XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk ilyen utángyártott slim hdd házat fillérekért kapsz ebayen, de totál feleslegesnek tartom azt is, hacsak nem cipeled a gépet sokat.
Adversus solem ne loquitor
Ez csak kiváncsiság, de hátha tudjátok, illetve kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha normál szervízbe vinném, ahol kicserélik a DVD meghajtót és egy újat tesznek bele, akkor az XBox nem fogja ezt kalózként érzékelni? Megváltozik a belsõ harver. Gondolom a gép ellenõrzi magat és ha észreveszi a cserét bannol a LIVE-ról, nem?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Végül is annyira nem zavaró, csak egy kicsit, azelõtt sosem hagytam benne lemezt.
Inkább az aggaszt, hogy ez a megoldás meddig jó?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt hiszem még garanciális. Gondolkodtam egyébként, hogy MS szervízbe küldöm, csak van egy olyan félelmem, hogy mivel UK regióban van az accountom gondom lesz belõle. A szervízlaphoz be kell jelentkeznem és csak azaz accom van és hát minden licenszem is ehhez a géphez köt, a gép száma beazonosítja az accomat egyébként is. Van egy olyan félelmem, hogy kibannolhatnak a regió miatt. Vagy ez hülyeség? Mondjuk hivatalos forumukon olvastam, egy csomóan jártak már úgy hogy pl Angliában dolgoztak pár évig aztán hazamanetek és hopp régióváltás. Panaszkodtak az MS-nél, hogy miért nem lehet migrálni (merthogy már nem lehet) erre az volt a hivatols válasz hogy ez van, gondolja meg mindenki jól hova regisztrál (de hát aki ott dolgozik nem biztos hogy tudja hogy mondjuk 4 évvel késöbb cseheknél lesz).
Szóval nem tudom abból lehet-e gond, hogy UKs accal magyarországon vagyok. De hát már vagy 6 éve ebbõl nem volt gondom.
Errõl mi a véleményetek? Mert gondolkodom ezen a hivatalos szerviz dolgon is.
Bár nekem FAT boxom van.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amit viszont nem értek, hogyha csak nem RGH-s a gép, egy lemez mindig van bent. Miért ekkora gond ez? (mármint értem, jó lenne ha nem csinálná->gari)
Akinek van mi a véleménye róla?
Na meg arról van infó, hogy a következõ generáció mikor jön ki? Mert ha pl jövõ év elején akkor inkább kihúzom az Elittel és veszek egy olyat.
Állandóan beragad az XBox 360 DVD-m tálcája, nem nyílik rendesen. Kb másfél éves Elite gép, tehát nem Slim. Volt már ilyen valakinek? Ha bennhagyok egy lemezt nyílik rendesen, de ez mégsem állapot. Másegyébként teljesen jól mûködik. Fektetve használom, mindent a vinyójára másolok már a kezdetek óta, hogy kíméljem a DVD meghajtót, de úgy látszik ez nem volt neki elég.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk van már nekem 2 darabom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagyis van 7.1-es hangkimenet csak ugye minek? 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1.69

Elsõ részt toltad?Ott se jött át a hangulat?
Nem akarok itt mélyen belemenni,de miután lemészárolták a családját,meg kb mindenki meghal(t) körülötte nem tudom milyen hangulat dukálna neki.
Sam Fishernél is volt hogy teljesen elszakadt a cérna a lánya miatt,igaz õ nem piált,nyugtatózott.
Boxon 4x toltam végig pécén 2x,talán ha összesen 5x szoptam be a covert,nem többször mint más cover lövöldékben.Bugokkal én is találkoztam,sõt hibákat is találtam a játékban,de biztos fanatikus vagyok és az én verzióm többszörösen javított volt mind boxon,mind pécén😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
"szórakoztató" - alkesz, kokós züllött stílus? szórakoztató? nálam inkább szánalmas és nem is tudtam sehogyan sem azonosulni vele
Cover rendszer - ez a legrosszabb az egészben. oda tapad ahová nem kéne és oda nem ahová kéne + olyan helyeken bújik meg, ahol v. kilóg 1-2 testrésze v. az ellenség simán átlõné a felületet a valóságban - ebben a game-ben ilyenkor nem találnak el (nagy pfujj volt ezügyben a kikötõs korlát mögé és stadion perforált padok mögé bújás) 😊 egy Splinter Cell Conviction cover és cover+hit tekintetben úgy elveri ezt game-et mint kanos csávó a farkát 😊
fizika - itt arra gondolsz, hogy ha a lépcsõn bullet-timeban levetõdsz akkor sérülsz?
AI - ebben egyetértek, magas nehézségi szinten elég durva
a többi ízlés dolga 😊
nálam ez totál önpusztító, végletekig befásult hangulat verte ki a biztosítékot
az ilyen ember az életben egy maximum-Loser (amúgy Cryis zsargonban) 😊
de meggyõzni nem akarlak
kinek a pap, kinek a paplan 😊
Just do it :)
Ezek mindenre tudnak megoldást.
Megnyugtató. Kibaszott usererrorPC. Elment az egész kora este a semmivel.
Reméljük nem gyári hiba.
"Try running task manager ( the three finger salute - Ctrl Alt Del). Go to Processes and tick the box 'Show processes from all users' and then stop the process there."
bõ 1 órája SZOPOK és nem jutottam még elõre... mindjárt kibaszom az egészet a francba
Vagy mivel kapcsolatos?
Naméérmost a szuper mário egy sandbox átték ehhez képest....ez gondolom összemérhetõbb 😄
Csak mellékesen jegyzem meg hogy a felbontás jelen pillanatban 1280*720 32bit
Mondtam már hogy utálom a PC gányt?
egyetértek, de alantabb írtam le az egyben erre is választ ad. 😊
Nincs nekem se bajom ezzel.
Ez nem szarozás, hanem a máskor csõjátékozos sg-sek most happy-znek, és nem értem miért. 😛
Tény hogy a multi ugyanolyan vagy rosszabb mint az átlag.
Tény hogy az AI-ban semmi kiemelkedõ nincsen, ha másnem azért mert tény hogy nincs lehetõség AI-t lemérni, nem kerülnek a hátad mögé, nem tudsz elvegyülni és több módon úton támadni, egyszerûen nincsen lehetõség.
Tény hogy a játék szép, story nekem nem üti az izlésem de megértem hogy tetszik sokaknak, én nem vagyok ennyire ilyen gang-es beütésû.
Tény hogy játékmenet a régi, ami szórakoztató, de csak egy végigjátszásra, utána max akkor hívogató ha nehézséget növelsz mert ki akarod próbálni vagy az aranyfegyók...gondolom. (több extrára nem emlékszem.)
Ezzel szemben Dead Space csak példaképpen sokkal szórakoztatóbb, mert bárhonna rádtámadhatnak, nem vagy irányítva-terelve ennyire.
Sok extra a végigjátszáshoz...nem sandbox de több kutatnivaló...és ez nem a stílus miatt van hogy horror vagy maffiás...vagy állatsimogatós.
Értem te nem mész szörnyes játékban de ettõl még a MP3 egy CSÕ játék...szép meg jó játék, de végletekig CSÕ...nincsen még 1 ilyen CSÕ játék. 😊
és ez is csak addig baj amíg nem azok állítják ennek ellenkezõjét, nem te vagy itten valaki, hanem mások....akik más játékokra mondják hogy buta csõjáték, ami nem is ennyire csõ mint ez...nekem mindösszesen ennyi ami véleménynyilvánításra sarkallt, nem meggyõzni akarok valakit hogy ne játszon vele, hanem a 2színûség zavar. picit...
Mert elképesztõen igényes és szórakoztató.
"olyan egyszerû game, mint a rajzszög"
Ez badarság. Cover rendszer, fizika + AI és a nehézség egy nagyon jó kombót alkot, kihívást, taktikát, élvezetes nem elõre rohanós daráldát ( azt is lehet benne, de nem kifizetõdõ )
"semmiben nem nyújt kiemelkedõt"
Mint mondtam, a story, tálalás, fizika, gunplay, cover, taktika, grafika mind mind kiemelkedõ + Max karaktere olyan szinten ki van bontva hogy ilyet ritkán látni egy lövöldözõs játékba.
"hacsak nem a filmszerû hosszú átvezetõkben"
R* minõség és mennyiség. Írott anyagok, képregények és mindenféle olvasnivaló helyett, MINDENT leanimáltak, és ebben a stílusos kép világában ( ital, drog effektek ), jobban nem is lehetne elõadni. Nincs belõle sok, pont jó, ahhoz hogy élvezni lehessen és átjöjjön minden.
"az meg ugye ízlés dolga kinek jön be ez a befásult, életunt face-motion cap + hangulat"
Az, de az vitathatatlan, hogy a R* vette az akadályt és a hangulatra a lehetõ legzüllöttebben mutatja be Maxot, ami az elõéletét nézve maximálisan reális és valós.
"nézzük TPS-ként
vér arcade az egész, scriptelt CSÕ-pályák"
Mint minden TPS. AI, cover rendszer viszont átlag feletti taktikázást nyújt. Script? naná, KELL minden játékba és van is minden játékba, azok viszik elõre a történéseket. Semmivel nincs benne több mint más játékokban.
"csak oda tudsz bemenni, ahol vmi dolgod van"
Mivel nem sandbox, de sandboxban is csak oda tudsz menni😊)) GeoW, Uncharted, Dead Space sem tudsz semerre másfele menni.
"Max Payne 3-ban mi van? - 1) bullet-time 2) alkesz, kokós önpusztító hangulat"
Az van benne, amit bele lehet tenni egy fizika és a realitás alapjaira épült játékba ( kivéve a lassítás persze ).
"ja, és bugos? - mint az állat. beakad a karakter, vagy
nem jut fel, ahová kellene, csak sokadszorra"
Én nem találkoztam benne bugokkal, sem grafikai, sem játékmenetbelivel.
"ízlés dolga"
Az, de vitathatatlanok az érdemei.
Innentõl teljesen értelmezhetetlen a posztod.
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyrészt nem szaroztam!!!
másrészt, csak 1-ben a fegyverekben...amit csütörtökön megnézek majd hogy mennyit lehet felszedni a single-ben, ettõl még CSÕJÁTÉK 40%-os CSÕ játékmenettel...és hányinger hogy berak a játékba és elõtted jönnek mindig az ellenfelek.