XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autóért, autókért pluszban nem fizetek.
Nincs az az isten.
Mik vannak amúgy a pakkokban?
+ ez a VIP tagság mit takar pontosan?
"nem lezze ezel semmi baj csak ne ez lenne a címe ...nekem a mostwantedrõl az jut eszembe,hogy tunigolsz ezerrel stb ez meg mi? egy nyilt világú forza 3"
Amúgy meg pont most mentem olyan versenyt, ami 18 percen át tartott és 5ös rendõri készültséget kellett nulláznom. Jó kis menet volt. Mi ez ha nem Most Wanted?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2013 tavaszán várható a Grand Theft Auto széria következõ része.
PS3 és Xbox 360 konzolokra
Thrash \'Till Death
2013 nyár közepéig minden AAA cím megjelenik. E3 majd új generáció és azok játékaival, láncs címek stb...
Thrash \'Till Death
Mondjuk én meg olyan Nissant nem kaptam, hogy dögöljenek meg, pedig bírom azt a kocsit.
Nem baj, Halo4re már felkészültem, hétfõ kedd szabi:D:D
Tippelnem kéne májust mondanék, mivel évek óta akkor jelennek meg a rockstar játékok
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-tRs-Landor
Thrash \'Till Death
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lehet ma már tolni vele? Nem lesz ban?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
576-ban ritkán vásárolok, sokszor nem kevéssel többe kerülnek dolgok, mint máshol.
Persze ha csak ott tudom megvenni, vagy elõfordul, hogy mégis jó áron van valami, akkor megveszem ott.
Legutóbb a Halo Reach gyûjtõit rendeltem onnan, annyi volt, mint máshol, és így nem volt postaköltség.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Habár azt nem tudom, hogy ahonnan én vettem, mióta 10k.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
10k-t megért remélem!
Persze sünmobil is járt hozzá, fantasztikus.
a többi meg ízlés (és igényesség) dolga :)
ami igaz, h a Forza Horizon autóinak nagyon jót tennének az idei Most Wanted autóhangjai :)
Just do it :)
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
PSN ID.: Beegabor
A sztorit meg megnézed YT-on :D
Adversus solem ne loquitor
Thrash \'Till Death
mire azt végigjátszod, a forzahorizon kerül majd vagy 5-6ezerbe :) (használtan)
Forza.
<#banplz>#banplz>
Forza Horizon után csúnya a környezet,fõleg a távoli dolgok rondák,fizika érdekes,itt is megvan ami a hpben is megvolt hogy kis kormánymozdulatokra néha nem reagál és hiába fordulnék,belerongyolódok a szalagkorlátba mert nem érzékeli.Driftelni nem lehet rendesen,nincs semmi karrier,nekem nem tetszik ez a nincs menü,se térkép,se semmi,idióta módjára oktat a játék mit hogyan kell,kb 10 másodpercenként totalkár van,vagy telibe kapok valami lehajtó szélét,vagy autót,falat.
Forza után zavarók az akadások,fps esések.
Amíg csak a videók jöttek,addig úgy voltam vele hogy megveszem,de ezek után semmiképp.
Hpba beletoltam vagy 50 órát,mindent aranyra hoztam,élveztem minden percét,ez most nem fog megtörténni úgy érzem,pedig vártam ezt is:(
XBOX Live Gamertag:Waczkor
hint: metroid+castlevania :D
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Muttley szerintem SOHA nem jegyzi meg hogy a Crysis elsõ része az GOD és nem Arcade. :D
Bocs haver. :D
tobbit meglesem :) koszi.. ha jut még eszedbe tolhatod :)
#126835: koszonom neked is.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

THX azért. :)
hát nagyon úgy vagyok hogy hagynám a retekbe ezt az ICS-t...