176908
banner
  • DarkSector
    Add inkább már el nekem olcsón. :D

Uncsi2-3, GoW 5 epizód visszavan még...:D utána kell majd. :D
  • TDC Geronimo
    Vedd inkább már meg... :D
  • DarkSector
    "A The Last of Us most már ötödik(!I) hete tartja az első helyét az angol toplistán és nem is úgy néz ki, hogy el akarna mozdulni onnan." (UK lista)

Hangsúly azon van hogy eladási lista!!!
  • Totti5
    Kiprgésgátló megint kikapcsolhatatlan lesz. Miért basszák el ilyen aprósággal? ha lehet állítani 3 fokozatban akkor kikapcsolva legyen már kikapcsolva, de meg sem mozdul a segge, egy miliméter korrigálás sem kell kiijárati íveken. Bezetési élmény felét ezzel elveszik. Hiába jó a féktáv, hiába reáli, hiba valóságnak megfelelően csúszik le az ívről, blokkolnak a kerekek, ha a másik fele meg nem jó. Ezért sem játszottam évadot a 2012ben, mert így nem láttam értelmét. F1 2011ben teljesen jó volt, de még azon lehetet volna finomítani.

• Muttley

• Muttley
  • Tyrant01
    resonance of fate nagyon jó
    180 óra volt mire meglett az 1000G
  • Petyus1994
    Pedig elég sok update-t kiadtak hozzá, nem tudom ezt miért nem bírták megcsinálni .
  • davidka003
    3 font.
    Paypal-al is lehet.
  • Renjike
    legközelebb ha rendel valaki ilyen olcsóságot kérem szóljon . Prince of Persia nagyon érdekelt volna .
  • teddymac
    1750 ticketen le szokott fagyni..bugos a map :-)
  • Petyus1994
    Szia. A szállítási költség mennyi volt? És csak bankkártyával lehet fizetni ?
  • Petyus1994
    Sziasztok. Nektek a Battlefield 3 az Operation Métro pályán nem szokott befagyni multiba? Úgy értem nekem egyszer csak beakad a kép, hang megszűnik, és csak az xbox kikapcsolásával oldódik meg a probléma és kissé idegesítő, mikor az utolsó mcom elpusztítása előtt történik, mert ugye így nem menti le a megszerezett cuccokat...
  • davidka003
    Most voltam a postán:

Prince: 2 font
    Fifa: 1 font
    Halo 3: 2 font
    Resonance: 6 font volt

Tökéletesen új tokban vannak, látszik rajtuk. A lemezek mind karcmentesek.
    GAME.co.uk
  • AnuluWork #138719
    Egyik kedvencem volt.
  • Totti5
    NHL 94 mód az NHL 2014-ben. EA sport

• AnuluWork #138717
    Everquest (PS2), Free Realms (PS3), majd valamikor jön a WOT a boxra.

Ezeken kívül nekem más nem ugrik be. MMOzni PCn MMOzz! :D

Majd a nextgenekre! :D (The Division, Destiny, Titanfall, stb.) Már csak négy hónap, bár a felsoroltak nem tudom mikor jelennek meg.
  • Renjike
    Xone exkluzív.
  • Totti5
    Nem tudom miért nem lehet reális animációkat csinálni. Csúszkálnak, botladoznak, karót nyelnek. Ha már mászkálásról van szó a játékban akkor legyen már tökéletes. Ha megállok akkor lépjen még egyet, érezzem hogy lendületben voltam, nem pedig mint a szög ott marad ahogy érte az animációs fázis. Aztán a lépcsőzés... meg a fordulás. Forduljon a csípője, feje, törzse ne pedig egyben csúszkálva.

Szar.
  • 1gator1
    Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e konzolra olyan tipuso online multiplayeres jatek, mint peldaul gepre a WOW vagy Diablo, ahol fejleszteni kell a jatekosokat, el lehet erni uj szinteket, szoval az igazi fuggos MMORPG?
  • Seth
    Annyira nem. A játékmenet meg jónak tűnik ezzel a két analógos irányítással. Nekem tetszik.
    Ha majd jó ugrabugra,logikai cuccal akarsz játszani, várd meg a Max :Curse of the Brotherhood-ot. Én már végigtoltam, nagyon jó cucc
  • Totti5
    Animációk borzalmasak:/
  • Harlekin
    akkor ezek szerint Én még anno átraktam,csak nem emlékszem rá...
  • DarkSector
    Mikor jön és milyen gépekre?
  • davidka003
    Instant love.
    Úristen!!!!4444
    Már imádom. Rohadt jól néz ki.
    KELL.
  • Totti5
  • davidka003
    paypal váltás az alap.
  • Harlekin
    Még annyit se,ha egyáltalán buktál...Nagyon árfolyam függő a dolog.Ez miatt is jó a bank általi váltás az fix az éppen akkor aktuális ÁF-en.
    Nem emlékszem pontosan,de mintha amúgy is a banki váltás lenne az alap,nem biztos,de nekem így rémlik.
  • davidka003
    Mostmár mindegy. De nyugtass meg, hogy 5k-s játéknál ugye csak max 1-200 Ft-ot buktam így? Több szerintem nem lehet.
  • Totti5
    Akkor 5 hónappal leecsúsztam róla... nyilván ha elolvastam volna a szerződési feltételeket akkor tisztában lettem volna vele.
  • negyven2
    PayPalnal figyelni kell a bealitasokat, mert van olyan lehetoseg, hogy a PayPal altal szamitott arfolyan valtsa a valutatt vagy a bankod altal szamitotton. A bank altal szamitott az olcsobb neked valamivel.
  • franklille
    Köszi Macccy!
  • Macccy
    Na hát erre nem fogadnék, próbáld meg a Storage-ban a Copy vagy Move-ot, hátha engedi rá. De a profilokat bármelyik gépre le tudod tölteni a felhőből pusztán az e-mail cím és jelszó használatával. (Sign In-Out > Download Profile)
  • franklille
    Köszi a választ!
    Csak kíváncsiságból, USB pendrive-ra lehet menteni profilt, majd később visszamásolni a gépre?
  • Macccy
    Nem kell, csak játék törlése és kész is .... Ha maradnának játék specifikus fájlok, játék profil, dobható mentés, bármi amit nem akarsz megtartani, akkor a Settings-ben a Storage résznél megkeresheted és kukázhatod ezeket is, de ennyi igazából.
    Ja, de nehogy a saját Profilodat töröld! Az még kellhet!
  • franklille
    Elég alap kérdést szeretnék feltenni. Mostanában elég sokat telepítettem és töröltem a beépített HDD-ről. Szükséges-e valamilyen módon karbantartani a merevlemezt? (Létezik-e töredezettségmentesítés, mint PC-n, vagy kell-e időként formázni esetleg?)
  • Macccy
    Meddig van lehetőség ilyen PayPal visszavonásra és mi a menete? Még sose kellett használjam.

Van PayPal-om, ha ez a módszer tutibb, akkor a netes kártyámat kiveszem a Zavvi-nál és beteszem helyette a PP-t.
  • arty
    úgy rémlik 40 napon BEÜLÜL kell megtenni a panaszt!
  • arty
    nem kizárt! őszintén nem tudom ...
  • Totti5
    Sehogy.