XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ja és tetszik ez az ajánló, amikor ajánl más játékokat, valóban eltalálta 80%-ban miket kéne ajánlania, de már azokat is végigjátszottam....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Ezt megerõsíthené más is, mert nagyon jó dolog lenne.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Pár kérdésem az új dash-rõl:

Böngészõ:

- meg lehet jegyeztetni a jelszavakat?
- mit jelent a settings-ben a 4. rublika ha bejelölöm?

Dash:

- Audio-nál mi ez a Ratings Collection Sound
- Nem emlékszem az Auto-Off-ra, de ezt értem mit jelent
- Nah ez a Connection Devices
Itt mi a pöcsömet lehet csinálni?
- Mire van a "Console Name"?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
most irtam message-t. gec váltva írok. explorer meg belsô chat-en azt elkerüljük egymást. 😉

arty
mák, h nem vagyok nagy autórajongó, magamtól ezek fel se tûnnének! de olvasva már gáznak tartom 😞

(megint nyomtam 1+ órát a demót... nemveszemmegnemveszemmegnemveszemmegnemveszemmegnemveszemmeg... 😄 )

Forza.

arty
rohattyámeg, nekem csak 1666.67ft-os, 6 honapos van "belül" is 😄

Forza.

Totti5
Kevés és teljesen átgondolatlan. Aston Martinból nincs DB9, Vantage, de van 007... Zondából csak R verzió van... hol a többi??? Hondából a legújabb autó 2005ös! Hol van egy új Accord?? stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ráléptem a böngészõre, nagyon faszán megoldották.
Amúgy meg alap oldalak közt van a Gamers365.

és mit látok tök véletlen Doom 3 BGF.....Totti barátom üzeneteivel....😄

Bocs barátom. 😊

blackcalibra
http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5694851.aspx
Muttley
Totti, Forza Horizon kérdések 😊

igaz, h
- a karakternek van arca, de nem beszél?
- állítólag durván visszavettek az autók mennyiségébõl a Forza4-hez képest?

Just do it :)

Muttley
te egy hangyányit el vagy tájolva TDU ügyileg 😊
hint: #125814

DarkSector
Olyan mint egy ronda csaj...érdekes de pénzért nem kéne. 😄

davidka003
Dishonored: ma adta kölcsön haver, pénzt nem adnék érte, mert hiába van benne tartalom annyira nem vagyok elájulva tõle de kétségkívül érdekes a világa. Egyszer azért letolom de semmi extra. Mondjuk tényleg lopakodva érdemes, mert simán végigrohanva kb semmit nem nyújtana.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Végre kicsit nagyobbak lettek a csempék! <#taps>

Ja és gondoltam megnézem a GOLD árakat!
Kint nincs reklámozva de van 200FT-os GOLD!

DarkSector
WOW nemár Hallelúja...csoda történt, ez amúgyis egy nagyon buta dolog volt a részükrõl hogy nem tudta használni az egészet, megyek meg is nézem...😄

Újból kellett formatálni az usb-t vagy magától lát többet?

ugy nez ki hogy most mar kezel nagyobb adathordozokat is mint pl usb kulcs. neken az egyik usb vinyomra 27GB helyet ir szabadnak. 😊
Dishonored: Ez egy fantasztikus játék. Minden rendben van vele, tele van tartalommal, talán a negyedét sem láttam a játéknak. Hatalmas élmény volt, csak kár, hogy rövid. Pár hónap, egy év múlva biztosan újra játszom. Nekem 8/10.
arty
nem, xboxon csak xboxal kompatibilis kormánnyal lehet játszani

sajnos 😞((

Forza.

orichalcos

Tetszik a doboza.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
A launch videó elõképén látom is hogy milyen minõségben. 😄

TDC Geronimo
Nem szaroztak, amikor mondták, hogy ez az engine rengeteg embert képes megjeleníteni egy képernyõn. Elején már durván meg is mutatkozik :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Belenéztem hát kár volt 😄

Kínszenvedés 1 hét jön :y

most kapcsoltam be az xbox-ot, dashboard update lett. mar tul vagyok rajta most tolti le az internet expolert... 😊
DarkSector
Már késõ az elmúlt 312654653 gameplay-bõl összeállt a teljes végigjátszás. 😄

TDC Geronimo
Most nézem jött a launch trailer is. Na nézem is

TDC Geronimo
AC3 elsõ 20 perc. ERÕS SPOILER így csak az nézzen bele, aki nem bírja már ki ezt az 1 hetet

Csak linkbe teszem be

DarkSector
Hát mindegy, asszem jobb lesz továbbugranunk ezen, mert nem értem az összefüggést a Pro Street-el kapcsolatban.

Alan Wake-ben is van éjszaka, lehet ez is egy Alan Wake másolat? 😛

Hali!

Forza horizont lehet logitech momo kormánnyal játszani?
TothLaci
Tényleg van falevél.
Kb. 5 méteres szakaszokon, nagyon elvétve, ahol fel is tud vergõdni. 😊
TothLaci
Elég sok hasonlóság van aközött is. És inkább.

TDU-ban nincs éjszaka, lényegében az utakon egy ember se, fizikája nagyon rossz, de legalább kellemesebb a belsõ nézet, nagyobb a pálya, és van üveg.
DarkSector
MCLA. Meg a legkevésbé illik ide, max a nagy szabadság aminek köze van a Forza-hoz.

DarkSector
Nem úgy értettem hanem átvitt értelemben. A Pro Street, az csak maximum a stílusban hasonlít, míg a TDU STÍLUSBAN ÉS JÁTÉKMENETBEN is!

Ugyanilyen a Forza csak éppen minden pontjában precízebb...

TothLaci
Midnight Club: Los Angelesrõl.

Eddig még komolyan nem láttam egy falevelet se, csak a töltõképernyõkön.
DarkSector
Bocs de bárcsak tudnám mirõl írsz...😄

TothLaci
Ja és persze Need For Speed: Pro Street...

TDU-hoz csak a nyitott világa miatt hasonlítanám, de akkor már inkább MC: Los Angeles jut eszembe, mint TDU...
Macccy
Ne legyetek majomok, vannak itten falevelek már a demo -ban is! 😊

Nézd!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Pedig TDU mert nyilt világú autóverseny, persze minden másból belegyúrtak, de a nyíltsága miatt TDU inkább, ráadásul a térkép nézetben is nagyon hasonlit a TDU-ra.

TothLaci
Inkább Need For Speed 3, NFS: HP2, NFS: új HP, NFS: MW, Dirt 2 feeling,
mint TDU.

Fizikája sem TDU szerencsére. Remélem, hogy ez a rész majd lökést ad a kreativitásban.
DarkSector
Valami hiba van a matrix-ban 990Ft de pontokban számolva 960!

OMG.

Totti5
Bioshock 1-2 990ft a lájvon ( gold ).

Muttley
jól hangzik 😊 <#eljen>

erõteljes TDU feeling, ami jó 😊

Totti5
Lambó kúrzing.

TothLaci
Akkor tedd át a játékba! 😄

Amúgy nagyon jó irány, és a terület nagysága is pont jó.
A zenék tartalmi minõsége nagyon jó, a tömörítési minõsége épp, hogy jó.
Van vagy 256 kb/s-os MP3, de ettõl biztos nem több.

A hold itt is túl nagy, és csak telihold van...

Szóval lehetne több pálya ilyen méretekkel, illetve több effekt, de ha ilyeneket csinálnak majd a köv. genre, akkor nem lesz gond.
gduck
Nekem vannak falevelek!

UI: az udvarban <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Messze még a péntek 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Városi "ótózgatás"

Totti5

TothLaci
Végül is még nem játszottam ki, de elején mégis többnek látszódott. 😄
AMúgy nekem is bejön a játék, és örülök külön, hogy olyan régi hangulatelemeket is elõhoznak benne, mint pl. a Need For Speed: Hot Pursuit 1998, mikor Diablo SV-el is lehet csapatni hasonló pályán.

De kérdezem én, hol vannak a falevelek?? Ezt még bele kellett volna tenni, ha már nincs ablak a belsõ nézetnél.
mentem egy kort a demoval de ahhh. na persze eddig sem kotottek le az autos programok ugyhogy ez sem lett erdekes szamomra. na de anno a porsche unleashed vagy mi... az isten kiraly volt... persze meg a PCs korazakomban volt.
Moby
Az elején is pont ugyanannyit mutat magából, mint ami.
Most vagyok lvl5-ön (narancssárga karszalag), eddig egyszer sem mutatott magából többet, mint mi, jelentsen ez bármit is 😄D

Adversus solem ne loquitor