XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Nekem ez is megfelel.
Autóért, autókért pluszban nem fizetek.
Nincs az az isten.
Mik vannak amúgy a pakkokban?
+ ez a VIP tagság mit takar pontosan?
Totti5
Komment of dö yír

"nem lezze ezel semmi baj csak ne ez lenne a címe ...nekem a mostwantedrõl az jut eszembe,hogy tunigolsz ezerrel stb ez meg mi? egy nyilt világú forza 3"

Amúgy meg pont most mentem olyan versenyt, ami 18 percen át tartott és 5ös rendõri készültséget kellett nulláznom. Jó kis menet volt. Mi ez ha nem Most Wanted?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Nem ígértek vmi trailert is mára a GTAV-höz?

PSN ID.: Beegabor

szega96
A Rockstar hivatalosan is bejelentette a GTA V megjelenési dátumát.
2013 tavaszán várható a Grand Theft Auto széria következõ része.
PS3 és Xbox 360 konzolokra

FlyHigh
Így már érthetõ, de nem gondoltam, hogy jövõre lesz valami az új gépbõl.

Thrash \'Till Death

Totti5
Nincs semmi, max olyan hogy Forza 5 és hasonlók., amirõl tudjuk hogy már nem erre a gépekre jönnek.

2013 nyár közepéig minden AAA cím megjelenik. E3 majd új generáció és azok játékaival, láncs címek stb...

FlyHigh
Van most nívósabb cím bejelentve 2014, vagy jövõre mindent kitolnak?

Thrash \'Till Death

Totti5
Miért a sima? 2 autópakk + VIP tagság 3 ezerrel több.

Mondjuk én meg olyan Nissant nem kaptam, hogy dögöljenek meg, pedig bírom azt a kocsit.

Totti5
Nekem tetszik, hogy van benne kihívás és oda kell figyelni, hamar el lehet rontani.

Totti5
Megjött az AC3, de csak holnap tudok menni érte, mert 5 elõtt nem tudtam szabadulni melóból:((((

Nem baj, Halo4re már felkészültem, hétfõ kedd szabi:D:D

TDC Geronimo
"Following leaked posters and retailer listings, Rockstar has officially confirmed Grand Theft Auto V for Spring 2013, and pre-orders start next week. " \o/

Tippelnem kéne májust mondanék, mivel évek óta akkor jelennek meg a rockstar játékok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
szupi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Bizony ám!

Thrash \'Till Death

DarkSector
AC3 magyar felirattal is van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát az kurvagáz mert semmi logika nincsen benne. :D

miért adod el?

-tRs-Landor

FlyHigh
Nem, az egynek láttam csak az elejét, csak nagy vonalakban ismerem a történetet.

Thrash \'Till Death

TDC Geronimo
Hogyne lehetne. Nekem csak holnap jön :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Megjött az AC3!
Lehet ma már tolni vele? Nem lesz ban?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

blackcalibra
Én ezt nem látom, de ez nálam elõfordul, néha vaksi vagyok.
576-ban ritkán vásárolok, sokszor nem kevéssel többe kerülnek dolgok, mint máshol.
Persze ha csak ott tudom megvenni, vagy elõfordul, hogy mégis jó áron van valami, akkor megveszem ott.
Legutóbb a Halo Reach gyûjtõit rendeltem onnan, annyi volt, mint máshol, és így nem volt postaköltség.
davidka003
És van valami ami megéri?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Angliaban vettem :D

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Jó ár, de tegnap és ma 25% olcsóbban lehet vásárolni 576-ban játékokat. <#eljen>
blackcalibra
Nem jó helyrõl vetted ezek szerint.
Habár azt nem tudom, hogy ahonnan én vettem, mióta 10k.
Ehh, nekem ~14k volt ugyanez...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

blackcalibra
Most érkezett:

10k-t megért remélem!

Persze sünmobil is járt hozzá, fantasztikus.
Muttley
a 2001-es HP óta a 'nitro' szerves része 'need 4 speed' fogalom lényegének
a többi meg ízlés (és igényesség) dolga :)
ami igaz, h a Forza Horizon autóinak nagyon jót tennének az idei Most Wanted autóhangjai :)

Just do it :)

Én sem láttam második részt, elsõt is félig, mégis jól elvagyok vele. <#vigyor5>
Mr Manson
Nekem is ma hozza futár! De 16:30ig Meló :(

Megjött az AC III! Csak lenne már vége a munkaidõnek.. <#boxer>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Seth
AC3 elején egy elég világos összefoglaló van, úgyhogy nem akkora baj. AC2 azért megvolt?

PSN ID.: Beegabor

Moby
A 2-vel jobban jársz. Az szebb, fillérekért utánadvágják, és ha azt láttad, láttad az egész AC szériát.
A sztorit meg megnézed YT-on :D

Adversus solem ne loquitor

FlyHigh
AC3-ason én is gondolkodom, télvízbe több idõm lesz játszani, de nem követtem a sztorit, sok fekete folt maradna ha a harmadiknál kapcsolódnék be?

Thrash \'Till Death

arty
ac3!

mire azt végigjátszod, a forzahorizon kerül majd vagy 5-6ezerbe :) (használtan)

Forza.

Moby
Sajnos a gondolatolvasás képessége tudományosan nem bizonyított, ám a logika létezése igen, javaslom a használatát, csudálatos dolgokra leszel képes általa.
<#banplz>

TaRka0107
mert olyan nincs, hogy nem lehet visszaállítani:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nagy dilemmám van: AC3-ra vagy Forza Horizonra költsem megspórolt kis pénzem szerintetek? :D Horizon vonzz, demot próbáltam és tetszik nagyon, csak félek, hogy kicsi az open world, de AC3 a kor, meg maga a sztori miatt érdekel nagyon. Tudom, ahány ember, annyi vélemény, de hátha tud valaki okosat mondani :)

DarkSector
ja bocs nem tudtam hogy ilyen szó is létezik...hiába gondolatolvasónak kellett volna tanulnom. :)

Waczkor
Eddig 1 óra után a hangokat leszámítva egyáltalán nem tetszik az új NFS.
Forza Horizon után csúnya a környezet,fõleg a távoli dolgok rondák,fizika érdekes,itt is megvan ami a hpben is megvolt hogy kis kormánymozdulatokra néha nem reagál és hiába fordulnék,belerongyolódok a szalagkorlátba mert nem érzékeli.Driftelni nem lehet rendesen,nincs semmi karrier,nekem nem tetszik ez a nincs menü,se térkép,se semmi,idióta módjára oktat a játék mit hogyan kell,kb 10 másodpercenként totalkár van,vagy telibe kapok valami lehajtó szélét,vagy autót,falat.
Forza után zavarók az akadások,fps esések.

Amíg csak a videók jöttek,addig úgy voltam vele hogy megveszem,de ezek után semmiképp.
Hpba beletoltam vagy 50 órát,mindent aranyra hoztam,élveztem minden percét,ez most nem fog megtörténni úgy érzem,pedig vártam ezt is:(

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
Ez ismét egy rendkívül szórakoztató beszélgetés :DDD

hint: metroid+castlevania :D

DarkSector
Gondolom a Fejlesztõ/Kiadó

DarkSector
Lara Croft GoL-t ne hagyd ki...

metroidvania mit takar? :)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
126835-re:

Muttley szerintem SOHA nem jegyzi meg hogy a Crysis elsõ része az GOD és nem Arcade. :D

Bocs haver. :D

Shadow Complex megvan.. uber állat .. nagyon bejott..
tobbit meglesem :) koszi.. ha jut még eszedbe tolhatod :)

#126835: koszonom neked is.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

CroftManor
Gameshopban már holnap éjféltõl átvehetõ.

Nothing is True, Everything is Permitted

blackfire001
Remélem most sikerül beszúrnom a képet. :D Szóval Darius kocsija a Carbonból a Forzába tõlem:
Mr Manson
Majd egy kis multi?

DarkSector
Uh sejtettem akkor hagyom a gecibe...:D
THX azért. :)

hát nagyon úgy vagyok hogy hagynám a retekbe ezt az ICS-t...

Moby
Én meg má abba is hagytam :(