XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ehhez még hozzájön hogy moddolt géppel ban-t kapni és csodálkozni elég naív doolog....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ötlet?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Next PC upgrade: 2022
sajnos :/
ezt tovább erõsíti a különbözõ történelmi korszakok stílusjegyeinek összekutyulása
mer'de qrvajó, h kosztümös középkori Angliában, robotok mászkálnak, egyik kézben kard, a másikban mordály és wolfenstein módjára teleportálódhatunk, Neo meg elmehet a pics@ba a bullet-time Matrix idõlassítással
ezt nevezzük el steampunk-nak, és kész vagyunk 😊)
az a baj, h mi is... 😊
a #125759-ben részletesen ecsetelgettem
nem baj, legközelebb majd hiszel 😉
Just do it :)
Akkoris kibírom, mert elõ van rendelve! De ha azt mondod k.rvajó az azért megnyugtató ....
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Már túltettem magam a karakteren, de még hogy ha Dante-t képzelem a videóba akkor sem tudom magam túltenni az "alíz a csodaországban látványon".
Minden cifra színes, viszont kutyafüle-farkja...nem értem mi micsoda meg mireföl vagy le...mere medddig az arra-amerre.
A DMC1 is színes volt de ott a KASTÉLY egy kastély volt, illeszkedtek a tereptárgyak és kreatúrák a játékhoz.
Itt meg azt érzem mint egy Final Fantasy-ban ahol ez nem akkora gond mint egy ilyen játékban.
Hogy csinálok egy ellenfelet ami szivárványszinû és legyen különbség a 20 másik szörny közt is, de nem számít hogy a segge a fején van vagy hogy a keze a lába helyett, mintha random szörnygenerátorral készült volna a játék.
és a pályákra ugyanez igaz.
Most már nem a karakter a bajom meg hogy Dante atmoszfére a kukában, hanem hogy kezd értelmetlenség lenni.
És ez a rádióállomásos rész vagy mi a gecim meg már egész egyszerûen NEVETSÉGES.
PSN ID.: Beegabor
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Ez a szomorú és ez a gyenge nem a Resi 6, pedig ez a játék nagyon jó, csak nincs benne story, nincs benne egy perc epic moment sem, nincsenek átvezetõk, nincsenek bejátszások, nincsenek boss harcok és eddig 3 féle enemyvel találkoztam összesen. Itt van egy nyitott város és nincs benne tartalom. Mellékküldetések szánalomra sem méltóak. Volt eddig 2 db? wtf?
Resi 6 nem kiemelkedõ, de korrekt gameplay + nagyszerû körítés, van story, kiváló rendezés, 20-25 óra millió helyszín, bossok, több féle enemy s játszható karakterek, csõbe.
5/10 jajj de szar...
Dishonored remek gameplay, 0 körítés, nagyon gyenge story, 0 rendezés, 0 kátszín, mondjuk 5 óra, ha nem nyomja az ember a backtrackot ezerrel és nem kezd el regényt olvasni.
9/10 hû de szuper jó
Hû de nem igazságos ez az értékrend.
Forza.
Meg neked is Dark, így utólag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
a megfejtés:
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvdsxd.jpg
Gratulálunk a nyertesnek!
A rivális kollegának nagyon köszönöm a jelentkezését, most nem sikerült, de majd legközelebb több szerencsével sikerülni fog! 😊
xd a 2 darab ? helyére! 😊
Nem sok ilyen ember van, aki születésnapján inkább ajándékoz!<#eljen>#eljen>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
SG Eredeti csoportba Dark Sector játékot sorsoltam, azt 8-kor megnyerték.
Ide meg ajánlottam egy GOLD-ot. 😊
2 ember jelentkezett, de nem írom még le hogy kik. 😊
vigyázz mert fordítva is elsülhet a dolog hogy a rivális számát írod le...😄
2-en jelentkeztek a Gold-ra.
TI döntsétek el hogy ki legyen a nyertes, 1-10 között (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10) egyesével hozzászólásba írjatok le egy számot, és mind2 kollegának elõre van egy száma, felírva, az fog nyerni akinek elõször leírjátok a számát.
Hogy ne lehessen trükközni a kép elõre fel lesz töltve, és 2 karaktert kivéve elõre megadom a kép linkjét hogy ne lehesen csalni, hogy ne tudják azt mondani hogy 2 fotót csnálok és a számomra kedvezõt töltöm éppen fel...ahogy az elsõ a képen is szereplõ számot meglátom, akkor azonnal adom a 2 hiányzó karaktert! 😊
Tehát lehet tippelni!
A résztvevõk sem tudják hogy milyen számot kaptak.
Kép:
http://www.kephost.com/images4/2012/10/14/a1_2012_10_14_lvgvkvds??.jpg
A kérdõjelek helyére akkor adom meg a karaktereket ha már megláttam egy kommentben a képen szereplõ 2 szám közül az egyiket! 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Na ezért szoktam én mondani, hogy idõben kell leállni a drogokkal.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utolsó kommentek.
PS2 grafika, meg hogy az 5 mennyivel szebb. ( szép az 5, de a 6 az szebb, fények, árnyékok, bevilágítások... 5be nappal mentél és minden teljesen statikus és egyhangú volt, a motor meg ugyan az, nehezen lehetne rondább a 6 )
Folyamatos QTE. ( melyik játékban nincs QTE közelharcnál? most komolyan... )
Hatalmas probléma hogy a karakter kicsit elmosódik célzásnál.
Hatalmas probléma a célzás. Mi a baj vele? mert én nem vettem észre semmit ( akinek nem megy autómatikusan, lehet fejleszteni a fejre aimot... ). Persze az 5be még tökéletes volt a lebetonozott célzással.
Béna mozgások... mondjuk a Mass Effect 3hoz képest még mindig jobb, de ott egy vállvonással el lett intézve ugye.
Már az is baj hogy több story van, több karakter és nem 8 órás.
Szégyen amit mûvelnek az emberek és a média ezzel a játékkal. Aztán a valóban közepes WRC3 meg fog kapni 8-9 pontokat.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx