176864
banner
  • Ulthanito
    Egyik se ér annyit!
  • arty
    Game Pass-ból kikerülő címek, május 31-ig gyorsan le kell őket tolni ;)

Xbox One

Blood Bowl 2
    Defense Grid 2

Xbox 360

Age of Booty
    Bionic Commando: Rearmed 2
    BioShock (Xbox 360)
    BioShock 2 (Xbox 360)
    BioShock Infinite (Xbox 360)
    Borderlands
    Bound by Flame
    de Blob 2 (Xbox 360)
    Dead Rising 2: Case Zero
    Dig Dug
    Final Fight: Double Impact
    NeoGeo Battle Coliseum
    Operation Flashpoint: Dragon Rising
    Pac-Man Championship Edition DX
    Sacred 3
    SEGA Vintage Collection: Alex Kidd & Co.
    SEGA Vintage Collection: Golden Axe
    SoulCalibur
    XCOM: Enemy Within
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.13. 12:03:59
  • Ulthanito
    Teljesen reális a 30 millió szerintem. Nem véletlenül nem közlik az eredményeiket immáron vagy 2 éve.
  • arty
    "Az Electronic Arts a pénzügyi eredményeiket közlő konferenciáján váratlanul elkotyogott két számot. Ezek persze nem frissek, hiszen csupán a 2017-es esztendő végéig mért adatokról van szó, de alapvetően kiderült, hogy a PlayStation 4 konzolokból a 73,6 millió került eladásra az említett időszakig, miközben a Sony és a Microsoft összesített eladása 103 millió körül volt. Ez azt is jelenti, hogy az Xbox One konzolcsalád eredménye 29,4 millió körül lehet.

A Microsoft rekordsebességgel reagált is a kellemetlen elszólásra, és a Variety cikkére reagálva elmondták, hogy a közölt eladási adatok pontatlanok, de nem határozták meg, hogy milyen irányba, illetve mennyivel kellene kiigazítani ezeket a pontos kép érdekében."

már komolyan sajnálom szegényeket :)
  • HUN BECSEHELY
    Tud valaki valamit róla? Mikor jön?

https://www.youtube.com/watch?v=nmjtLeqQ8ZM
  • Ulthanito
    Én nem annyira, az első részéért sem voltam oda. A western téma eléggé hidegen hagy, filmekben is. Persze biztos megveszem majd, de egyáltalán nem mozgat meg egyelőre.
  • arty
    ééés amióta ps-en "régóta" gond, elkezdödik xboxon is (bár reméljük csak a régi boxos cuccoknál - vagy méginkább ott SE):

"So I bought a download copy of Kotor after playing the disc for a while and it won't let me play my saves. It looks like the disc version and download exist as two separate games. Has anyone had this before? Kind of pointless since I just assumed it was like everyone else on Xbox and it would just save me from having to put the disc back in to play it."

KOTOR1, xbox originals bw compat cím, lemezes verza mentése nem működik a digitális változattal.
  • TomStorm
    Nagyon nagyon:)
    Már régóta a legjobban várt játék!
  • cenobite
    Előrendelés. A GTA V óta először.
  • rastaman
    új red dead redemption 2 trailer?

mennyire várjátok az őszi megjelenést?
  • arty
    és dejót tett volna annak is az openworld + végtelen activityzés ;)

ma az openworldösítés szinte kivétel nélkül azt jelenti, hogy a sztori megy le a klotyón és repetitiv kraftolós + xpgrindelős egyenjátékok készülnek...
  • Ulthanito
    Minden n+1-es dögunalmas retek, ha ezt nézzük.

Kell a változás a gémingbe, az számomra nem ok, hogy valami azért maradjon olyan, amilyen, mert 20 évig olyan volt. Ezzel a felfogással pont a világ fejlődése elé baszol le egy nagy korlátot.

Ott van a God of War. Amikor bejelentették, hogy megújul, ment az istenkáromlás, hogy mekkora szentségtörés meg ilyenek, most pedig a fél világ arra magömlik, és nem győzi zengeni róla az ódákat.
  • partizan182
    Idei Q9 21 ms helyett 11.1 ms. Azért az nem rossz, lassan pc monitor territórium.
  • Harlekin
    Xbox FB csoportba nyertem egy SOT-ot
  • arty
    amugy jo az uj frissítés.... + uj store app.... 10 perc böngészés (a bótban, akciók után kutatva) alatt 10x vágott a kezdőoldlra....

sonyéknál ez alapfeature, amióta létezik a ps3/4, itt ennyire sose vót durva :(
  • arty
    mennyivel? (ráadásul hány játék unlokkolt frémes + képfrissítéen elcsuszott imput lagos?)

egyáltalán, 200ms helyett 183ms mennyit ér? ;)
  • partizan182
    Rájöttem közben a jelenlegi előnyére, pár top samu és lg tévé tudja a 1080@120-at fogadni, és úgy alacsonyabb az input lag.
  • arty
    ok, 1 év mulva visszatérünk rá ;))
  • Harlekin
    Az, hogy én vagy te mit tartasz reálisnak semmit nem számít. Az viszont jelent valamit, hogy ők látnak benne lehetőséget.
    És realitást figyelve akkor lenne ennek teljesen értelmetlensége, ha eddig egyetlen egy eddig maxon (60 fps) elérhető játék se lett volna. Ráadásul most itt van fél éve az X ami igen csak többet tud mindennél.
    Tehát a sokkal gyengében is tudtak kihozni 60 fps-t akkor a lényegesen erősebb gépen csak ott a lehetőség a 120 ra...
  • arty
    reálisnak tartod, hogy kijön valami 120 frémmel futó játék egy olyan platformra, ahol a 60 is ritka?

---

vehetők az Xbox original játékok - elcsesztem és a tervezett 3 helyett 4-re is beruháztam... (4x990ft, nagyon korrekt árazás!!! usában 9.99$!)

ezeket vettem:
    Mercenaries - ezt vettem véletlen, hiszen megvan lemezen is :( (sokat nyomtam anno xboxon, utána 360on is elvittem 2x elég sokáig, de a mentést nemtom átvinni a one-ra :( ezt tuti megint eljátszom egy ideig!)
    Panzer Elite Action (gyereknek, imádja a tankokat :D mára kiveszett műfaj a tank-"szim")
    Star Wars Republic Commando (starwars, érdekel, de igazából csak demózni vettem, hogy mégis milyen, nem hinném h lesz idő letolni. a pécést sose tudtam működésre bírni....)
    Panzer Dragon Orta (állítólag ez egy legenda, legalábbis az első rész, ami unlockolható extraként benne van ebben a folytatásban is! mára olyan áron ment, hogy esélytelen volt, h valaha lássam - most végre összejöhet :) valszeg csalódás lesz ... akit érdekel részleteiben egy DF video )
  • partizan182
    Mindig elcsodálkozom az idő szubjektív jellegén, 700 óra csak a Pubg-be, szerintem 2017-ben összesen ennyit nem játszottam. Mostanában 3 naponta ha le tudok ülni 1-2 órára :(
  • Harlekin
    Arra jó, ha lesz olyan játék amibe bele pimpelik és van olyan megjelenítőd ami ki is használja akkor boldog lehetsz...
  • Harlekin
    Lelkesedés most is megvan "kicsit" csak leredukálódott egyre... erre van időm...Ezt benyomom és fél percen belül ugrok. Majd ismét...Nem várok perceket a mecsmékingre....Pubg az ahol tényleg, ha van időm zombulva is kiélhetem a kontroller kézben tartás örömét akár 5 percre....
    Félbe van hagyva a FC is (2 nyomit nyírtam ki eddig)... Home társam behúzott 3 játékot a közelmúltban le se szedtem őket....
    Hajókázás jó lenne, mert nagyon tetszik és, ha tényleg van elég időm akkor kifutok haverokkal pár láda és csata élményre...

Prózaibb...
    Az van, hogy leszarom a játékot...
    A tavalyi év "épitkezés" leszoktatott a mindenáron, mindennel játékról így most is itt a jó idő....motorozok... készítem fel idényre a Jet skimet... stb...
    Elég volt 10 év ebből olyan mértékben, mint ahogy toltam....
    Még talán azt is megéritek, hogy megszabadultok tőlem örökre!
  • arty
    most nem az volt a lényeg, hogy jól fut-e vagy szarul (nyilván szarul, hiszen félamatőrök heggesztik, kell még 2-3 év mire kiismerik a fenebonyolult xboxot :D ) - hanem, hogy mire jó a 120hz támogatás xboxon.... amikor a 60 is leszarható, hiszen ott a freesync, amikor épp hajlandó működni (ergo a 40-60 is "jó" a parasztoknak... ha meg nem, számít, van elég "harlekin" aki megveszi ígyis :P :( )

szóval tényleg érdekelne valami magyarázat - mi az úristenre jó a 120hz egy konzolban?
    ki lehet pipálni, hogy xboxon ez is egy LEHETŐSÉG (amivel soha senki nem fog élni, csak a rendszert bonyolítja)?

nem mondom, hogy ne haragudnék mindkét konzolgyárosra, amiért ennyire elpöcésítették ezt az egészet, de ez most a boxos topik ;)
    odaát nincs SEMMI épp, amit rugdosni lehetne ;)
  • darkSectorxxx #173029
    Gratula!
  • partizan182
    Emlékszem amikor még faltad a játékokat, nem telt el úgy 20 perc hogy a digit gyűjteményről vagy az e-pénisz épp aktuális merevségéről ne lett volna itt legalább 3 screenshot.

Hova lett a régi lelkesedés? Ki szeli a habokat ládára vadászva a Sea of Thievesben ha nem te? Mire megy el a jókis EA acces meg GamePass havidíj ha az ingyencuccok ott szomorkodnak a szerveren? Miért pedálozzon a jóöreg Phil bácsi új SP játékokért ha mindenki csak a Pubg-t csapassa? Bétában. Pézé. 20 fps-el.
  • Harlekin
    Az utolsó javítás óta X-en tökéletesen játszható....De, eddig is simán játszható volt! És nem tudom megunni!
  • arty
    n+1. dögunalmas openworld retek* a wildlands is, igazad van :)

"jól összerakták", jah. feltéve, hogy van kedved 40 órán át ugyan azt a 15 perces patternt ismételgetni..... végtelen activityket pipálni a képzeletbeli csekkliszteden.... meg gyalogolni a sivárságban, esetleg utazni valami überprimkó fizikás járművel a-ból bébe.

(nem mondom, hogy nem tetszik, mai napig szoktunk vele multizni, de ne hasonlitsuk már az elődökhöz és pláne ne az openworldségét hozzuk előnyének...)
  • Ulthanito
    Openworld splinter nagyon is jó ötlet, nézd csak meg a Wildlands-t, azt is összerakták, és jól is sikerült a sztorija.
  • arty
    mert nem fogyott "elég jól" a halo5? csak tipp :)

zozo76: a pubg szerintem 320x240-ben se tudna többet, mint most :D
  • Rage47
    biztos nem lesz reboot, miért lenne
  • Zozo76
    de ha lekapcsolod 800x600-ra? :)
  • arty
    és a 25 frémmel futó pubg alá minek a 120hz? ;)
  • partizan182
    120hz Support

Nagyon rámennek a Pécés játékosok elcsábítására, egyáltalán nem rossz az irány, jöhetne máshova is. Van valaki itt aki majd ki tudja próbálni?
  • arty
    halo reboot, openworld splinter :( :( :(

gyászolok.
  • TBTPumpa
  • orichalcos
    Láttad melyik oldalt adta meg forrásnak a hír szerzője? :D (Én meg most magyarázkodhatok Redditen, meg Reseterán, hogy kurtára nem én vagyok a forrás, csak egy pletykáról írtam mint érdekesség. :D)
  • TBTPumpa
    Xbox E3 2018 Line Up leaks
  • TBTPumpa
  • partizan182
    Gondolom jön valami új SKU és kell neki a hely a raktárban. Most ugye 5 ajándék gamma jár az xhez, biztos megemelik 10-re, hátha.

Úgy tudom a prót se veszi nagyon senki, alapgépek (slim/s) adják az eladások jelentős nagytöbbségét.