmet nézem ha James.
Pont Fordítva mint a Transformers->RE-nél...ott meg a filmeket rühellem. :D

grebber
Na holnap lesz mit a tejbe aprítani mivel az új James Bond is kint van<#taps>

DarkSector
"Forza Horizon JTAG RGH XBOX360-P2PN00BS"

Totti5
Majd meglesem/megveszem, de nem hiszem hogy most. Olcsóbban ha lement az ára mint a Halo CEnek. ( most realizálódótt bennem, hogy a Forza, Halo és az AC3 1! héten belül jönnek és drága mulatság lesz ).

Prey 2 éve játszottam végig 360on ( elõtte PCn ). Valamiért jobban élveztem a porttal semmi gond nem volt. Ahhoz nagyon el kell cseszni, hogy ez ne legyen jó, amit csak valami gyalázatos frémmel tudnak mint pl a Quake 4nél. Azt konkrétan a szaggatás miatt hagytam abba, mert félrelõttem benne annyira rossz volt, pedig tetszett.

Seth
Elemlámpa hogy van megoldva? Bár nekem az eredeti koncepcióval, miszerint vagy világítasz vagy lõsz, nem volt gondom, csak kíváncsi vagyok változtattak e rajta

Moby
Ja igen: valahogy elvesztette azt a "sötét" jellegét az egész, talán ez a legnagyobb bajom vele. Valahogy többet látok mint az eredetiben, ami most nagyon nem jó.

Moby
>A többit tudom hogy nagyon jó:)

Igen, a többi nagyon jó, és ehhez nem is sikerült érdemben egy millimétert sem hozzátenni :) Az a baj, hogy ez nekem megvan, és idõnként elõ is veszem, és ugyan 60fps, ami elsõre meghökkentõ, de 0AA és 0AF mellett ez azért olyan nagyon nem érdem(szóval zsizsik meg maszat az egész), egyébként meg hótugyanaz.
Szóval én ezt teljesen érzelemmentesen elskippelem, akinek nincs meg egyébként, és még nem tolta le százszor, annak itt az alkalom*.

*Mármint a Lost Mission-ön kívül, de ez kevés ahhoz,hogy a mostani betárazott mennyiség mellett erre idõt szánjak.

DarkSector
" Ami viszont kicsit zavaró hogy a kamera forgatás Dpaddal van, és csak 4 irányba lehet. "

Háát vazze ihletet adtál és amit írtál nem újkeletû probléma!!!
Én megálmodtam hogy lehetne tökéletesre fejleszteni az X360 controllerét! (photoshop)

Íme az xbox720 controller...no kompromisszum, no problem...:D avagy milyen ha PS3 controller párzik az x360 controller-rel...:D
Levédetem a szabadalmat asszem, nehogy véletlen a Microsoft-nak ötletet adjak. :)

Totti5
Online nem próbálta, mert még nem jelent meg, nincs online közösség / szerverek. Meghagyták, majdnem. Pont jó. Most gondolj bele, hogy nyomod az utakon a FM4 fizikájával, nem illik ide. Kicsit nagyobb tapadás kellett pont annyi mint amennyit engedtek rajta és amitõl a versenyek kicsit dinamikusabbak és szórakoztatóbbak, akciósabbak. Kikapcsolt segítségekkel ugyan úgy instabill lesz kanyarokban, blokkol a kerék és kipörög a hátsó és lehet keményen driftelni.

Muttley
eddig is, aki hülyegyerek módban akart játszani, az ráküldte az FM4-ben a segítségeket és csók
nem vágom, mi a f.szért nem tudták meghagyni az FM4 all-assist-OFF fizikáját
a tesztben nem láttam offline splitscreen-t
és
freeplay -rõl sem esik szó a singlep-tõl függetlenül
ezek lesznek benne?
bárhogy is süljön el, legalább az új autók jó konvert alapok lesznek a TDU1-be PC-n

Just do it :)

DarkSector
OFF:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dark Sector steamgift nyeremény!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DarkSector
Sziasztok!
Mivel születésnapom lett mára, És miután felköszöntöttem magam, úgy döntöttem Steam-es Gift után itt is egyet ajándékoznák, ha persze érdekel valakit.

A lényeg hogy feldobok X360-ra 1 havi GOLD-ot egy szerencsésnek.

Mivel nem akarok genya lenni és válogatni, ezért marha egyszerû a dolog, aki itt gyakori tag és/vagy megvan nekem Xbox Live-on, az kérem küldjön egy privát üzenetet, a neve elég és egy gamertag!
És Vasárnap 20:00-kor majd ha mást nem egy számgenerátorral, kisorsolom a jelentkezõk között, semmi protekció nem számít, ezért elõre is elnézéseteket kérem, bárki is kapja meg CSAKIS TISZTESSÉGES ÚTON FOGJA MEGKAPNI.

(Aki nem használná a GOLD-ot, kérem a többiekre való tekintettel hogy ne írjon. :) )

Szóva várom a jelentkezõket akit érdekelne, és sok sikert!