banner
  • arty
    reálisnak tartod, hogy kijön valami 120 frémmel futó játék egy olyan platformra, ahol a 60 is ritka?

---

vehetők az Xbox original játékok - elcsesztem és a tervezett 3 helyett 4-re is beruháztam... (4x990ft, nagyon korrekt árazás!!! usában 9.99$!)

ezeket vettem:
    Mercenaries - ezt vettem véletlen, hiszen megvan lemezen is :( (sokat nyomtam anno xboxon, utána 360on is elvittem 2x elég sokáig, de a mentést nemtom átvinni a one-ra :( ezt tuti megint eljátszom egy ideig!)
    Panzer Elite Action (gyereknek, imádja a tankokat :D mára kiveszett műfaj a tank-"szim")
    Star Wars Republic Commando (starwars, érdekel, de igazából csak demózni vettem, hogy mégis milyen, nem hinném h lesz idő letolni. a pécést sose tudtam működésre bírni....)
    Panzer Dragon Orta (állítólag ez egy legenda, legalábbis az első rész, ami unlockolható extraként benne van ebben a folytatásban is! mára olyan áron ment, hogy esélytelen volt, h valaha lássam - most végre összejöhet :) valszeg csalódás lesz ... akit érdekel részleteiben egy DF video )