XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Holnapután elcsattogok nagyobb HDD-ért mese nincs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért,mert most ez esetleg magyar és a fennmaradó sokkal nagyobb százalék warez cucc meg máshonnan van.
Itt volt a dishonored még angol se volt benne...
Majd pont ezen akarnak port elverni rajtunk,bár tegyék sokat nem befolyásol a dolgokon.Eddig is a légynek a szarába se vettek bennünket itt orbániába így nagy változást ez se fog hozni.<#nevetes1>#nevetes1>
Kár,hogy a multy rész még nincs fent,mert csak azért is ott lennék liven.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként a forza horizon irányítása milyen lett,mint pl a forza 3-asé? vagy arcade nfs style?:D
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Adversus solem ne loquitor
Remélem jobb lesz, mint a 2. rész.
My streams: https://beam.pro/oriic
Virágbolt elnevezés eredete:
A 17 században, amikor bizonyos veszélyes növények birtoklása államellenes bûntény volt, Angliában létrejött egy szervezet, õk voltak a Floweristák. Mind mind nagyon hívõ emberek voltak, és közös tulajdonságuk volt hogy odavoltak a különleges, veszélyes virágokért.
Akkoriban csak az állam engedélyével lehetett ilyen növényeket árulni. Hiába voltak már az országban az adott növények, azt át kellett nézniük a revizoroknak, aztán ha mindent rendben találtak akkor egy adott kiadási idõpont után a nagyközönség elé tárták a termékeket.
A Floweristák velük álltak hadban. Sokat harcoltak, melynek mindig az lett az eredménye, hogy a veszélyes növényeket a revizorok elöl ellopták, majd a kiadási dátum elõtt a nagyközönség elé tárták. Mivel ugye ezt különbözõ piacokon nem lehett eladni, létrejöttek az illlegális, underground "Virág-Boltok". Ezeket csak a beavatottak ismerték, és õk adták tovább infókat a megbízható embereknek. Így jutott hozzá a különleges árukhoz a nép.
Mindezekbõl alakult ki a modern 21. században a virágbolti kifejezés, mely a digitális tartalmak idõ elõtti kiszívárogtatását jelképezi, a név pedig mintegy tisztelgés a nagy Floweristák elõtt, akik életüket adták egy jobb "virágosabb" világért.
:DDD
A 4. meg 5. részben meg a klónja szerepel majd...
Ezt eddig is tudtam a videók és infók alapján.
Grafika/hangok/játékélmény.
250 GB-osra is simán 10-15 nagyobb játék felfér.
Ki akarna ennél többet? Úgyis van sok szar játék ha az ember csak a jókkal játszik azok bõven elférnek.
Ha valaki leszedi és játszik vele, nagyon könyörgöm ne spoilerezzen, max annyit írjon hogy történetileg illeszkedik-e Halo világába. Köszöntem.
PSN ID.: Beegabor
Irigykedni persze lehet, hogy más már korábban játszik vele :)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kinnt a neten a játék. :( (Halo 4 )
NA ez már valóban egy EPIC videó!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah az a nyamvadék, inkább a filmet nézem ha James.
Pont Fordítva mint a Transformers->RE-nél...ott meg a filmeket rühellem. :D

Prey 2 éve játszottam végig 360on ( elõtte PCn ). Valamiért jobban élveztem a porttal semmi gond nem volt. Ahhoz nagyon el kell cseszni, hogy ez ne legyen jó, amit csak valami gyalázatos frémmel tudnak mint pl a Quake 4nél. Azt konkrétan a szaggatás miatt hagytam abba, mert félrelõttem benne annyira rossz volt, pedig tetszett.
Igen, a többi nagyon jó, és ehhez nem is sikerült érdemben egy millimétert sem hozzátenni :) Az a baj, hogy ez nekem megvan, és idõnként elõ is veszem, és ugyan 60fps, ami elsõre meghökkentõ, de 0AA és 0AF mellett ez azért olyan nagyon nem érdem(szóval zsizsik meg maszat az egész), egyébként meg hótugyanaz.
Szóval én ezt teljesen érzelemmentesen elskippelem, akinek nincs meg egyébként, és még nem tolta le százszor, annak itt az alkalom*.
*Mármint a Lost Mission-ön kívül, de ez kevés ahhoz,hogy a mostani betárazott mennyiség mellett erre idõt szánjak.
Háát vazze ihletet adtál és amit írtál nem újkeletû probléma!!!
Én megálmodtam hogy lehetne tökéletesre fejleszteni az X360 controllerét! (photoshop)
Íme az xbox720 controller...no kompromisszum, no problem...:D avagy milyen ha PS3 controller párzik az x360 controller-rel...:D
Levédetem a szabadalmat asszem, nehogy véletlen a Microsoft-nak ötletet adjak. :)

nem vágom, mi a f.szért nem tudták meghagyni az FM4 all-assist-OFF fizikáját
a tesztben nem láttam offline splitscreen-t
és
ezek lesznek benne?
bárhogy is süljön el, legalább az új autók jó konvert alapok lesznek a TDU1-be PC-n
Just do it :)
Dark Sector steamgift nyeremény!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel születésnapom lett mára, És miután felköszöntöttem magam, úgy döntöttem Steam-es Gift után itt is egyet ajándékoznák, ha persze érdekel valakit.
A lényeg hogy feldobok X360-ra 1 havi GOLD-ot egy szerencsésnek.
Mivel nem akarok genya lenni és válogatni, ezért marha egyszerû a dolog, aki itt gyakori tag és/vagy megvan nekem Xbox Live-on, az kérem küldjön egy privát üzenetet, a neve elég és egy gamertag!
És Vasárnap 20:00-kor majd ha mást nem egy számgenerátorral, kisorsolom a jelentkezõk között, semmi protekció nem számít, ezért elõre is elnézéseteket kérem, bárki is kapja meg CSAKIS TISZTESSÉGES ÚTON FOGJA MEGKAPNI.
(Aki nem használná a GOLD-ot, kérem a többiekre való tekintettel hogy ne írjon. :) )
Szóva várom a jelentkezõket akit érdekelne, és sok sikert!