XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Háááátizé...nemmonitorra vannak ezek kitalálva.
KB olyan minthogy a mobiltelóknál ráordítasz a telenoros fickóra hogy a te telodat nem tudod rákötni a tv-re, hát mert nem erre találták ki.

Sony-nak vannak ám tv-je is, a Microsoft-ot nem izgatják a TV eladások.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
igen, a hd komponens jel kijön a gépbõl hátul a kombinált csatlakozón
hd rgb (azaz vga) nem, csak sd rgb (azaz régi crtkhez, scart bemenetre)

Forza.

davidka003
Köcsög HDCP is erõltetve van aminek meg marhára semmi értelme nincs gyakorlatilag. Szal hiába van HDMI monitorod ha nem támogatja a HDCP-t akkor nem megy a móka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Mert busik. 😊

Mondjuk valóban nagy igénytelenség Uncharted-ezni egy képcsöves tv-n. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
PS3-ról azt olvastam, hogy rá van kényszerítve, hogy HDMI-n használja az ember mást nem szeret.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
"Assassin's Creed III - Itt a búcsú ideje, jön a vigasság

Legalábbis búcsút inthetünk a várakozásnak, hiszen megkapta utolsó elõzetesét az Assassin's Creed III.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Elérkezett hát az idõ, mikor is kézhez kaparinthatjuk a Ubisoft Assassin's Creed III matériáját. Rendesen foglalkoztunk a témával a GameStar Online hasábjain, hiszen Kox egyenesen a fõhadiszállásig ment infókért, és még egy teljes Arénát is a játékra áldoztunk. De ennek már vége, hiszen nyakunkon az Assassin's Creed III megjelenésének napja, melynek alkalmából a készítõk elõhozakodtak az ilyenkor szokásosnak vélt utolsó elõzetes lehetõségével.

Az Assassin's Creed III PS3-as és X360-as verziója október 31-én, alig egy hét múlva válik elérhetõvé, míg a PC-seknek sajnálatos módon november 23-ig kell türelemmel lenniük. A Wii U tulajok se csüggedjenek, november harmincadikán õk is részesülhetnek minden földi jóból."

3 hetet kell várniuk/várnunk pc-re...JUJJ mennyire sírhatnékom van, annyira fogok izgulni ez a 3 hét alatt...<#idiota>
Remélem senki nem fog beleõrülni.

DarkSector
Akkor a VGA az a Wii-hez van? 😄
(eddig én is így tudtam hogy sima VGA-ra nem lehet ráerõszakolni, de mondom 100%-ig nem tudom biztosan ezért hiszem el ha más azt mondja hogy létezik VGA kábel hozzá)

Mert a komponens tudtommal bemenetként van a kábelen...Vagy a ps3-on van hátul komponens kimenet?

DarkSector
Nekem elég nagy a saját játék...😊
Úgymond nem zavazó.

Persze lehetne az elsõ lapon a játékok, de a PIN (általad kiválasztott médiák) és RESCENT (amolyan history) is fontos, szóval a buznyák reklámok helyett kellene, de ugye a reklám és friss infó mindig is fontosabb lesz nekik.

arty
a ps3-ból a kis fekete gecin nem jön ki vga (rgb) jel, csak komponens 😊

Forza.

DarkSector
Milyen komponensbõl?
😄

A komponens az a VGA-val van egy végen, a PS3-ba a kis fekete gecit kell dugni. 😊

arty
- az épp lemezen betett játék ikonja kicsi
- miért nincs az elsõ képernyõn a játékaiddal kapcsolatos link-csempe?
- linkcsepmpe a demokhoz, árkád/god játékokhoz?

ez nem valami játékkonzol, basszus?! 😞 erre a nyitóképernyõnek immár csak 5%-án van hasznos, kapcsolódó tartalom (többi REKLÁM!). MS megy egyre lejjebb 😞((

Forza.

arty
ezt nemértem, hogyan tudna mûködni... valami primkó elektronika a komponensbõl csinálna vgat? "szép" lehet a kép úgy 😊

Forza.

DarkSector
Ja és még fasza a Games->Features is...ahol látható hogy milyen játékok jelentek meg nemrég, és hogy milyen játékok jönnek nemsokára!!!

Ez is durva már szinte semmire nem kell a net ezen keresztül minden újdonságról értesítenek. 😊

DarkSector
Szerintem BO2 majd túl változatos lesz és ott az lesz a baj hogy sokan nem fogják tudni követni a dolgokat.

Seth
MOH Warfighter.
Hát tényleg baromi rövid, de éppen elég volt.
Röhej, de a két autós pálya, meg az elsõ, tréning rész volt benne a legjobb.A 2. autós nagyon ott vagyok feeling volt😄
A többi a szokásos,számomra már elcsépelt, unalmassá vált lövölde volt. Sajnos kezd kifáradni ez a stílus, valami nagyon új játékelemet kellene kitalálni, kis vérfrissítésnek. Black Ops 2 remélem változatosabb lesz

PSN ID.: Beegabor

Moby
Jól állsz a "egy posztban fellelhetõ baromságok gyakorsigának maximalizálása" heti díjának versenyében, és még csak szerda van. Itt mindig nagy a hajtás, de egyre jobb új versenyzõk jönnek 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mi lenne ha egyszerûen használnád a google-t?
http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/under-control-wiips3-vga-kabel-vga-cable-ps3

Adversus solem ne loquitor

TaRka0107
nekem a dirt meg a pro street jutott eszembe.

egyébként érdekes lett volna ha nincs limit usb-ken, nem venné senki a kimondottan xbozhoz készült HDD-ket.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Persze igyis korlatozott lenne picit, hiszem a BF3 HD pack-ot nem volt hajlando a kulso vinyora tenni.
Szeintem azert is emeltek 32GB-ra mert egyszeruen a mai jatekok egy resze a DLC-el meg update-vel egyutt nem fer el mar 16GB-on. Tegnap este neztem, csak a BF3 is majd 30GB nalam. Persze ebben benne van a 2 lemez installja is. Nyilvan konkurenciat sem akartak maguknak nagyon hogy a 250GB-os gepeket vinyokat is el lehessen adni.
orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Köszi infót.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Hát ha nincs HDMI vagy talán DVI akkor cumi.

The Protector
Ahham.Azt próbálom kideríteni hogy tud-e ilyet a monitorom.Sztem nemtudja de biztosra akarok menni.A monitor egy LG flatron W2040S.Ez nehéz menet lesz nekem,ebbe lehet beletörik a bicskám(mármint abba h a ps3 képe valaha megjelenik a monitoron)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Tudtommal csak HDMI-n tudod és a ps3-hoz a monitornak tudnia kell valami HDCP-t, vagy mi ez egy titkosításos adatátvivõs valami.
De azt tudom hogy nem olyan egyszerû mint x360-nál és HDMI mindenképpen kell.

The Protector
Hali.egy kis segítséget szeretnék kérni.Van egy ps3-om és szeretném sima monitorra kötni.A monitoron sajnos csak sima VGA kábel így nem sokra megyek vele.Mivel a ps3-on hdmi és optikai kimenet van eléggé sok macera lenne vele.Mik a lehetõségeim a ps monitorra kötésével.Szóval azt vágom h hdmi-t éehet dvi-re alakítani,ezt pedig vga azaz DSUB-ra.Ez szép és jó csak azt olvastam h az elsõ 2 digitális míg a vga analóg így be nem röffenne monitoron a gépezet.vagy igen?Vagy vegyek egy olyan kis panelt ami mindent konvertál?nem tudom mi a neve de eddig csak box-hoz találtam.Hol lehet ilyet venni?Bocsi h ide írtam de konzolok terén itt is sokan vannak akik azért rajtam kívül értenek is a dologhoz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Még az új Dashboard-nál megemlíteném a "My Pins"-et, a fõoldalon!

Ezt eddig nem is éreztem hogy hiányzott volna, csak most jöttem rá mennyire kellett volna már régóta.
Ezt amolyan vishlist-nek tekinthetjük.
Szépen a kicsemegézett játékok vagy médiákat bepakolhatjuk amik minket érdekelnek és pikk-pakk ellenõrizhetõk ujabb keresgélések nélkül.

Azonnal betettem kb 10 játékot, így könnyen ellenõrizgethetem a számomra érdekes játékok árait, vagy bármi változást. 😊

Nekem ez hasznos.

DarkSector
😛

Macccy
Nem jarsz messze az igazsagtol. Tenyleg tiszta Alan Wake a kornyezet a Horizonba. Colorado asszem az is ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
tdu2 egy istenkáromlás

Forza.

DarkSector
Oks 32GB az új limit...sebaj a 16Gb-hoz képest kész felüdülés...😄

Vagyis 32GB lett az új limit USB-n keresztül...azért ezt is nagyon szépen köszönjük. 😊

40GB-os vinyokat felvásárolom. 😊

DarkSector
THX mester
akkor 1000% hogy jó, hiszen formázni kell és én nem formáztam és USB-n keresztül eddig csak 16Gb-ot látott.

Vagyis VISZLÁT buzi 16GB-os limit, hogy õszinte legyek ezt elõbb is megoldhatták volna...<#banplz>

megyek formatálni megnézem hogy van-e uj limit, vagy bármekkora lehet, ha nincsen limit, akkor a 80Gb-os vinyómból 7x-et kéne látnia, gondolom a 320Gb a max amit a gyárilag is adnak.

nos en egy usb vinyoval probaltam termeszetesen formaztam es ugy hasznalt 28 GB-ot a 30-as vinyon. Hogy osszesen mennyit lat azt nem tudom. Van itthon160-as usb vinyom is de most nem probalom ki nekem amugyis 250GB-os SLIM van ezt csak probakepp eszkozoltem.
TothLaci
Elég csúnyák ezek a csempék, le fogok mondani több MS termékrõl, ha ilyet látok...

TDU1-el sokat játszottam, de akkor se tudom nagyon a Horizonhoz hasonlítani, max. csak annyit, hogy mindkettõ openworld autós játék, melynek kicsit hasonlít felépítésre, néhol az autók kezelése is meglepõen hasonló, de kb. ennyi.

Horizon egy teljesen más világ, ahol, mint ahogy eddig is leírtam, inkább a Need For Speed epizódok jutnak eszembe teljesen elejétõl, és a MC: LA. Nagyon jól gondolták, hogy egy ilyen játékot Forza motorra elkészítenek, eleje szó szerint besz.rás lett, és utána lényegében semmi sztori, érdekes karakter, csak az unalmas autós verseny, mint ahogy a többi játékban is. Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne, valószínûleg már unom a jelen generáció termékeit, és a benne lévõ monotonitást.
bazze .. jol gondoltam.. :S

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
ilyenrõl nincs tudomásom. 😊

khm.. forzzat nem kell bemutatni baratom 😊 .. csak akarnak pcn gamelni.. de egyik gyarto se fog meg ugy mint forza.. de az ugyebar xbox exluziv.. a tobbi meg vagy jo az 5let de nem sikerul vagy alapbol nem tetszik.. pl tdut szivesen tolnam de ... áá.. nem reszletezem.. szal pc re kéne valami multis ótós game 😛 ami miosegi is.. nem megveszem aztan 2 het mulva mar nem tolja senki mert szezongame 😄

DarkSector
Jah okés, de az nem hivatalos, nem akarom ennyire szétbarmolni a gépet, ennyire nem zavar a dash azért. 😊

Nincsen DB9?! Ne mar 😞 az egyik kedvenc autom.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

olyan dasht raksz amilyet akarsz 😊..

DarkSector
Winyó.

32Gb-os microsd holnap vagy holnapután jön, de az telefonba hozattam nem xbot-ba. 😄

DarkSector
Forza 2-3-4 -> Turn10

80gb usb .. hmm.. not bad .. 😄

DarkSector
miért a wareztól mennyivel lesz jobb?

amugy soroljatok fel kérlek a forza horizon es mas ehhez hasonlo gamekat.. osszeset.. midnen gyartotol.. megkoszonnem.. 😊

ertem en meg minden.. de ne már hogy ugy kelljen beleszokni.. kézenfekvo legyen.. konnyen kezelheto.. aztan csodalkoznak az rgh-zgatasokra 😄

DarkSector
mondod te.
nem a legátláthatóbb dashboard ami eddig megfordult a konzolomon, de már változtattak rajta hálisten azóta amilyen volt a nagy váltáskor...a csempés elõtti nekem jobban bejött, ebben is már azt lehet mondani hogy beleszoktam, bár a játékoknál még mindig kicsit belekavarodok.

DarkSector
Kéne tudni hogy ujra kell hozzá formatálni, mert nekem a 80GB-os usb-met még mindig 16-nak látja...
Gondolom max akkor változna ha formatálnám.

kár kerdezni.. eleve "csempe" dash ..egy atlathatatlan szar. XD

most azt akarod mondani hogy pc re TDU1 jobb mint TDU2???