176617
-
#136281 4k gaming azon a HWn? Max videózás lesz nem gaming. -
#136280 FYI ... Xbox One Can Do 4K Gaming + néhány dolog, az indiai csávó szerint sem kell netkapcsolat a single játszáshoz: link -
#136279 "Metro: Last Light season passt: a bérlet megvásárlása (14.99 euró / 1200 MS pont) ingyenes letöltést biztosít a közelgő négy letölthető tartalomhoz"
Most komolyan, én vagyok értetlen vagy tényleg baromság leírni közvetlen egymás mellé hogy ennyibe kerül, és ha kifizetted akkor INGYEN van? mert le vaqgyok hordva idiótának, hogy ez így értelmes és kussoljak. Ezek szerint most hogy megvettem a Split/Second-ot, akkor ha bekapcsolom holnap a boxot INGYEN letöthetem? akkor minden ingyen van amiért fizettem? mert miközben töltöm le akkor már nem fizetek. -
#136278 Persze hallottad itt is mindenki megmondta a frankót. -
#136277 Persze ez quake 3 engine és a 360on is simán elfutna. Úton útfélen ezt olvassa az ember. Mindenki meghülyült??? -
#136276 COD -
#136275 PC-n a portolásról volt szó tudtommal hogy a portolás ára jött vissza hamar, semmiféle támogatást nem hallottam. :) -
#136274 Ne is monddbazmeg ... Meghallom hogy valaki lewarezolta, küldöm a Pitbullt!! -
#136273 Ezt szajkóztam bazmeg, akkor is amikor a nagyarcú PéCések (tisztelet a kivételnek) jöttek azzal a dumával, hogy "igen mi most megmentettük a Steames vásárlásunkkal a játékot mer a boxon nemvették" ... Meg. Megmentették. Főleg azzal az akciós 25-30% eladott példánnyal ... De mindegy, ez semmin se változtat csak morgok itt.
Remedy olyan mint a Chris Nolan. Remélem a Kvantumlófasz ütni fog és utána kapnak zsetont a saját AW2-re! -
#136272 Remélem ha már az AWt nem kérte a nép, akkor ez az új Remedy játék sikeresebb lesz, mert ha nem akkor kezdem őket félteni... -
#136271 Ezt a játékosok baszták el, nem az MSen múlott. -
#136270 Megint elgurult a tabbletta? :D
Gondolod 100 méternél közelebb tudsz jutni bármelyik Microsoft-oshoz is? :D -
#136269 Megbasz az ideg, BASSZAMEG! Csóri faszi meg a Remedy pedig nagyon elkapta a Wake-et! Holnap megyek Redmondba és addig fogok egy száraz baseball ütőt ki-be tolni ennek a buzeráns Don Mattricknek a seggébe amíg alá nem írja a folytatásra a csekket!!
Aztán elmegyek visszafelé Helsinkibe vagy a télapóhoz, bánjaafaszom és leverem a lakatot arról a ládáról! -
#136268 COD
BF4
-
#136267 ""Xbox One-on és PS4-en a FIFA 14 már támogatni fogja az EA Sports Ignite engine-jét, de a PC-sek egy kevésbé szép játékot kapnak. 2D-s közönséggel.
Az Ignite engine az Xbox One-nak hála tízszer annyi animációt tud feldolgozni és négyszer annyi mozgási kalkulációt végez el, ezzel lehetővé téve a „valódi mozgásélményt” és a 3D-s közönség megjelenítését is." -
#136266 Nem értem a problémát. Megveszi az ember őket ólcsón. Aztán letolja és lehet eladni a boxot.
Sok játékban úgyis csak egyszeri végigjátszás van.
Azt várom már mikor lesz nagy XBLA akciózás. Jó lenne ilyen 40-50 játék féláron. :D -
ABTeam2008 #136265 Felőlem akár már 100 Ft-ra is akciózhatják a játékokat, akkor sem veszek egyet se, mivel nem lehet majd átvinni őket One-ra.. Legalább a digitális tartalmakra vonatkozóan bíztam a "backward compatibility-ben", de ha nem, hát nem. Ahhoz valami überextrajóságot kell bejelenteniük X360-ra az E3-on, hogy megtartsam One mellett. -
#136264 990-ért kéne. Megvolt a F1 2011. Annál meg nem sokkal jobb, hogy megérje. -
#136263 _nagyon_ beindult a lájvakció! (csak épp forzát nem áraznak... mert az nekik "fájna" ?? :( ) -
#136262 Nem értem mit nem értessz a fikán? -
#136261 Xbox.com GoD F1 2012 - 880 pont -
#136260 Ha ilyen jópofa játékokkal rukkolnak elő pl mint az a QB, akkor naná hogy én is.
Engem ilyen TPS játékokkal megvehetnek kilóra. :) -
#136259 Nem értem a fikát most sem. E3at megvárom de szerintem egy ONE-t veszek ... -
#136258 nincs, ahogy írta, átviheted másik gépre is a profilt! sőt, több gépen is leszedheted a profilt! -
#136257 :DDD -
#136256 tehát a profil a gép serial számához van kötve? -
#136255 Ennyi. Teljes áras indítás a lényeges, nem az hogy később mennyi megy el nyomott áron/fillérekért.
Sajnálatos:((( -
#136254 Tehát ez egy jó összefoglaló?
-
Szarok voltak eladások az elején és MS nem fizette a folytatást :/
Viszont elképzelhető, hogy lesz a jövőben valamikor csak nem most :( -
#136252 Linence transzfer kell hozzá. Négy havonta lehet ezt csinálni. -
#136251 Kérdés. Ha haver bejelentkezik nálam, akkor ugye a live-on megvásárolt játékait letöltheti. Na már most ha letöltötte, akkor onnantól én is tudok játszani vele. Ez mennyire helytálló? Legális-e (nem akarok bant egyikünknek se) -
Fartisan #136250 Knack,Driveclub,The Witness+a multiplatform Deep Down,Destiny,Watch Dogs.
-
#136249 Jó hogy mondjátátok. 400 pontot le is vonta. Ennyiért szinte ingyen volt. Remélem olyan jó mint a demo volt! -
#136248 jól teszed, szerintem zseniális, egyedi, csodaszép! (és a végén már nehéz is) -
#136247 Melyik 3 IP?
MS konferenciából ha csak ennyi ragadt rád, akkor te lehet a vágott változatot láttad. -
#136246 Split/Second-ot csak berántom én is 990-ért.
"This is the BEST RACING GAME EVER!" :D -
Fartisan #136245 Volt ott Killzone demó,illetve három új IP bejelentése is videóval.
Ms konf:tivitivitivi sport tivitivi watercooler tivitivi CODCOD dog COD. -
#136244 ja emlékszem erre a játékra, annyi hogy már nem kinect only. :) -
#136243 én még 1990-et se sajnálnék ezért és/vagy a goldeneye reloadedért sem :) de nincs és nem is lesz :( -
ABTeam2008 #136242 Már lepaktált 2010-ben, mikor még Project Kingdoms néven futott a Kinect-only stuff..