XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, mert neked polip kezed van. 😊
Seth
Csak kicsit kell szokni. Mire 2.alkalommal a boss-hoz értem már simán ment minden 😊

PSN ID.: Beegabor

10 perc demo utáni tapasztalat: játszhatatlan, irányíthatatlan, gagyi.
orichalcos

JÖhetne már ez is. Vagy akár egy public demo.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Má hogyne lenne kompatibilis. Csak a háza nem az, de az enyém pl a slimben ház nélkül, simán csak be van dugva, habszivaccsal alul-felül kitámasztva (sokáig sz sem volt benne) 😄
Mondjuk ilyen utángyártott slim hdd házat fillérekért kapsz ebayen, de totál feleslegesnek tartom azt is, hacsak nem cipeled a gépet sokat.

Adversus solem ne loquitor

Na még egy kérdés. 😊
Ez csak kiváncsiság, de hátha tudjátok, illetve kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha normál szervízbe vinném, ahol kicserélik a DVD meghajtót és egy újat tesznek bele, akkor az XBox nem fogja ezt kalózként érzékelni? Megváltozik a belsõ harver. Gondolom a gép ellenõrzi magat és ha észreveszi a cserét bannol a LIVE-ról, nem?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Persze, ha megy a gép mindig van benn lemez, mert hiába van HDDn a játék akkor is induláskor bekéri és kb egy percig tekeri mielõtt leáll.
Végül is annyira nem zavaró, csak egy kicsit, azelõtt sosem hagytam benne lemezt.
Inkább az aggaszt, hogy ez a megoldás meddig jó?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most olvastam, hogy a Slim HDD-je nem kompatibilis a régi HDD-vel (amim jeleleg van). Akkor ha veszek egy Slimet szüttyögnöm kell egy USB-vel?

Szóval ez ilyen gyakori ptobléma?
Azt hiszem még garanciális. Gondolkodtam egyébként, hogy MS szervízbe küldöm, csak van egy olyan félelmem, hogy mivel UK regióban van az accountom gondom lesz belõle. A szervízlaphoz be kell jelentkeznem és csak azaz accom van és hát minden licenszem is ehhez a géphez köt, a gép száma beazonosítja az accomat egyébként is. Van egy olyan félelmem, hogy kibannolhatnak a regió miatt. Vagy ez hülyeség? Mondjuk hivatalos forumukon olvastam, egy csomóan jártak már úgy hogy pl Angliában dolgoztak pár évig aztán hazamanetek és hopp régióváltás. Panaszkodtak az MS-nél, hogy miért nem lehet migrálni (merthogy már nem lehet) erre az volt a hivatols válasz hogy ez van, gondolja meg mindenki jól hova regisztrál (de hát aki ott dolgozik nem biztos hogy tudja hogy mondjuk 4 évvel késöbb cseheknél lesz).
Szóval nem tudom abból lehet-e gond, hogy UKs accal magyarországon vagyok. De hát már vagy 6 éve ebbõl nem volt gondom.
Errõl mi a véleményetek? Mert gondolkodom ezen a hivatalos szerviz dolgon is.

TaRka0107
Nekem ütögetni kell a tetejét, hogy kijöjjön. Ha meg be akarom tolni akkor meg ott kell tartanom a kezem, hogy ne nyissa vissza magától.
Bár nekem FAT boxom van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Nemrég járt nálam egy box ugyanezekkel a tünetekkel, de mondok ettõl viccesebbet is: az xbox classicom ugyanezt csinálja 😊
Amit viszont nem értek, hogyha csak nem RGH-s a gép, egy lemez mindig van bent. Miért ekkora gond ez? (mármint értem, jó lenne ha nem csinálná->gari)

arty
szerencsére garis még a boxod, hívd fel az MS ügyfélszolgálatot! 😊

Forza.

Nekem is már egy jó ideje beakad a tálca , egyszer szétszedtem kitisztítani ( elõtte folyton beakadt a tálca), szóval szétszedés után jó volt egy ideig, de megint elkezdte a beakadást, valahol hallottam hogy valami chip baja lehet, de ez nem biztos.
Még egy kérdés. Ha már ilyen gondom akadt az Elite gépemmel elkezdtem gondolkodni, hogy esetleg veszek egy Slim gépet amirõl elég sok jót hallottam. Fõleg a beépített wifi miatt is vonzó. Úgy tudom a vinyó viszont nem kompatibilis az elõzõekkel, ez igaz? Akkor egy 16Gb USB-vel kell átmószerolnom a cuccaimat, mentéseimet az új gépre?
Akinek van mi a véleménye róla?
Na meg arról van infó, hogy a következõ generáció mikor jön ki? Mert ha pl jövõ év elején akkor inkább kihúzom az Elittel és veszek egy olyat.

Sziasztok.
Állandóan beragad az XBox 360 DVD-m tálcája, nem nyílik rendesen. Kb másfél éves Elite gép, tehát nem Slim. Volt már ilyen valakinek? Ha bennhagyok egy lemezt nyílik rendesen, de ez mégsem állapot. Másegyébként teljesen jól mûködik. Fektetve használom, mindent a vinyójára másolok már a kezdetek óta, hogy kíméljem a DVD meghajtót, de úgy látszik ez nem volt neki elég.

Harlekin
Akkor minek raktad be,meg minek sopánkodtál,hogy jó lenne ha szállítana???

DarkSector
Bocs játékokból Hitman Absolution megy 7.1-ben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mennyit rendeljek? 😄

Mondjuk van már nekem 2 darabom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah én meg a 7.1-el voltam így színre dugtam színt, mármint a gépháznál a hangcsatiknál, és vicces módon nem értettem hogy miért nem megy a hang rendesen, kiderült hogy nincs is olyan tartalom pc-n amit lehet 7.1-ben hallgatni. 😄

vagyis van 7.1-es hangkimenet csak ugye minek? 😄

Totti5
18:50 óta azon vagyok, mással eddig nem is foglalkoztam. Eredmény a nagy büdös semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Tessék INGYEN postával idejön HUN-ba 1.69 ér.
1.69
DarkSector
Kíváncsi leszek milyen minõségben rögzít majd.

Totti5
Utolsó nekifutásra megnézem laptopon... nade ami még mellbevágó volt, hogy nem adtak hozzá kábelt! Elõzõ verzióbál volt HD komponens kétvégû kábel, itt NINCS semmi. Na most fog ez menni ebben a felállásban? mert máshogy nem tudom megoldani. HDMI nincs a boxon, kétvégû komponens kábelt meg nem adtak hozzá, itthon meg azt nem tartok tartalékban ugye.

Totti5
Fizikában arra gondolok, hogy eufória, hitbox, ott sérül ott kapja az ütést ahol lövik vagy lõnek, a tereptárgyakkal, falakkal való valós interakció, pályák rombolhatósága. TPSek közt nincs még egy ilyen komplex rendszerû.

Waczkor
Az a játék hibája hogy nem tudsz azonosulni?
Elsõ részt toltad?Ott se jött át a hangulat?
Nem akarok itt mélyen belemenni,de miután lemészárolták a családját,meg kb mindenki meghal(t) körülötte nem tudom milyen hangulat dukálna neki.
Sam Fishernél is volt hogy teljesen elszakadt a cérna a lánya miatt,igaz õ nem piált,nyugtatózott.

Boxon 4x toltam végig pécén 2x,talán ha összesen 5x szoptam be a covert,nem többször mint más cover lövöldékben.Bugokkal én is találkoztam,sõt hibákat is találtam a játékban,de biztos fanatikus vagyok és az én verzióm többszörösen javított volt mind boxon,mind pécén😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Muttley
"elképesztõen igényes" - grafikában igen
"szórakoztató" - alkesz, kokós züllött stílus? szórakoztató? nálam inkább szánalmas és nem is tudtam sehogyan sem azonosulni vele

Cover rendszer - ez a legrosszabb az egészben. oda tapad ahová nem kéne és oda nem ahová kéne + olyan helyeken bújik meg, ahol v. kilóg 1-2 testrésze v. az ellenség simán átlõné a felületet a valóságban - ebben a game-ben ilyenkor nem találnak el (nagy pfujj volt ezügyben a kikötõs korlát mögé és stadion perforált padok mögé bújás) 😊 egy Splinter Cell Conviction cover és cover+hit tekintetben úgy elveri ezt game-et mint kanos csávó a farkát 😊

fizika - itt arra gondolsz, hogy ha a lépcsõn bullet-timeban levetõdsz akkor sérülsz?

AI - ebben egyetértek, magas nehézségi szinten elég durva

a többi ízlés dolga 😊
nálam ez totál önpusztító, végletekig befásult hangulat verte ki a biztosítékot
az ilyen ember az életben egy maximum-Loser (amúgy Cryis zsargonban) 😊
de meggyõzni nem akarlak
kinek a pap, kinek a paplan 😊

Just do it :)

DarkSector
De legalább megnyugtató a válasz. 😄
Ezek mindenre tudnak megoldást.

Totti5
"This is one of those wierd issues I've seen before but could never really find a solid consistent answer. Some of the things that have worked in the past."

Megnyugtató. Kibaszott usererrorPC. Elment az egész kora este a semmivel.

DarkSector
Az durva, még valamit írtak hogy VHS-DVD bemenet van rajta vagy mi és oda ha rádugsz valamit nem minden esetben megy...de hogy mi az a VHS-DVD...csak sejteni tudom...

Reméljük nem gyári hiba.

Totti5
Nekem konkrét megoldás kell. Amúgy hibába állítok le mindent, a felbontásos hibaüzeneten az nem segít........

DarkSector
Ezt esetleg próbáld:

"Try running task manager ( the three finger salute - Ctrl Alt Del). Go to Processes and tick the box 'Show processes from all users' and then stop the process there."

Totti5
Roxio HD Capture

bõ 1 órája SZOPOK és nem jutottam még elõre... mindjárt kibaszom az egészet a francba

DarkSector
kérdés hogy ez a steam-es Sine Mora?
Vagy mivel kapcsolatos?

DarkSector
Oks akkor biztos ismered a super mario-t.
Naméérmost a szuper mário egy sandbox átték ehhez képest....ez gondolom összemérhetõbb 😄

TaRka0107
De nem érdekel az ilyen stílus.

Seth
Azonnal bepótolni !!!! 😊

TaRka0107
Engem mondjuk annyira nem érdekel, mert a Dead Space-t még nem próbáltam és nem is fogom SOHA. Szóval nem érint hogy ahhoz hasonlítgatod.

Seth
Ne légy már ekkora csöves 😄

Totti5
Jöhetnek az ötletek...

Csak mellékesen jegyzem meg hogy a felbontás jelen pillanatban 1280*720 32bit

Mondtam már hogy utálom a PC gányt?

DarkSector
Persze...
egyetértek, de alantabb írtam le az egyben erre is választ ad. 😊

TaRka0107
Hát jó van benne valami, de annyi csõjáték van. Sandboxok egyedül nem azok.

DarkSector
Várj nem egyrõl beszélünk, nem te véleményed meg én véleményem...hanem TÉNY hogy csõjáték, ezen nem lehet mit mérlegelni.
Nincs nekem se bajom ezzel.
Ez nem szarozás, hanem a máskor csõjátékozos sg-sek most happy-znek, és nem értem miért. 😛

Tény hogy a multi ugyanolyan vagy rosszabb mint az átlag.
Tény hogy az AI-ban semmi kiemelkedõ nincsen, ha másnem azért mert tény hogy nincs lehetõség AI-t lemérni, nem kerülnek a hátad mögé, nem tudsz elvegyülni és több módon úton támadni, egyszerûen nincsen lehetõség.

Tény hogy a játék szép, story nekem nem üti az izlésem de megértem hogy tetszik sokaknak, én nem vagyok ennyire ilyen gang-es beütésû.
Tény hogy játékmenet a régi, ami szórakoztató, de csak egy végigjátszásra, utána max akkor hívogató ha nehézséget növelsz mert ki akarod próbálni vagy az aranyfegyók...gondolom. (több extrára nem emlékszem.)

Ezzel szemben Dead Space csak példaképpen sokkal szórakoztatóbb, mert bárhonna rádtámadhatnak, nem vagy irányítva-terelve ennyire.
Sok extra a végigjátszáshoz...nem sandbox de több kutatnivaló...és ez nem a stílus miatt van hogy horror vagy maffiás...vagy állatsimogatós.

Értem te nem mész szörnyes játékban de ettõl még a MP3 egy CSÕ játék...szép meg jó játék, de végletekig CSÕ...nincsen még 1 ilyen CSÕ játék. 😊
és ez is csak addig baj amíg nem azok állítják ennek ellenkezõjét, nem te vagy itten valaki, hanem mások....akik más játékokra mondják hogy buta csõjáték, ami nem is ennyire csõ mint ez...nekem mindösszesen ennyi ami véleménynyilvánításra sarkallt, nem meggyõzni akarok valakit hogy ne játszon vele, hanem a 2színûség zavar. picit...

TaRka0107
<#eljen>

Totti5
"nem vágom, mit vagytok oda ezért a Max Payne 3-ért"
Mert elképesztõen igényes és szórakoztató.

"olyan egyszerû game, mint a rajzszög"
Ez badarság. Cover rendszer, fizika + AI és a nehézség egy nagyon jó kombót alkot, kihívást, taktikát, élvezetes nem elõre rohanós daráldát ( azt is lehet benne, de nem kifizetõdõ )

"semmiben nem nyújt kiemelkedõt"
Mint mondtam, a story, tálalás, fizika, gunplay, cover, taktika, grafika mind mind kiemelkedõ + Max karaktere olyan szinten ki van bontva hogy ilyet ritkán látni egy lövöldözõs játékba.

"hacsak nem a filmszerû hosszú átvezetõkben"
R* minõség és mennyiség. Írott anyagok, képregények és mindenféle olvasnivaló helyett, MINDENT leanimáltak, és ebben a stílusos kép világában ( ital, drog effektek ), jobban nem is lehetne elõadni. Nincs belõle sok, pont jó, ahhoz hogy élvezni lehessen és átjöjjön minden.

"az meg ugye ízlés dolga kinek jön be ez a befásult, életunt face-motion cap + hangulat"
Az, de az vitathatatlan, hogy a R* vette az akadályt és a hangulatra a lehetõ legzüllöttebben mutatja be Maxot, ami az elõéletét nézve maximálisan reális és valós.

"nézzük TPS-ként
vér arcade az egész, scriptelt CSÕ-pályák"
Mint minden TPS. AI, cover rendszer viszont átlag feletti taktikázást nyújt. Script? naná, KELL minden játékba és van is minden játékba, azok viszik elõre a történéseket. Semmivel nincs benne több mint más játékokban.

"csak oda tudsz bemenni, ahol vmi dolgod van"
Mivel nem sandbox, de sandboxban is csak oda tudsz menni😊)) GeoW, Uncharted, Dead Space sem tudsz semerre másfele menni.

"Max Payne 3-ban mi van? - 1) bullet-time 2) alkesz, kokós önpusztító hangulat"
Az van benne, amit bele lehet tenni egy fizika és a realitás alapjaira épült játékba ( kivéve a lassítás persze ).

"ja, és bugos? - mint az állat. beakad a karakter, vagy
nem jut fel, ahová kellene, csak sokadszorra"
Én nem találkoztam benne bugokkal, sem grafikai, sem játékmenetbelivel.

"ízlés dolga"
Az, de vitathatatlanok az érdemei.

Moby
A nickednek választott játékcím IS full csõ.
Innentõl teljesen értelmezhetetlen a posztod.

orichalcos
Na Halo 4 megvan 1000G-re. 😊 Jöhetnek a dlc-k. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
naja, a csõjátékok már csak csõben szoktak játszódni 😊) értem én, ha ezeket nem szereted, de mint csõjáték, ez sem rosszabb mint a többi csõjáték ...

Forza.

TaRka0107
Végigvittem a FC3-at. Tetszett. Vaas karaktere nagyon el lett találva, nagy g*ci volt a játékban, de õ volt a legjobb szereplõ.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Vaas-t is kellett megölni meg Hoyt-ot, az nem tetszett benne. Vele verekszek, meg minden szinte más világban és következõ kép, hogy a körülöttem lévõ katonákat is lekéseltem, ez nem tetszett benne nagyon.

TaRka0107
Dehogynem. Én ki sem próbálom az ilyen ûrhorror meg szörnyes dolgokat. Nekem tetszett a MP3, NEKEM nem kellett bele több minden. Ennél jobb játékok nem nagyon jönnek ki mostanság... Ha neked viszont nem jött be annyira, azt is elfogadom, most nem szítani akarom a tüzet, csak vélemény.

DarkSector
"ami alapján leszaroztad, azt totti ezer hozzászólásban cáfolta"

egyrészt nem szaroztam!!!

másrészt, csak 1-ben a fegyverekben...amit csütörtökön megnézek majd hogy mennyit lehet felszedni a single-ben, ettõl még CSÕJÁTÉK 40%-os CSÕ játékmenettel...és hányinger hogy berak a játékba és elõtted jönnek mindig az ellenfelek.